Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
این بازی یه مفهوم جدیدی از زیبایی رو تعریف کرده. نمیتونم هیچی در موردش بگم. ۴ روز مرخصی گرفتم و از ۱۱ صبح تا ۱ شب نان استاپ پای تیوی هستم. زنم بیچاره جرات نمیکنه هیچی بگه و در و دیوارو نگاه میکنه :))
بازی یه ترکیب عجیب از بلادبورن-دارک سولز- زلدا و حتی shadow of mordor هست. خیلی وقتا داری توی دنیای باز میگردی، میبینی یه دسته از برده ها و دشمنا دارن اکیپی حرکت میکنن. قشنگ ادمو یاد shadow of mordor میندازه.
واقعا شاهکار به تمام معناس این اثر.

بازی به شدت اعتیاد اور هستش. من که کلا از این سبک بدم میومد الان عاشق این بازی شدم. خود بازی های قبلیش رو به خاطر سختی زیاد و وقت نداشتن یا بازی نکردم یا چند ساعته بیخیال شدم . ولی این یکی واقعا فرق داره الحق که اعتیاد اوره. از کار و زندگی انداخت ما رو. برای دوستانی که مثل خودم تازه میخوان تو این سبک کامل بازی کننن فقط یک پیشنهاد دارم تو بازی فقط اکسپلور یا همون اکتشاف کنید. هر چی اکتشاف کنید ایتم های کاربردی و مفید گیرتون میاد. بعضی دشمنان رو راحت میشه زد و رون های بالایی هم میدن . یک ترفندی هم هست اینه هر کدوم از دشمنانی که رون های بالایی دارن و راحت تر میتونید دیفیت کنید بعد انجام کار به نزدیک ترین ( همون چک پوینت ها) sites of grace برید و استراحت کنید . با هر بار استراحت کردن دوباره دشمن ها از اول ظاهر میشن و شما میتونید دوباره به همون راحتی با دیفیت کردنشون رون بدست بیارید و لولتون رو بالا ببرید. ( بربرها چه روی اسب چه پیاده و غول هایی که کالسکه رو حمل میکنن یا خرچنگ های غول پیکر و ... از جمله انمی هایی هستن که زدنشون راحت تره و رون خوبی هم میتونید بگیرید که با هر بار استراحت و دوباره اومدنشون کار شما برای جمع کردن رون و لول اپ راحت تر میشه) با لول اپ کردن و ارتقای سلاح خودتون راحت تر باس ها رو میزنید ( حتما همون سلاحی که باهاش خوب میتونید کار کنید رو ارتقا بدید چون برای ارتقا دارن نیاز به سنگ های اهنگری دارید که بیشتر تو غارهاست و کمیابن) من تا الان 3 تا باس اصلی و بالای 10 تا باس فرعی رو زدم . لول اپ کنید تا خیلی راحت تر باس ها رو بزنید . من الان لولم 40 هست بدون سختی زیاد دارم پیش میرم . این بازی قلقش فقط اینه باید تو محیط بگردید و انمی هایی که رون های بالایی دارن و دیفیت کردنشون سخت نیست رو پیدا کنید و ایتم های خیلی کاربردی و کمیاب پیدا کنید تا راحت تر پیش ببرید.

دوستان راهی نیست بشه فهمید لوکیشن باس های اصلی کجاست من باس Queen of the full Moon هم زدم الان نمیدونم باید کجا برم
چرا تو roundtable یه npc هست که بهت میگه کجا بری چیکار کنی. بازی که فقط باس زدن نیست به دیالوگ های npc ها توجه کنن همه چی دستت میاد.

• Like
Reactions: ALI_BABA
دوستان چقدر این مکانیسم ارتقا این بازی پیچیده است یه خیری پیدا بشه کامل توضیح بده برای شروع چکار کنیم چی رو ارتقا بدیم و..
سلام باید سولز باز باشی اگر سولز و بورن و سکیرو‌ رو رفته باشی الان سلاحات رو‌ردیف اپگرید کردی .‌‌‌هر سلاحی با یک سری سنگ‌مخصوص اپگرید میشه . بعد تا یک‌حدی که ارتقا پیدا کرد نیازمند نوع دیگه از سنگه در سولز بهشون میگفتن اسمیتینگ و اسنشن. اهنگری یا اسمیتینگ فقط ارتقا استت فیزیکی سلاح هااست ولی اسنشن کلا تغییر میده سلاح‌رو و اماده اش میکنه که استت اسکلینگش‌با توانایی شخصیت شما برابر باشه مثلا اگر جادوگری باید مسیر ارتقا و اسنشنی بری که سلاح از میزان اینتلکت (استت کنترل کننده جادو )بهرمند بیشتری بیره . وقتی روی سلاح ها میخواید ارتقا بدید پایین یکس‌ری حروف‌انگلیسی تغییر میکنن مثلا dمیشه c,یا برعکس. این هرچی بیاد عقب تر مثلا یک سلاح اگر برای جادو اپگرید بشه اسکلینگ ‌‌اینتلکتش از dمیشه c یعنی هرچی اینتلکتت رفت بالا تر این سلاح هم باهاش قوی تر میشه یا dexیا strفرق نداره کلا سیستم های ارتقا سولز ها خودشون کتاب راهنما دارند 😂🤣 چاه عمیقی هستن که کف نداره ولی سیستم انعطاف پذیری است و میزاره راحت سلاحی که دوست داری رو ارتقا بدی در الدن هم سیستم همینه منتهی باید مطالعه کنی ویکی ها رو و خودت انجام بدی تا یاد بگیری .

