Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
سلام
من الان همه این آیتم هایی که گفنید رو دارم و لول 80م ولی به خاطر بیلد فعلیم که بی حساب کتاب لول آپ کردم (به خاطر همین سر Radhan هم خیلی اذیت شدم و باس های بعدی هم خیلی سگ جون شدن) نیاز هست که respec کنم. شما برای این بیلدی که گفتید پیشنهاد میکنید کدوم attribute هارو بیارم بالا و کدومارو کامل بیخیال بشم؟
من بازی رو دقیقا با همین بیلد تموم کردم و بعد از ژنرال فکر میکنم در هیچ باسی بیشتر از 3 بار شکست نخورم و اکثرا بار اول زدم مخصوصا تمامی باسهای اندگیم رو بار اول زدم یعنی این بیلد تا این حد قدرتش بالاست.
مهم ترین کارهایی که برای درست بازی کردن این بیلد باید انجام بدید اینها هستند
اول اینکه بعد از زدن ژنرال رادان مستقیم برید و میمیک رو بگیرید و 10+ کنید. میمیک مهمتریم قسمت بیلده و وقتی شما این شمشیر رو دارید و میمیک 10+ هم دارید میمیک خودش توانایی زدن خیلی از باسها رو داره یا حداقل جلوی باس نمیمیره و اگرو میگیره و شما براحتی از دور با اسکیل اول شمشیر باس رو میزنید.
دوم اینکه خود شمشیر رو تا اخر اپگرید کنید. بعد از زدن رادان فکر میکنم تا حدود 8 +یا 9+ بشه اپگرید کرد و فقط لول اخر ایتمش کمیابه که اون هم اخر بازی براحتی پیدا میشه
سوم armor مناسب مدیوم بپوشید و حتما سپر فیزیکی 100 داشته باشید. خیلی مهمه که حداقل یک ضربه رو بتونید تحمل کنید که اگر باس حواسش از میمیک پرت شد و اومد سراغ شما با یک ضربه نمیرید همچنین قویتر شدن زره و سپر شما میمیک رو قویتر میکنه. بعضی ها از جادوی های healing استفاده میکنن تا میمیک جونش رو heal کنه ولی من تا اخر بازی نیازی ندیدم و کلا میمیک فقط یکبار بار مرد.
مورد بعدی پوینت ها رو به این صورت بچینید که بعد از استت های لازم برای استفاده از شمشیر یعنی 12 12 24 24 بقیه رو روی int بذارید تا 40 بعد mind و vig رو بالا بیارید. مایند نهایتا برای این شمشیر تا 25 الی 30 کافیه یعنی طوری که 4 الی 5 بار بتونید اسکیلش رو بدون استفاده از فلاسک بزنید. vig در اند گیم میرسه به int هر دو حدود 50 بعدش دوست داشتید بیشتر هم میتونید بالا ببرید. ولی محدوده استت ها همینه. من وقتی به حدود int 55 و vig رسیدم رفتم سراغ بقیه استت ها تا بتونم بقیه اسلحه ها رو تست کنم از جمله اسلحه باس اخر یعنی بار اول که گیم رو بخواید تموم کنید 55 برای int و vig زیاد هم هست.
گیم پلی این بیلد هم پیچیدگی خاصی نداره هر موجود زنده ای رو با اسکیل اول شمشیر از دور ذوب میکنید. فقط موجودات کریستالی جلوی این بیلد مقاومن که اونها هم اولا دو سه تا بیشتر نیستن ثانیا نه فقط به این بیلد به همه چیز مقاومن و فقط اسلحه blunt و کوبیدنی مثل پتک و گزر و چکش فقط بهشون اثر میکنه . بقیه موجودات بازی از جمله باسهای خیلی سخت اختیاری که بهشون برسید میبینید چقدر قوین در مقابل این بیلد کم میارن.

چطوری زدی، با چه کلاسی
من لول 105 هستم و ویگور رو 45 تا آپ کردم و تقریبا با ضرباتش وان شات میشم
با اسب. همون اول کار بهش یورش بردم و یه کاری کردم روی پله بمونه و چسبیدم بهش تا میخورد زدم، با Greatsword +17 و Strength 38. هر ضربه سنگین حدود 800 تا دمیج. بعد که دیگه تبر درآورد فاصله گرفتم ازش و هی نزدیکش میشدم bait ـش میکردم تا یه ضربه با تبر بزنه تو این حالت نمیتونه بلافاصله ضربه دوم رو بزنه من یورش میبردم سمتش یه Heavy Attack از رو اسب میزدم و در میرفتم، وسط جونش که رسید Ashes of War ـم که Oleg +5 هست رو احضار کردم اون تو این لول جونش واقعا خوب شده بود حواسش رو پرت میکرد، من از پشت دوباره با اسب یورش بردم، یه ضربه و صبر برای اینکه Oleg حواسش رو پرت کنه، وقتی Oleg مرد، فقط دیگه 2 تا ضربه نیاز داشت که دیگه وحشی شدم و احتیاط رو گذاشتم کنار و در 2 یورش پشت سر هم به آن دنیا فرستادمش.

