Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دوستان توی Volcano Manor کدوم وری باید برم؟ راهروی سمت راست Grace که همه درهاش قفله طبقه بالا هم که هیچی جز یه آیتم نیست! با اون زنه که یه بادیگارد هم داره حرف زدم میگه میخوای علیه Erdtree باشی؟ گفتم نه اونم گفت پس برو پی کارت! باید پیشنهادش رو حتما قبول کنم؟

سلام ودرود
شما لول آپ کاراکترت و سلاحت باید متناسب هم باشه
سامورایی اصولا باید dex بیشتر ابدیت کنی
شما عکس پایین رو نگاه کن. قسمتی که علامت زدم خیلی مهمه
اون حروفی که روبه روی str , dex ,..... نوشته شده رو باید دقت کنی
مثلا str A باشه یعنی اگه تو لول آپ کاراکترت هر لول که stranght رو بال ببری حدودا 5 تا به دمیج سلاحت اضافه میکنه. درحالی که اگه str D باشه هر لول آپ کردن stranght فقط 2 تا به دمیج سلاحت اضافه میکنه
حالا اگه میخوای مثل تانک باشی باید str رو بیشتر آپ کنی و در عین حال سلاحی برداری که attrebute scaling ی که داره srt C,B.A باشه
یا اگه فرز و چابک میخوای باشی باید dex رو بیشتر آپ کنی و در عین حال سلاحی برداری که attrebute scaling ی که داره dex C,B,A باشه
و مابقی کلاس ها هم همینطور
اینم بگم سلاح با attrebute scaling ه B A S خیلی کم پیدا میشه. شما سلاحی که پیدا میکنی معمولا تو بهترین شرایط C هست ولی اگه سلاح رو ابدیت کنی تا A هم بالا میره
در کنار اینها ویگور و اندورانس هم آپ کن
من الان لول 80 هستم و stranght 52 کردم وسلاحم attrebute scaling که داره str B هست.
ببخشید با عجله نوشتم. هر سوالی هم بود بپرسین من دوستان جواب میدیم
خيلي ممنون از راهنماييت
يك سوال ديگه
من زنگوله احضار روح گرگ و گرفتم اما هيچ جا مخصوصاً تو جنگ با باس نمتونم استفاده كنم اما تو يوتيوب ديدم طرف احضار ميكنه

دوستان بنده زنگوله احضار روح گرگ و گرفتم اما هيچ جايي نميتونم ااحضارشون كنم به اينترنتم وصل نيستم نكنه بايد حتما به نت وصل باشه ؟

Attachments

• C3B6062E-1CC5-4456-8F4E-A5783F00A356.jpeg
    C3B6062E-1CC5-4456-8F4E-A5783F00A356.jpeg
    1 MB · مشاهده: 49
دوستان بنده زنگوله احضار روح گرگ و گرفتم اما هيچ جايي نميتونم ااحضارشون كنم به اينترنتم وصل نيستم نكنه بايد حتما به نت وصل باشه ؟
فقط تو باس فایت ها + بعضی جاهای مشخص می تونی استفاده کنی که علامتش نشون میده تو صفحه وقتی قابل استفاده باشه

Magma Wyrm
margit fell omen

باسی هایی که هیچ وقت فراموش نمیکنم،رسما فقط برای دهن سرویس کردن خوبن
اولی رو من تازه زدم... یا فکر میکردم زدم ولی در واقع یه کپی دیگه ازش بود. حالا دارم دنبال اصل کاری میگردم چون شنیدم یه کاتانای خیلی op میده:D

• Like
Reactions: TEK ZXEN
تو يوتيوب ديدم موقع جنگ با ميني باس ميره پشتش و اتك ميزنه خيلي هِوي اتك ميشه اصطلاحاً ، منم همين كارو كردم اما نشد ، چه اتكي بايد بزنم ؟ لايت اتك R1 ? يا هِوي اتك R2 ? يا شارژ اتك (نگه داشتن R2) ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد

دوستان خبر فوق العاده دارم براتون.
برای اونایی که گرافیک قدیمی دارند و صفحه سفید کرش میکرد راه حلش اینجا هست و راحت بازی اجرا میشود.
من تست کردم و الان دارم لذت میبرم
How to Play Elden Ring with DirectX 11 GPU (White Screen Crash Solution)

هر کی کارش راه افتاد یک صلوات برای تعجیل در فرج امام زمان بفرستید

دوستان توی Volcano Manor کدوم وری باید برم؟ راهروی سمت راست Grace که همه درهاش قفله طبقه بالا هم که هیچی جز یه آیتم نیست! با اون زنه که یه بادیگارد هم داره حرف زدم میگه میخوای علیه Erdtree باشی؟ گفتم نه اونم گفت پس برو پی کارت! باید پیشنهادش رو حتما قبول کنم؟
اره باید قبول کنی تا کلید در هارو بهت بده و خودش هم کوعست داره که اگه دوس نداری میتونی انجام ندی

• Like
Reactions: Vesemir
این Black Blade Kindred تموم حملاتش One Shot ـه. یعنی اصلا اهمیتی نداره 10 تا فلاسک دارید یا هیچی. ضربش بهتون بخوره، باید اشهدتون رو بخونید. 3 ساعت باهاش مبارزه کردم حتی یکبار هم نتونستم جونش رو به 80% برسونم. اگر شکستش دادید خیلی ایول دارید. تازه یکی از حملاتش کلا نه میتونید Dodge کنید نه میتونید سپر بگیرید اگر تو رنجش قرار بگیرید هیچ راه مقابله‌ای ندارید.
الله وکیلی این نکبت حروم زاده فلان فلان شده رو کی شکست داده؟ من دیشب 3 ساعت باهاش مبارزه کردم، امروز صبح ولش کردم رفتم کلی باس دیگه زدم از جمله 2-3 تا باس تروفی دار، 30 لول آپگرید کردم، اسلحم رو +7 تا گذاشتم رو قدرتش، برگشتم سراغ این الان 4 ساعته دارم باهاش مبارزه میکنم ولی بازم نمیتونم. دیوونم کرده، اصلا باسش پرفکت مبارزه میکنه و فرصت خاصی واسه ضربه زدن بهت نمیده که هیچ، خیلی از حملاتش همونطور که گفتم One Shot ـه. این سخت ترین باسی هست که به عمرم دیدم و اصلا احساس نمیکنم بتونم شکستش بدم. حتی Ashes of War ـی که کلی با بقیه باسها کمک میکنه، در عرض 10 ثانیه عمرش جلو این به پایان میرسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or