Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
پ.ن.۲: تا الان با ۴ تا باس اصلی و... و سرگیجه ای که گرفتم، روی ۲ تا پلتفرم متفاوت (که یکیشون واقعاً high end هست) با ارفاق نمره ای که منطقی می دونم براش بین 8 تا 8.5 هست...
اصلاحیه ۱: خدا لعنت نکنه این میازاکی رو با این تایمینگش برا بازی بیرون دادن. دم عیدی کلی کار ریخته سرم، این elden ring م شده بلای جون من، شبا باید بشینم پاش، صبحا چرت بزنم همش

ضمناً اصلا و ابدا برای قضاوت مثل من عجله نکنید، بجز ماجرای استید و تعدد site of grace ها و تا حدودی سادگی ابتدایی برای gear up کردن، باقی موارد نسبت به بازیهای قبلی فرام سافتور، راحت بگم ۱۰۰ برابر پیشرفت کردن. به اشتباهم اعتراف می کنم و نمره ای جز ۱۰ کامل رو برازنده این اثر هنری نمی بینم.

با یه گلینت استون و staff معمولی و حدود ۶ تا فلاسک آبی وارد فستیوال بشید.

لباس سبک. ترجیحا لخت. حملات اول شامل پرتاب تیر جادویی که در کسری از ثانیه میبایست داج کنید

نزدیک تر که میشین بارش تیر کمان رو شاهدیم که سوار بر مادیان خیلی راحت به کنار حرکت کنین

بعد ازینکه بارش اولیه تموم شه، مجدد شروع میکنه به تیر کمان جادوییش که این رو هم اگر داج کنید دیگه یارانی که احضارشون کردید بهش رسیدن و جنگ شروع شده و البته تو همین حال بازم ممکنه یکی دو بار تیر شلیک کنه که داج زدنش راحته و دیگه وقتی نزدیک شدین خبری ازین دو مرحله ی تیراندازی نیس

نزدیکش که شدین سوار بر اسب، پنج بار پشت سر هم گلینت استون بنفش که رو هوا چند ثانیه میمونه و بعد پرت میشه سمتش استفاده کنید. این ساده ترین جادوی‌بازیه. اگر جادوی قوی تری دارید که چه بهتر. حواستون به زیاد نزدیک نشدن، سامن کردن یاران و پر بودن خط آبی برای گلینت های بعدی باشه

فاز اولش به راحتی تموم میشه. تو فاز دوم چالش اساسی تون زمانیه که حدود بیست سی ثانیه از حرکاتش میگذره و چهار تا سنگ جادویی که اطرافش هستن رو پرت میکنه طرفتون که در صورت برخورد، one shot خواهید شد. که برای حل این مسئله پیشنهاد میکنم بعد از زدن یک دمیج مناسب، ازش دور شید و از پستی بلندی های محیط واسه در امان موندن از چهارتا سنگ اطرافش استفاده کنید و دنبال summon sign ها بگردید.

در کل باس راحتیه. فقط باید شلوغش کنین

با یه گلینت استون و staff معمولی و حدود ۶ تا فلاسک آبی وارد فستیوال بشید.

لباس سبک. ترجیحا لخت. حملات اول شامل پرتاب تیر جادویی که در کسری از ثانیه میبایست داج کنید

نزدیک تر که میشین بارش تیر کمان رو شاهدیم که سوار بر مادیان خیلی راحت به کنار حرکت کنین

بعد ازینکه بارش اولیه تموم شه، مجدد شروع میکنه به تیر کمان جادوییش که این رو هم اگر داج کنید دیگه یارانی که احضارشون کردید بهش رسیدن و جنگ شروع شده و البته تو همین حال بازم ممکنه یکی دو بار تیر شلیک کنه که داج زدنش راحته و دیگه وقتی نزدیک شدین خبری ازین دو مرحله ی تیراندازی نیس

نزدیکش که شدین سوار بر اسب، پنج بار پشت سر هم گلینت استون بنفش که رو هوا چند ثانیه میمونه و بعد پرت میشه سمتش استفاده کنید. این ساده ترین جادوی‌بازیه. اگر جادوی قوی تری دارید که چه بهتر. حواستون به زیاد نزدیک نشدن، سامن کردن یاران و پر بودن خط آبی برای گلینت های بعدی باشه

