Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
این ایرادات واقعا عجیبه.

هیچ جای بازی نگفته برو Staff S Grade بگیر وگرنه باس بعدی رو نشونت نمیدم. آزادی عمل داره کسی که داره سختی میکشه میره یوتیوب میکنه و میره پیدا میکنه اون Staff رو. شما خودت چرا رفتی پیدا کردی؟ مگر نمیخواستی بازی چالش برانگیز باشه؟

شما خیلی چالش دوست داری خب اصن سلاح استفاده نکن. با مشت برو بجنگ.

مثل این میمونه تو بقیه بازیا درجه بندی مختلف سختی میذارن بری بگی چرا اینقد بازی آسونه رو درجه بندی آسون. خب آسون انتخاب نکن...
هیتر همینه دیگه
میرن یوتوب فلان شیره بازی رو میکشن بیرون بعد میکن بازی آسون شده!!!! نمیونم چرا برای ما نبوده !!!
یجای بازی یه فنجون بزرگ واساده میگه باید با 3 تا هانتر در یک راند بجنگی! این قسمت سخت ترین بازی بوده که به عمرم رفتم! قشنگ پیر شدم

حالا اینکه شما یا یکی دیگه از بازی خوشش نیاد مشکلی نداره و طبیعیه همه بازیها رو همه دوست ندارن ولی حداقل این مورد بالا درست نیست چون در همون دارک سولز یک همون اول بازی که شمشیر ها دمیج 30 و 40 داشتن میشد رفت دقیقا بدون هیچ مشکلی یه شمشیر با دمیج 200 پیدا کرد و بازی رو تا اخر با اون رفت.

از نظر من هم مشکلات فنی به کنار الدن رینگ پکیج کامیلیه که همینطوری عالیه. واقعا بازی مشابه این قبلا نداشتیم و نمیدونم بعدا بقیه بازیساز ها به این سطح میرسن یا نه. برای من با الدن رینگ استاندارد جدیدی در بازیهای اوپن ورلد تعریف شد و از این به بعد هر بازی اوپن ورلدی بیاد (حتی استارفیلد و TES) ذهنم میره سمت مقایسه اونها با الدن رینگ همونطور که قبلا ویچر برام نقش بنچ مارک رو داشت.
واقعا جهشی که میازاکی و فرام در الدن رینگ داشته حداقل از نظر من در دنیای گیم اگه نگم بینظیره واقعا کمنظیره طوری که همه جای بازی همیشه به این فکر میکنم چطوری این بازی رو با این عظمت ساختن.
از نظر سختی هم اگه این بیلدهای اسون کننده بازی رو انتخاب نکنیم اتفاقا در مید گیم کل تیر و طایفه رو میاره جلوی چشم اند گیم که دیگه هیچی
من هیچ کجا ننوشتم از elden ring خوشم نمیاد! الانم اگه این مشکل استاتر هاش رو یه بلایی سرش بیارن که من بتونم بیشتر بشینم پاش قبل از بروز سرگیجه، خیلی ممنونشون میشم :D هیچ وقت من هیچ بازیی رو درکل عمرم با مشکل استاتر بازی نکردم (چون بلافاصله دچار سرگیجه تمپورال میشم) و صبر کردم تا حل بشه، اینجا نمی تونم صبر کنم ولی...
اگر ایرادی رو می نویسم برای زیر سوال بردن کار نیست، همین الان هم مشابه این بازی تقریباً میشه گفت که نبوده و نداریم (از نظر من مقایسه کردنش با BOTW یه ظلم بزرگی هست هم به ER و هم به BOTW، همینطور فرضاً با ویچر) چون اینجا داره استاندارد به کل جدیدی تعریف میشه. سبک جدیدی از بازی های نقش آفرینی جهان باز. کار خیلی سختی هم داشتن، چون روایت گنگ در دنیای جهان باز اصلاً کار آسونی نیست، مخصوصاًوقتی یکسری چیزها بهم گره بخورن و احتمالات بره بالا. شاید میازاکی توقعم رو خیلی بالا برده. شک ندارم تغییرات حاضر برای خیلی ها خوشاینده (هر عنوانی نمی تونه پلیر همزمانش رو توی استیم توی یک هفته برسونه به 900k!، اونم عنوانی از یک سبک نه چندان عامه پسند، ولی ER این کار رو کرده. توی تاپیک امتیازها هم همین رو نوشتم که علیرغم مشکلات اجرایی (همون گرافیکی) این امتیازهای یکصدا نشونه ی یک تحول عظیم در داخل کاره) یکسری ایراد هم که من میگیرم به map و mount و اینها، نظر شخصیه، شاید ایراد از منه، ولی نظرمه بهر حال. ولی قبول کنیم هیچ چیزی توی این دنیا کامل نیست. سالها بعد (شاید خیلی سال طول بکشه) بالاخره یه چیزی میاد روی دست این و بهترش رو ارائه میده
الان اگه مانت رو گذاشتم کنار و دارم پیاده متر می کنم بازی رو حتماً یه دلیلی داره که این کار رو می کنم B-)
و اینکه هر غرغرویی الزاماً hater نیست :D بعضی وقتا آدم غر داره دیگه، باید یجایی غراشو بزنه، وگرنه میترکه :D
ممنون که می خونین و از ترکیدنم جلوگیری می کنین

خلاصه اینکه من hater نیستم، big big fan م!

