Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دوستان یک سوال؛ من نسخه استیم رو گرفتم ریجن آرژانتین.... بعد دیتا رو هم فیت-گرل گرفتم. قبلا دیتای بازی رو کپی میکردم میشناخت و مابقی که دستکاری شده بود رو خودش دان میکرد. الان یکی از دیتاهای سنگین رو فقط شناسایی میکنه و بقیه رو پاک میکنه... اونی هم که شناسایی میکنه از حجم دانلود کم نمیکنه و توی فولدر "کامن" و هم "دانلودینگ" هستش. الان بنظر شما دیتای بازی رو بخاطر کرک دستکاری کردن یا من اشتباه میکنم؟ بعدشم چه نسخه ای بگیرم؟ پری-لود؟

مرسی
حیف اون لولا که رو STR زدم من فکر میکردم قدرت این سلاح از ترکیب STRوINT هستش واسه همین جفتش رو بالا بردم🤦🏻‍♂️
کجای بازی میتونم رست کنم؟ وسطای بازی یا آخرش؟
یا مهم نیست از این به بعد رو بذارم رو INT ؟
باس فایت اکادمی رو باید بزنی ، دومین لوکیشن بازی.
متونی Int اپگرید کنی ولی بهتره فعلا vigor لول اپ کنی str و dex هم به اندازه کافی داری واسه یه سلاح دیگه،
میتونی از Bloodhound's Fang استفاده کنی تا بعد ،همون اوایل بازی میتونی به دستش بیاری.

اقا کلا منطقه Black Knife Tiche چطوری باید بری ...من هر کاری میکنم میرم زیرش که یه پل چوبی هم هست.....فقط بونفایر village of the albinaurics رو هم تو اون منطقه دارم.........از اونجا چطور میتونم برم بالای صخره

در ادامه دانجن گردی هام تو limgrave رفتم توی منطقه شرق اون منطقه ای که مه‌آلوده و وارد siofra river well شدم. واقعاً نمی‌دونم چی بگم از طراحی فوق العاده و بزرگی همین یه منطقه. فکر کنم همین یه منطقه اندازه کل مپ Demon’s Souls باشه!

در ادامه دانجن گردی هام تو limgrave رفتم توی منطقه شرق اون منطقه ای که مه‌آلوده و وارد siofra river well شدم. واقعاً نمی‌دونم چی بگم از طراحی فوق العاده و بزرگی همین یه منطقه. فکر کنم همین یه منطقه اندازه کل مپ Demon’s Souls باشه!
بپا زود نرفته باشی کوئست npc از دست ندی :)

• Like
Reactions: Homi-Fatal
اقا کلا منطقه Black Knife Tiche چطوری باید بری ...من هر کاری میکنم میرم زیرش که یه پل چوبی هم هست.....فقط بونفایر village of the albinaurics رو هم تو اون منطقه دارم.........از اونجا چطور میتونم برم بالای صخره
باید کوئست Ranni رو انجام بدی.

• Like
Reactions: Homi-Fatal
Ranni the witch و Blaidd

مشکوک نشدی این همه زیبایی رو دیدی؟ :D
آخه لامصب کل بازی زیباییه گفتم اینم مثل بقیه‌اش :D
دمت گرم که گفتی وگرنه خراب کرده بودم کوئست رو.
این Burial tree watchdog هم خیلی باحال بود طراحی و دیزانی حرکتش. آدم یاد بازی های قدیمی میوفتاد.

• Like
Reactions: DoReMi
دوستان یک سوال؛ من نسخه استیم رو گرفتم ریجن آرژانتین.... بعد دیتا رو هم فیت-گرل گرفتم. قبلا دیتای بازی رو کپی میکردم میشناخت و مابقی که دستکاری شده بود رو خودش دان میکرد. الان یکی از دیتاهای سنگین رو فقط شناسایی میکنه و بقیه رو پاک میکنه... اونی هم که شناسایی میکنه از حجم دانلود کم نمیکنه و توی فولدر "کامن" و هم "دانلودینگ" هستش. الان بنظر شما دیتای بازی رو بخاطر کرک دستکاری کردن یا من اشتباه میکنم؟ بعدشم چه نسخه ای بگیرم؟ پری-لود؟
خودم حلش کردم. :D
باید دیتای بازی رو اپدیت میکردم.

البته فکر نمیکنم الان مشکلی براش پیش بیاد. چون اونجایی که واسه کوئسته تا قبل از شکست دادن رادان غیرقابل دسترسیه.
کوئست
Blaidd
بیشتر مدنظر بود. گفتم یهو یه npc میبینه که نقطه شروعش جای دیگری بوده یه وقت دیالوگ از دس نده.

یک عدد فن آرت پشم افکن که به بهترین شکل حال و حوای حماسی باس فایت رادان رو به تصویر میکشه. واقعا خفن ترین فن آرتی هست که تابحال دیدم از بازی! کار یکی از آرتیست های Riot Games هست:

1e696438-1f12-4f70-9b5d-c0d0982c2f2a.jpg

کیفیت اصلی:

اینم اولین اسپیدران زیر 9 دقیقه بازی توی کتگوری %Any که با بهره بردن از هر نوع گلیچی که فکرش رو بکنید به ثبت رسید! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or