Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دوستان از بین این 4 تا کلاس کدوم بهترهvagabondیا Confessorیاwarrior یا samourai خودم تا باس اول با اولی رفتم ولی برا ادامه به نظرم نداشتن جادو کندی اذیت کرد
اگه میخوای با شمشیر و سپر بری جلو این 3 تا بدردت میخورنvagabond -warrior-samourai
vagabond:این بیشتر واسه استفاده کردن شمشیرها و ارمورهای سنگین پیشنهاد میشه که من خودم از این استفاده دارم میکنم و تا الان بیشتر -Endurance- vigor-str رو لول اپ کردم
samourai و warrior تقریبا یکی هستن و ویژگی اصلیشون Dexterity یا چالاکی شون هست
اگرم میخوای با جادو بری جلو Confessor رو استفاده کن
الان به گمونم خیلیا دارن با کلاس vagabond پلی میدن
ویکی بازی رو هم داشته باش :
Classes | Elden Ring Wiki

درود دوستان
بازی رو امروز گرفتم . متاسفانه همون شروع بازی شتک میشم :D جایی هست توضیح بده از اول بازی چجوری باید شروع کنیم و پیش بریم که از این بدبختی و ضعف نجات پیدا کنیم؟ :D
داداش اگه منظورت Tree Sentinel هست فعلا کاریش نداشته باش، از کنارش رد شو بعدا که قوی‌تر شدی برگرد سمتش شتکش کن:D تا جایی که میتونی اکسپلور کن، بگرد تو محیط خودتو قوی کن بازی رو یاد بگیر. هرجا گیر کردی بعدا میتونی برگردی سراغش...

• Like
Reactions: dooste.man83
من تازه اومد دومین بونفایر یه مجسمه هم هست که کلید
stone
رو میخواد . کلیدو گذاتشم از پله ها رفتم پاییین و زمین همش
سمی بود
یه
سراشیبی هم داره که یه ارابه وحشی طوری میاد بالا و برمیگرده
خیلی وحشیه منطقش🤣

• Like
Reactions: ce7en44
stone
سمی بود
یه
خیلی وحشیه منطقش🤣

بیخیالش شو فعلا

stone
سمی بود
یه
خیلی وحشیه منطقش🤣
منطقه Fringfolk Hero Grave میشه. یه مقدار مسیرش سخته ولی باس آخر کار یه Golden Seed دارپ میکنه با یه Ashes of War خیلی خوب که احضارش کنی میتونه خیلی از باسهای کوچکتر رو یه تنه شکست بده.

• Like
Reactions: mikami.pro
دمت گرم این منطقه میشه کوآپ رفت؟
نمیدونم میشه کوآپ رفت یا نه من تنها رفتم. ولی به سختیش میارزه این Ashes of War ـی که میده خیلی خوبه. این باسهای که خیلی گنده نیستن عملا همینطور Stagger ـشون میکنه و حتی یک تنه میتونه شکستشون بده. بعضی باسها هم دوتایی هستن من همین رو احضار میکنم خودم با یکیشون مبارزه میکنم این با اون یکی مبارزه میکنه.

نمیدونم میشه کوآپ رفت یا نه من تنها رفتم. ولی به سختیش میارزه این Ashes of War ـی که میده خیلی خوبه. این باسهای که خیلی گنده نیستن عملا همینطور Stagger ـشون میکنه و حتی یک تنه میتونه شکستشون بده. بعضی باسها هم دوتایی هستن من همین رو احضار میکنم خودم با یکیشون مبارزه میکنم این با اون یکی مبارزه میکنه.
من این ashe رو لول 3 کردم و خیلی تو باس ها کمک میکنه، سگ جون هم هست، انگار یه پلییر واقعیه،

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: Vesemir
من این ashe رو لول 3 کردم و خیلی تو باس ها کمک میکنه، سگ جون هم هست، انگار یه پلییر واقعیه،

دوستانی که لول بالا هستن، بهترین شمشیر برا str کدومه، من الان یه شمشیری دارم که attribute str B هست، خوبه ولی به نظرم بهترش هم باید باشه، لول 10 کردمش و با هر لول آپ str حدودا 3 تذ دمیجش بیشتر میشه

رفتم باس رو دیدم چه ابهتی و چه جای تنگی😂

• Like
Reactions: Destro and Vesemir

من یه بار رسیدم به یه باس 2 تایی این رفت با یکیشون مبارزه کنه من با اون یکی بعد این اون یکی رو شکست داد اومد سراغ اونی که من داشتم باهاش مبارزه میکردم این یکی هم زد نفله کرد.:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or