Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دهنم سرویس شد تا زدمش .
باس در برابرش یه شوخی بود خیلی راحت بود
اگه دلت براش تنگ شده، یکی هم دیگه هم داخل زیر زمین قلعه گادریک هست :D

اتفاقا بیشتر ضرباتش وقتی میرفتی سمتش میس میشد، به بلید هم حساس بود

• Like
Reactions: mikami.pro
آکادمی رو شخم زدم ولی یه در قبل بعد از پله هایی که یه سنگ ازشون پایین میوفته هست که از سمت دیگه باز میشه، اینو چطوری باز کنم؟
در ضمن خیلی با کلاس سامورایی راحت بود، البته بیشتر نینجا وار رفتم ولی هم دشمن ها و هم باس مالی نبودن :D

اون شمشیر و اش آو وار چند صفحه قبل هم دارم ولی نمیدونم چرا نمیتونم ازشون استفاده کنم :D
داداش تو حیاطی که با یه شوالیه مانند مبارزه میکنی و سخت هم هست، تو همون حیاط و وسط حیاط روبروی ورودی اسانسور وایسا، بعد بپیچ سمت چپت، برو از ورودی که رد شدی،
اگه مستقیم بری یکی از درهای بسته قسمت قبل باز میشه
ولی اگه بعد از ورودی دقیقا بعد کشتن جادوگره، بپیچی دست چپ، میتونی رو بالکن روبرویی بپری و در ادامش در قفل باز کنی

• Like
Reactions: ce7en44
اگه دلت براش تنگ شده، یکی هم دیگه هم داخل زیر زمین قلعه گادریک هست :D

اتفاقا بیشتر ضرباتش وقتی میرفتی سمتش میس میشد، به بلید هم حساس بود
اتفاقا امروز باهم یه دیداری داشتمو از پله ها رفتم بالا😂

داداش تو حیاطی که با یه شوالیه مانند مبارزه میکنی و سخت هم هست، تو همون حیاط و وسط حیاط روبروی ورودی اسانسور وایسا، بعد بپیچ سمت چپت، برو از ورودی که رد شدی،
اگه مستقیم بری یکی از درهای بسته قسمت قبل باز میشه
ولی اگه بعد از ورودی دقیقا بعد کشتن جادوگره، بپیچی دست چپ، میتونی رو بالکن روبرویی بپری و در ادامش در قفل باز کنی
اوکی، ممنون :D

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
این باس Valiant Gargoyle تا الان برام رو اعصاب‌ترین و مزخرف‌ترین باس بازی بوده
رسما باعث شده دو ساعت کل فرام‌سافتور و میازاکی رو مورد عنایت قرار بدم:|:D
انقد رو اعصابم رفته که دلم نمیاد فعلا ولش کنم بعدا بیام سراغش، باید همین الان شکستش بدم
اوه اوه نگو صاف شدم تا زدمش خوراکش وان شات کردن سواره باشی بهتره

اقا باس اول بازی کجاست اون ازمایشیه
اینجا که علامت زدم، دوتا تلپورت هست، تلپورت بالایی مستقیم میبرتت اون منطقه که اول بازی شروع میکنی و اون باس هم میاد که اول کار با هیچ جونی باید باهاش مبارزه کنی و شکست بخوری
052655ff35b94abf419b0f0181d24f77.jpg

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

بیلد میج واقعا کارش سر باس queen of the full moon سخته، من حتی نمیتونستم زنگوله رو بصدا در بیارم تا ارواح رو سامون کنم. مجبور شدم یکی دو نفر رو ب سختی سامون کنم (نود درصد مواقع پیام unable to summon میده)
اینهمه جادوی قوی داشتم همش بی اثر بود.

احترام خودت رو نگه دار دوست عزیز 🤝
چند سالته؟
سایت مگه ماله توئه ؟
اتفاقا شما خیلی کنجکاوی یوتیوب هست بسلامت
دلیلات برای اسپویل مسخرس اسم باس میارید اسپویل میشه یعنی چی دیگه
شما اگه مشکلی داری با این قضیه میتونی این تاپیک باز نکنی و از بازی لذت کامل ببری

Str 30
Dex 30

چه سلاحی پیشنهاد میکنین؟ اگه کاتانا یا نیزه باشه که چه بهتر، نمیخوام زیاد سنگین بشم :D
هر چی سلاح تا حالا پیدا کردم فقط یا بدرد بیلد سنگین میخورده یا میج، برای همین میخوام بدونم کجا برم که یه سلاح خوب گیرم بیاد :D

دوستان بهترین منطقه برا فارم کردن کجاست؟شماها چطوری انقد لولتون بالاس؟!رون خیلی زیاد میخاد،چطوری رون بیشتری بدست بیارم کدام منطقه؟
برو farum greatbridge هر یونیت 1094 تا میده اگه talisman rune هم داشته باشی 1350 میده
IMG_20220228_153720.jpg

• Like
Reactions: mikael1026

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or