Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
منم بازی رو تمام کردم
بهترین بازی که که تو این چند سال بازی کردم!نه میفهمی کی زمان می گذره نه خسته میشی نه..... شدید معتاد کننده جای جای بازی مسحور کننده برام!!
تنها چیزی که میشه گفت شیرت حلالت میازاکی بخاطر خلق چنین شاهکار هایی=D>
و در اخر واقعا خوشحالم که زنده هستم و تونستم این بازی رو تجربه کردم:-bd

منم بازی رو تمام کردم
بهترین بازی که که تو این چند سال بازی کردم!نه میفهمی کی زمان می گذره نه خسته میشی نه..... شدید معتاد کننده جای جای بازی مسحور کننده برام!!
تنها چیزی که میشه گفت شیرت حلالت میازاکی بخاطر خلق چنین شاهکار هایی=D>
و در اخر واقعا خوشحالم که زنده هستم و تونستم این بازی رو تجربه کردم:-bd
ایول با چه لولی تموم کردی و چند ساعت طول کشید؟ :D من با لول 50 لوکیشن بعد باس godrick رو که میرم راحت با دو سه ضربه کتلت میشم :D

ایول با چه لولی تموم کردی و چند ساعت طول کشید؟ :D من با لول 50 لوکیشن بعد باس godrick رو که میرم راحت با دو سه ضربه کتلت میشم :D
62:50:21 طول کشید! لول 130
یه چیزی که باید دقت کنی اپگرید کاراکتر هست+شمشیر
بازی یجورای فشن شو اسلحه و... هست یه اسلحه پیدا میکنی میگی واییی این اسلحه جدید منه بعد چند ساعت یکی دیگه پیدا میکنی نوشته زیر 20int می خواد میری لول اپ خرج int میکنی بعد یه اسلحه ایندفعه نوشته 20dex و... که این حرکت اشتباهی هست
بعد که میرسی به باس هرچ از تمام اسلحه ها استفاده میکنی میبینی باس میزنه پودرت میکنه :D
بهترین کار اینه که یه اسلحه پیدا مثلا کاتانا نوشته نیاز به 16STR + 48DEX تا بتونی استفاده کنی بعد سمت چپ نوشته STR + DEX اسکیل اپ میشه

444444444.PNG

ولی به اون قسمت پایین سمت چپ attribute scaling که نوشته DEX B یعنی این اسلحه هرچقدر بیشتر تو dex لول اپ کنی بیشتر دمیجت اسکیل اپ میشه و بیشتر دمیج میزنی اصلا لازم نیست پوینت هات رو خرج STR کنی همین که 16 تا STR داشته باشی کافیه!!
ولی بیای کنار اینا هی پوینت هات رو خرج استت های دیگه مثل faith arcane و... کنی تا بتونی از فلا اسلحه استفاده کنی شدید تو رو ضعیف میکنه تو اینده وقتی برسی به باس های سخت!

دوستان دارید به خودتون ظلم میکنید بازی رو با لول پایین به اواسط داستان و باسا و چه بسا بدتر به اخر بازی میرسونید
من الان لولم ۴۰ با کلس confessor هست و هنوز باس اول رو زدم البته کلی مینی باس هم زدم که چه سلاح های خفنی دادن بهم چقدر جادوهایی که مخصوص Faith هستن معرکن من که فعلا بیخیال کلس prisoner شدم کلا مجذوب کلس confessor شدم
بازی شاهکاره اصلا کلمه ای در وصفش نیست
همه آثار میازاکی رو تجربه کردم این اولین باره نسبت به یک بازی همچین حسی دارم تمام فکر و ذهنم شده این بازی

