Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
از چه نظر؟
2
اینام ملتو گرفتن ها!!!
داشتم با دوستم بازی میکردم یه اینویدر اومد اصلا شکل و شمایلش با بقیه متفاوت بود افتادم دنبالش بزنمش سرور پوکید افتادیم بیرون حالا نمیذاره مولتی بازی کنیم و بن موقت شدم 😑
اوه اوه نگو داداش به سره منم اومد همین قضیه
سیستم فک کرد چیت زدم . ۵ روز بن بودم

• Like
Reactions: .:Melkor:.
دوستان ميشه خواهشاً يكي كامل و جامع سيستم آپگريد اسلحه و كاراكتر و توضيح بده ؟
مغزم گوزيد ناموساً
برای آپگرید سلاح

تا دو سه لول اول رو میتونی از طریق گریس پوینت اول بازی که نزدیک همون Tree Sentiel هست آپگرید کنی.

مابقی رو باید به آهنگر این محل Roundtable بدی و یا کارکتر Iji در جاده ی منتهی به Caria Manor. برای آپگرید کردن هم به سنگ های مخصوص نیاز داری که Iji میفروشتش یا تو محیط میتونی پیدا کنی.

واسه کارکترت هم که بستگی داره بخوای رو چه چیزی فوکس کنی. اگر هم خرو میخوای هم خرما (هم ضربات فیزیکی و هم جنبل جادو) باید روی Dex, Str, Faith و Intelligence کارکترت سرمایه گذاری کنی.
اگر میخوای غول بیابونی بسازی برو تو کار dex و str. اگر فقط میخوای بیشتر زنده بمونی vigor.

برای آپگرید سلاح

تا دو سه لول اول رو میتونی از طریق گریس پوینت اول بازی که نزدیک همون Tree Sentiel هست آپگرید کنی.

مابقی رو باید به آهنگر این محل Roundtable بدی و یا کارکتر Iji در جاده ی منتهی به Caria Manor. برای آپگرید کردن هم به سنگ های مخصوص نیاز داری که Iji میفروشتش یا تو محیط میتونی پیدا کنی.

واسه کارکترت هم که بستگی داره بخوای رو چه چیزی فوکس کنی. اگر هم خرو میخوای هم خرما (هم ضربات فیزیکی و هم جنبل جادو) باید روی Dex, Str, Faith و Intelligence کارکترت سرمایه گذاری کنی.
اگر میخوای غول بیابونی بسازی برو تو کار dex و str. اگر فقط میخوای بیشتر زنده بمونی vigor.
مرسي كمك بزرگي بود كاراكترم ساموراييه زياده جادو جنبل باز نيستم اَگرسيو بازي ميكنم پيشنهادت چيه ؟

• Like
Reactions: DoReMi
به به مبارکه
با چه کلاسی رفتی؟
چند ساعت گیمپلی داشتی؟
لول چند تموم کردی؟

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
با استرولوجر شروع کردم ولی بعد از اینکه سر باس اصلی اکادمی اذیت شدم مجیک رو کنار گذاشتم و melee ادامه دادم البته کلاس و استت ها رو ریست نکردم فقط سبک بازیم و ایتمها رو عوض کردم. کاراکتر نهاییم لول 166 بود که برای امتحان چند تا اسلحه بالا بردم.کلا نیازی به این لول نیست و با لول کمتر هم میشه تمومش کرد.
زمان هم حدود 70 ساعت که شامل خط داستانی اصلی و ساید کوئست ها و پیدا کردن باسهای اختیاری و مقداری فارم برای استفاده و تست اسلحه ها

مرسي كمك بزرگي بود كاراكترم ساموراييه زياده جادو جنبل باز نيستم اَگرسيو بازي ميكنم پيشنهادت چيه ؟
رو dex و int و str تمرکز کن، بخصوص int و dex
ی کاتانا هم به اسم moonveil هست magic damage داره، هرچی لول int بالاتر باشه دمیج بیشتری میزنه
پیداش کن با ی کاتانای دیگه دو دستی ازش استفاده کنی ترکیب تهاجمی خفنی میشه

