Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
به نظر منم استفاده از گاید کاملا سلیقه ای هست. من برای بعضی بازی ها از استراتژی گاید و کلا گایدهای بدون اسپویل استفاده میکنم (بیشتر JRPGها چون محتوای زیادی دارن)، ولی برای سری دارک سولز همیشه اول کور میرم، اگگه سر باسی گیر کردم به راهنما سر میزنم و آخر بازی هم یه دور سرچ میکنم که ببینم چی از دست دادم :D بعد توی NG+ برمیگردم و همه چی رو پلات میکنم :D همچنان هم از بازی لذت میبرم :D

به نظر منم استفاده از گاید کاملا سلیقه ای هست. من برای بعضی بازی ها از استراتژی گاید و کلا گایدهای بدون اسپویل استفاده میکنم (بیشتر JRPGها چون محتوای زیادی دارن)، ولی برای سری دارک سولز همیشه اول کور میرم، اگگه سر باسی گیر کردم به راهنما سر میزنم و آخر بازی هم یه دور سرچ میکنم که ببینم چی از دست دادم :D بعد توی NG+ برمیگردم و همه چی رو پلات میکنم :D همچنان هم از بازی لذت میبرم :D
حق 😉😉😉😉

• Like
Reactions: ce7en44
در مورد گاید من نظر شخصیم رو بگم:

وقتی بازی برام مهم و خاص باشه، مثل تقریبا تمام بازی های خفن شاخص، سعی میکنم پلی ترو اول از گاید (به عنوان مسیریاب یا حتی امپروو و اپگرید) استفاده نکنم، بار ها شده یه جایی تو فولان بازی گیر کردم، بعد از اینکه از پیدا کردن راه برای جلو رفتن یا پیدا کردن کوئست بعدی، ناامید شدم، بازی رو ول کردم(نه دراپ، عادت دارم خیلی وقت ها بازی رو موقت رها میکنم و بعد میرم سراغش، ممکنه ماه یا ماه ها هم طول بکشه، دراپ منظورم نیست) ولی خب از گاید استفاده نکردم، اصن ول میکنم که از گاید استفاده نکنم(در واقع اخرین مکانیسم دفاعیمه) و خیلی وقت ها وقتی بعد از مدتی برگشتم سراغ بازی، تونستم اون باس رو رد کنم یا راه رو پیدا کنم یا خودمو امپروو کنم، از بچگی همینطور بودم، همیشه بازی بعد از یه مدت برام اسون تر میشد، عین ورزش...

ولی خب حقیقتا حساسیت خاصی ندارم، درسته که ایده الم بلایند بازی کردنه(قبل از شروع الدن رینگ، فقط تیزر و عکس های اولیه رو دیده بودم، تصور کنید چقدر پرهام در حین بازی کردن میریزه)، اما شده تو همین بازی های خفن و شاخص، به هر دلیلی گیر کردم، و اصولا به دلیل اینکه نمیخواستم بازی رو ول کنم و حس زیادی برای ادامه دادنش در لحظه داشتم، از گاید استفاده کردم، اصولا به صورت تکست از گاید استفاده میکنم، و خیلی سریع وقتی به جواب سوالم میرسم گاید رو میزنم کنار، خیلی وقت ها هم شده بازی رو ول کردم، بعد از مدتی برگشتم و باز هم ناامید شدم و نهایتا از گاید استفاده کردم،

همونطور که گفتم واقعا حساسیت خاصی روش ندارم، دوست دارم تا جایی که میشه خودم کشف کنم لذت بسیار زیادی داره طبیعتا، اما به نظرم حساسیت رو استفاده نکردن از گاید در بازی، مثل این میمونه که بگیم باید مدرسه و دانشگاه و اموزشگاه نری یا سرویس های خانواده و جامعه رو نداشته باشی تا Legit در زندگی پیشرفت کنی، یا تو رالی نباید از نقشه و نقشه خوان استفاده کنی، نه حساسیت و گیر دادن رو نیستم، همونطور که دوستان گفتند خیلی راحت میشه بر اساس بیلد و ستاپ سختی بازی رو adjust کرد اگه چالش بیشتری میخوایم، من Warrior با تمرکز رو endurance و سلاح هایی مثل Claymore و مجیک به عنوان اسپیشال ابیلیتی بازی میکنم و به نظرم بدون Torrent، بازی واقعا در مجموع اسون نیست، Torrent خیلی کمک میکنه، بازی مینی باس و انمی اسون زیاد داره، انمی های مشابه انمی های سولز اینجا خیلی دم دستی شدن، میشه گذاشت به حساب تکراری بودنشون و فرض سازنده رو اینکه گیمر ها هم پیشرفت و رشد کردن، و لیاقت دشمنان جدید دارند برای چالش بیشتر،