آخرین ویرایش:
دوستان دارید به خودتون ظلم میکنید بازی رو با لول پایین به اواسط داستان و باسا و چه بسا بدتر به اخر بازی میرسونید
من الان لولم ۴۰ با کلس confessor هست و هنوز باس اول رو زدم البته کلی مینی باس هم زدم که چه سلاح های خفنی دادن بهم چقدر جادوهایی که مخصوص Faith هستن معرکن من که فعلا بیخیال کلس prisoner شدم کلا مجذوب کلس confessor شدم
بازی شاهکاره اصلا کلمه ای در وصفش نیست
همه آثار میازاکی رو تجربه کردم این اولین باره نسبت به یک بازی همچین حسی دارم تمام فکر و ذهنم شده این بازی
منم اصلا دوست ندارم مراحل اصلی رو برم، حس بدی بهم میده:| این چیه ساختی آقای میازاکی:))
شما رو نمیدونم ولی من هرجا Guidance of grace میگه خلاف جهتشو میرم :))

سلام
من لول 60 هستم، و Strength رو تا لول 40 اپ کردم،
سوالم اینه کافیه یا باز بالا ببرم.؟
احساس میکنم با اپگرید Strength دیگه رو دمیج سلاح تاثیر نداره، سلاح str B هست
کلا هر stats رو حداکثر تا چه لولی بالا ببریم

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

بازی یجورای فشن شو اسلحه و... هست یه اسلحه پیدا میکنی میگی واییی این اسلحه جدید منه بعد چند ساعت یکی دیگه پیدا میکنی نوشته زیر 20int می خواد میری لول اپ خرج int میکنی بعد یه اسلحه ایندفعه نوشته 20dex و... که این حرکت اشتباهی هست
بعد که میرسی به باس هرچ از تمام اسلحه ها استفاده میکنی میبینی باس میزنه پودرت میکنه :D
بهترین کار اینه که یه اسلحه پیدا مثلا کاتانا نوشته نیاز به 16STR + 48DEX تا بتونی استفاده کنی بعد سمت چپ نوشته STR + DEX اسکیل اپ میشه

View attachment 247367

ولی به اون قسمت پایین سمت چپ attribute scaling که نوشته DEX B یعنی این اسلحه هرچقدر بیشتر تو dex لول اپ کنی بیشتر دمیجت اسکیل اپ میشه و بیشتر دمیج میزنی اصلا لازم نیست پوینت هات رو خرج STR کنی همین که 16 تا STR داشته باشی کافیه!!
ولی بیای کنار اینا هی پوینت هات رو خرج استت های دیگه مثل faith arcane و... کنی تا بتونی از فلا اسلحه استفاده کنی شدید تو رو ضعیف میکنه تو اینده وقتی برسی به باس های سخت!
شما با چه کلاسی شروع کردید؟
بیلدتون dex هست درسته؟

شما با چه کلاسی شروع کردید؟
بیلدتون dex هست درسته؟
سامورایی
Dex 60
Vigor 43-45
Endurance ۲۸-۳۰
Mind ۱۸
Str 16 (که اونم اخر بازی به ۱۶ ارتقا دادم وگرنه‌همون ۱۲ هم کافی بود)
اسلحه هم همون‌ کاتانای اول بازی و اصلا تغییر ندادم تا اخر بازی تااینکه از اون کاتانای بالایی استفاده کنم
اول بازی به ازای هر 3یا۴ پوینت که‌ میزارید dex یدونه روی vigor بزارید
Mind endurance زیاد مهم‌ نیست بعد که رسیدی به 40 dex و ۲۰vigor کم کم endurance رو میبرید بالا تا به ۲۰ برسید
ولی هدف اصلیتون باید dex باشه که به بالا ۳۰ برسونید اول بازی تا سره باس ها له نشید

آخرین ویرایش:
سامورایی
Dex 60
Vigor 43-45
Endurance ۲۸-۳۰
Mind ۱۸
Str 16 (که اونم اخر بازی به ۱۶ ارتقا دادم وگرنه‌همون ۱۲ هم کافی بود)
اسلحه هم همون‌ کاتانای اول بازی و اصلا تغییر ندادم تا اخر بازی تااینکه از اون کاتانای بالایی استفاده کنم
اول بازی به ازای هر 3یا۴ پوینت که‌ میزارید dex یدونه روی vigor بزارید
Mind endurance زیاد مهم‌ نیست بعد که رسیدی به 40 dex و ۲۰vigor کم کم endurance رو میبرید بالا تا به ۲۰ برسید
ولی هدف اصلیتون باید dex باشه که به بالا ۳۰ برسونید اول بازی تا سره باس ها له نشید
تصور تموم کردن بازی با دو سلاح برا من یکی غیر قابل درکه
من تا همین لول ۴۰ شاید ۱۰تا سلاح عوض کردم و حسابی بهم چسبید و میدونم هنوز هیچکدوم از سلاح های خفن بازی که نیاز به Faith و intelligence دارن رو نگرفتم البته یه سری سلاح ها به دستم رسیده که میدونم نمیتونم ازشون استفاده کنم و باید یه کلس خاص مثل hero بسازم تا ازشون استفاده کنم
البته بازی قابلیت ریست point هم داره و میشه دوباره یه بیلد جدید ساخت

