Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
والا راضی بودم با گرافیک پیکسلی می دادن بیرون اینقدر استاتر نمی داد!
کور شدیم رفت

خیلی هم ساده شده، هرچقدر دلم می خواد بیام و بگم نظرم عوض شده نمیشه که نمیشه، می تونی صاف همون اول کاری بدون حتی ۱ لول اضافه کاری بری یه مشت gear درخور جمع کنی، الان بالاتر برای محمدرضا آدرس دادم، بدون هیچ مشکلی می تونی از غار که امدی بیرون بری یه staff S grade بگیری دستت، ربع ساعت کار داره...
توی بازیهای قبلی می خواستی یه جای high lvl تر بری کل تیر و طایفه ت میومد جلوی چشمات، صد بار می مردی وسط راه
اینجا الاغتو هرجا دلت خواست سامون می کنی میزنی تو دل جاده... بدون استثنا از روی همه ی بریکید ها هم که می پره شکر خدا... دابل جامپم که داره... کاش این دابل جامپش رو حداقل آپیشن می کردن یکم مشقت بکشی...
یه راهش اینه که از هیچکدوم اینایی که گفتی استفاده نکنی!

کور شدیم رفت

خیلی هم ساده شده، هرچقدر دلم می خواد بیام و بگم نظرم عوض شده نمیشه که نمیشه، می تونی صاف همون اول کاری بدون حتی ۱ لول اضافه کاری بری یه مشت gear درخور جمع کنی، الان بالاتر برای محمدرضا آدرس دادم، بدون هیچ مشکلی می تونی از غار که امدی بیرون بری یه staff S grade بگیری دستت، ربع ساعت کار داره...
توی بازیهای قبلی می خواستی یه جای high lvl تر بری کل تیر و طایفه ت میومد جلوی چشمات، صد بار می مردی وسط راه
اینجا الاغتو هرجا دلت خواست سامون می کنی میزنی تو دل جاده... بدون استثنا از روی همه ی بریکید ها هم که می پره شکر خدا... دابل جامپم که داره... کاش این دابل جامپش رو حداقل آپشن می کردن یکم مشقت بکشی...
این ایرادات واقعا عجیبه.

هیچ جای بازی نگفته برو Staff S Grade بگیر وگرنه باس بعدی رو نشونت نمیدم. آزادی عمل داره کسی که داره سختی میکشه میره یوتیوب میکنه و میره پیدا میکنه اون Staff رو. شما خودت چرا رفتی پیدا کردی؟ مگر نمیخواستی بازی چالش برانگیز باشه؟

شما خیلی چالش دوست داری خب اصن سلاح استفاده نکن. با مشت برو بجنگ.

مثل این میمونه تو بقیه بازیا درجه بندی مختلف سختی میذارن بری بگی چرا اینقد بازی آسونه رو درجه بندی آسون. خب آسون انتخاب نکن...

آقایون من بالاخره بعد از نزدیک 18 ساعت رفتم گادریک رو زدم :D
حالا نمیدونم دیره یا نه ولی کلی تو لیمگریو چرخیدم قبلش و چنتا دانجن و غار و کلی باس زدم (مطمئنم هنوزم هست و من ندیدم)
سوالم اینه که من الان داخل بازی همین شمشیر دیفالت vagabond رو دارم آپگرید میکنم و اصلا کاری به اسلحه های دیگه ندارم و تا الان +4 کردم لولشو :دی اشتباهه این کار؟ تو سولز 3 کل بازی رو با irithyll straight sword رفتم تو جفت نیوگیم هام
اینجا حس میکنم نباید شمشیر دیفالتمو انقدر آپگرید میکردم :دی البته راضیم ازش
نکته بعدم اینکه من همچنان faith و int آپ نکردم :دی کماکان معتقدم شمشیر بهتر از جادوئه :دی

کور شدیم رفت

اینجا الاغتو هرجا دلت خواست سامون می کنی میزنی تو دل جاده... بدون استثنا از روی همه ی بریکید ها هم که می پره شکر خدا... دابل جامپم که داره... کاش این دابل جامپش رو حداقل آپشن می کردن یکم مشقت بکشی...
اتفاقا کنترل اسبش خیلی خوبه، من باهاش حال میکنم. با ست سامورایی هم که هستم، کامل میرم توی فاز آشیتاکا از انیمه پرنسس مونونوکه :D

