Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دوستان بهترین منطقه برا فارم کردن کجاست؟شماها چطوری انقد لولتون بالاس؟!رون خیلی زیاد میخاد،چطوری رون بیشتری بدست بیارم کدام منطقه؟
در حال حاضر بهترین روش همینیه که تو این ویدیو گفته شده. بدون خون و خونریزی میتونی هر ۳۰-۵۰ ثانیه حدود ۲ هزارتا Rune‌ بگیری :D

• Like
Reactions: mikael1026
برو farum greatbridge هر یونیت 1094 تا میده اگه talisman rune هم داشته باشی 1350 میده
View attachment 247791
من اینجا را امتحان کردم همون توپ که میافته پایین 1952 تا میده یه بار یه اسکلت دست داشتم استفاده کردم 2350 تا داد ولی همون یه بار بود چون با ریست کردن اون اثرش میره

• Like
آقااااااااااااااا من الان به این پُست چه عکس العملی باید نشون بدم آخه... نه لایک نه قلب نه کول نه هیچی بهش نمیخوره جز خندههههههههههههههه. منکه پاشیدم رو در و دیوار و سقف از خنده =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) وای باورم نمیشه که همشون هم با هم اونجوری سینک بودن و gestureهای باحال نشون میدادن. همون اولش که متجاوز محترم شروع کرد به دست تکون دادن خوردم تو در و دیوار از خنده. خیلی خوبببببببب بوووووووووووووود =)) =)) =)) =)) =)) =))

• Cool
Reactions: Kurt117
سلام.

من بعد از دستور آقا احمد، این اولین خروجی من هستش. کارکتر قبلی رو پاک کردم و از اول یه آسترولوگ ساختم و اومدم بالا.
Int الان 20
Faith الان 10
و دارم Vigor و Mind رو آروم آروم مییارم روی 20.

بازی به نظر من به شدت با این فرمت برای من ساده تر شد به نسبت نوبت قبل که lvl up کرده بودم.

فقط باید یه Staff پدرمادر دار پیدا کنم که بهتر از این باشه.

ولی دارم یواش یواش بهش علاقمند میشم. تا الان هم کلا 2 تا Die دادم که برای من خیلی خیلی خوبه. دفعه قبل زجرآور بود برام بازی. الان خوبه. فعلا خوشحالم.

فقط یه سوال، Faith رو برای چی آوردم بالا ؟
و بالابردنVigor همHP رو به ازای هر پوینت خوب مییاره بالا و این نوید بخش ادامه خوب برای ماجرای Elden Ring من هستم به امید خدا.

View attachment 247782

یا علی...

خودت رو برسون به این نقطه در نقشه:
123.jpg
یه قسمت tower مانند هست (که داخلش ۳ یا ۴ تا enemey گل مانند هست که poison اسپری می کنن که باید بزنیشون). داخل اون ruined tower لب پنجره می تونی Meteorite Staff رو پیدا کنی که برای شروع تا mid game عالیه. با int اسکیل میشه روی S و هرچی int رو ببری بالاتر این قوی تر میشه... البته بعداً جایگزینش خواهی کرد
نکته اینکه این staff رو نمی تونی upgrade کنی و ash هم روش نصب نمیشه

از همین نقطه که staff رو برداشتی، بیا بیرون بچرخ به سمت شمال با زاویه ی کمی غرب حدود ۶۰-۵۰ متر جلوتر یه راه پله به زیر زمینه (باید یکم بگردی تا پیداش کنی، کنار دیواره و دور و برش پر از moldy dung wizards هست)
برو پایین و اونجا می تونی Rock Sling spell رو توی یک صندوق پیدا کنی که برای early game در یک کلام عالیه!

