Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
بزای زبانت ضعیف باشه لذتش خیلی کم میشه ؟
وایسم زیرنویسش بیاد ؟
آره اذیت میشی و هیچی نمیفهی. میشه رفتا ولی بفهمی بهتره مثلا npc ها راهنمایی میکنن کجا بری چیکار کنی ماموریت هاشون رو انجام بدی.
اصلا دیدم ۲ نفر مثل من دارن این حرکت میزنن پشمام ریخت انگار این حرکت چیز عادیه :D
منم همزمان ۲ تا کلاس دارم میرم ولی جفتشون از مجیک استفاده خاصی نمیکنم
Bandit و hero 🤌
من که 3 تا کارکتر دارم تا الان :D کاملا عادیه. میتونی int یا faith هم لول آپ کنی با همینا که میری به جز جادو بعضی سلاح های خفن هست که این دوتا رو لازم دارن.
اول باید Rodrika رو تو گریس پوینت کنار یه کلبه نزدیک ورودی stormveil ملاقات کنی
بعدش برو Roundtable باهاش حرف بزن میگه که دنبال هدفم میگردم و فلان. بعدش با آهنگر صحبت کن راجب دختره. بعد از یکی دوبار سیو کردن دختره بساط پهن میکنه کنار آهنگر.

حسی که بهم میده اینه که وقتی ما اون منطقه رو ترک میکنیم، بقیه نشستن و دارن راجب اتفاقات دنیای بازی صحبت میکنن، دور هم غذا میخورن, استراحت میکنن. یک صمیمیت فوق العاده حس میشه تو اون محیط‌. همگی تارنیشد هایی هستن که دنبال الدین رینگ بودن. حدود ۳۰ ساعتی که بازی کردم، دو تا مورد فوق العاده دیدم تو همین محیط. یکیش لحظه ی بغل گرفتن اون زنه در اتاق بود و دیگری دیالوگی که آهنگر گفت:
I doubt things that are too good to be true..

داشتم با زندگی خودم مقایسه میکردم. چقدر لحظاتی که چنین جمله ای رو از ته دل بگیم
کلا منطقه ی Roundtable خیلی فوق العاده س.
کمه!
حالا جلوتر بری جالب تر هم میشه roundtable:D

یکی از خصوصیات سبک آر پی جی و به خصوص سری سولز بورن که شخصا عاشق اشم! اینه که اوایل بازی به شدت ضعیفی ! و یه جاهایی میری بجنگی میبینی لقمه اندازه دهنت نیست! پا به فرار میذاری ! ولی حین فرار داد میزنی : فلان فلان شده!! نمیدونم کی! ولی یه تایمی بر میگردم و *ون اتو پاره میکنم! :D ، بعد یه تایمی بر میگردی *ون اشون رو گروهی پاره میکنی! این حس قدرتی و پیشرفتی که بهت میده برای من شخصا یکی از بزرگ ترین ملاک های انتخاب این سبک بوده از قدیم تا به الان...
.
یکی دیگه از مواردی که توی این سری برای همه امون پیش اومده ، پیش میاد و پیش خواهد آمد! لحظه ای هست که داری با یه باس میجنگی ، خونت کم شده یه دمیج بخوری مردی! از طرفی خون باس هم کلا 2 میلی متر مونده! هیچ چی هم نداری پرت کنی سمت اش! بمبی ! چاقویی! سنگ حتی! یعنی یه جوریه اگر تف میتونستی بکنی باس مرده بود! هیچ چی نداری بخوری یه 2 تا واحد اچ پی ات پر شه ! بعد میگی خدایا برم عقب بیام جلو این نره غول گازم نگیره! نیشم نزنه ! پهلو ام رو سوراخ نکنه! نپره رو سرو کله ام !نهایتا دل و میزنی به دریا و توی یه چشم بهم زدن باس میپره رو سرت رو کارت رو تموم میکنه! من معمولا با فحش ای تو قبر مرده و زنده اتون....بر میگردم! و لحظه ای که شر همون باس و موجود خبیث رو از روی زمین کم میکنی! اون لحظه حس فوق العاده ای داره ، تا این لحظه حماسی ترین حسی که بعد زدن باس های این سری داشتم جناب FUME KNIGHT بوده :(( ، از Rage-quit هایی که ممکنه پیش بیاد که دیگه نگم بهتره !!

