Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
هر چی میگم آکادمی از این بدتر نمیتونه بشه، 5 دقیقه بعد میفهمم اشتباه میکردم:)) این Moongrum حروم لقمه رو کی زده؟ از یه در که مسیر پیشروی هست تو آکادمی دفاع میکنه اولا که stagger شدن خودش رو کنسل میکنه دوما هم خیلی شیک و راحت شما رو parry میکنه و بعدش که stagger میشین میزنه one shot میکنه آدمو.
r/Eldenring - Moongrum Carian Knight
توی reddit هم همه با حقه های کثیف شکستش دادن هیچکس نتونسته رو در رو باهاش مبارزه کنه.

بکشونیدش تو آسانسور پشت سرش و بزنید بره بالا خودتون برید بیرون آسانسور که بره بالا اینم میمیره.
آکادمی رو نمیدونم ولی من اکثرا رو با Bleed و Poison دارم میکشم :D

• Like
Reactions: Vesemir
اسپویل نکنید لطفا
آقا ما خودمونو کشتیم کی گوش بده
عزیزان یه مقدار حساسیت هاتون رو کم تر کنید این نوع برخورد تو فروم باعث میشه جو تاپیک به مرور تاکسیک شه
دیگه اسم باس ها (که تو تریلر ها و اخبار بازی و کاتسینا هم چند بار شنیدیم خیلیاشونو) و اسم مناطق مختلف بازی حد اقل چیزیه که توی این تاپیک بهش اشاره میشه و اگه این هم باعث میشه شما تجربه بازیتون خراب شه خب اصلا این تاپیک براتون کلا خطرناکه چون همه اینجا میخوان بجز گیمپلی در مورد باس های بازی و جاهایی که رفتن صحبت کنن و قطعا خیلی وقتا فراموش میکنن که اسپویلر بزارن

عزیزان یه مقدار حساسیت هاتون رو کم تر کنید این نوع برخورد تو فروم باعث میشه جو تاپیک به مرور تاکسیک شه
دیگه اسم باس ها (که تو تریلر ها و اخبار بازی و کاتسینا هم چند بار شنیدیم خیلیاشونو) و اسم مناطق مختلف بازی حد اقل چیزیه که توی این تاپیک بهش اشاره میشه و اگه این هم باعث میشه شما تجربه بازیتون خراب شه خب اصلا این تاپیک براتون کلا خطرناکه چون همه اینجا میخوان بجز گیمپلی در مورد باس های بازی و جاهایی که رفتن صحبت کنن و قطعا خیلی وقتا فراموش میکنن که اسپویلر بزارن
تو اسپویل گذاشتن ۱ ثانیه هم طول نمیکشه
ما که نمیخوایم ۲ روزه بازیو بجوویم دوست نداریم همه چیو سریع بدونیم

درود چون خیلی مهمه برام بازی و. من یک هفته بیشتره به شدت یوتیوبم‌رو‌کاهش دادم و حتی در فروم‌هم نیامدم تا یک پنجاه ساعتی افتادم جلو . خوب اسم باس یا اشاره به مرد و زن بودنش یا مکانش قبول‌کنید. اسپویل میکنه ‌

والا گذاشتن یه تگ اسپویلر ساده برای موارد حساس این شکلی خیلیم انتظار بی جایی نیست واقعا. خیلی از بچه ها هم دمشون گرم که رعایت کردن و در مورد هرچی میخوان صحبت کنن تگ اسپویلر میذارن، اما خب از یه طرفم درست میگید کلا همون بهتره که افرادی مثل ما تا یه مدت اینجاها پیدامون نشه چون دونه دونه باس ها و مناطق دارن لو میرن واسمون. :| :D

• Like
Reactions: AmirPXP and lord7
درود چون خیلی مهمه برام بازی و. من یک هفته بیشتره به شدت یوتیوبم‌رو‌کاهش دادم و حتی در فروم‌هم نیامدم تا یک پنجاه ساعتی افتادم جلو . خوب اسم باس یا اشاره به مرد و زن بودنش یا مکانش قبول‌کنید. اسپویل میکنه ‌
آره اسپویل که میکنه من خودمم برای رد دد ردمپشن ۲ حتی دوست نداشتم بدونم مقصد ماموریت بعدیم کجاست تو بازی :دی کلا هممون برای بازیایی که خیلی وابستشون میشیم همینجوری هستیم
ولی واقعا اسپویل اجتناب ناپذیره تو این موارد
سر همین میگم زیاد سخت نگیرید که هم برای خودتون هم خدایی نکرده کاربرای دیگه دلخوری ای پیش نیاد

اینم که گفتم قصدم واقعا جسارت نیست فقط میخوام فضای تاپیک به درگیری سر تگ اسپویلر کشیده نشه کامیونیتی سولز چه تو انجمن های خارجی و ردیت و چه داخل همین بازیسنتر نسبت به بخش های دیگه انجمن خیلی محیط سالم تر و دوستانه تری داره :دی حیفه واقعا

یه سوال کامل بی‌ربط به روند تاپیک😅
کسی اینجا نسخه لانچ ادیشن پلی ۵ رو گرفته؟ من گرفتم همه آیتم‌ها کامل بود غیر از Woven Patch که نبود داخل پک، کلا همه نسخه‌هایی که وارد ایران شده اینو برداشتن یا فقط واسه من یادشون رفته بود بذارن؟😐
ظاهر پک اصلی و قاب بازی هم آکبند بود.

• Like
Reactions: AmirPXP
یه سوال کامل بی‌ربط به روند تاپیک😅
کسی اینجا نسخه لانچ ادیشن پلی ۵ رو گرفته؟ من گرفتم همه آیتم‌ها کامل بود غیر از Woven Patch که نبود داخل پک، کلا همه نسخه‌هایی که وارد ایران شده اینو برداشتن یا فقط واسه من یادشون رفته بود بذارن؟😐
ظاهر پک اصلی و قاب بازی هم آکبند بود.
من گرفتم داشت تو پک

• Like
Reactions: Grey Warden

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or