Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دوستان من دارم سامورایی میرم چجوری لول آپ کنم الان لول 20 هستم و همه رو گذاشتم رو vigor و strength
آرکین و فیث و... هم لازمم میشه؟ چون سلاح خفن ها انگار ایمان و تقوا و عمل صالح هم میخواد :D

دوستان من دارم سامورایی میرم چجوری لول آپ کنم الان لول 20 هستم و همه رو گذاشتم رو vigor و strength
آرکین و فیث و... هم لازمم میشه؟ چون سلاح خفن ها انگار ایمان و تقوا و عمل صالح هم میخواد :D
بستگی به سلاحی داره که ازش استفاده میکنید

در لینک زیر میتونید چک کنید البته اگر اسپویلر برای شما محسوب نمیشه

Weapons | Elden Ring Wiki

برای شما dex هم همیتش بالا هست با توجه به اینکه از کاتانا استفاده میکنید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SNIPER II
در نسخه استیم متاسفانه با دوتا ۱۰۸۰ ت ای بازی به شدت افت فریم داره!! همون اول با همون رییس سوار بر اسب نمی‌شه مبارزه کرد !! آیا برای همه دارندگان نسخه کامپوتری !! و استیم اینجوری هست!!
من با ی دونه 1080ti اونجا فریمم میاد روی 45 !
هرچند بعد فریم ثبات پیدا میکنه اما باز که به همون محیط برمیگردم دوباره افت فریم داره

بستگی به سلاحی داره که ازش استفاده میکنید

در لینک زیر میتونید چک کنید البته اگر اسپویلر برای شما محسوب نمیشه

Weapons | Elden Ring Wiki

برای شما dex هم همیتش بالا هست با توجه به اینکه از کاتانا استفاده میکنید
مرسی یه سوال دیگه داشتم من تازه شروع کردم
فعلا دارم تو محیط بازی پرسه میزنم
بعد برخوردم به یا خانوم مو سرخ که داره سقط میشه چیکار کنم چجوری نجاتش بدم

مرسی یه سوال دیگه داشتم من تازه شروع کردم
فعلا دارم تو محیط بازی پرسه میزنم
بعد برخوردم به یا خانوم مو سرخ که داره سقط میشه چیکار کنم چجوری نجاتش بدم
millicent رو میگی . quest داستانی جالبی داره ، باید برید با باباش Gowry که تو یه خونه ورودی شهر جادوگراستElden Ring Map | Elden Ring Wiki صحبت کنید که میفرسته دنبال Commander O'Neil

• Like
Reactions: SNIPER II
بستگی به سبک بازیت داره و این که سلاحت با چی scale میشه.
من خودم با دو تا اوچی کاتانا میرم که همون سلاح اولیه کلاس سامورایی هست.(البته با mohg spear و swarm of flies هم زیاد کار میکنم)
بنظرم تنها چیزی که تو این شرایط نیاز هست arcane هست ، هم باعث میشه blood loss زیاد شه هم اینکه اگه ash of war رو بصورت occult تنظیم کنی دمیج فیزیکال اوچی کاتانا بجای dex از arcane اسکیل میشه، بعد vigor mind endurance هم به مقدار نیاز ببر بالا.
ash of war هایی که استفاده میکنم bloodhound step هست که باعث میشه ضربه نخوری و سریع جاخالی بدی و seppuku ، برا بعضی باس ها هم دابل سپوکو blood affinity استفاده میکنم ولی باس اینجوری انقدر سریع میمیره که به فاز دوم نمی رسه.
اینم اگه خواستی ببین ، اسپویل خاصی نداره مبارزه من با یه شوالیه اسب سوار هست

سلام
دوستان ring of oath رو از كجا پيدا كنم براي اينجا مي خوام كه عكس ميزارم٬منون
تو صندوقچه اتاقی هست که رنالا توش هست، کلید صندوقچه بعد از کشتن Baleful Shadow. توسط Miniature Ranni داده میشه . قبل از همه اینها باید با Miniature Ranni در محل Ainsel River Main Site of Grace,صحبت کنید

توضیحات دقیقش در لینک موجود هست

آقا حرکات آخر Starscourge Radahn ـو چجوری میشه دفع کرد؟ از دستم در رفته چند بار زیر 10 درصد hp آوردمش بعد با اون حرکت آخرش وان شاتم کرده.
میای دور شی با اسب که سامنا آخرین ضرباتو بزنن فینیشش کنن یکی از این تیراش میزنه با Vigor 42 کل جونم میره :| نزدیکم میام دستی فینیشش کنم همون لحظات آخر میپره فرود میاد تا ته جونو میخوره.
اعصاب نداره :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ArMaN458
آقا حرکات آخر Starscourge Radahn ـو چجوری میشه دفع کرد؟ از دستم در رفته چند بار زیر 10 درصد hp آوردمش بعد با اون حرکت آخرش وان شاتم کرده.
میای دور شی با اسب که سامنا آخرین ضرباتو بزنن فینیشش کنن یکی از این تیراش میزنه با Vigor 42 کل جونم میره :| نزدیکم میام دستی فینیشش کنم همون لحظات آخر میپره فرود میاد تا ته جونو میخوره.

اون سنگایی که سامن میکنه بالا سرش وان شاتن کلا و خب خیلی دیر تریگر میشن که بیان سمتت. حدود سی ثانیه بی واهمه با سامن کردن بقیه و هم خودت سوار بر اسب و مجهز به جادو عادی بزنش یا با شمشیر بیوفت به جونش و کم کم حست بهت میگه که فرار کن و اون موقع به حست گوش بده
:D

• Like
Reactions: majidred2011
من با این این جادوی comet azure چند تا از باس های end game رو وان شات کردم. حتی اون
lord of blood
رو. فقط کافیه یه اسپریت سامون کنید هرچی میخواد باشه که حواسشون رو پرت کنه و اون اشکی که باعث میشه به طور موقت FP مصرف نشه رو تو فلاسک فیزیک بریزید و بزنید به بدن. بعد rb یا r1 رو نگه دارید تا شارژ بشه و ببینید که با همین یک ضربه جون باس در عرض ۱۰ ثانیه تمام میشه.
وقتی میگن کلاس جادو overpower هست الکی نمیگن.
البته بگم من int رو تا ۸۰ رسوندم، نه فقط با لول آپ، به کمک چند تا طلسم و great rune.

• Like
Reactions: trainer and ce7en44
آخرین ویرایش:
راستی اینو یادم رفت بگم :D
از تپه ها و تلماسه های محیط کمک بگیر اون سنگا ازش رد نمیشن میخورن بهش

• Like
Reactions: majidred2011
ابزارش رو اول بازی باید گرفته باشی

Whetstone Knife | Elden Ring Wiki

Elden Ring Map | Elden Ring Wiki

مرسی داداش یعنی گرفتار بودما خدا خیرت بده
فقط دوتا سوال دیگه وقتی میخوام اش رو بذارم رو شمشیر میپرسه استاندارد میخوای یا کوالیتی
فرق اینا چیه؟
و سوال بعدیم اینه که واسه اجرای سامون هم وسیله خاص میخواد؟اونو از کجا بیارم؟

• Like
Reactions: Natural Killer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or