Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دوستان بعد باس گادریک بخوام برم کمک پلیرها کجا باید سامن بنویسم .همه چی پخش و پلا شده.کدوم منطقه برم کمک بقیه ؟

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk

دوستان داداش من با ایرانسل میخواست باهام بازی کنه نمیشد. ولی با همراه اول تونستیم بازی کنیم. ولی هی قطع میشد. چیکار باید کرد؟‌ مشاوره ای دارین لطفا؟

خوب من به مرض invade کردن دچار شدم و تقریبا 5-6 ساعت گذشته رو همش درگیر سر و کل زدن با ملت و دوئل کردن بودم :-"
کلا فکر کنم توی این لولی که الان هستم (75) بازیکن خیلی زیاد هست و سریع میشه invade کرد. بیلد و سلاح های فعلیم هم برای دوئل کردن عالیه واقعا. (2 عدد کاتانا + dex بالا :-")

این وسط فقط 2-3 مورد خیلی جالب بود، یکی ایشون:
1646515296413.png

که لعنتی همین سلاح های منو داشت و حتی لباس ها هم تقریبا یکی بود :D با این فرق که از جادو هم استفاده میکرد. توی یه منطقه ی نسبتا خلوتی هم بود و تقریبا همدیگه رو 6-7 بار Invade کردیم، یه بار من میمردم و یه بار اون :-" بعد از 2 بار جنگیدن با ایشون و بعد از مرگ سریع اون ایتمی که invade کردن حتی وقتی تنها باشید رو فعال میکردم و خلاصه اون دوستمون هم فهمیده بود که داستان چیه و اونم Invade میکرد :-j
مورد بعدی این 2 نفر بودن:

1646515483454.png 1646515517909.png

این 2 نفر هم کلا فقط نزدیک یه منطقه وایساده بودن و منتظر بودن که Invade بشن، وقتی هم که نزدیکشون میشدی سریع شروع میکردن به ادا در اوردن و ...، و منظورشون این بود که تک به تک مبارزه کنیم :-" هر 2 تاشونم مثل اسب قوی بودن :-"

و اما مورد سوم:
1646515657865.png

این 3 تا بیشعور :-" با بیلد من معمولا میشه حتی مبارزه های 1 به 2 رو برد، ولی اینا 3 نفر بودن و 2تاشونم انواع و اقسام جادو ... استفاده میکردن :| خلاصه اینکه کار به جایی کشید که من فرار میکردم و اون 3 تا هم دنبال من :-jبعد از 20-30 دقیقه دنبال بازی یکیشون رو کشتم و خودم هم به فـــاک رفتم :-"

خلاصه اینکه، این بخش انلاین بازی هم دنیای خودشو داره و با اینکه توی بازی های قبلی هم خوب بود، الان بخار پلیر های بیشتر و محیط های بزرگتر جالب تر هم شده.
تا اینجا هم 3 جا رو پیدا کردم که مردم پیام قرمز میزارن روی زمین (برای دوئل کردن) که اینا هم خوبن، ولی invade کردن ملت اونم وقتی که خودشون درگیر مبارزه با بقیه دشمن های عادی باشن لذت خلی خاص و بیشتری داره :-"

بی زحمت اگه میشه بیلدش رو بگید. من عملا تازه وارد این سبکم و دو بار بیلد ساختم ولی همون منطقه اول بازی هم سخت بود. نمیدونم برم مناطق بعدی یا اون منطقه رو فارم کنم
توضیحات رو داخل اسپویلر میذارم شاید کسی دوست نداشت بازی براش اسون بشه

