Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
یعنی در طول بازی هیچی نمیفهمیم بعد بریم از یه سایت داستان بازی رو بخونیم ؟!!!

آقا یکی که بلده تضیح کامل بده لطفا راجع به سوالای من
داستان بازی دیالوگ ها و ... اینا چیه چجوریه کجاس
داداش بازی مثل تمام بازیای دیگه هم دیالوگ داره هم متن و نوشته داره گوشه کنار سرزمین هم کاتسین داره فقط نوع برقراری ارتباط با NPC ها با بازیای دیگه فرق داره و برای فهمیدن داستان باید با NPC ها صحبت کنی و کاتسین ها داستان خاصی رو روایت نمیکنن
زبانت هم باید خوب باشه من نمیدونم عزیزان چجوری میگن بازی نیاز به زبان نداره :|

واقعا وجود نقشه و نزدیک شدن بونفایرها به هم باعث شده فکر کنید بازی آسون شده! بابا بی خیال بازی مثلا open-worldـه ها! اونم نه open-world الکی بلکه از نوع خفن و با عظمتش عمرا بشه دیگه این همه عظمت رو حفظش کرد... نقشه کاملا لازم بوده. فست تراول و اسب و ... هم لازمه. حالا شاید با پُر شدن فلاسک ها موافق نباشم. :-?

دوستان این ashes of war ها رو روی سلاحها بندازم خودش خودکار استفاده میشه یا باید دکمه ی خاصی بزنم؟
چرا دمیج رو کم میکنه؟چه فرقی بین استاندارد و heavy وجود داره؟
دوستانی که اژدها رو کشتن ی سوال درباره ی ایتمی که میده داشتم:
این dragon heart چیکار میکنه دقیقا؟
اژدها رو من اینجوری راحت کشتمش,میذارم داخل اسپویلر شاید بدردتون بخوره
تایم شب رو انتخاب کنید اینجوری به سختی شما رو میبینه ,یجورایی اصلا نمیبینه,من سوار کره اسب بودم و شمشیرم هم gratesword بود ,روبروش وایمیسادم و همین اینکه شروع میکرد به اتیش زدن میکرد بصورت دایره مانند حرکت میکردم و میرفتم پشت سرش و یکی دوتا دمیج و باز تکرار اینکار

• Like
Reactions: Syamak88088
هضم این همه جزئیات کار دشواریه. پنج ساعت فقط صرف گشت و گذار منطقه ی بعد از گادریک و قبل‌آکادمی بودم. چقدر سوراخ سمبه و اتفاق ممکنه بیوفته؟ من نقشه رو پین گذاری میکنم ردیفی میرم بالا که چیزی رو از دس ندم :)) همون لحظه که حس میکنی منطقه رو شخم زدی یه باد رو به بالا میبینی که پرتابت میکنه بالا میبینی ای دل غافل یه طبقه دیگه هم هست.

یعنی در طول بازی هیچی نمیفهمیم بعد بریم از یه سایت داستان بازی رو بخونیم ؟!!!

آقا یکی که بلده تضیح کامل بده لطفا راجع به سوالای من
داستان بازی دیالوگ ها و ... اینا چیه چجوریه کجاس
دوست من‌سری سولزبورن روایتشون‌همیشه‌همینه‌جهان‌های مرموزی‌هستن که همیشه در لحظات اخر عمرشون ما واردشون میشمیم یعنی مثلا چند روز‌مانده به اپاکلیپس یا اخر الزمان .‌‌ در سری سولز موقعی ما وارد جهان‌میشیم‌که اتش‌در حال خاموشیه و‌عصر تاریکی‌داره فرامیرسه‌. این‌جهان‌ها اکثرا درشون‌مرزهای واقعیت‌و‌خیال از تارمو هم‌به‌هم‌نزدیک‌تره بنابراین npcها یا داستانک‌ها باید در لفافه صحبت کنن و یا بیان بشن و‌‌به‌شکل مرموزی روایت بشوند .میازاکی‌برای الدن میگه که اقای ج ار ار مارتین در موقع‌خلق بستر داستانی و اون میتاث بازی‌دستش بسته بود چون بهش گفتم‌میخوام‌جهان‌و‌داستان‌بازی‌ جای بسیار زیادی برای تفسیر و تخیل بازیباز‌ بزاره . میازاکی‌علاقه داره‌ ما اسرار جهان رو تفسیر کنیم و‌از سرنوشت‌اکثرا نگونبختان این دنیاها اگاه‌بشیم . صحبت های ن‌پی سی ها نوشته‌ها ایتم ها مخصوصا توضیحات سلاح‌ها و‌ارمور ها و‌ .... اینا اسرار‌سری‌رو‌ فاش میکنن . الدن داستانش از همه‌ سری شفاف تره‌ و‌سرراست‌تره‌.در‌کل این‌سبک روایی فرام‌سافته‌و‌یکی‌‌از دلایل محبوبیتش ها ش همینه چون ‌‌قدیم‌فکر‌میکردندبازی ها لور نداره ولی در واقع این‌بازی ها چنان لوری پشتشونه‌میشه باهاش شاهنامه‌نوشت .

