Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
نه دوست من، بازی کلا دیالوگ نداره که

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
چرا نداره اتفاقا دیالوگ داره :دی ولی اونایی که زبانشون قویه هم نمیفهمن چون انگلیسی خیلی سختی حرف میزنن کارکترا
یه چیز تو مایه های فارسی زمان ساسانیان به قبل که ما نمیفهمیمش :دی

--------------------------------

آقایون شما چقدر سریع پیش میرید من الان بعد از 10 ساعت تازه رسیدم جلو در باسفایت گادریک :دی
کلا دارم برا خودم تو لیمگریو میچرخم فقط :D خیلی خفنه حس گشتن تو بازی
سگ های بازی هم که از سگای سولز 3 خیلی سگ ترن :دی پاره میکنن قشنگ :دی

منم مثل خودت اول تصمیم داشتم همین prisoner رو هم تو intelligence هم faith لول اپ کنم تا از همه اسپل ها استفاده کنم اما از اونجایی که این بازی مثل سری های سولز و دیمن بعد از یه جایی لول اپش بیش از حد وقت گیر میشه تصمیم گرفتم دوتا کلس بسازم تازه اینطوری تجربه لذت بخش تری هم دارم چون تک تک باس ها رو دوبار با دو روش و سبک متفاوت میزنم
البته انگار میشه پوینت ها رو ریست کرد ولی از نظر من با دو کلس تجربه بهتریه
شاید این بازی از محدود بازی هایی باشه که کلمه ای به نام خسته کننده درش بکار نمیره واقعا شاهکاره
به امید خدا کلس سوم هم با hero استارت میکنم که تک تک سلاح هایی که بعدا نمیتونم با این دو کلس استفاده کنم رو با اون شروع کنم😅
اصلا دیدم ۲ نفر مثل من دارن این حرکت میزنن پشمام ریخت انگار این حرکت چیز عادیه :D
منم همزمان ۲ تا کلاس دارم میرم ولی جفتشون از مجیک استفاده خاصی نمیکنم
Bandit و hero 🤌

• Like
Reactions: BARDI YA
سلام و درود دوستان،
این Spirit Summon ها هم قابل اپگرید هستند آیا؟

به به، الان من بعد مبارزه با یه باس، یه Spirit Summon پیدا کردم که یه شوالیه سامن میکنه، البته حدود 100 تا FP میخواد، من الان چون با vangbond میرم باید کلی mind رو اپ کنم تا بشه 100،

• Like
Reactions: Destro and BARDI YA
سلام و درود دوستان،

به به، الان من بعد مبارزه با یه باس، یه Spirit Summon پیدا کردم که یه شوالیه سامن میکنه، البته حدود 100 تا FP میخواد، من الان چون با vangbond میرم باید کلی mind رو اپ کنم تا بشه 100،

جلوتر برید اره.

• Like
اصلا دیدم ۲ نفر مثل من دارن این حرکت میزنن پشمام ریخت انگار این حرکت چیز عادیه :D
منم همزمان ۲ تا کلاس دارم میرم ولی جفتشون از مجیک استفاده خاصی نمیکنم
Bandit و hero 🤌
داری ظلم بزرگی به خودت میکنی که از میج های بازی خودتو محروم‌ میکنی😅فوق العاده ترین میج های این سری رو الدن رینگ داره رو دستش نیس

به لطف تعطیلات وقت شد حدود یه 12 ساعتی بازی کنم در مجموع ! یه باس اصلی ، چندین مینی باس رو زدم و مپ رو تا جای ممکن گسترش دادم! (چه جاها رفتم که نگو!! چه چیزا دیدم که نپرس :D ).
.
اوایل بازی حدود 2 تا 3 ساعت اول کمی بازی برام جا نیوفتاده بود! میگفتم خب این الان یعنی چی! یه حس چرا اصلا اوپن ورد شدی بچه جون ! چرا اخه! و... ولی بعد گذشت یه تایمی و به دست اوردن محبوبم zweihander ، آشنایی با کرفت بازی و کلیه امکانات بازی ، یه شکل عجیبی بازی برام جذاب تر، راحت تر و ملموس تر شد و اون حس نارضایتی اول بازی کاملا از بین رفت (اینم بگم بعد مدتها یکدفعه برگشتم دیدم صبح شده اصلا گذر زمان رو حس نکردم :D ) ، مکان ها و اتفاقات به شدت عجیب و غریب و دوست داشتنی برام افتاد که از لحاظ طراحی هنری اغوا کننده بود برای شخص من :x
.
بازی رو بر اساس گشت و گذار کن خودت رو تجهیزات ات رو اپگرید کن! آسته آسته جلو برو پیش میبریم تا عید! و حتی بعد عید !

