Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
حالا ببینید
درسته این اسبش یک مقداری …
ولی یه ۴-۳ تا باس اصلی بزنین ورق برمیگرده

@godofwar3
شما بعد از گودریک یه راست برو آکادمی، اونجا قشنگ به حسابت رسیده میشه جیگرت حال میاد

ضمناً گنگ بودن داستان و اینکه کوئست ها رو میس کنی جزو لاینفک بازیهای میازاکی بوده و هست (من تو بلادبورن ران اول چندتا باس رو میس کردم، کوئست که جای خود داره) حالا اینجا خوبیش اینه یکسری از کوئست ها رو اگه میس کنی، می تونی از وسط دوباره grab کنی حداقل

پ.ن: بیصبرانه منتظر ویدیوهای vaatividya هستم.

• Like
Reactions: godofwar3 and lord7
در تلاش برای پیدا کردن یه کاتانای دیگه رسیدم به یه منطقه ای که اژدها جزو دشمنان معمولی به حساب میومد و حسابی مورد عنایت قرار گرفتم :)) بعد وارد یه برجی شدم که باید از روی لبه های ترسناک رد میشدی تا به اتاق باس برسی :D
حالا به هر حال کاتانا رو یافتم ولی اینتلجتم باید ۲۳ باشه تا بشه ازش استفاده کرد، پس فعلا همچنان باید فارم کرد :D

در تلاش برای پیدا کردن یه کاتانای دیگه رسیدم به یه منطقه ای که اژدها جزو دشمنان معمولی به حساب میومد و حسابی مورد عنایت قرار گرفتم :)) بعد وارد یه برجی شدم که باید از روی لبه های ترسناک رد میشدی تا به اتاق باس برسی :D
حالا به هر حال کاتانا رو یافتم ولی اینتلجتم باید ۲۳ باشه تا بشه ازش استفاده کرد، پس فعلا همچنان باید فارم کرد :D
در مورد کاتانا نگو که خیلی حالمو گرفته. خفن ترین کاتانا بازی arcane بالا لازم داره ~X( چرا آخه؟ اصلا رو چه حساب؟ کاتانا باید با dex باشه دیگه.

در مورد کاتانا نگو که خیلی حالمو گرفته. خفن ترین کاتانا بازی arcane بالا لازم داره ~X( چرا آخه؟ اصلا رو چه حساب؟ کاتانا باید با dex باشه دیگه.
فکر کنم بدونم کدوم رو میگی. اون کاتانا یه باگ داره ‌‌‌‌و با استت های بازیکن اسکیل نمیشه :D

Rivers of Blood | Elden Ring Wiki

دوستان قضیه ایراد مپ چیه؟
چون میخوام هزینه کنم قبلش بدونم
من دارک سولز و بلاد برن و سکیرو رو بازی کردم و لذت هم بردم و با همه چیزش سازگارم
فقط این قضیه نقشه و اپن وردش منو میترسونه ؟ میشه کامل توضیح بدید؟
مثلا مثل ویچر ۳ هر منظقه لول داره؟
نقشه ناقصه؟

بله خودشه ~X(من که به هر حال نمیتونستم استفاده کنم ولی خیلی صلاح خفنیه. مووستش هم عالیه.
چرا میتونی استفاده کنی، برو‌ باس آکادمی رو بزن و استت هات رو ریست کن و جوری که میخوای بچینشون :D مثلا من استرنج آوردم روی ۲۸ یا فیث کردم ۱۰ در حالی برای بیلد سامورایی مخصوصا با Moonveil فقط dex و int مهمه:D
ولی خب به هرحال باگ داره پس فعلا بی خیالش بشو :D

انگار فقط من یکی از بهترین کاتانا های بازی رو پیدا کردم بقیه جلوی این بچه بازیه :D
خواستید بگم چطوری میشه گیر اورد ولی یکی از سخترین فایت های کلی سری رو باید بگذرونید~X(

یه چیزه دیگه قبل تموم کردن خط داستانی به نظرم هرچقدر که می تونید از بازی حالش رو برید و بچرخید چون اصلا من یکی نتونستم برای بار دوم بازی رو شروع کنم:D
الا با کلاس Astrologer قشنگ چنتا باس اول بازی رو راحت بار اول میزنم ولی برام کسل کننده است و شدیدا تکراری!
بازی شدیدا بزرگه و اصلا نمیشه درست حسابی بار دوم شروع کرد باید همونقدر وقت بزاری که بار اول بازی رو تموم کردی شاید کمتر ولی ارزش نداره از یه طرف هم ارزش تکرار داره یجورایی تناقضه برام:Dهی میگم کی حوصله داره بره باز اون منطقه و.....
پس بهتره همون اول کاری هرکاری یا هر چیز مخفی تو بازی هست پیدا کنید از یوتیوب هم کمک بگیرید برای پیدا کردن مکانشون و تمومش کنید بار اول بره پی کارش

انگار فقط من یکی از بهترین کاتانا های بازی رو پیدا کردم بقیه جلوی این بچه بازیه :D
خواستید بگم چطوری میشه گیر اورد ولی یکی از سخترین فایت های کلی سری رو باید بگذرونید~X(

یه چیزه دیگه قبل تموم کردن خط داستانی به نظرم هرچقدر که می تونید از بازی حالش رو برید و بچرخید چون اصلا من یکی نتونستم برای بار دوم بازی رو شروع کنم:D
الا با کلاس Astrologer قشنگ چنتا باس اول بازی رو راحت بار اول میزنم ولی برام کسل کننده است و شدیدا تکراری!
بازی شدیدا بزرگه و اصلا نمیشه درست حسابی بار دوم شروع کرد باید همونقدر وقت بزاری که بار اول بازی رو تموم کردی شاید کمتر ولی ارزش نداره از یه طرف هم ارزش تکرار داره یجورایی تناقضه برام:Dهی میگم کی حوصله داره بره باز اون منطقه و.....
پس بهتره همون اول کاری هرکاری یا هر چیز مخفی تو بازی هست پیدا کنید از یوتیوب هم کمک بگیرید برای پیدا کردن مکانشون و تمومش کنید بار اول بره پی کارش
قسمت انلاینش یه دنیاست.چی داری میگی.یک میلیون پول بازی دادیم بره پی کارش.بزار یک میلیون ساعت مشغول زدن همدیگه باشیم تو بازی بعد ولش میدیم.

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk

با اجازت دارمش ولی آپگریدش نکردم
راضی هستی ازش؟😅

قسمت انلاینش یه دنیاست.چی داری میگی.یک میلیون پول بازی دادیم بره پی کارش.بزار یک میلیون ساعت مشغول زدن همدیگه باشیم تو بازی بعد ولش میدیم.

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
هنوز dlc مونده 😅
منطقه pvp که بماند

• Like
Reactions: Syamak88088

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or