اول شمشیری که دوستمون گفت رو بگیرید. شمشیر از اول بازی در دسترسه و بگردید ویدئو هم براش هست.
بعد stat های مورد نیاز برای شمشیر رو بالا ببرید تا بتونید ازش استفاده کنید. یعنی dex , str 12 و int , faith 24
بعد شمشیر رو تا جایی که میتونید اپگرید کنید این اسلحه اصلی شماست و برای دمیج زدن به باسها از دور L2 رو نگه دارید و R1 بزنید. برای CC هم میتونید L2 رو نگه دارید و R2 بزنید.
مورد بعدی برید اسپیریت هدلس نایت رو پیدا کنید لینک زیر
Lhutel the Headless | Elden Ring Wiki
این اسپیریت لجندریه ولی اصلی ترین نیست چون اونی که قراره ازش استفاده کنید یعنی mimic هنوز در دسترس نیست فعلا هدلس رو تا جایی که میتونید اپگرید کنید تا زمانی که میمیک رو بگیرید.
وقتی شمشیر بالا و هدلس رو دارید بدون مشکل میتونید همه باسهای ارلی و مید گیم رو بزنید برای stat ها هم int رو تا 40 بالا ببرید مایند رو 20 تا 25 و کمی هم vig
بعد برید کوئست ranni رو انجام بدید تا اخرش ست ارمور blaidd رو بگیرید و endurance رو تا جایی بالا ببرید که med load باشه و heavy نباشه یعنی موقع غلت زدن ویبره نده. با این ست و یه سپر 100 فیزیکی و شمشیر و هدلس مید گیم رو میتونید برید.
برای اند گیم برید میمیک رو بگیرید و تا 10+ اپگرید کنید
Mimic Tear Ashes | Elden Ring Wiki
شمشیر رو هم 10+ کنید. int رو تا 50 ببرید بالا و بقیه رو بذارید روی vigor کمی هم روی endurance اگه کلاه و کفش و دستکش بهتری میخواید ولی برای زره اصلی زره blaidd عالیه و نیاز به تعویض نیست.البته زره از این بهتر هست ولی خیلی سنگینن و با این بیلد نمیشه تکون خورد اگه از سنگین تر استفاده کنید .
اوائل بازی که با این شمشیر باسها با چند ضرب اسکیل میمیرن ولی اند گیم نکته اش اینه که mimic تمام کارهای سخت رو انجام میده بخاطر اینکه میمیک کاراکتر و ایتم ها و بیلد شما رو کپی میکنه و از نظر دفاع از خود کاراتر شما هم قویتره بنابر این جلوی باس اجازه بدین اگرو بگیره و باس سرش به میمیک گرم بشه بعد با اسکیل از دور بزنید. این قضیه سر باسهای سخت خودش رو بهتر نشون میده مثلا Mohgباس فوق العاده سختیه شاید جزو 3 باس سخت گیم باشه و اصلا قابل مقایسه با باسهای اوائل یا وسط گیم نیست ولی با بیلد بالا میمیک 8+ جلوش تا اخر دوام اورد 10+ که دیگه هیچی . الان باسهای اصلی بازی به کنار باسهای فرعی رو اگه من درگیر نشم میمیک 10+ خودش به تنهایی له میکنه. در باسهای اصلی و سخت مثل mohg یا astel یا rykard با بودن میمیک باس فرصت نمیکنه فقط روی شما تمرکز کنه.
ضمنا برای اسلحه دوم هم من از meteorite staff استفاده میکنم که از اول بازی در دسترسه و از جادوی swift glintstone shard که یه جادوی ساده است و نسخه کمی ضعیفترش از اول بازی در دسترسه. کلا از جادو فقط برای زدن چیزهایی که دور از دسترسن استفاده میکنم مثلا ارچر بالای پشت بوم و اینها که اذیت میکنن ولی دمیج اصلی شمشیر بالا.

این Black Blade Kindred دیگه چه کوفتیه؟ من رو کلا One Shot میکنه. Ashes of War هم هر چی سامن کردم همشون در عرض چند ثانیه پودر میشن. لولم هم حدود 60 ـه.
بعد از حدود ۲۰ بار مبارزه کردن باهاش، میتونم بگم سخت ترین باسی هست که تا حالا به عمرم دیدم. مبارزات من باهاش اکثر اوقات به یک دقیقه هم نمیرسه و در بهترین حالت تونستم ۱۵٪ جونش رو ببرم!!!

• Like
Reactions: Subject 16
درود دوستان
بازی رو امروز گرفتم . متاسفانه همون شروع بازی شتک میشم :D جایی هست توضیح بده از اول بازی چجوری باید شروع کنیم و پیش بریم که از این بدبختی و ضعف نجات پیدا کنیم؟ :D

این Black Blade Kindred تموم حملاتش One Shot ـه. یعنی اصلا اهمیتی نداره 10 تا فلاسک دارید یا هیچی. ضربش بهتون بخوره، باید اشهدتون رو بخونید. 3 ساعت باهاش مبارزه کردم حتی یکبار هم نتونستم جونش رو به 80% برسونم. اگر شکستش دادید خیلی ایول دارید. تازه یکی از حملاتش کلا نه میتونید Dodge کنید نه میتونید سپر بگیرید اگر تو رنجش قرار بگیرید هیچ راه مقابله‌ای ندارید.

درود دوستان
بازی رو امروز گرفتم . متاسفانه همون شروع بازی شتک میشم :D جایی هست توضیح بده از اول بازی چجوری باید شروع کنیم و پیش بریم که از این بدبختی و ضعف نجات پیدا کنیم؟ :D
به دنیای سولز خوش اومدی کلا بازی به این صورت با چرخیدن میتونی راهت پیدا کنی

• Like
Reactions: KingMOE
دوستان از بین این 4 تا کلاس کدوم بهترهvagabondیا Confessorیاwarrior یا samourai خودم تا باس اول با اولی رفتم ولی برا ادامه به نظرم نداشتن جادو کندی اذیت کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or