Prince.Ashitaka.full.126250.jpg

درود
من تا الان که اواسط بازی هستم همچین چیزی ندیدم
الان دارم با نیزه اون اسب سوار اول بازی پلی میدم,دمیج بالایی داره
این نیزه رو آپدیت که میکنی attribute ش فرق میکنه
من یه شمشیر بزرگ دارم اول کار attribute ش D بود الان که لول 10 کردمش B شده،
نیزه هم اینطوریه آیا؟

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

آقایون من بالاخره بعد از نزدیک 18 ساعت رفتم گادریک رو زدم :D
حالا نمیدونم دیره یا نه ولی کلی تو لیمگریو چرخیدم قبلش و چنتا دانجن و غار و کلی باس زدم (مطمئنم هنوزم هست و من ندیدم)
سوالم اینه که من الان داخل بازی همین شمشیر دیفالت vagabond رو دارم آپگرید میکنم و اصلا کاری به اسلحه های دیگه ندارم و تا الان +4 کردم لولشو :D اشتباهه این کار؟ تو سولز 3 کل بازی رو با irithyll straight sword رفتم تو جفت نیوگیم هام
اینجا حس میکنم نباید شمشیر دیفالتمو انقدر آپگرید میکردم :D البته راضیم ازش
نکته بعدم اینکه من همچنان faith و int آپ نکردم :D کماکان معتقدم شمشیر بهتر از جادوئه :D
منم همیشه ران های اول رو با شوالیه میرفتم (این بار سامورایی). به نظرم لذتش هم به همینه که بری توی دل باس و مثل قهرمان های اسطوره ای دهنش رو سرویس کنی:D ران های بعدی هم معمولا روی چیزهای دیگه مثل جادو یا پایرومنسی کار میکنم:D

پ.ن: شمشیر هم همچنان بیس کلاس سامورایی هست:D
بعد از باس آکادمی میتونی استت ها رو ریست کنی ولی تا اونجا فیزیکال بهتره :D

• Like
Reactions: Dr. Ariamax
کور شدیم رفت

حرفت درسته بازی ساده شده که بخاطر جهان باز بودنش هست هم باسهاش و هم انمی هاش مثلا من هم اوایل بازی رفتم اونجایی که کلاغهای بزرگم هستن ی ششمشیر که اسمش رو نمیبرم پیدا کردم و برگشتم اول بازی دهن همه رو اسفالت کردم و تا اینجا که پلی دادم و چند تا باس اصلی رو زدم خیلی بازی آسون بوده در حد دیمنز سولز ریمیک بودن باسهاش,باسهای فرعیش که در حد پشمک هستن
اصلا هیچ استرسی بهم وارد نشده تا الان البته شاید جلوتر بشه :D
سر باسهای دی ال سی بلادبورن قشنگ سکته میزدم مخصوصا اورفن و لادویگ
البته وجود الاغه بخاطر جهان باز بودن بازی واجبه

آخرین ویرایش:
والا نگفتن فشار رومون بوده که گرافیک رو ببریم بالا
گفتن باوجود گرافیک دیمن سولز مطمعنا فشار گرافیکی رو بازی ما حس میشه ولی هدف بازی ما این نیست
بنظر من این بازی چیزی هست که باید باشه یه همچین پکیجی رو هیچ جا نمیشه گیر اورد
من مشکلم با گرافیک بازی هست
نسل 9 هستیم
اتفاقا باید یکی از هدفهاشونم بالا بردن گرافیکشون باشه