فاز اولش به راحتی تموم میشه. تو فاز دوم چالش اساسی تون زمانیه که حدود بیست سی ثانیه از حرکاتش میگذره و چهار تا سنگ جادویی که اطرافش هستن رو پرت میکنه طرفتون که در صورت برخورد، one shot خواهید شد. که برای حل این مسئله پیشنهاد میکنم بعد از زدن یک دمیج مناسب، ازش دور شید و از پستی بلندی های محیط واسه در امان موندن از چهارتا سنگ اطرافش استفاده کنید و دنبال summon sign ها بگردید.

در کل باس راحتیه. فقط باید شلوغش کنین
من با لول 100 و کلاس vagebond رسیدم بهش و بار اول زدمش،
هرچی کاراکتر بود سامن کردم، و بعد مردنشون دوباره میشد سامن کرد، این سامن ها تا دو سوم جون باس رو زدن و یک سوم باقی رو خودم جلو رفتم و (بزن در رو) تونستم بزنمش

• Like
Reactions: Taha75 and DoReMi
اصلاحیه ۱: خدا لعنت نکنه این میازاکی رو با این تایمینگش برا بازی بیرون دادن. دم عیدی کلی کار ریخته سرم، این elden ring م شده بلای جون من، شبا باید بشینم پاش، صبحا چرت بزنم همش

ضمناً اصلا و ابدا برای قضاوت مثل من عجله نکنید، بجز ماجرای استید و تعدد site of grace ها و تا حدودی سادگی ابتدایی برای gear up کردن، باقی موارد نسبت به بازیهای قبلی فرام سافتور، راحت بگم ۱۰۰ برابر پیشرفت کردن. به اشتباهم اعتراف می کنم و نمره ای جز ۱۰ کامل رو برازنده این اثر هنری نمی بینم.
دقیقا منم باهات هم نظرم،
سادگی هم ابتدای بازی هست
من الان لولم 105 هست و باس های جدید واقعا پدرمو درآوردن، خیلی سخت شده بازی
الان طبقه دوم soferia river هستم و اون دو تا باس دوقلو که گنده هستن و بال دارن موندم، دوتا بودنشون خیلی سخت کرده
یه جای فارم عالی پیدا کردم
بعد زدن ژنرال رادان اون ته نقشه تو همون قسمت یه دانجن هست و دو گروه با هم دارن مبارزه میکنن، میتونی از آب گل آلود ماهی بگیری و بکشیشون، اونا هم اگه همدیگه رو بکشن بهت رون میده، یه باس خفن هم داره که 80 هزار تا رون میده

• Like
Reactions: Taha75 and Vesemir
بنظرم این باس رو فقط با pure luck میشه شکستش داد. اصلا اسکیل و git gud اینا براش معنی نداره. من حتی یه بار جونش رو انقدر آوردم پایین که با یه فوت هم میمرد ولی سر همین وحشی بازیش نشد و مردم.
فاز دوم چاقو پرتش کن میمیره راحت مخصوصا اون سمی عه که مدام دمیج میده

