Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
مکان؟ :D

خب مکانش:دی
اگر از اتاقکی که گریسه Manor Lower Level وجود داره بزنید بیرون و به سمت گریس بعدی حرکت کنید..
20220305_210542_copy_1008x579.jpg
20220305_210526_copy_793x471.jpg
20220305_210320_copy_902x507.jpg

بقیشو تو اسپویلر میگم که کسی اسپویل نشه احیانا:دی
اگر دقت کنید دقایقی رو روی پل میگذرونید که یه سری انمی هم از غیب روی پل ظاهر میشن
شما ابتدا مستقیم میری طبق عکس سوم تا به برجک اول میرسی
بعد دو مسیر داری!
یا مستقیم ادامه میدی یا میپیچی چپ
شما باید بری چپ
و به برجک بعدی میرسی، اینجا چون در ادامه اش فقط یک راه موجوده طبیعتا مسیرو ادامه میدی که به برجک بعد برسی، منتهی قبل از اینکه به برجک‌ برسی سمت چپت‌اون پایین رو نگاه بندازه
یه ساختمان وجود داره که میتونی از پل بپری روش
وقتی پریدی باز هم یه پرش به ساختمان کناریش میکنی و اونجا یه راه پله هست که شما رو پایین میبره
تو اون اتاقکی که پایین راه پله هست، صندوقی وجود داره که سلاح در اون هستش
موفق:دی

• Like
Reactions: emad-360 and db07
اول مطمئن باش که آنلاینی و پیام هایی که بقیه بازیکن ها روی زمین مینویسن رو میبینی
بعدش برای اینکه بتونی کسی رو دعوت کنی به بازیت و سامن ساین هاش رو ببینی باید یک Furlcalling Finger Remedy استفاده کنی تا برات قابل نمایش بشن و بعد از هر بار مردن هم باید همین کار رو انجام بدی یه چیزی مثل امبر تو دارک سولز 3
برای اینکه خودتم بری تو دنیای کسی بهش کمک کنی چندتا راه هست که یکیش اینه که با Tarnished's Furled Finger یه سامن ساین رو زمین بزاری تا بقیه تورو احضار کنن به دنیاشون
توجه کن این کارو جلوی ورودی باسفایت ها انجام بدی چون هدف از آنلاین بازی کردن co op صرفا زدن باس هاست
اگه PVP میخوای بازی کنی که داستانش جداست
اره پیام هاشونو می بینم تمام این کار هایی هم که گفتی قبلا امتحان کردم ولی بازم نشد:(

اقا تا هستم این سلاح رو هم به بچه های کلاس جادو پیشنهاد بدم
میتونن تست کنن:D

View attachment 247617

هم بسیار زیباس و هم با INT و FAI اسکل میده
دونوع جادو رو همزمان بدون اینکه اَش وار واسش اوکی کنید میتونید به دشمن هاتون وارد کنید
تاریکی و آتش
جادوی سیاهش رو که تست میکنم معمولا 2000 دیمیج میده در هر ضربه!!
و آتش هم 1000 تا!
ولی پخشش که میکنه قشنگ دور بری هارو هم میسوزونه که وحشتناک کاربردیه!
فقط حدود 20 تا از FP برای هر نوع از این دونوع حرکاتی که گفتم کم میکنه که اصلا به چشم‌نمیاد

اسمشش هم هست:
Sword Of Night And Flame
که یه جورایی نماد تاریکی و روشنایی رو با خودش حمل میکنه

پ.ن: پس دوست داران کلاس جادو حتما سراغش برن
نیازمندی هاش:
Str 12
Dex 12
Int 24
Fai 24
این شمشیر رسما easy mode رو فعال میکنه. اکثر باسها با 3-4 ضربه اسکیل اول این شمشیر میمیرن. الان چند روزه این رو پیدا کردم و دارم با همین میرم. امروز بالاخره 10+ شد. فقط چند تا از باسهای اصلی جلوی این شمشیر مقاومت کردن که البته اونها جزو سخت ترین باسهای بازی هستن و اونها هم حداکثر 7-8 ضربه نیاز داشتن تا بمیرن.
البته easy mode یه ایتم دیگه هم داره که یک spirit ـه. اون رو هم امروز 10+ کردم.
در کل هرکس با سختی بازی مشکل داره و میخواد بازی اسون بشه این دو ایتم رو بگیره و 90 درصد بازی براش اسون میشه طوری که بجای اینکه از باس فرار کنی باس از دستت فرار میکنه و میری خودت باس رو از سوراخش میکشی بیرون :D
بیلد و ایتمهای مورد نیازش سخت نیست ولی اگر کسی خواست بگه.

