Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
مشکل از من نیست مشکل از بازیه زیاد ادای بزرگها رو در اورده شما رد دد۲ با اون عظمت را نگاه کن راحت تمومش میکنی بعد همه چیز سرجاشه راحت راهت رو پیدا میکنی تمام ماموریت فرعی و اصلی معلومه اصلا کامل بالانسه ولی این راحت میتونی بدون زدن حتی یه دونه دشمن با اسب تا پیش باس برسی که به نظرم بیخوده تازه بدون بالانس بودن و گشت زیاد تو مپ اینقدر تو در تو و پیچ و خم داره که تایم بازی بالا میره یعنی شاید یه نفر ندونه چی به چیه بازی براش تا ۲۰۰ ساعت طول بکشه بی خود و بی جهت الان من ۴۰ ساعت دارم بازی میکنم تازه یه باس اصلی زدم بقیه معلوم نیست دارم چیکار میکنم
شما به نظرم اول با walkthrough ويديو هاي cowboy برو جلو از رو يوتيوب تقريبا چند ساعت بري جلو بازي دستت مياد چي به چيه
بزار يه ويژن كلي بهت بدم چون خودمم اولين بار باري هاي ميازاكي و انجام ميدم واسم سخت بود ولي فك كنم حرف منو راحت متوجه شي
اين بازي مراحلش يا اصطلاحاً كوست هاتو npc ها بهت ميدن پس با توجه به مپ بزرگ بايدم گيج بشي زبان تقريباً متوسطي هم ميخواد
بازي بر پايه ي فارم هستش
يعني اگه همين الان بري سواغ مراحل اصلي سخته كه بتوني رد كني
پس اول فارم كن
حالا فارم تو اين بازي چجوريه ؟
اين طوري نيست هي بري بزني پول بازيو بگيري لول آپ كني ، نه .
اول بتيد كلاستو مشخص كني
دور زن (مجيك)
نزديك زن (mellee)
يا جفتش
با تناسب به كلاست بايد اسلحه انتخاب كني
خب هر اسلحه دو تا مشخصه داره كه بهت ميگه اين مشخصه هاي كاراكترتو آپ كني من قوي تر ميشم
حتي خود اسلحه ها هم بايد آپ كني
حالا چجوري فارم كني و اسلحه پيدا كني
ببين به طور كلي مناطق بازي لول بندي شدن
بايد از لول هاي پايين و تونل ها شروع كني كه هر كدومشون ميني باس هاي خدشون و دارن و آيتم ها و اسلحه هاي جذابي ميدن كه با اين آيتم ها و منابعي كه از رو زمين و اينا بر ميداري خودتو با توجه به پيش نياز هاي اسلحه و كلاس بازيت آپ ميكني
مثلا من ٥٠ ساعت تايم بازيم بود تازه رفتم سراغ باس اصلي اول به نام گادريك
كه يكبار هم نمردم كلاً ٥ يا ٦ تا ضربه شد مرد
تا الان هم رو هيچ باسي بيشتر از يك بار نمردم
كلاسم هم ميلي هستش و مجيك ندارم سامورايي و كاتانا 😂
حالا من خودم نميفهمم كجا بايد برم چون تو مناطق شناسي بازي هاي مياراكي گوزم كلاً
اما معمولا از رو يوتيوب ميرم جلو پله پله
يعني منطقه به منطقه الان جنوب نقشه و تقريبا كامل كردم
حالا باز سوالي داشتي بپرس راهنماييت كنم
خودمم اولين بار اين مدل بازي هارو ميكنم
اميدوارم مفيد باشه

• Like
Reactions: KingMOE
شما به نظرم اول با walkthrough ويديو هاي cowboy برو جلو از رو يوتيوب تقريبا چند ساعت بري جلو بازي دستت مياد چي به چيه
بزار يه ويژن كلي بهت بدم چون خودمم اولين بار باري هاي ميازاكي و انجام ميدم واسم سخت بود ولي فك كنم حرف منو راحت متوجه شي
اين بازي مراحلش يا اصطلاحاً كوست هاتو npc ها بهت ميدن پس با توجه به مپ بزرگ بايدم گيج بشي زبان تقريباً متوسطي هم ميخواد
بازي بر پايه ي فارم هستش
يعني اگه همين الان بري سواغ مراحل اصلي سخته كه بتوني رد كني
پس اول فارم كن
حالا فارم تو اين بازي چجوريه ؟
اين طوري نيست هي بري بزني پول بازيو بگيري لول آپ كني ، نه .
اول بتيد كلاستو مشخص كني
دور زن (مجيك)
نزديك زن (mellee)
يا جفتش
با تناسب به كلاست بايد اسلحه انتخاب كني
خب هر اسلحه دو تا مشخصه داره كه بهت ميگه اين مشخصه هاي كاراكترتو آپ كني من قوي تر ميشم
حتي خود اسلحه ها هم بايد آپ كني
حالا چجوري فارم كني و اسلحه پيدا كني
ببين به طور كلي مناطق بازي لول بندي شدن
بايد از لول هاي پايين و تونل ها شروع كني كه هر كدومشون ميني باس هاي خدشون و دارن و آيتم ها و اسلحه هاي جذابي ميدن كه با اين آيتم ها و منابعي كه از رو زمين و اينا بر ميداري خودتو با توجه به پيش نياز هاي اسلحه و كلاس بازيت آپ ميكني
مثلا من ٥٠ ساعت تايم بازيم بود تازه رفتم سراغ باس اصلي اول به نام گادريك
كه يكبار هم نمردم كلاً ٥ يا ٦ تا ضربه شد مرد
تا الان هم رو هيچ باسي بيشتر از يك بار نمردم
كلاسم هم ميلي هستش و مجيك ندارم سامورايي و كاتانا 😂
حالا من خودم نميفهمم كجا بايد برم چون تو مناطق شناسي بازي هاي مياراكي گوزم كلاً
اما معمولا از رو يوتيوب ميرم جلو پله پله
يعني منطقه به منطقه الان جنوب نقشه و تقريبا كامل كردم
حالا باز سوالي داشتي بپرس راهنماييت كنم
خودمم اولين بار اين مدل بازي هارو ميكنم
اميدوارم مفيد باشه
داداش من با این بازیها بزرگ شدم شما کامل داری مثل یه تازه وارد توضیح میدی دارک سولز ۳ بالای ۱۵۰ ساعت دارک ۲ بالای ۷۰ ساعت ریمستر شماره یک همین الان رو سیستم دارم بلاد بورن بالای ۱۰۰ ساعت به خاطر دیمنز سولز ps5 گرفتم سکیرو و نیو هر دو شماره کلا گفتم بازی نسبت به شماره قبلی ها یه ذره گمراه کننده تره