• Like
Reactions: Syamak88088
دوستان یه چیزی هم اینجا آموزش بدم اگه تا الان نمیدونید :D من دیروز دوستم اومد الدن رینگ بازی کنه با کنسولم (الدن رینگ به دوستاتون ندید :| ) بماند که چه گند هایی زد و آیتمامو به مرچنتا فروخت و ... :D
زد کاله رو کشت و دیگه ریسپان نشد و من یه چیزی فهمیدم در مورد کشته شدن مرچنت ها :D
بعد از مرگ کاله یه آیتم روش بود به اسم bell bearing یا همچین چیزی دقیق یادم نیست :دی اون رو بدید به اون دوقلو های داخل میز گرد و اون ها تمام آیتم های اون مرچنت مرده رو بهتون میفروشن دوباره :دی

این نیزه رو آپدیت که میکنی attribute ش فرق میکنه
من یه شمشیر بزرگ دارم اول کار attribute ش D بود الان که لول 10 کردمش B شده،
نیزه هم اینطوریه آیا؟

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
والا بخاطر اینکه ایتمهای لول اپ کرنش کمیاب هست لولش رو تا 2 اپ کردم
str=d
dex=e
fai=d
تا لول 3 اپش کنی str میشه c
سلاحهای اینجوری باید 5 تا لول داشتنه باشن

حرفت درسته بازی ساده شده که بخاطر جهان باز بودنش هست هم باسهاش و هم انمی هاش مثلا من هم اوایل بازی رفتم اونجایی که کلاغهای بزرگم هستن ی ششمشیر که اسمش رو نمیبرم پیدا کردم و برگشتم اول بازی دهن همه رو اسفالت کردم و تا اینجا که پلی دادم و چند تا باس اصلی رو زدم خیلی بازی آسون بوده در حد دیمنز سولز ریمیک بودن باسهاش,باسهای فرعیش که در حد پشمک هستن
اصلا هیچ استرسی بهم وارد نشده تا الان البته شاید جلوتر بشه :D
سر باسهای دی ال سی بلادبورن قشنگ سکته میزدم مخصوصا اورفن و لادویگ
البته وجود الاغه بخاطر جهان باز بازی بودن واجبه
من هنوزم که هنوزه Ludwig رو می بینم دستم میلرزه!
Sword Saint Isshin
Sister Freide
اورفان آو کاز :D
Ornstein & Smough
Midir خاک بر سر
حتی Dancer و Artorias

بین تمام اینا کسی که اولین بارش جیگر منو درآورد midir بود، خرسه گنده، منم بیلدم deep str بود با Ledo's Great Hammer، نصف صفحه رو این hammer گرفته بود، نصفشم پاهای midir، نمی دیدم چه غلطی می کنم اصلاً

حقیقتش من اسبه رو کلاً سوار نمیشم، حس خیلی بهتری بهم میده پیاده روی، با اسب نصف چیز میزا رو میس می کنم. مپ رو هم با خودم که صادقم حداقل، استفاده نمی کنم، مگر اینکه بخوام به کسی hint بدم. حداقل جاها یادم بمونه برام خاطره شه مثل قبلی ها

حالا اینکه شما یا یکی دیگه از بازی خوشش نیاد مشکلی نداره و طبیعیه همه بازیها رو همه دوست ندارن ولی حداقل این مورد بالا درست نیست چون در همون دارک سولز یک همون اول بازی که شمشیر ها دمیج 30 و 40 داشتن میشد رفت دقیقا بدون هیچ مشکلی یه شمشیر با دمیج 200 پیدا کرد و بازی رو تا اخر با اون رفت.

از نظر من هم مشکلات فنی به کنار الدن رینگ پکیج کامیلیه که همینطوری عالیه. واقعا بازی مشابه این قبلا نداشتیم و نمیدونم بعدا بقیه بازیساز ها به این سطح میرسن یا نه. برای من با الدن رینگ استاندارد جدیدی در بازیهای اوپن ورلد تعریف شد و از این به بعد هر بازی اوپن ورلدی بیاد (حتی استارفیلد و TES) ذهنم میره سمت مقایسه اونها با الدن رینگ همونطور که قبلا ویچر برام نقش بنچ مارک رو داشت.
واقعا جهشی که میازاکی و فرام در الدن رینگ داشته حداقل از نظر من در دنیای گیم اگه نگم بینظیره واقعا کمنظیره طوری که همه جای بازی همیشه به این فکر میکنم چطوری این بازی رو با این عظمت ساختن.
از نظر سختی هم اگه این بیلدهای اسون کننده بازی رو انتخاب نکنیم اتفاقا در مید گیم کل تیر و طایفه رو میاره جلوی چشم اند گیم که دیگه هیچی