توی سولز ۱ من راه که می رفتم، ۴ ستون بدنم میلرزید که الان دخلم رو میارن، بعد من چجوری این همه راه رو برگردم اینجا تا بتونم همین سول هام رو دوباره بردارم. این حس برای من خیلی قشنگ بود. در مورد سولز ۲ اصلاً نظر نمی دم، چون بنظرم همه چی بود جز سولز. توی سولز ۳ این حس به نابودی رفت، چون بونفایرها به نسبت زیاد بودن
اینجا دیگه نمی دونم چی بگم، کم سایت آف گریس داره، باز respawn point هم داره این وسط، یعنی قشنگ بین ۲ تا سایت ۲۵۰ متر فاصله ست، که بینش ۲ تا هم ریسپاون پوینته، این خیلی بده
شاید خیلی ها رو جذب کنه، ولی من رو نه، دور می کنه... به این کار میگن nerf کردن، بازی رو نرف کردن تا ساده بشه و مخاطب بیشتر بگیرن
بلیزارد هم همین کار رو با wow کرد، برداشت talent build‌ رو نابود کرد، من ترک کردم، خیلی های دیگه هم ترک کردن... من دوران TBC شبی ۱۲۰ گلد خرج ریسپک م بود، ۱۰۰ گلدم خرج repair م، اول اومدن respec fee رو برداشتن، بعدم کلاً talent build رو زدن داغون کردن، stat‌ها رو بهم ریختن... نتیجه ش شد این

nerf کردن شاید بطور کوتاه مدت مخاطب رو زیاد کنه، ولی مخاطب های وفادار رو دور می کنه، این جدیدا هم که اومدن خیلی وفادار نیستن، میان و بعدش میرن زود
آخرش خودشون می مونن و خوشون و مخاطب قدیمیی که دیگه اعتماد نمی کنه

پ.ن: کاش توی development بازی از یکی مثل bluepoint کمک می گرفتن! این چیزی که من می بینم ایراداش خیلی خیلی بیشتر از اونیه که با ۴-۳ تا پچ بخواد درست بشه (الان جدای از PS5 روی PC با 12700 و 3080 و نصب روی M2 SSD هم تست کردمش، رسماً فاجعه ست...)... این حرف منم غر غر نیست، بازی hardco*e و سرعتی باید بدون استاتر و لگ باشه، وگرنه نمیشه اصلاً... فرض کن وسط کانتر بخوای هی لگ بزنی... سه سوته هد شاتی

پ.ن.۲: تا الان با ۴ تا باس اصلی و... و سرگیجه ای که گرفتم، روی ۲ تا پلتفرم متفاوت (که یکیشون واقعاً high end هست) با ارفاق نمره ای که منطقی می دونم براش بین 8 تا 8.5 هست...

دوست عزیز.
وسعت کدوم سولز ها مثل الدن بوده؟
شما توقع داری همچین دنیای عظیمی رو براش map نسازن؟ توقع داری بون فایر هاش به همون تعداد سری سولز باشه؟ ینی مثلا شما در شمال نقشه میمیری، بعد دوست داری ۵۰ کیلومتر توی این دنیای باز بدویی تا به بون فایر برسی؟ بازی به صورت کلی سخت تر شده. سری سولز هم همیشه مخاطبای خودشو داشته و داره و کسی مثل میازاکی نیازی به این مورد نداره که بازیو ساده کنه تا مخاطب جذب کنه. باس های فرعی بازی هم چند درجه سخت تر از کل سری های سولز بورن هستن. در کل همه چیز توی این بازی به بهترین نحو ممکن سر جای خودشه و پرفکته.

سلام و درود دوستان،

اول باید Rodrika رو تو گریس پوینت کنار یه کلبه نزدیک ورودی stormveil ملاقات کنی
بعدش برو Roundtable باهاش حرف بزن میگه که دنبال هدفم میگردم و فلان. بعدش با آهنگر صحبت کن راجب دختره. بعد از یکی دوبار سیو کردن دختره بساط پهن میکنه کنار آهنگر.

حسی که بهم میده اینه که وقتی ما اون منطقه رو ترک میکنیم، بقیه نشستن و دارن راجب اتفاقات دنیای بازی صحبت میکنن، دور هم غذا میخورن, استراحت میکنن. یک صمیمیت فوق العاده حس میشه تو اون محیط‌. همگی تارنیشد هایی هستن که دنبال الدین رینگ بودن. حدود ۳۰ ساعتی که بازی کردم، دو تا مورد فوق العاده دیدم تو همین محیط. یکیش لحظه ی بغل گرفتن اون زنه در اتاق بود و دیگری دیالوگی که آهنگر گفت:
I doubt things that are too good to be true..

داشتم با زندگی خودم مقایسه میکردم. چقدر لحظاتی که چنین جمله ای رو از ته دل بگیم
کلا منطقه ی Roundtable خیلی فوق العاده س.
کمه!

آخرین ویرایش:
  • Like
سخترین باس بازی اون خرس ها + اون جن های سبز رنگ داخل دانجون :D لامصب نه فرضت میده به ادم نه عقب میکشه نه.....
اون جن های سبز رنگ اگه 2 تا باشن از هرچی باس کوفتی بدترن~X(
راستی اگه کسی چلنچ می خواد ادرس یه دانجون بدم برید قشنگ یاد دارک سولز1 می افتید! شدیدا له میشید:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or