چقدر داستان این پدر و دختر توی Weeping Peninsula قشنگ و غم‌انگیز نوشته شده بود. کوئستای فرعی بازی رو سعی کنین دنبال کنین حتما‌.
این همه از بازی تعریف کردیم، یه نکته ناامیدکننده هم بگم. این تکرار باس‌ها واقعا بده، از اون بدتر وقتی دوتا باس از یه نوع به جون آدم می‌ندازن. چیزی که توی بهترین بازی‌های مجموعه (بلادبورن، دارک سولز یک و سه) نبود یا کم بود و من رو شدیدا یاد دارک سولز ۲ می‌ندازه و به نظرم نشونه تنبلیه. امیدوارم این عادت تکرار یه باس یا انمی رو سر بازی‌های بعدی کنار بذارن.
پ.ن: این آقای رادان (:D) عجب باس خفنی بود‌.

من دیشب ساعت 9 نشستم پایه بازی الان این تایم پلیمه :D
1646936495541.png

فقط اینکه پلی بدین ! من هم Witcher 3 رو چندصد ساعت زدم هم BotW ، و باید بگم این بازی تا اینجای کار از جفتشون قشنگ تر بوده ، حالا توی ساعات و گیم پلی بیشتر رو نمی دونم ، ولی بعید نیست بتونه جاشونو بگیره :D
هیچ تریلر یا نمایشی از بازی ندیدم ، کلا خبر در مورد بازی میدیدم اسکیپ میکردم :D شاید این هم تاثیر گذار بوده باشه.

دوستان برای یک تازه وارد چه نصیحتی دارید ؟ دفعه اول هست دارم این سبک رو شروع میکنم.
کلاس پیشنهادی تون چی هست ؟ قیافه و استایل حرف اول رو میزنه برام :دی
بعد نکته ای چیزی هست انجام بدم ؟

• Like
Reactions: Jack cooper
عزیز تو pc با چه دکمهایی میشه پری کرد
همون دگمه ای که از اش او وار های سلاح استفاده میکنی، اگه سپر دستت باشه پری میکنه (البته سپرت باید قابلیت پری داشته باشه، که اکثرا هم دارن)
روps5 بازی میکنم
R1 ضربه سبک
R2 ضربه سنگین
L1 شیلد گرفتن
L2 اگه شیلد باشه پری، اگه نه ashe of war سلاح

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

خب مکانش:D
اگر از اتاقکی که گریسه Manor Lower Level وجود داره بزنید بیرون و به سمت گریس بعدی حرکت کنید..
View attachment 247625
View attachment 247626
View attachment 247627

بقیشو تو اسپویلر میگم که کسی اسپویل نشه احیانا:D
اگر دقت کنید دقایقی رو روی پل میگذرونید که یه سری انمی هم از غیب روی پل ظاهر میشن
شما ابتدا مستقیم میری طبق عکس سوم تا به برجک اول میرسی
بعد دو مسیر داری!
یا مستقیم ادامه میدی یا میپیچی چپ
شما باید بری چپ
و به برجک بعدی میرسی، اینجا چون در ادامه اش فقط یک راه موجوده طبیعتا مسیرو ادامه میدی که به برجک بعد برسی، منتهی قبل از اینکه به برجک‌ برسی سمت چپت‌اون پایین رو نگاه بندازه
یه ساختمان وجود داره که میتونی از پل بپری روش
وقتی پریدی باز هم یه پرش به ساختمان کناریش میکنی و اونجا یه راه پله هست که شما رو پایین میبره
تو اون اتاقکی که پایین راه پله هست، صندوقی وجود داره که سلاح در اون هستش
موفق:D
منطقه ای که این سلاح هست میشه از اوایل بازی رفت ؟ من راهشو پیدا نکردم

منطقه ای که این سلاح هست میشه از اوایل بازی رفت ؟ من راهشو پیدا نکردم
شما اگر اول بازی هستی بیخیال شو
چون حتی اگر واست دراپ کنن سلاح رو نمیتونی استفاده کنی
چون دست کم باید Int و Fai روی لول 24 باشه
که حالا حالاها به این لول نمیتونی برسونی
یه ساعته و با یه سلاح که نمیشه قوی شد و باس ها رو شخم زد
هم راه و روش مبارزه رو باید وارد شی با گذر زمان و هم طبیعتا به مرور کرکترت رو لول اپ کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or