توضیحات رو داخل اسپویلر میذارم شاید کسی دوست نداشت بازی براش اسون بشه

اول شمشیری که دوستمون گفت رو بگیرید. شمشیر از اول بازی در دسترسه و بگردید ویدئو هم براش هست.
بعد stat های مورد نیاز برای شمشیر رو بالا ببرید تا بتونید ازش استفاده کنید. یعنی dex , str 12 و int , faith 24
بعد شمشیر رو تا جایی که میتونید اپگرید کنید این اسلحه اصلی شماست و برای دمیج زدن به باسها از دور L2 رو نگه دارید و R1 بزنید. برای CC هم میتونید L2 رو نگه دارید و R2 بزنید.
مورد بعدی برید اسپیریت هدلس نایت رو پیدا کنید لینک زیر
Lhutel the Headless | Elden Ring Wiki
این اسپیریت لجندریه ولی اصلی ترین نیست چون اونی که قراره ازش استفاده کنید یعنی mimic هنوز در دسترس نیست فعلا هدلس رو تا جایی که میتونید اپگرید کنید تا زمانی که میمیک رو بگیرید.
وقتی شمشیر بالا و هدلس رو دارید بدون مشکل میتونید همه باسهای ارلی و مید گیم رو بزنید برای stat ها هم int رو تا 40 بالا ببرید مایند رو 20 تا 25 و کمی هم vig
بعد برید کوئست ranni رو انجام بدید تا اخرش ست ارمور blaidd رو بگیرید و endurance رو تا جایی بالا ببرید که med load باشه و heavy نباشه یعنی موقع غلت زدن ویبره نده. با این ست و یه سپر 100 فیزیکی و شمشیر و هدلس مید گیم رو میتونید برید.
برای اند گیم برید میمیک رو بگیرید و تا 10+ اپگرید کنید
Mimic Tear Ashes | Elden Ring Wiki
شمشیر رو هم 10+ کنید. int رو تا 50 ببرید بالا و بقیه رو بذارید روی vigor کمی هم روی endurance اگه کلاه و کفش و دستکش بهتری میخواید ولی برای زره اصلی زره blaidd عالیه و نیاز به تعویض نیست.البته زره از این بهتر هست ولی خیلی سنگینن و با این بیلد نمیشه تکون خورد اگه از سنگین تر استفاده کنید .
اوائل بازی که با این شمشیر باسها با چند ضرب اسکیل میمیرن ولی اند گیم نکته اش اینه که mimic تمام کارهای سخت رو انجام میده بخاطر اینکه میمیک کاراکتر و ایتم ها و بیلد شما رو کپی میکنه و از نظر دفاع از خود کاراتر شما هم قویتره بنابر این جلوی باس اجازه بدین اگرو بگیره و باس سرش به میمیک گرم بشه بعد با اسکیل از دور بزنید. این قضیه سر باسهای سخت خودش رو بهتر نشون میده مثلا Mohgباس فوق العاده سختیه شاید جزو 3 باس سخت گیم باشه و اصلا قابل مقایسه با باسهای اوائل یا وسط گیم نیست ولی با بیلد بالا میمیک 8+ جلوش تا اخر دوام اورد 10+ که دیگه هیچی . الان باسهای اصلی بازی به کنار باسهای فرعی رو اگه من درگیر نشم میمیک 10+ خودش به تنهایی له میکنه. در باسهای اصلی و سخت مثل mohg یا astel یا rykard با بودن میمیک باس فرصت نمیکنه فقط روی شما تمرکز کنه.
ضمنا برای اسلحه دوم هم من از meteorite staff استفاده میکنم که از اول بازی در دسترسه و از جادوی swift glintstone shard که یه جادوی ساده است و نسخه کمی ضعیفترش از اول بازی در دسترسه. کلا از جادو فقط برای زدن چیزهایی که دور از دسترسن استفاده میکنم مثلا ارچر بالای پشت بوم و اینها که اذیت میکنن ولی دمیج اصلی شمشیر بالا.
سلام
من الان همه این آیتم هایی که گفنید رو دارم و لول 80م ولی به خاطر بیلد فعلیم که بی حساب کتاب لول آپ کردم (به خاطر همین سر Radhan هم خیلی اذیت شدم و باس های بعدی هم خیلی سگ جون شدن) نیاز هست که respec کنم. شما برای این بیلدی که گفتید پیشنهاد میکنید کدوم attribute هارو بیارم بالا و کدومارو کامل بیخیال بشم؟

سلام دوستان تا اونجایی که متوجه شدم mind و intelligence و faith مربوط به جادو میشن ، mind که مربوط به نوار آبی هست سوالم اینه که intelligence و faith رو چی تأثیر دارن ؟

کس دیگه‌ای این حس رو نداره که بازی تو نیمه‌ی دومش افت میکنه؟ :-"
ای کاش انقدر طولانی نمیکردنش، نصف باسا تا الان چند بار تکرار شدن.
دقیقا منم همین حس رو دارم
مخصوصا دانجن هاش😐😐😐
دانجن های بلاد کجا و این کجا

• Like
Reactions: InAnyCase

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or