Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
وقتی گادریک لطف میکنه تو فاز دوم میکشه شمارو میگه
Greatest Godfry, dids't thou witness?
من پنجاه ساله انگلیسی حرف میزنم تا حالا dids't نشنیده بودم
واقعا حس یه tarnished دست میده به آدم
جان تو بگو چه کنم انگلیسیم خوب شه 🤔
کلاس زبان که دورشو خط بکش

وقتی گادریک لطف میکنه تو فاز دوم میکشه شمارو میگه
Greatest Godfry, dids't thou witness?
من پنجاه ساله انگلیسی حرف میزنم تا حالا dids't نشنیده بودم
واقعا حس یه tarnished دست میده به آدم
Godfrey البته
کلاً برمیگرده به lore بازی دیگه
یه جورایی داره برای روشی که باهاش می کشتت از Godfrey اَپروال میگیره (دستش رو که قطع می کنی، میره بازوش ر‌و به سر اژدها گرفت میزنه (پیوند) و با این مدل جدید می کشه ت، برای همین godfrey که اولین الدن لرد هست رو صدا می زنه و میگه دیدی، کارام جواب میدن؟)

خیلی باحاله

جان تو بگو چه کنم انگلیسیم خوب شه 🤔
کلاس زبان که دورشو خط بکش
تشریف بیار پیش من مجبور میشی انگلیسیت خوب شه :)
Godfrey البته
کلاً برمیگرده به lore بازی دیگه
یه جورایی داره برای روشی که باهاش می کشتت از Godfrey اَپروال میگیره (دستش رو که قطع می کنی، میره بازوش ر‌و به سر اژدها گرفت میزنه (پیوند) و با این مدل جدید می کشه ت، برای همین godfrey که اولین الدن لرد هست رو صدا می زنه و میگه دیدی، کارام جواب میدن؟)

خیلی باحاله
آره دقیقا
خیلی باهاش حال میکنم تک تک دیالوگ ها یادم میمونه تو فاز اول که میکشتت و زود میمیری میگه
lowly tarnished, u're unfit even for graft
یعنی حتی به درد قلمه زدنم نمیخوری
یا آقا مارگریت وقتی میکشه میگه
let these foolish ambitions to rest...
به اینا میگن دیالوگ. متاسفانه تو horizon forbidden west بیشتر دیالوگا بیخود و اضافی بود. :(
یا وقتی اون یارو اول بازی نهیب برمیزد که
arise ye tarnished
ye dead yet who live
یا بعضا npc ها وقتی میبینتت میگن
tarnished, are we?
یه فضای عرفانی خاصی داره مخصوصا تو همچین بازی سختی. میازاکی خداست به نظر بنده.

دو ساعت بازی کردم فقط یک ساعت و نیم برای ساخت شخصیت صرف کردم، خیلی خیلی لذت بخشه. تنها چیزی که اذیتم کرد اون قطب نما تقریبا وسط صفحه اس، میتونست خیلی راحت Auto باشه با باقیه موارد hud باید وقتی نمیخوای رو صفحه نباشه، یا حداقل میبردن یه مقدار بالاتر یا یه گوشه میذاشتن.

همیشه همین بوده بازیای میازاکی :D سیستر فریده بعد از کشتنمون تو سولز میگفت return from whence thou cam'st
من انگلیسی این مدلی تا دارک سولز ۳ اصلا ندیده بودم :D
آقا اینا Old English یا لاتین نیستن؟ کلمه thou رو که مطمئنم لاتینه :D و اینکه من این مدل صحبت کردن رو اولش توی Persona 3 دیده بودم ;) (3-4 سال قبل از اینکه Demon's Souls بیاد حتا :D) جاییکه اولین بار قدرت Personaـت رو آزاد میکنی میاد بهت میگه: I am thou, thou art I :D همون I am you, you are me... دیگه Persona 1 & 2 بماند که احتمالا اونا هم حتما استفاده میکردن از اینجور جملات :))