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
با اسب. همون اول کار بهش یورش بردم و یه کاری کردم روی پله بمونه و چسبیدم بهش تا میخورد زدم، با Greatsword +17 و Strength 38. هر ضربه سنگین حدود 800 تا دمیج. بعد که دیگه تبر درآورد فاصله گرفتم ازش و هی نزدیکش میشدم bait ـش میکردم تا یه ضربه با تبر بزنه تو این حالت نمیتونه بلافاصله ضربه دوم رو بزنه من یورش میبردم سمتش یه Heavy Attack از رو اسب میزدم و در میرفتم، وسط جونش که رسید Ashes of War ـم که Oleg +5 هست رو احضار کردم اون تو این لول جونش واقعا خوب شده بود حواسش رو پرت میکرد، من از پشت دوباره با اسب یورش بردم، یه ضربه و صبر برای اینکه Oleg حواسش رو پرت کنه، وقتی Oleg مرد، فقط دیگه 2 تا ضربه نیاز داشت که دیگه وحشی شدم و احتیاط رو گذاشتم کنار و در 2 یورش پشت سر هم به آن دنیا فرستادمش.
مرسی امروز میرم سراغش، فکر کنم سختترین باس بازی تا اینجاست

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: Vesemir
مرسی امروز میرم سراغش، فکر کنم سختترین باس بازی تا اینجاست

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
هم ضرباتش One Shot ـه، هم جونش زیاد. اگر با سلاحهای سریع کار میکنی بنظرم پیاده راحت تره مبارزه باهاش ولی اگر تانکی و اسلحت بزرگ ضربه R2 از روی اسب بنظرم بهترین استراتژی. کلا اگر روی پله نگهش داری و یکم شانش هم داشته باشی خیلی از ضرباتش بهت نمیگیره.

به قول یکی از بچه ها ‏حقیقتا که Caelid توالت الدن رینگه!
هرچی عاق والدین و از جهنم رونده‌اس جمع شدن اونجا:دی

پ.ن: منو یاد Valley of Defilement انداخت
اونجا هم لوکیشن مریضی بود! (توی دیمن سولز)
مکانی پست که ساکنانش رو مردمان خوار شده و ترد شد‌ه‌یِ Belotaria تشکیل می‌دادن
مخروبه ایی از زمین‌های پادشاهی که به دلیل اینکه مردم فرزندان ناخواسته خود رو در اون قرار دادن به شدت بدنام، نامقدس و کفرآمیز بود

به قول یکی از بچه ها ‏حقیقتا که Caelid توالت الدن رینگه!
هرچی عاق والدین و از جهنم رونده‌اس جمع شدن اونجا:D

پ.ن: منو یاد Valley of Defilement انداخت
اونجا هم لوکیشن مریضی بود! (توی دیمن سولز)
مکانی پست که ساکنانش رو مردمان خوار شده و ترد شد‌ه‌یِ Belotaria تشکیل می‌دادن
مخروبه ایی از زمین‌های پادشاهی که به دلیل اینکه مردم فرزندان ناخواسته خود رو در اون قرار دادن به شدت بدنام، نامقدس و کفرآمیز بود
من همون اوایل بازی ی صندوق باز کردم و به این مکان نفرین شده تلپورت شدم و بعد از کمی گشت و گذار فرار رو بر قرار کردم :D
خلی تم مریضی داره
بازی مکانی هم داره که از اینجا سختر باشه؟

اینم خوب بود!:))

IMG_20220310_181201.jpg
من همون اوایل بازی ی صندوق باز کردم و به این مکان نفرین شده تلپورت شدم و بعد از کمی گشت و گذار فرار رو بر قرار کردم :D
خلی تم مریضی داره
بازی مکانی هم داره که از اینجا سختر باشه؟
والا مپ بازی بسیار عظیمه، بعد 60/70 ساعت هنوز نتونستم یه سری از مناطق رو حتی سر بزنم(چه برسه به فارم)
ولی لوکیشن هایی که به همون شکل سخت باشن کم نداره بازی

یعنی مزخرف ترین و رو موخ ترین دشمنیایی که تا حالا از فرام سافتور بیرون اومدن این موجودان که شبیه دست هستن. من هرجا اونارو میبینم راهمو کج میکنم میرم یه سمت دیگه. این‌ چیه ساختن آخه؟ من اینقدری که به اینا مردم سر باس ها نمردم. مخصوصا اون بزرگتراشون... سرعتشون که زیاده، دمیجشونم که زیاده، پشت سر هم که حمله میکنن. همیشه هم گروهی هستن. اصلا هیچ نقطه ضعفی ندارن.

کس دیگه‌ای این حس رو نداره که بازی تو نیمه‌ی دومش افت میکنه؟ :-"
ای کاش انقدر طولانی نمیکردنش، نصف باسا تا الان چند بار تکرار شدن.
من به نظرم نیمه دوم خیلی قشنگ تر میشه و تازه بازی شروع میشه وقتی به اون قسمت های نقشه میری ، بازی نمیذاره به تکرار بیفته ، البته باس های فرعی دانجن ها کمی تکراری میشن..، کوئست لاین شخصیت ها هم جذابن.

• Like
Reactions: Dante _Sparda

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or