Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دوستان ميخوام بازيو شروع كنم اين كدوم كلاس بازي هستش ميخوام با اين كلاس شروع كنم بازيو لازم به ذكر تنها بازي اي كه از فرام سافتور انجام دادم سكيرو بود

Attachments

• F4C589A2-7EF5-431F-AE83-93A8A0BD5EC3.png
    F4C589A2-7EF5-431F-AE83-93A8A0BD5EC3.png
    938.4 KB · مشاهده: 51
  • DA3CCF45-5C84-479F-91B0-9DE209AF5B49.png
    DA3CCF45-5C84-479F-91B0-9DE209AF5B49.png
    986 KB · مشاهده: 50
دوستان ميخوام بازيو شروع كنم اين كدوم كلاس بازي هستش ميخوام با اين كلاس شروع كنم بازيو لازم به ذكر تنها بازي اي كه از فرام سافتور انجام دادم سكيرو بود
کلاس تو بازی یه جورای حکم هل دادن شما تو بازی بعد چند ساعت ساختار اپگرید که میکنید مهم

ویرایش، شرمنده نتونستم عکس رو تو اسپویلر بزارم، یعنی بلد نبودم

دوستان من فقط این قسمت های صورتی siofra river رو رفتم، مناطق سبز رو نتونستم برم، کلی هم گشتم چطور برم اون قسمتا،
دو تا هم باس زدم، گوزن و یه باس کنده تو مرداب بود،

Attachments

• IMG_۲۰۲۲۰۳۰۶_۲۳۲۰۵۱.jpg
    IMG_۲۰۲۲۰۳۰۶_۲۳۲۰۵۱.jpg
    853.3 KB · مشاهده: 40
آخرین ویرایش:
تو اسپویل گذاشتن ۱ ثانیه هم طول نمیکشه
ما که نمیخوایم ۲ روزه بازیو بجوویم دوست نداریم همه چیو سریع بدونیم
شما نميخوايي اسپويل شه نيا اينجا برو بازيتو كن هر جا ايراد داشتي گوگل كن ، اينجا همه كنجكاويم كه ببينيم بازي چيا داره

شما نميخوايي اسپويل شه نيا اينجا برو بازيتو كن هر جا ايراد داشتي گوگل كن ، اينجا همه كنجكاويم كه ببينيم بازي چيا داره
احترام خودت رو نگه دار دوست عزیز 🤝
چند سالته؟
سایت مگه ماله توئه ؟
اتفاقا شما خیلی کنجکاوی یوتیوب هست بسلامت

• Like
Reactions: DoReMi
احترام خودت رو نگه دار دوست عزیز 🤝
چند سالته؟
سایت مگه ماله توئه ؟
اتفاقا شما خیلی کنجکاوی یوتیوب هست بسلامت
اتفاقا انقدري سنم هست كه مطمعنم از شما ده سال بزرگترم
غر زدن تو گروهي كه همه دارند راجب بازي حرف ميزنن نسونه ي كوچيك بودن شماست حالا حتي اگه ٥٠ سالتون باشه

سلام.

من بعد از دستور آقا احمد، این اولین خروجی من هستش. کارکتر قبلی رو پاک کردم و از اول یه آسترولوگ ساختم و اومدم بالا.
Int الان 20
Faith الان 10
و دارم Vigor و Mind رو آروم آروم مییارم روی 20.

بازی به نظر من به شدت با این فرمت برای من ساده تر شد به نسبت نوبت قبل که lvl up کرده بودم.

فقط باید یه Staff پدرمادر دار پیدا کنم که بهتر از این باشه.

ولی دارم یواش یواش بهش علاقمند میشم. تا الان هم کلا 2 تا Die دادم که برای من خیلی خیلی خوبه. دفعه قبل زجرآور بود برام بازی. الان خوبه. فعلا خوشحالم.

فقط یه سوال، Faith رو برای چی آوردم بالا ؟
و بالابردنVigor همHP رو به ازای هر پوینت خوب مییاره بالا و این نوید بخش ادامه خوب برای ماجرای Elden Ring من هستم به امید خدا.

Elden Ring.jpg

یا علی...

آخرین ویرایش:
آکادمی رو شخم زدم ولی یه در قبل بعد از پله هایی که یه سنگ ازشون پایین میوفته هست که از سمت دیگه باز میشه، اینو چطوری باز کنم؟
در ضمن خیلی با کلاس سامورایی راحت بود، البته بیشتر نینجا وار رفتم ولی هم دشمن ها و هم باس مالی نبودن :D

اون شمشیر و اش آو وار چند صفحه قبل هم دارم ولی نمیدونم چرا نمیتونم ازشون استفاده کنم :D

• Like
Reactions: mikami.pro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or