• Like
Reactions: Hellgate:london
من اینجا را امتحان کردم همون توپ که میافته پایین 1952 تا میده یه بار یه اسکلت دست داشتم استفاده کردم 2350 تا داد ولی همون یه بار بود چون با ریست کردن اون اثرش میره
توپ نیست یه سری یونیتن مثل نینجا ان

@mikael1026

تو مپ همون قسمت که قرمزه caeild یه عکس تلسکوپ تو مپ که نگا کنی یه خطی هم بالاس هست که جاده همون مسیر تا آخر بری میرسی به اخرش که دو تا سخره از هم جدا شدن بین سخر اون سمتی که درخت که با اسبت بپری روش پشتش دانجنه

برا لوت رون،
این قسمت مپ هم عالیه
از اون گریس به سمت جلو میری، حدودا 20 تا آندد و جلوتر 6 تا مینی دایناسور و یه کلاغ بزرگ هست که روی هم 6000 و خورده ای رون میده، وکلا هر ران حدود 2 دقیقه وقت میبره.
خیلی عالیه، راحت هم میشه زد، مخصوصا با اسپرینت اش

Attachments

• IMG_۲۰۲۲۰۳۰۷_۱۰۵۱۳۴.jpg
    IMG_۲۰۲۲۰۳۰۷_۱۰۵۱۳۴.jpg
    180 KB · مشاهده: 26
  • Like
خب با 1 روز خورده ای تاخیر بخاطر خونه تکونی بازی رو تموم کردم ( دور اول )
خیلی خوب بود . کلا یه Ultimate Dark Souls بود .
به بازی 9 میدم و فقط و فقط و فقط 1 نمره درجا کم میکنم بخاطر گرافیک فنی پایین بازی که هیچ جای دفاعی حتی برای منی که از Demons Souls PS3 شروع کردم نداره
به گفته ی خودشون اینا تازه فشار گرافیک دیمنز سولز ریمیک هم روشون بوده و مجبور شدن بیشتر روی گرافیک کار کنن,اگر اون فشار روشون نبود دیگه چی تحویل میدادن
اصلا با گرافیکش حال نمیکنم,اگه کرافیکش بالا بود لذت بازی رو چند برابر میکرد
باید فکری به حال گرافیک بازیهای بعدیشون بکنن

• Like
Reactions: Little John
سلام و درود بر اساتید
اونایی که با vagebond میرن یه سوال
تو بازی سلاحی هست که attribute str ش S یا A باشه،
درود
من تا الان که اواسط بازی هستم همچین چیزی ندیدم
الان دارم با نیزه اون اسب سوار اول بازی پلی میدم,دمیج بالایی داره

به گفته ی خودشون اینا تازه فشار گرافیک دیمنز سولز ریمیک هم روشون بوده و مجبور شدن بیشتر روی گرافیک کار کنن,اگر اون فشار روشون نبود دیگه چی تحویل میدادن
والا نگفتن فشار رومون بوده که گرافیک رو ببریم بالا
گفتن باوجود گرافیک دیمن سولز مطمعنا فشار گرافیکی رو بازی ما حس میشه ولی هدف بازی ما این نیست
بنظر من این بازی چیزی هست که باید باشه یه همچین پکیجی رو هیچ جا نمیشه گیر اورد

والا راضی بودم با گرافیک پیکسلی می دادن بیرون اینقدر استاتر نمی داد!
کور شدیم رفت

خیلی هم ساده شده، هرچقدر دلم می خواد بیام و بگم نظرم عوض شده نمیشه که نمیشه، می تونی صاف همون اول کاری بدون حتی ۱ لول اضافه کاری بری یه مشت gear درخور جمع کنی، الان بالاتر برای محمدرضا آدرس دادم، بدون هیچ مشکلی می تونی از غار که امدی بیرون بری یه staff S grade بگیری دستت، ربع ساعت کار داره...
توی بازیهای قبلی می خواستی یه جای high lvl تر بری کل تیر و طایفه ت میومد جلوی چشمات، صد بار می مردی وسط راه
اینجا الاغتو هرجا دلت خواست سامون می کنی میزنی تو دل جاده... بدون استثنا از روی همه ی بریکید ها هم که می پره شکر خدا... دابل جامپم که داره... کاش این دابل جامپش رو حداقل آپشن می کردن یکم مشقت بکشی...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or