اقا قبل عرضه بازی مگه ی کلاس قرار نبود باشه ک اسمش باشه bloody wolf یا lone wolf همچین چیزی؟ موهاش سفید بودن ، خیلی باحال بود و الان چرا تو بازی نیست؟

اقا قبل عرضه بازی مگه ی کلاس قرار نبود باشه ک اسمش باشه bloody wolf یا lone wolf همچین چیزی؟ موهاش سفید بودن ، خیلی باحال بود و الان چرا تو بازی نیست؟

بعنوان کلاس در تست بتا حاضر بود. الان باید در قالب یه دست لباس به اسم Raging Wolf Set پیداش کنی

آخرین ویرایش:
دوستان این ashes of war ها رو روی سلاحها بندازم خودش خودکار استفاده میشه یا باید دکمه ی خاصی بزنم؟
تا جایی که من متوجه شدم این ashes of war ها یه حالت passive دارن که وقتی انتخاب میکنی برای اسلحه ات خودکار اعمال میشن و این حالت FB مصرف نمیکنه، مثل ashes of war ایکه برای مثال دمیج خونریزی میده به اسلحه.
ولی یه سری هم هستن که نیاز به زدن دگمه ی خاصی دارن برای active شدن ، که با دکمه ی L2 اکتیو میشن و FB مصرف میکنه، تا جایی که من متوجه شدم یه مشکلی که هست برای استفاده از L2 باید اسلات چپی آیتم هات خالی باشه یا اسلحه ارو 2 دستی بگیری. چون اگر دست ات سپر باشه خب وقتی L2 بزنی از سپر استفاده میکنه ، برای 2 Hand کردن اسلحه ام باید مثلث رو نگه داری و R1 بزنی وقتی اسلحه ارو دو دستی گرفت میتونی باز با L2 فعال اش کنی. ولی مشکل اینجاست که وسط درگیری مثلا یه باس فایت برای کلاس های MELE بالا نگه داشتن سپر حکم مرگ و زندگی رو داره! من کلا سپرم ازم جدا نمیشه هیچوقت ! واسه همین تا این لحظه قابلیت اکتیو ashes of war برای من کاربردی نداشته....

تایم شب رو انتخاب کنید اینجوری به سختی شما رو میبینه ,یجورایی اصلا نمیبینه,من سوار کره اسب بودم و شمشیرم هم gratesword بود ,روبروش وایمیسادم و همین اینکه شروع میکرد به اتیش زدن میکرد بصورت دایره مانند حرکت میکردم و میرفتم پشت سرش و یکی دوتا دمیج و باز تکرار اینکار
سلام و درود
Ashes of war ها برا استفاده باید سلاح رو دو دستی بگیری دستت (مثلث رو بگیر و R2 رو بزن)
بعد از دو دستی گرفتن هم R2 میزنی

از همون منطقه که بازی رو شروع میکنی، سمت چپش تو دریاچه یه جزیره بزرگ هست. داخل جزیره تو کلیسای خرابه و کنار مجسمه های اژدها میتونی با قلب اژدها، جادو های خیلی خفن خاص بخری

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: db07 and mikael1026
دوستان این دنباله ی زرد رنگی که بعد از بعضی از گریسها هست چیه؟
مسیری اصلی که باید طی کنیم هست؟
اره مسیرو نشون میده.
این نکته خوبیه کسایی که اولین بار هست بازی میکنن دقت کنن.خب ببین ashes of war ها دوتا کار انجام میدن. یکی اینکه یه قابلیت اکتیو دارن که با L2 فعال میشه که یا باید اسلحه رو دو دستی بگیری که مثلث رو میگیری و R1 رو بزنی دو دستی میگیره (اینجوری هم دمیج شمشیرت میره بالا و میتونی شمشیر های لول بالاتر رو بگری دستت) یا اینکه اسلحه دست چپت هیچ قابلیتی نداشته باشه که L2 رو بزنی فعال بشه. یکی اینکه scale شمشیرتو عوض میکنه. کلا اسلحه ها دوتا دمیج دارن که یکی دمیج خام اون اسلحه هست یکی دمیجی که بسته به لول خودت و اندازه scale اون اسلحه بهت میده یکم پیچیده است فک کنم :D
مثلا Claymore رو مثال میزنم که دمیجش 33 + 138 واس من. اون 138 دمیج خام هست که یکیه ولی اون عدد بعدی دمیجی هست که اگه لول آپ کنم str و dex رو میره بالا. حالا پایین دمیج رو نگاه کنی نوشته Attribute Scaling که خیلی مهمه. این شمشیر اسکیل D داره ( این حرفا از بهترین که S هست شروع میشه به ترتیب A,B,C,D,E ) رو هر دو str و dex پس یعنی من هم str و dex رو باید لول آپ کنم تا دمیجش بیشتر شه. این خیلی مهمه. ولی حالا گیریم یکی بیشتر str لول آپ کرده بود حالا اون چیکار کنه ؟ میاد یه ash of war heavy میندازه رو شمشیرش که با str اسکیل شه. خودت هم اگه با Greatsword میری بهتره یه heavy بندازی روش و str رو زیاد لول آپ کنی.
استاندارد تغییری نمیده رو اسکیل شمشیر , Heavy با Str اسکیل میشه , Keen با Dex اسکیل میشه , Quality با هر دو Str و Dex اسکیل میشه. چیزای دیگه مثل Lightning , Magic , Sacred , Fire , Poison , Cold , Blood , Occult هم داریم که معمولا دمیج اصلی رو کم میکنن ولی دمیج مجیک یا برقی و آتیشی میدن که باز هر کدوم با یه چیزی scale میشه. اینم لیست کامل لینک
قلب اژدها هم یه لوکیشن های هست شبیه کلیسا اژدها که میری قلب میدی جادو میگیری

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or