دقیقا الدن رینگ کلا یه پله بالا تر از همه بازی هاست
منی که بعد از اسکایریم هیچ بازی ای برام نتونست اونقدر خوب باشه دارک سولز 3 تونست تبدیل شه به بهترین بازی زندگیم و الان الدن رینگ واقعا داره جاشو برام میگیره و میشه بهترین بازی عمرم
تنها چیزی که تا الان کم داره باس های آیکانیک و خفنه که احتمالا به زودی بهشون میرسم
یه باس هایی مثل ابیس واچرز یا نیملس کینگ در نظرمه :دی

• Like
Reactions: Vesemir
خودت رو برسون به این نقطه در نقشه:
View attachment 247804
یه قسمت tower مانند هست (که داخلش ۳ یا ۴ تا enemey گل مانند هست که poison اسپری می کنن که باید بزنیشون). داخل اون ruined tower لب پنجره می تونی Meteorite Staff رو پیدا کنی که برای شروع تا mid game عالیه. با int اسکیل میشه روی S و هرچی int رو ببری بالاتر این قوی تر میشه... البته بعداً جایگزینش خواهی کرد
نکته اینکه این staff رو نمی تونی upgrade کنی و ash هم روش نصب نمیشه

از همین نقطه که staff رو برداشتی، بیا بیرون بچرخ به سمت شمال با زاویه ی کمی غرب حدود ۶۰-۵۰ متر جلوتر یه راه پله به زیر زمینه (باید یکم بگردی تا پیداش کنی، کنار دیواره و دور و برش پر از moldy dung wizards هست)
برو پایین و اونجا می تونی Rock Sling spell رو توی یک صندوق پیدا کنی که برای early game در یک کلام عالیه!

سلام.

کلا دارم میچرخم و لولم رو خیلی راحت مییارم بالا. البته تا دیشب ها. امشب رو نمیدونم 😉

ممنون. اون لوکیشنی که گفتید رو میرم. فقط با مدلی که من دارم بازی میکنم، معلوم نیست کی بهش برسم. 😂

فقط یه سوال،این Faith رو برای چی از ۷ آوردم ۱۰ ؟

الان میخوام Vigor رو بیارم تا ۱۵ که با Mind برابر بشه و بعد، یکی یکی، Mind رو برای Mana و Vigor رو برای FP بیارم بالا.

فعلا روزی بیشتر از ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بیشتر نمیتونم بازی کنم.

ممنون احمد.

یا علی...

دقیقا الدن رینگ کلا یه پله بالا تر از همه بازی هاست
منی که بعد از اسکایریم هیچ بازی ای برام نتونست اونقدر خوب باشه دارک سولز 3 تونست تبدیل شه به بهترین بازی زندگیم و الان الدن رینگ واقعا داره جاشو برام میگیره و میشه بهترین بازی عمرم
تنها چیزی که تا الان کم داره باس های آیکانیک و خفنه که احتمالا به زودی بهشون میرسم
یه باس هایی مثل ابیس واچرز یا نیملس کینگ در نظرمه :D
کلا یه جورایی بهترین بازی میازاکی هست
من دو تا از باس هاس اصلی (demigod) ها رو زدم و میتونم بگم عالیه طراحیشون. البته باز به ابهت باس های مثل ابیس واچرز یا نیملس کینگو دنسر او ولی و فریبا و....... نمیرسن
من رو ps5 بازی میکنم و تنها نکته منفی بازی برام مینی باس ها و باس های تکراری دانجن ها هست
اون باس تو siforia river همون گوزنه هم عالی بود
یه اسپرینت اش

BANISHED KNIGHT OLEG ASHES

لول سه هم دارم که 100 تا مانا میخواد. سامن که میشه واقعا بازی easy میشه
خلی کم ازش استفاده میکنم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or