* بازی به وضوح در هسته از بازی های قبلی اسون تر، یوزر فرندلی تر، مدرن تر شده، بخش بزرگی از مپ همیشه در دسترسه، دنجن های اولیه اب خوردن هستند، یه سری از ایتم ها عملا مخفی و دور از دسترس نیستند و میشه راحت با Torrent انمی رو ازشون دور کرد و برگشت و برداشتشون، دوستان درست میگند این فرایند ها در مثلا سولز ها واقعا سخت بود و گاهی نابود میکرد، اما بازی به حدی گسترده شده و محتوا داره که میشه در نظر گرفت چاق شدن بخش های اسون بازی، لزوما به معنی عدم وجود محتوای سخت در بازی نیست، فکر کنم همین زیاد بودن بخش های راحت و مینی باس های زیاد بازی این تصور رو به وجود میاره که اسون شده، من میتونم بگم هیچ مشکلی با بازی ندارم، Torrent هم بسیار... بسیار گیم پلی رو لذت بخش میکنه، اصن عاشقشم، فقط باید به جاش استفاده بشه،

** تا جایی که یادمه مسیر اصلی دارک سولز 1، بلادبورن و سولز 3 واقعا بدون گاید پیدا میشه و راحته، پلی ترو اولشون به راحتی بدون گاید تموم میشه، اما بله مثلا دارک سولز برای ساید کوئست و پایان ها واقعا گاید واجبه، در حالی که همینم در مورد بلادبورن به نظرم خیلی کمتر شده بود و راحت میشه با استفاده از همه ی ایتم ها و گزینه ها، در 3-4 پلی ترو به کل محتوا دسترسی پیدا کرد،
دیمنز PS3 یادمه اخراش مونده بودم باید چی کار کرد و یک نگاه به گاید انداختم، خب 11 12 سال پیش تجربه امروز هم نداشتم،

***قطعا همیشه چیز هایی در گاید هست، که در بازی اصلی اشکار نیست... از ایتم تا کوئست و باس اپشنال و باقی.... کلام اخر اینکه حساسیت داشتن به نظرم درست نیست،

دوستان یکی از Ashes of war ها رو انداختم روی ی شمشیر و str ش از c به b تبدیل شد و خیلی از دیمج شمشیر کم کرد
چرا دمیج رو میاره پایین؟ و این الان str ش از c به b تبدیل شده چه تاثیری رو سلاح میذاره؟

دوستان بازی به شدت پیچیده هست اصلا معلوم نیست چی به چیه من الان لول ۸۰ هستم ولی فقط یه باس اصلی گودریک را زدم و نمیدونم بعدی کجاست هر جا میرم با یه در بسته یا یه معما بر میخورم کلی مینی باس و موجود ریخته تو بازی کاشکی همون راه دارک سولز ۳ را ادامه میدادند اصلا به این بازی اوپن ورد نمیاد چون نه کوست یا ماموریت داره نه هیچی نه داستانی حیف شد بعد چند سال این تحویل دادن یه نفر یه راهنمایی بکنه بگه اون باس اول بازی که میزنه میکشه کاراکترو چه طور باید بهش دسترسی پیدا کرد و ترتیب ماموریت های اصلی به چه صورت هست چون هر ور بری راه بازه ولی نمیدونی اول باید کدوم ور بری

دوستان بازی به شدت پیچیده هست اصلا معلوم نیست چی به چیه من الان لول ۸۰ هستم ولی فقط یه باس اصلی گودریک را زدم و نمیدونم بعدی کجاست هر جا میرم با یه در بسته یا یه معما بر میخورم کلی مینی باس و موجود ریخته تو بازی کاشکی همون راه دارک سولز ۳ را ادامه میدادند اصلا به این بازی اوپن ورد نمیاد چون نه کوست یا ماموریت داره نه هیچی نه داستانی حیف شد بعد چند سال این تحویل دادن یه نفر یه راهنمایی بکنه بگه اون باس اول بازی که میزنه میکشه کاراکترو چه طور باید بهش دسترسی پیدا کرد و ترتیب ماموریت های اصلی به چه صورت هست چون هر ور بری راه بازه ولی نمیدونی اول باید کدوم ور بری
باهات موافقم دارک ۳ حرف نداشت 😍
باس های ring city رو هیچوقت یادم نمیرن

