Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
یعنی مزخرف ترین و رو موخ ترین دشمنیایی که تا حالا از فرام سافتور بیرون اومدن این موجودان که شبیه دست هستن. من هرجا اونارو میبینم راهمو کج میکنم میرم یه سمت دیگه. این‌ چیه ساختن آخه؟ من اینقدری که به اینا مردم سر باس ها نمردم. مخصوصا اون بزرگتراشون... سرعتشون که زیاده، دمیجشونم که زیاده، پشت سر هم که حمله میکنن. همیشه هم گروهی هستن. اصلا هیچ نقطه ضعفی ندارن.
از قضا یکی از خفن ترین npc هاست مخصوصا یه اتک مجیک داره میدل فینگرش رو به سمت ادم نشون میگیره رسما ته خنده است:)):))اتیش نقطه ضعفشون مشعل یا هر جادوی اتشی داری بزن رشون شدیدا اتیش میگیرن:D یکی از npcهای دیگه اونایی هست که داخل سرشون داخل قفس هست بعد که اتک میزنی اگه زنده بمونن یدفعه به همه جا اتک میدن تا این که باتریشون تموم بشه و میافتن زمین:))
-
radahn شدیدا اسونه بدون سامن و... راحت من زدم بهش نزدیک بشید پیاده بعد سوار اسب بشید هی برید پشتش ات بزنید یکی دوتا اتک داره بعده زدنش خسته میشه و یه 2-3 ثانیه فرضت اتک زدن هست از اسب بپرید روش بهش اتک بزند بعد مثلا تایمینگ از دست دادید پنیک نکنید بهش بچسبید و به سمت چپ یا راستش roll کنید بعد سوار اسب ازش دور بشید تمام شد رفت:D
یه چیزی که هست اصلا و ابدا از هیبت اتک ها نترسید ترس=مرگ نمونش همین Black Blade Kindred وقتی به ادم حمله میکنه رسما خود به خود مغز ادم دستور میده که roll بزن عقب و هی فاصله بگیر ازش در حالی که بهترین کاری که میشه کرد بعد بری تو شکمش:D عقب بری یه احساس ترس از ضربه خوردن داری و باید همه چیز جا خالی بدی ولی حداقل که تو شکم طرف هستی بعضی اتک هاشبهت نمی خوره و راحت دمیجز میزنی
نقطه عطف بازی برام همین Black Blade Kindred بود که تو لول 50 زدم:| خیلی مردم سره این ولی قشنگی بازی رو یادم داد مثل یه معلم:D

همه فایت های اژدها شدیدا نامید کننده و تکراریه! قشنگ یه نفر با لول 10 میتونه همه اژدهارو بزنه اینقدر فایت باهاشون ساده.میری زیرش به پاهاش اتک میزنی تمام. داج دادن و.. شدیدا راحت!

سخترین باز های بازی هم اونایی هستن که 2تای میان سراغت تو سه جای تنگ:D

این لیست 3تا از بهترین باس فایت های که باهاشون مبارزه کردم از نظر سختی
1- malenia blade of miquella
.
.
.
2-malekith the black blade
3-Mogh, the Blood Knight - Radahn

چرا میتونی استفاده کنی، برو‌ باس آکادمی رو بزن و استت هات رو ریست کن و جوری که میخوای بچینشون :D مثلا من استرنج آوردم روی ۲۸ یا فیث کردم ۱۰ در حالی برای بیلد سامورایی مخصوصا با Moonveil فقط dex و int مهمه:D
ولی خب به هرحال باگ داره پس فعلا بی خیالش بشو :D
استت هارو ريست كنيم رون ها برميگرده يا بايد دوباره برم فارم كنم ؟

• Like
Reactions: ce7en44
مشکل از من نیست مشکل از بازیه زیاد ادای بزرگها رو در اورده شما رد دد۲ با اون عظمت را نگاه کن راحت تمومش میکنی بعد همه چیز سرجاشه راحت راهت رو پیدا میکنی تمام ماموریت فرعی و اصلی معلومه اصلا کامل بالانسه ولی این راحت میتونی بدون زدن حتی یه دونه دشمن با اسب تا پیش باس برسی که به نظرم بیخوده تازه بدون بالانس بودن و گشت زیاد تو مپ اینقدر تو در تو و پیچ و خم داره که تایم بازی بالا میره یعنی شاید یه نفر ندونه چی به چیه بازی براش تا ۲۰۰ ساعت طول بکشه بی خود و بی جهت الان من ۴۰ ساعت دارم بازی میکنم تازه یه باس اصلی زدم بقیه معلوم نیست دارم چیکار میکنم
راستش ما دقیقا 60 دلار پول دادیم برای همین که ندونیم کجا بریم و چکار کنیم :دی همون چیزیه که همیشه میخواستیم :دی

استت هارو ريست كنيم رون ها برميگرده يا بايد دوباره برم فارم كنم ؟
رون نمیده، چند تا لول آپ کردی،. میزاره دوباره از اول همون تعداد لول ها رو تو stats هات بچینی دوباره

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: ce7en44
اقا این باس که ادم اهنیه و سپر و شمشیر خیلی گنده داره و نیمه دوم مبارزش هم دم در میاره رو چطوری میشه زد و لولم هم بالاست هست ولی نمیشه زدش

رون نمیده، چند تا لول آپ کردی،. میزاره دوباره از اول همون تعداد لول ها رو تو stats هات بچینی دوباره

٦٠ تا ويگور ٨٠ تا دكس 😂 اون و قت نميتونم كاتاناي خوب بازيو بردارم 😂 يا باگِ يا منطقشون احمقانس
حالا يعني ميزاره اندازه ١٤٠ تا لول ببندم دوباره ؟ درسته ؟

کسی تونسته پچ ها رو نصب کنه ؟
واسه من ارور میده میگه فایل رو پیدا نمیکنه در صورتی که دقیق طبق چیزی که گفته شده عمل کردم
منم همین مشکل رو دارم
راه حلی نیست ؟

ویرایش : مشکل رو پیدا کردم :D

اگر مثل من DODI (Corepack) رو گرفتید و v.1.01 روی فایل خود بازی هست:
اپدیت 1.02 رو جدا دانلود کنید و تو این مسیر DODI-Repacks\ELDEN RING بریزید و فایل پچ رو اجرا کنید.
(دقت کنید تو فولدر Game نباید بریزید قبل اون باید بریزید، جایی که بقیه فولدر ها هم هستند)

آخرین ویرایش:
  • Sad
Reactions: Taha75
اقا این باس که ادم اهنیه و سپر و شمشیر خیلی گنده داره و نیمه دوم مبارزش هم دم در میاره رو چطوری میشه زد و لولم هم بالاست هست ولی نمیشه زدش
این باس رو شدیدا راحت میشه پری کرد، و کانتر اتک زد بهش، نترس برو جلوش و تا خواست بزنه پری کن،

٦٠ تا ويگور ٨٠ تا دكس اون و قت نميتونم كاتاناي خوب بازيو بردارم يا باگِ يا منطقشون احمقانس
حالا يعني ميزاره اندازه ١٤٠ تا لول ببندم دوباره ؟ درسته ؟
بله
دقیقا الان لول چندی همون قدر اجازه میده باز لول ببندی
الان لول 140 باشی بعد تغییر دادن باز همون لول 140 خواهی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or