خوب
از اونجایی که این باس کوفتی tutorial روی مخم بود و اینکه هنوز هیچی نشده میزد ما رو ناکار می کرد توهین به شرافتم حساب میشد، نشستم امروز با تمام starting class های ممکن امتحانش کردم ببینم میشه این شرف بر باد رفته رو برگردوند یا نه؟
که این امر براحتی با کمک سامورایی، تاکتیک کایتینگ و استفاده از کمان در فاصله‌ی مطمئنه حاصل شد…
شرافتم رو برگردوندم، حالا برم سراغ باقی کارم با آسترولوگم :D
بهتون weapon و shield خوبی هم میده

سلام ودرود
شما لول آپ کاراکترت و سلاحت باید متناسب هم باشه
سامورایی اصولا باید dex بیشتر ابدیت کنی
شما عکس پایین رو نگاه کن. قسمتی که علامت زدم خیلی مهمه
اون حروفی که روبه روی str , dex ,..... نوشته شده رو باید دقت کنی
مثلا str A باشه یعنی اگه تو لول آپ کاراکترت هر لول که stranght رو بال ببری حدودا 5 تا به دمیج سلاحت اضافه میکنه. درحالی که اگه str D باشه هر لول آپ کردن stranght فقط 2 تا به دمیج سلاحت اضافه میکنه
حالا اگه میخوای مثل تانک باشی باید str رو بیشتر آپ کنی و در عین حال سلاحی برداری که attrebute scaling ی که داره srt C,B.A باشه
یا اگه فرز و چابک میخوای باشی باید dex رو بیشتر آپ کنی و در عین حال سلاحی برداری که attrebute scaling ی که داره dex C,B,A باشه
و مابقی کلاس ها هم همینطور
اینم بگم سلاح با attrebute scaling ه B A S خیلی کم پیدا میشه. شما سلاحی که پیدا میکنی معمولا تو بهترین شرایط C هست ولی اگه سلاح رو ابدیت کنی تا A هم بالا میره
در کنار اینها ویگور و اندورانس هم آپ کن
من الان لول 80 هستم و stranght 52 کردم وسلاحم attrebute scaling که داره str B هست.
ببخشید با عجله نوشتم. هر سوالی هم بود بپرسین من دوستان جواب میدیم

Attachments

• 001.jpg
    001.jpg
    56.5 KB · مشاهده: 42
خوب
از اونجایی که این باس کوفتی tutorial روی مخم بود و اینکه هنوز هیچی نشده میزد ما رو ناکار می کرد توهین به شرافتم حساب میشد، نشستم امروز با تمام starting class های ممکن امتحانش کردم ببینم میشه این شرف بر باد رفته رو برگردوند یا نه؟
که این امر براحتی با کمک سامورایی، تاکتیک کایتینگ و استفاده از کمان در فاصله‌ی مطمئنه حاصل شد…
شرافتم رو برگردوندم، حالا برم سراغ باقی کارم با آسترولوگم :D
بهتون weapon و shield خوبی هم میده
آقا شما که هیتر بازی هستی( البته خودمم هستم :D از همه بازیهای میازاکی متنفرم) رفتی یوتیوب کدوم فلان طرز زدنش رو دیدی =))
مکان شمشیرها رو هم میری یوتیوب میبینی دیگه

سامورایی هستی یه کاتانا که داری یکی دیگه کاتانا تو deathbed catacomb بود فک کنم هستش یا ناگاکیبا که یه npc بهت میده. دابل کاتانا بعد برو fort haight یه انمی اون بالا هست میکشی بهت Bloody slash رو میده. برو پیش آهنگره یه کپی دیگه ازش بگیر بنداز رو هر دو کاتانات بعدم آپگرید کن هر دو رو بعدشم دیگه جی جی ای زی

آقا شما که هیتر بازی هستی( البته خودمم هستم :D از همه بازیهای میازاکی متنفرم) رفتی یوتیوب کدوم فلان طرز زدنش رو دیدی =))
مکان شمشیرها رو هم میری یوتیوب میبینی دیگه
الان که گفتی دارم نیگا می کنم یوتوب رو، اتفاقا با این کلاسای سنگین که بشه parry کرد راحت تر می زنن ملت
داج کردن همش خطر این رو داره از پشت بیفتی توی گودال… راستش ۳-۲ باری هم افتادم پایین حین داج کردن
نگفتم که حفظ آبرو بشه

من دمون سولز هم همین بود برام
اون ونگارد دمون توی آموزشی روی مخم بود. اونم تا نزدم آروم نگرفتم…

• Like
Reactions: db07

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or