خب این همه آدم بازی رو پیش بردن یا تموم کردن بدون مشکل خاصی. خداییش احساس نمیکنی شاید مشکل از شما هست که مسیرت رو نمیتونی درست پیدا کنی؟ :دی

من اینطوری رفتم و به نظرم بالانس بود
Limgrave
Weeping Peninsula
Stormveilcastle تا اینجا رفتی و گودریک رو زدی، بعدش:
Liurnia of the Lakes
Raya Lucaria Academy یه باس اصلی
Ainsel River
Siofra River
Caelid یه باس اصلی
Nokrov Eternal City
Altus Plains
Dragonbarrow
Lyndell Capital City یه باس اصلی
Mt Gelmir یه باس اصلی

بقیشو نرفتم.
کلی جاهای مخفی دیگه هم هست که خودت بورو ببین دشمنا چطورن اگه خیلی سخت و غیرمنطقی بود لول آپ کن بعد بیا. در کل زیاد سخت نگیر راحت میشه تشخیص داد کجا رفت، هرجای این بازی رو بگردی یه جا واسه رفتن هست تو فقط بورو:دی

خب این همه آدم بازی رو پیش بردن یا تموم کردن بدون مشکل خاصی. خداییش احساس نمیکنی شاید مشکل از شما هست که مسیرت رو نمیتونی درست پیدا کنی؟ :D
مشکل از من نیست مشکل از بازیه زیاد ادای بزرگها رو در اورده شما رد دد۲ با اون عظمت را نگاه کن راحت تمومش میکنی بعد همه چیز سرجاشه راحت راهت رو پیدا میکنی تمام ماموریت فرعی و اصلی معلومه اصلا کامل بالانسه ولی این راحت میتونی بدون زدن حتی یه دونه دشمن با اسب تا پیش باس برسی که به نظرم بیخوده تازه بدون بالانس بودن و گشت زیاد تو مپ اینقدر تو در تو و پیچ و خم داره که تایم بازی بالا میره یعنی شاید یه نفر ندونه چی به چیه بازی براش تا ۲۰۰ ساعت طول بکشه بی خود و بی جهت الان من ۴۰ ساعت دارم بازی میکنم تازه یه باس اصلی زدم بقیه معلوم نیست دارم چیکار میکنم

مشکل از من نیست مشکل از بازیه زیاد ادای بزرگها رو در اورده شما رد دد۲ با اون عظمت را نگاه کن راحت تمومش میکنی بعد همه چیز سرجاشه راحت راهت رو پیدا میکنی تمام ماموریت فرعی و اصلی معلومه اصلا کامل بالانسه ولی این راحت میتونی بدون زدن حتی یه دونه دشمن با اسب تا پیش باس برسی که به نظرم بیخوده تازه بدون بالانس بودن و گشت زیاد تو مپ اینقدر تو در تو و پیچ و خم داره که تایم بازی بالا میره یعنی شاید یه نفر ندونه چی به چیه بازی براش تا ۲۰۰ ساعت طول بکشه بی خود و بی جهت الان من ۴۰ ساعت دارم بازی میکنم تازه یه باس اصلی زدم بقیه معلوم نیست دارم چیکار میکنم
والا من خودم زیاد با جهان باز بودنش حال نکردم. خسته کننده شد

• Like
Reactions: all4u
والا من خودم زیاد با جهان باز بودنش حال نکردم. خسته کننده شد
فکر میکردم فقط من اینجوریم :D
نه که بگم بازی بده ولی اصلا اون حسی که از دارک سولز 3-بلادبورن-سکیرو رو گرفتم از این نمیگیرم
فکر هم نکنم بعد از پلات کردنش دیگه سراغش برم

دوست عزیز شما با دقت بازی کنی حتی یه لحظه هم گم نمی‌شی. گشتن و ماجراجویی یکی از بزرگ‌ترین نقاط قوت بازی هستن که شما اینجوری ازشون بد می‌گی. بازی به سلیقه‌ات نمی‌خوره، زوری نیست که.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or