@Hellgate:london
Faith رو برای این آوردی تا ۱۰ بالا که بتونی فعلاً یه حداقلی از Sacred Seal رو equip کنی و در حد محدودی بتونی از Incantation ها هم در کنار magic استفاده کنی. در حد heal ساده و از این بحثا

@AMIN-PASHA
چیزهایی که focus رو بالا می برن resistance شما به sleep و madness‌ رو افزایش میدن

آخرین ویرایش:
دوستان بهترین منطقه برا فارم کردن کجاست؟شماها چطوری انقد لولتون بالاس؟!رون خیلی زیاد میخاد،چطوری رون بیشتری بدست بیارم کدام منطقه؟
تو کیلید یه اژدها هست از اول گیم هم میشه زدش راحت با آیتم نزدیک صدهزار تا رون میگیری .منطقه هم برا فارم یه چند جایی بسته به اینکه چقدر تو گیم جلو رفتی هستش.

سلام دوستان این focus چیه تو بازی
من یه چارم پیدا کردم نوشته raises focus
افزایش و کاهش تمرکز به چه دردی میخوره
همون استت mind ئه . نوار ابی .

پ ن: مثل اینکه اشتباه شد شرمنده.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
این بازی نه تنها بهترین سولز بورن , بلکه در کنار TES و Witcher 3 Wild hunt یکی از بهترین بازی های عمرمه (‌حتی در مواردی از اونا پیشی میگیره!)

طراحی و ابهت باس فایت های اصلی عالین . فرام سافتور خیلی بی حاشیه و بی سر و صدا تونسته از کله گنده های نقش افرینی جلو بزنه.

آخرین ویرایش:
همون استت mind ئه . نوار ابی .
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
این بازی نه تنها بهترین سولز بورن , بلکه در کنار TES و Witcher 3 Wild hunt یکی از بهترین بازی های عمرمه (‌حتی در مواردی از اونا پیشی میگیره!)

طراحی و ابهت باس فایت های اصلی عالین . فرام سافتور خیلی بی حاشیه و بی سر و صدا تونسته از کله گنده های نقش افرینی جلو بزنه.
خیر Focus مربوط میشه به مقاومت در برابر افکت sleep و madness تو بازی هم نوشته اینارو.

اینام ملتو گرفتن ها!!!
داشتم با دوستم بازی میکردم یه اینویدر اومد اصلا شکل و شمایلش با بقیه متفاوت بود افتادم دنبالش بزنمش سرور پوکید افتادیم بیرون حالا نمیذاره مولتی بازی کنیم و بن موقت شدم 😑

• Like
Reactions: mikami.pro
خب بالاخره بازی تموم شد. منطقه اخر رو دو روزی میشد که باز کرده بودم ولی سراغش نمیرفتم که مبادا بازی تموم بشه ولی تمامی باسهایی که پیدا کردم رو زدم (2 تا مینی باس رو میدونستم باقی موندن ولی حس زدنشون نبود) دیگه چاره ای جز رفتن به سراغ منطقه اخر بازی و باسهای نهایی نموند که خب امروز همین کار رو کردم.
این شمشیری که میشه از معاوضه Remembrance باس اخر بازی گرفت عالیه بنوعی بهترین اسلحه بازیه. باس اخر رو که زدین هیچ کاری نکنید و برگردید سراغ اون پیرزن که معاوضه میکنه و شمشیر رو بگیرید. اسکیل روی شمشیر عالیه. حیف که مصرفش زیاده . برای مشکل مصرفش یخوره فارم کردم و مایند رو بالاتر بردم. فکر میکنم الان 5 بار میتونم از اسکیلش استفاده کنم بدون مصرف فلاسک.
بعد NG+ رو هم امتحان کردم با این شمشیر دو باس اول بازی رو براحتی زدم.

Sacred Relic Sword

درکل بازی شاهکاره. نمیدونم آیا فرام میتونه همچین شاهکاری رو تکرار کنه یا نه. با ساختن این بازی کارخودشون رو سخت تر کردن چون بازیهای بعدیشون از سازنده بازی الدن رینگه.

خب بالاخره بازی تموم شد. منطقه اخر رو دو روزی میشد که باز کرده بودم ولی سراغش نمیرفتم که مبادا بازی تموم بشه ولی تمامی باسهایی که پیدا کردم رو زدم (2 تا مینی باس رو میدونستم باقی موندن ولی حس زدنشون نبود) دیگه چاره ای جز رفتن به سراغ منطقه اخر بازی و باسهای نهایی نموند که خب امروز همین کار رو کردم.
این شمشیری که میشه از معاوضه Remembrance باس اخر بازی گرفت عالیه بنوعی بهترین اسلحه بازیه. باس اخر رو که زدین هیچ کاری نکنید و برگردید سراغ اون پیرزنه که معاوضه میکنه و شمشیر رو بگیرید. اسکیل روی شمشیر عالیه. حیف که مصرفش زیاده . برای مشکل مصرفش یخوره فارم کردم و مایند رو بالاتر بردم. فکر میکنم الان 5 بار میتونم از اسکیلش استفاده کنم بدون مصرف فلاسک.
بعد NG+ رو هم امتحان کردم با این شمشیر دو باس اول بازی رو براحتی زدم.

Sacred Relic Sword

درکل بازی شاهکاره. نمیدونم آیا فرام میتونه همچین شاهکاری رو تکرار کنه یا نه. با ساختن این بازی کارخودشون رو سخت تر کردن چون بازیهای بعدیشون از سازنده بازی الدن رینگه.
به به مبارکه
با چه کلاسی رفتی؟
چند ساعت گیمپلی داشتی؟
لول چند تموم کردی؟

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or