اقا من باس این منطقه رو زدم و رو به روم یه مجسمه ی finger maiden هست که خب نمیشه صحبت کرد باهاش. بقیه ی مسیرا هم بسته ان.کجا باید رفت؟ اون منطقه که یه حشره تیر بنفش پرتاب میکنه رو هم پاکسازی کردم

اوه اوه اینجا چقدر اسپویل ریخته! زودتر بگم و فرار کنم :D
من تازه دیروز استارت بازیو زدم و نمیخوام عجله کنم واسه تموم کردنش و قراره تا عید باهاش زندگی کنم :D فقط اومدم بگم که واقعا بقیه هم بازی میسازن، اینا هم بازی میسازن!
این لعنتی قشنگ یه مرهمی هست واسه درد اونایی که این چند ساله از فرمول تکراری بازیهای جهان باز خسته شدن...انمی دیزاین و سیستم مبارزات هم که طبق چیزی که انتظار داشتیم بی‌نظیره و نیازی به تعریف نداره! فعلا مشکل تکنیکی که اذیتم کنه هم باهاش مواجه نشدم....ببینیم در ادامه چطور هست.
کلا الان توی وضعیت داغون دنیا و بیماری و اخبار جنگ و غیره، تنها نکته مثبت اینه که میشه به Elden Ring پناه برد و بیخیال همه چی شد! :D ~o)

اوه اوه اینجا چقدر اسپویل ریخته! زودتر بگم و فرار کنم :D
من تازه دیروز استارت بازیو زدم و نمیخوام عجله کنم واسه تموم کردنش و قراره تا عید باهاش زندگی کنم :D فقط اومدم بگم که واقعا بقیه هم بازی میسازن، اینا هم بازی میسازن!
این لعنتی قشنگ یه مرهمی هست واسه درد اونایی که این چند ساله از فرمول تکراری بازیهای جهان باز خسته شدن...انمی دیزاین و سیستم مبارزات هم که طبق چیزی که انتظار داشتیم بی‌نظیره و نیازی به تعریف نداره! فعلا مشکل تکنیکی که اذیتم کنه هم باهاش مواجه نشدم....ببینیم در ادامه چطور هست.
کلا الان توی وضعیت داغون دنیا و بیماری و اخبار جنگ و غیره، تنها نکته مثبت اینه که میشه به Elden Ring پناه برد و بیخیال همه چی شد! :D ~o)
حالا لول چندی؟
کجای بازی هستی؟

آخرین ویرایش:
هر چی میگم آکادمی از این بدتر نمیتونه بشه، 5 دقیقه بعد میفهمم اشتباه میکردم:)) این Moongrum حروم لقمه رو کی زده؟ از یه در که مسیر پیشروی هست تو آکادمی دفاع میکنه اولا که stagger شدن خودش رو کنسل میکنه دوما هم خیلی شیک و راحت شما رو parry میکنه و بعدش که stagger میشین میزنه one shot میکنه آدمو.
r/Eldenring - Moongrum Carian Knight
توی reddit هم همه با حقه های کثیف شکستش دادن هیچکس نتونسته رو در رو باهاش مبارزه کنه.

بکشونیدش تو آسانسور پشت سرش و بزنید بره بالا خودتون برید بیرون آسانسور که بره بالا اینم میمیره.

آخرین ویرایش:
هر چی میگم آکادمی از این بدتر نمیتونه بشه، 5 دقیقه بعد میفهمم اشتباه میکردم:)) این Moongrum حروم لقمه رو کی زده؟ از یه در که مسیر پیشروی هست تو آکادمی دفاع میکنه اولا که stagger شدن خودش رو کنسل میکنه دوما هم خیلی شیک و راحت شما رو parry میکنه و بعدش که stagger میشین میزنه one shot میکنه آدمو.
r/Eldenring - Moongrum Carian Knight
توی reddit هم همه با حقه های کثیف شکستش دادن هیچکس نتونسته رو در رو باهاش مبارزه کنه.

بکشونیدش تو آسانسور پشت سرش و بزنید بره بالا خودتون برید بیرون آسانسور که بره بالا اینم میمیره.
من رو در رو زدمش اما یکم اورپاور هستم :D در واقع همه جا ر رو جووییدم رفتم آکادمی هر کی میومد میگفتم کوچولووووو موچی موچی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or