کرکی یا اوریج؟ :-"

کرکی سایت دانلودها گذاشته :D
اوریج هم که از روی استیم آپدیت میشه خودش :D
کرکی .الان این آپدیت 1.02.2 رو هنوز سایتای داخل نذاشتن
معمولا خیلی آپدیت ها رو سایتا داخل نمیذارن یا با تاخیر میذارن.
سورس خارجی سایت هایی که این آپدیت های جداگانه قرار میدن رو میخواستم که منتظر سایت داخل نباشم
تغییرات آپدیت 1.02.2:
  • Addressed a bug where the graphics card was not being used, resulting in slow performance
  • Addressed a bug that caused the game to quit under certain conditions during a battle with the Fire Giant
  • Added stability and performance improvements
  • Other minor bug fixes

سورس خارجی سایت هایی که این آپدیت های جداگانه قرار میدن رو میخواستم که منتظر سایت داخل نباشم
تغییرات آپدیت 1.02.2:
  • Addressed a bug where the graphics card was not being used, resulting in slow performance
  • Addressed a bug that caused the game to quit under certain conditions during a battle with the Fire Giant
  • Other minor bug fixes
اپدیت ها رو از CS.RIN بگیر اگه عجله داری گه نه سایتهای ایرانی میزارن با تاخیر

• Like
Reactions: MMDMO and ce7en44
تغییرات آپدیت 1.02.2:
  • Other minor bug fixes
آهان این یکی رو ندیده بودم:D

پ.ن: آپدیتی ندارن که از گرافیک کارت کمتر استفاده کنه؟ من هر وقت بازی رو ران میکنم برای خنک شدن مجبورم سرعت فن ها رو بزارم ری High و دیگه هیچی نمیشنوم :D

• Like
Reactions: Taha75
دوستان عزیز یه چیزی در مورد فال دمیج یادتون بدم :دی
تو بازی یه سری سنگ رنگی میشه کرفت کرد برای نشونه گذاری
از هرجایی که میخواید بپرید و شک دارید از اون سنگا بندازید پایین
اگه شکست یعنی شما هم فال دمیج میخوری
اگه نشکست و نورش رو دیدین ینی میتونین بپرین
با تشکر :دی

دوستان عزیز یه چیزی در مورد فال دمیج یادتون بدم :دی
با تشکر :دی
مرسسی از اموزشت، تست میکنم
یه ایتم هم هست که میتونی کرفت کنی تا فال دمیج رو شدیدا کاهش میده

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

دوستان آپدیت جدید منتشر شد
PC:

• رفع مشکل عدم استفاده‌ی درست و بهینه از کارت گرافیگ که منجر به عملکرد ضعیف در اجرای بازی می‌شد.
  • رفع مشکلی که باعث می‌شد بازی تحت شرایط خاصی در جریان نبرد با یکی از باس‌ها (Fire Giant) به طور ناگهانی متوقف شود.
  • بهبود ثبات و عملکرد کلی بازی
  • PS5:

• تغییراتی در چگونگی ذخیره‌‌ی پیشرفت بازیکنان، حتی زمانی که بازی در جریان است و هنوز خاتمه نیافته.

دوستان عزیز یه چیزی در مورد فال دمیج یادتون بدم :D
با تشکر :D
تریک های Squid Game ای یاد می دی :D

داری ظلم بزرگی به خودت میکنی که از میج های بازی خودتو محروم‌ میکنی😅فوق العاده ترین میج های این سری رو الدن رینگ داره رو دستش نیس

من که 3 تا کارکتر دارم تا الان :D کاملا عادیه. میتونی int یا faith هم لول آپ کنی با همینا که میری به جز جادو بعضی سلاح های خفن هست که این دوتا رو لازم
اینجوری که معلومه دور سومم باید شروع کنم
:D
Hero که تانک خالصش کردم حالا bandit احتمالا ببرم کمی سمت int چون faith ش از اول کم بود lvl م بالاست دیگه نمیصرفه زیادش کنم

• Like
Reactions: BARDI YA

مقاله نیویورکر در مورد میازاکی و بازی هاش. بسیار خواندنیه. از دست ندید.
پ.ن: همه چی ازICO شروع شد..

I wouldn’t say that my life story, to put it in grandiose terms, has affected the way I make games,” he said. “A more accurate way to look at it is problem solving. We all face problems in our daily lives. Finding answers is always a satisfying thing. But in life, you know, there’s not a lot that gives us those feelings readily.”​
این جمله از میازاکی رو خیلی دوست داشتم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or