دروووود بر tarnished های عزیز
آقا شما خیلی زود رفتید جلو که :D
من 50 ساعت بازی کردم لول 80 و فقط 2 باس اول بازیو زدم :D
اصلا سمت مراحل اصلی نمیرم کلا دارم میچرخم و هر بار که فک میکنم ی منطقه دیگه چیزی نداره یهو از ی گوشه ای ی چیزی پیدا میشه..
بیشتر وقتمم تو caelid ول گردی میکنم هرچی هم میمیرم بازم از رو نمیرم :D قشنگ اینجا بود که فهمیدم واقعا مازوخیسم دارم :D مینی باس با ی ضربه شتکم میکرد ولی بازم از رو نرفتم حدود دو ساعت طول کشید تا بزنمش :D ولی آخرش که 90 هزار rune داد بسی فیض بردم :D
ی بارم خیر سرم با کلی ذوق و شوق ی صندوقی باز کردم یهو تلپورتمون کرد ی جای نامناسب و در طی یک مبارزه فرسایشی یک ساعته سر آخر بر دشمن ملعون چیره گشتم :D

در طی یک حرکت بی سابقه هم ی بیلد کاملا غیر اصولی ساختم...همه استت ها رو حداقل رسوندم به 20 به جز arcane :D و فعلا که خیری از این حرکت ندیدم :D

بازی خییییییلی محتوا داره
وحشتناک عظیمه
فک نکنم به این زودی بتونم بازیو تموم کنم احتمالا تا عید طول بکشه
تازه بعدشم باید بریم سراغ new game +
خلاصه که حالا حالا ها اسیریم
و الحق که درود بر شرف و روح مقدست میازاکی >:D<

آخرین ویرایش:
دوستان بعد از زدن باس گادریک کجا باید برم دو روزه اسیرم تا یه جایی رفتم یه در بزرگ هست که با نور ابی پوشیده شده نمیدونم چی میگه انگلیسیم زیاد خوب نیست کجا باید دنبال باس اصلی بگردم اینقدر فرعی کشتم خسته شدم یه راهنمایی دقیق بکنه یه مومن

دوستان بعد از زدن باس گادریک کجا باید برم دو روزه اسیرم تا یه جایی رفتم یه در بزرگ هست که با نور ابی پوشیده شده نمیدونم چی میگه انگلیسیم زیاد خوب نیست کجا باید دنبال باس اصلی بگردم اینقدر فرعی کشتم خسته شدم یه راهنمایی دقیق بکنه یه مومن
برو سمت شمال قلعه stromevill همینجوری برو بالا میرسی به یه قلعه دیگه یه باس اونجا منتظرته :D
بازی خیلی بزرگه بگرد همه جارو نقشه هارو پیدا کن

• Like
Reactions: godofwar3
این شمشیر رسما easy mode رو فعال میکنه. اکثر باسها با 3-4 ضربه اسکیل اول این شمشیر میمیرن. الان چند روزه این رو پیدا کردم و دارم با همین میرم. امروز بالاخره 10+ شد. فقط چند تا از باسهای اصلی جلوی این شمشیر مقاومت کردن که البته اونها جزو سخت ترین باسهای بازی هستن و اونها هم حداکثر 7-8 ضربه نیاز داشتن تا بمیرن.
البته easy mode یه ایتم دیگه هم داره که یک spirit ـه. اون رو هم امروز 10+ کردم.
در کل هرکس با سختی بازی مشکل داره و میخواد بازی اسون بشه این دو ایتم رو بگیره و 90 درصد بازی براش اسون میشه طوری که بجای اینکه از باس فرار کنی باس از دستت فرار میکنه و میری خودت باس رو از سوراخش میکشی بیرون :D
بیلد و ایتمهای مورد نیازش سخت نیست ولی اگر کسی خواست بگه.
بی زحمت اگه میشه بیلدش رو بگید. من عملا تازه وارد این سبکم و دو بار بیلد ساختم ولی همون منطقه اول بازی هم سخت بود. نمیدونم برم مناطق بعدی یا اون منطقه رو فارم کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or