Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
آقا میخوام برگردم باس آزمایشی رو بزنم چطور برگردم ؟
منم منتظرم راهشو پیدا کنم....
به شکل عجیبی رو مخم رفت وقتی بعد از مردن از محیطش خارج شدم :D برام عجیب بود چطور قبلش حواسم نبود که این اتفاق میفته(سکیرو و بلادبورن و دارک 1 و دیمنز هم همچین اتفاقی اول بازی میفته(بلادبورن البته باس نیست) سکیرو هم که هیچی ولی سولز ها واقعا اسونه و بعد ها همیشه همون دور اول ردشون کردم،

واقعا هم تا جایی که یادمه باس انچنان سختی نبود و میشد با داج رد کرد، همون دفعه اول هم نزدیک 50% بهش دمیج زدم، خلاصه که منم منتظرم برم پیداش کنم انتقام بگیرم :D

همون اول چند بار به سرم زد نیوگیم کنم و تا رد نشده بیخیال نشم، که فکر کردم حساسیت بیخوده و ادامه دادم :D

ولی دوباره ببینمش باهاش کار دارم :D

یه چیز رو درک نمیکنم.

که یک در قفل داره. اوکی تا اینجاش اوکی.

چطور ممکنه یه نفر بفهمه که برای باز کردن این در نیاز به فیگر Erudition هست؟ خب میگیم از رو شکل مجسمه ی وسط اتاق میفهمه ولی ناموسا تاج Glintstone crown رو چطور باید یه نفر بفهمه که باید حین اجرای جسچر رو سر بزاره تا در باز شه؟؟؟

چطوری این چیزا رو پیدا میکنن راجبش مینویسن؟

یه چیز رو درک نمیکنم.

که یک در قفل داره. اوکی تا اینجاش اوکی.

چطور ممکنه یه نفر بفهمه که برای باز کردن این در نیاز به فیگر Erudition هست؟ خب میگیم از رو شکل مجسمه ی وسط اتاق میفهمه ولی ناموسا تاج Glintstone crown رو چطور باید یه نفر بفهمه که باید حین اجرای جسچر رو سر بزاره تا در باز شه؟؟؟

چطوری این چیزا رو پیدا میکنن راجبش مینویسن؟
لوکیشن این در کجاست، من یه بار رفتم ولی الان نمیدونم کجاست

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

یه سوالی که مطرحه اینه که بازی میکنید که صرفا فقط تمامش کنید؟
یا اومدین که لذت ببرید؟
یه سری از بازی ها هستن که هر چندسال یک بار با همچین کیفیتی عرضه میشن
یعنی از هر زاویه که نگاهشون میکنی همونیه که باید خودتو گرفتارش کنی، الدن یکی از اوناس!
حالا بشین هی اسپیدران ببین، یا بگو تو 10 ساعت بازی رو تمام کردم و پیش خودت ذوق کن
بر خلاف این افراد یه گروه دیگه با بازی عشق بازی میکنن، یعنی یهو میشینن تو یه لوکیشن و فقط از موسیقی و مناظر لذت میبرن
دنبال داستان و دیتیل ها و ایتم ها و .. میگردن
تو هر لوکیشین کلی زمان میگذرونن و دنبال اینن که چه اتفاقی افتاده!
چرا همه بیخیال جنگ شدن، سلاح هارو انداختن زمین و به تویی که از کنارشون عبور میکنی توجهی نمیکنن
این گروه حین لذت بردن دنبال "چرا" ها میگردن
اره خیلی فرقه بین این دوگروه
اومدم بگم فقط لذت ببرین
نگو فلانی تموم کرد من جا موندم!
اصلا بزار ۳۰۰ ساعت طول بکشه دور اولت، ولی کیف کن باهاش
به چیزیو میخوای اپگرید کنی، متریال کم میاری؟
نرو سریع تو یوتیوب سرچش کن
بزار حس اکتشاف درونت زنده بمونه و به مرور به خواسته هات برسی
پشت یه باس گیر کردی؟
اشکال نداره سرچ نکن، صدبار بیا و هر بار سبک و نوع و جنس حملاتو تغییر بده تا خودت بهش برسی

پ.ن: بزارین تا ابد تجربه ی این شاهکار تو ذهنتون باقی بمونه🔥

متاسفانه مشکلی که من با این بازی دارم این هست که باعث میشه تا مدت طولانی بعد از این بازی از هر بازی دیگه‌ای حالم به هم بخوره و برم تو مقایسه و احساس کنم اون بازی توسط یک سگ کور که شلاق میخورده طراحی شده مخصوصا اینکه قبلا خب میگفتیم فلان بازی OW هست دارک سولز یا سکیرو و بلادبورن که OW نیست که نمیشه این همه جزییات رو تو یه دنیای بزرگ جا داد.

اما الان دیگه لحظه به لحظه هر بازی جهان بازی مقایسه خواهم کرد.

فکر کن مثلا بعد چنین بازی‌ای بخوای Days Gone یا Assassin's Creed (خدای ناکرده) بازی کنی.

این bleed چیه ؟

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
bleed یکی از status effect های بازیه مثل poison یا rot یا madness یا frost که اینا بهت بخورن یه خطی میاد وسط صفحه پر میشه. bleed اگه خطش پر شه یه درصدی از جونت میره یه دفعه یا poison و rot پر شه جونت آروم آروم کم میشه

آخرین ویرایش:
برای تروفی اندینگ ها دقیقا کجا باید از سیو بکاپ بگیرم؟ و بعد از اتمام بازی مستقیم میره NG+ یا خودم باید انتخاب کنم؟

آخه رفتن مشکل نیس. میگم چطور ممکنه یه نفر بفهمه که با اون ترکیب بشه یه در باز میشه. تو کتم نمیره. امان از دست میازاکی :))
فکر کنم وقتی کلیدش رو پیدا کنی و توضیحاتش رو بخونی یه اشاره ای به جایی که باید رفت میکنه

• Like
Reactions: DoReMi

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or