Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
مقایسه این بازی با رد دد 2 نشون میده که شما کلا آدرس رو اشتباه رفتی:D این بازی برای شما نیست، ایرادی هم نداره قرار نیست همه از همه چیز خوششون بیاد.
کی با اون مقایسه کرد شما سریع معرکه گرفتی گفتم یه سری اشکال جزیی داره این بازی و کمپانیش کلا برای شماست خوبه

• Sad
Reactions: Sepi_60
این واکترو هم میذاره؟
من عادت دارم بازیها رو سری اول خودم میرم و سری بعد بخاطر npc ها و نحوه دسترسی به پایانهای مختلف واکتروی FightinCowboy رو میبینم
صدای دلنشینی هم داره
VaatiVidya؟
خیلی محدود راهنما بزاره، البته معمولاً یه ویدیو از full playthrough و یکسری ویدیوهای gear up کردن و اینها هم میزاره
ولی اصل کارش بازکردن lore بازی ها هست. ایستر اگ ها، نکات مخفی، بیان ارتباط فلسفی موجود بین گودرز و شقایق :D (که واقعاً بازیهای میازاکی همینن و یه دفعه یه چیزی به یه جای بی ربطی وصل میشه)، و در نهایت جمع و جور کردن داستان کنار هم.
صدای خیلی قشنگی داره، خیلی هم قشنگ بیان می کنه از نظر من

----------------------------------------------------

یه چیز خیلی باحالی که اضافه شده اینجا این painting ها هستن. دقیقاً مثل memory location های BOTW هست (با این تفاوت که هرکدوم رو پیدا کنی همونجا مزدت رو میده) و برای کسانی که خوره ی سانت به سانت گشتن مپ هستن بهشته اصلاً...

آخرین ویرایش:
این واکترو هم میذاره؟
من عادت دارم بازیها رو سری اول خودم میرم و سری بعد بخاطر npc ها و نحوه دسترسی به پایانهای مختلف واکتروی FightinCowboy رو میبینم
صدای دلنشینی هم داره
FightinCowboy عالیه واکترو های 100% داره واس همه گیم های فرام.

نمیدونم کسی اشاره کرده یانه
ولی ‏سافت‌کپ الدن حدود20 لول نسبت به سری سولز (حداقل 3 اشو مطمئنم) افزایش داشته!

شما وقتی برای Vigor در بلفرض سولز 3 به لول 40 میرسین، هز اون به بعد اگر لول آپ کنید چیز زیادی به Hp شما اضافه نمیشد
برای همین لول 40 سافت‌کپ برای مثلا Vigor محسوب میشد
ولی توی الدن به این شکله:

‏Vigor lvl 40 --> 1450 Hp
Vigor lvl 50 --> 1704 hp +246
Vigor lvl 60 --> 1900 hp +196
Vigor lvl 99 --> 2100 hp +200​

از لول 60 تا 99 فقط 200 تا Hp بالا میره در حالی که قبل از اون برای هر 10 لول افزایش تقریبا 200 یا بیشتر بود
پس سافت‌کپ واس Vigor الان 60 شده
احتمالا هم واسه بقیه همینه
یعنی بلفرض ‏سافت‌کپ بقیه‌ی Attribute های الدن تا لول 80عه ، چون توی سولز مابقی روی لول ۶۰ بود

حقیقتا این Radahn خرکی ترین و عجیبترین باسی هست که به عمرم دیدم. عین دیوونه‌ها این ور اونور میره و حملات 360 درجه انجام میده و فاز دومش که دیگه یه باره میشه، بعد این وسط شما هی باید Summon کنی بریزین سرش تا بلکه بمیره. فاز دوم هم انقدر وحشی بازی در میاره اصلا نمیشه از فلاسک استفاده کنی. من جونش رو تا 20% بردم اما سر همین شلوغ بازی بیش از حد معمولش تو فاز دوم نتونستم فلاسک استفاده کنم و مردم.

حقیقتا این Radahn خرکی ترین و عجیبترین باسی هست که به عمرم دیدم. عین دیوونه‌ها این ور اونور میره و حملات 360 درجه انجام میده و فاز دومش که دیگه یه باره میشه، بعد این وسط شما هی باید Summon کنی بریزین سرش تا بلکه بمیره. فاز دوم هم انقدر وحشی بازی در میاره اصلا نمیشه از فلاسک استفاده کنی. من جونش رو تا 20% بردم اما سر همین شلوغ بازی بیش از حد معمولش تو فاز دوم نتونستم فلاسک استفاده کنم و مردم.
الکی نیست که بهش میگن ژنرال🤟🤟🤟

الکی نیست که بهش میگن ژنرال🤟🤟🤟
بنظرم این باس رو فقط با pure luck میشه شکستش داد. اصلا اسکیل و git gud اینا براش معنی نداره. من حتی یه بار جونش رو انقدر آوردم پایین که با یه فوت هم میمرد ولی سر همین وحشی بازیش نشد و مردم.

• Like
Reactions: Nameless King
بنظرم این باس رو فقط با pure luck میشه شکستش داد. اصلا اسکیل و git gud اینا براش معنی نداره. من حتی یه بار جونش رو انقدر آوردم پایین که با یه فوت هم میمرد ولی سر همین وحشی بازیش نشد و مردم.
تنها راهش واقعا فقط Range strategy هست اونم به شرطی که هر ۳ تالیسمان مربوطه هم داشته باشی، من خودم از این راه با لول 54 شکستش دادم

رفتم بیلدم رو عوض کردم و Dex و Int بستم و دو تا کاتانا دستم گرفتم و عجیب جوابه:D بیشتر دشمن های بازی با دو سه ضربه راحت میمیرن. حتی باس ها هم بیشتر از پنج ضربه نمیخواستن :D خلاصه یه پنج تا باس فرعی کشتم و چند تا منطقه و قلعه هم فتح کردم :D
فقط بدیش اینه که دیگه دفاعی در کار نیست و باید فقط جاخالی داد:D

حیف ریورز آو بلاد باگ داره وگرنه با مون ویل دابل کاتانا میبستم >:)

تنها راهش واقعا فقط Range strategy هست اونم به شرطی که هر ۳ تالیسمان مربوطه هم داشته باشی، من خودم از این راه با لول 54 شکستش دادم
دیگه با melee شکستش دادم بعد 20-25 بار تلاش. ولی کلا هیچ منطق خاصی پشتش نیست. حالا مثلا قبل این باس من در مورد Black Blade Kindred هم خیلی غر زدم ولی اون فقط ایرادش اینه که جونش بیش از حد زیاده. ولی این یکی کلا pattern حمله هاش غیر منطقیه.

• Like
Reactions: Starless

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or