آخِی، پرسونا 3 :x :x :x ^:)^ ^:)^ ^:)^

ویرایش:
او او اووووووو، تا ویدیوهای Vati بیاد بیرون، یه کم با این سرگرم شیم :)) :)) :)) این PlayStation Girl خیلی خوبهههههه:

Spoiler Alert برای بچه هایی که رو اسم Bossـها حساسن! اسم یه Bossـه dragonـطور در حد 2 ثانیه هستش توی این فیلمه :D

View attachment Best Elden Ring Strategy - PlayStation Girl.mp4

آخرین ویرایش:
آقا اینا Old English یا لاتین نیستن؟ کلمه thou رو که مطمئنم لاتینه :D و اینکه من این مدل صحبت کردن رو اولش توی Persona 3 دیده بودم ;) (3-4 سال قبل از اینکه Demon's Souls بیاد حتا :D) جاییکه اولین بار قدرت Personaـت رو آزاد میکنی میاد بهت میگه: I am thou, thou art I :D همون I am you, you are me... دیگه Persona 1 & 2 بماند که احتمالا اونا هم حتما استفاده میکردن از اینجور جملات :))

آخِی، پرسونا 3 :x :x :x ^:)^ ^:)^ ^:)^

ویرایش:
او او اووووووو، تا ویدیوهای Vati بیاد بیرون، یه کم با این سرگرم شیم :)) :)) :)) این PlayStation Girl خیلی خوبهههههه:

Spoiler Alert برای بچه هایی که رو اسم Bossـها حساسن! اسم یه Bossـه dragonـطور در حد 2 ثانیه هستش توی این فیلمه :D

View attachment 248058
اینا انگلیسی قدیمی (archaic) هستن. متن انجیل کلاً با همین سبک نوشته شده و همین امثال didst و thou و …، دم دست ترین منبعشون انجیله

مشکل از من نیست مشکل از بازیه زیاد ادای بزرگها رو در اورده شما رد دد۲ با اون عظمت را نگاه کن راحت تمومش میکنی بعد همه چیز سرجاشه راحت راهت رو پیدا میکنی تمام ماموریت فرعی و اصلی معلومه اصلا کامل بالانسه ولی این راحت میتونی بدون زدن حتی یه دونه دشمن با اسب تا پیش باس برسی که به نظرم بیخوده تازه بدون بالانس بودن و گشت زیاد تو مپ اینقدر تو در تو و پیچ و خم داره که تایم بازی بالا میره یعنی شاید یه نفر ندونه چی به چیه بازی براش تا ۲۰۰ ساعت طول بکشه بی خود و بی جهت الان من ۴۰ ساعت دارم بازی میکنم تازه یه باس اصلی زدم بقیه معلوم نیست دارم چیکار میکنم
مقایسه این بازی با رد دد 2 نشون میده که شما کلا آدرس رو اشتباه رفتی:دی این بازی برای شما نیست، ایرادی هم نداره قرار نیست همه از همه چیز خوششون بیاد.

حالا ببینید
درسته این اسبش یک مقداری …
ولی یه ۴-۳ تا باس اصلی بزنین ورق برمیگرده

@godofwar3
شما بعد از گودریک یه راست برو آکادمی، اونجا قشنگ به حسابت رسیده میشه جیگرت حال میاد

ضمناً گنگ بودن داستان و اینکه کوئست ها رو میس کنی جزو لاینفک بازیهای میازاکی بوده و هست (من تو بلادبورن ران اول چندتا باس رو میس کردم، کوئست که جای خود داره) حالا اینجا خوبیش اینه یکسری از کوئست ها رو اگه میس کنی، می تونی از وسط دوباره grab کنی حداقل

پ.ن: بیصبرانه منتظر ویدیوهای vaatividya هستم.
این واکترو هم میذاره؟
من عادت دارم بازیها رو سری اول خودم میرم و سری بعد بخاطر npc ها و نحوه دسترسی به پایانهای مختلف واکتروی FightinCowboy رو میبینم
صدای دلنشینی هم داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or