View attachment 247367

چقدر سریع. ایول.
تند تند رفتی جلو که زودتر تموم کنی بری ng+? یا همه سوراخ سمبه هارو گشتی؟

من الان 65 ساعت بازی کردم تازه لول 73 هستم و به نظرم میاد هنوزم حداقل 40 درصد قسمتای اصلی مونده باشن.

----------------------

یه چیزیم که من متوجه شدم دلیل این که اختلاف نظر زیادی وجود داره بین سختی آسونی بازی به نظر من اینه که بر خلاف بازی های قبلی فرام سافت توی الدن رینگ over level بودن خیلی روی سختی تاثیر داره.من اوایل زیاد دنبال لول آپ نیودم و اکثر رون هامو برا خرید آرمورو سلاح و کوک بوک و چیزای دیگه خرج میکردم بازی خیلی سخت بود (وقتی به باس آخر منطقه سمت راست شروع بازی رسیدم لول 42 بودم). ولی الن که بیشتر فکوسمو گزاشتم رو لول آپ بازی واقعا ساده تر شده.

توی بازی های قبلی اصلا اینجوری نبود. 10 لول بالا یا پایین تر بودن اونقدرا تاثیر خاصی نداشت.

دوستان این حالت های مختلف یه ashes of war مثل keen،quality،heavy و اینا داستانشون چیه؟ چه فرقی دارن و با چه بیلدی باید از هر کدوم اینا استفاده کرد؟

چقدر سریع. ایول.
تند تند رفتی جلو که زودتر تموم کنی بری ng+? یا همه سوراخ سمبه هارو گشتی؟

من الان 65 ساعت بازی کردم تازه لول 73 هستم و به نظرم میاد هنوزم حداقل 40 درصد قسمتای اصلی مونده باشن.

----------------------

یه چیزیم که من متوجه شدم دلیل این که اختلاف نظر زیادی وجود داره بین سختی آسونی بازی به نظر من اینه که بر خلاف بازی های قبلی فرام سافت توی الدن رینگ over level بودن خیلی روی سختی تاثیر داره.من اوایل زیاد دنبال لول آپ نیودم و اکثر رون هامو برا خرید آرمورو سلاح و کوک بوک و چیزای دیگه خرج میکردم بازی خیلی سخت بود (وقتی به باس آخر منطقه سمت راست شروع بازی رسیدم لول 42 بودم). ولی الن که بیشتر فکوسمو گزاشتم رو لول آپ بازی واقعا ساده تر شده.

توی بازی های قبلی اصلا اینجوری نبود. 10 لول بالا یا پایین تر بودن اونقدرا تاثیر خاصی نداشت.
نه از قضا همه سوراخ سمبه رو گشتم وگرنه لول 130 نمیشدم :D ولی با این حال الا تو نت چرخیدم ببینم چی رو اسکیپ کردم دیدم یکی از باس های اختیاری و مهم رو نزدم( Mohg, Lord of Blood ) + یه کوست که زیاد مهم نبود(Rya تو volcano manor)
اگه مستقیم بدون گشتن میرفتم زیره 40 ساعته تموم بود و ز طرفی یکی از باس های بازی قشنگ بیشتر از 8 ساعت وقتم گرفت اینقدر سخت بود:D یعنی سخترین باس تو کلی سری و این بازی بود یک اشتباه برابر با مرگ سره زدنش تپش قلب گرفتم :D اوج لذت از گیم بود اون لحظه

• Like
Reactions: winsent2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or