Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
8 ساعت بازی کردم و هنوز باورم نمی‌شه همچین چیزی رو دارم بازی می‌کنم. یکی از تجربه‌های جالبم تو این هشت ساعت که مربوط می‌شه به یکی از خرابه‌های جنگلی جنوب نقشه رو می‌نویسم. فقط اینو بگم که پیشنهاد می‌دم برگه‌های راهنمایی که فروشنده‌ها از دنیای بازی می‌فروشن رو بخرید و بخونید.

تو یکی از این برگه‌ها نوشته بود تو خرابه‌های فلان منطقه، زمانی که به گروه demi-human برخوردی، اول از همه رهبرشون رو بکش. بعد از اون زیردستی‌هاش ناامید می‌شن و شکست رو می‌پذیرن. وقتی اینو خوندم نمی‌دونستم از چه منطقه یا گروهی حرف می‌زنه. حدود یک ساعت بعد به صورت رندوم به اون خرابه‌ای که می‌گفت رسیدم. یه موجود گنده توش نشسته بود که شبیه انسان بود، و کلی موجود کوچیک‌تر دیگه هم دورش جمع شده بودن. با دیدن من شروع به سر و صدا و حمله کردن، و من وسط جنگیدن یاد اون متن افتادم و گفتم «نکنه اینا رو می‌گفت؟» تمرکزم رو گذاشتم رو کشتن رهبرشون، و دوربین رو بعد از کشتنش برگردوندم به سمت پیروانش، دیدم همه زانو زدن و شمشیرشون رو گذاشتن بالای سرشون. حس عجیبی اون لحظه داشت که به ندرت یه بازی می‌تونه بهم منتقل کنه.

بازی ساده نشده
شما این فرمول دستتون اومده
الان دارک سولز 1 و قبلترش برای دوستانی که بیاد دارند زمان دیمن سولز نسخه پلی 3 اینجوری نبود
به سبک کریتوس میرفتیم شکم npc بعد میگفتیم این چه بازی مسخره ایه؟؟

خوب من در کل حدود 30 ساعت بازی کردم و این 5-6 ساعت اخر تقریبا بیشتر در حال گشت و گذاز توی مپ بازی بودم.
اول اینکه بعد از 30 ساعت همچنان احساس میکنم اول داستان هستم :-" دوم اینکه، عاقا بازی واقعا بزرگه و هر چقدر اینو بگیم بازم کمه :-"
کلا طراحی دنیای بازی به شدت خوب کار شده، نمیخوام مقایسه کنم ولی نکته جالبش اینه فرام سافتور کاری رو کرده که سایبرپانک میخواست بکنه :-" طراحی خیلی از بخش های نقشه بازی تو در تو و چند لایه هست، اونم طوری که هر لایه خالی نیست و بخش های مربوط به خودش رو داره. کلا من به یه جایی از نقشه رسیدم که در حال گشت و گذار دهنم همینطور باز مونده بود :-"
zelda botw اومد و این بحث verticality رو توی بازی های open world باز کرد، elden ring میتونم بگم همون verticality رو کلا چند پله بالا میبره. در کل فقط از نظر طراحی و دیزان دنیای بازی میشه گفت بی رغیبه الان و کلا بازی به این وسعت نداشتیم تا حالا.

خلاصه اینکه با هر ساعت بازی کردن، همینطور اون متای وحشتناک بازی بیشتر و بیشتر قابل درک میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or