Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دوستان این حالت های مختلف یه ashes of war مثل keen،quality،heavy و اینا داستانشون چیه؟ چه فرقی دارن و با چه بیلدی باید از هر کدوم اینا استفاده کرد؟
بسته به بیلدت اون اسکیل ashes of war رو تقویت میکنه مثلا اگه بیلدت DEX هست یا Quality هم همین کار میکنه ولی نیاز به استت خاصی نداره که str یا dex بیشتر باشه ولی از اون طرف اتک ها معمولی که میزنی ضعیفتر میشه! heavy اگه بیلدت STR زیاد داره میتونی انتخاب کنی الی....
این لیست زیر میتونه کمکت کنه

Standard:A neutral state with no affinity. Individual weapons have their own default stat scaling that applies in this case.
Heavy: Enhances Strength scaling at the expense of all other attributes.
Keen: Enhanced Dexterity scaling at the expense of all other attributes.
Quality: Slightly enhances and evenly balances Strength and Dexterity scaling at the expense of all other attributes.
Magic: Weakens the weapon's default scaling but adds Intelligence scaling. Changes to split physical/Magical damage type.
Sacred: Weakens the weapon's default scaling but adds Faith scaling. Changes to split physical/Holy damage type.
Fire: Weakens the weapon's default scaling. Changes to split physical/Fire damage.
Lightning: Weakens the weapon's default scaling but enhances Dexterity scaling. Changes to split physical/Lightning damage.
Frost: Weakens the weapon's default scaling but enhances Intelligence scaling. Adds Frostbite build-up to attacks.
Blood: Weakens the weapon's default scaling but adds Arcane scaling. Adds Bleed build-up to attacks.
Occult: Weakens the weapon's default scaling but adds Arcane scaling. Prevents auto-revival of undead enemies.
Poison: Enhances Strength, Dexterity, and Arcane scaling. Adds Poison build-up to attacks.​

آقایون استت‌های اصلی کانفسر چی هست؟ :D کدوما رو ول کنم و کدوما رو زیاد کنم؟
شیلد و شمشیر لایت هستم معمولا.
Faith بالا ببر شدید در کنار Vigor هر 4 پوینت که رو Faith میزاری بعدیش Vigor لول اپ کن!
بعد Strength تا حدی بالا ببر که مورد نیاز یه ایتم باشه مثلا یه شمشیر 16 تا می خواد همون کافیه برای استفاده ازش! یا Endurance برای لباس یا شیلد خاصی که راحتر رول بزنی(سبکتر بودن)برای داج دادن تو باس فایت ها!

• Like
Reactions: Red Ѵ
آقایون استت‌های اصلی کانفسر چی هست؟ :D کدوما رو ول کنم و کدوما رو زیاد کنم؟
شیلد و شمشیر لایت هستم معمولا.
اکثرا بیلد Faith میرن با این کلاس. میتونی تمرکزتو بذاری رو faith و Endurance و vigor. بعضی اسپل ها Arcane 16 هم میخواد. str و dex رو هم در حد نیاز لول اپ کن، بعد Ashes of war های scared بذار روی سلاحت که با همون faith اسکیل بشه.
______
اقا من گادریک رو زدم و واقعا دلم نمیخواد بازی تموم شه:( چنتا باس داستانی و اصلی داره؟

• Like
Reactions: lord7 and Red Ѵ
Faith بالا ببر شدید در کنار Vigor هر 4 پوینت که رو Faith میزاری بعدیش Vigor لول اپ کن!
بعد Strength تا حدی بالا ببر که مورد نیاز یه ایتم باشه مثلا یه شمشیر 16 تا می خواد همون کافیه برای استفاده ازش! یا Endurance برای لباس یا شیلد خاصی که راحتر رول بزنی(سبکتر بودن)برای داج دادن تو باس فایت ها!
خب پس در این صورت Str رو الکی بردم بالا. کجا می‌تونستیم استت‌ها رو ریست کنیم؟

این ارور اومده واسم ۳ روزه درست بشو نیست
به باندای نامکو پیام دادم میگه در حال پیگیریم
من خودمم نفمیدم واسه چی بن شدم
View attachment 247414
وسط مولتی پلیر بازی رو نبستی یه وقت؟ بعضی بازی ها برای همچین کاری بنت میکنن. شاید هم آی پی داخلی داشتی.

یه جوانمردی من رو اسپویل کنه و بگه چطوری وارد آکادمی بشم:D

اون دانجن های زیرزمینی هم در ورودی سومیش رو پیدا نمیکنم:D

وسط مولتی پلیر بازی رو نبستی یه وقت؟ بعضی بازی ها برای همچین کاری بنت میکنن. شاید هم آی پی داخلی داشتی.

یه جوانمردی من رو اسپویل کنه و بگه چطوری وارد آکادمی بشم:D

اون دانجن های زیرزمینی هم در ورودی سومیش رو پیدا نمیکنم:D
سمت غرب آکادمی برو جلو یجا هست یه اژدها میبینی درست پشت اژدها کلید ورود به آکادمی روی یه جسده.

• Love
Reactions: ce7en44
نه از قضا همه سوراخ سمبه رو گشتم وگرنه لول 130 نمیشدم :D ولی با این حال الا تو نت چرخیدم ببینم چی رو اسکیپ کردم دیدم یکی از باس های اختیاری و مهم رو نزدم( Mohg, Lord of Blood ) + یه کوست که زیاد مهم نبود(Rya تو volcano manor)
اگه مستقیم بدون گشتن میرفتم زیره 40 ساعته تموم بود و ز طرفی یکی از باس های بازی قشنگ بیشتر از 8 ساعت وقتم گرفت اینقدر سخت بود:D یعنی سخترین باس تو کلی سری و این بازی بود یک اشتباه برابر با مرگ سره زدنش تپش قلب گرفتم :D اوج لذت از گیم بود اون لحظه
کدوم باس اینقدر سخت بود تویی که 60 ساعته تموم کردی 8 ساعت روش گیر کردی؟ فقط اسمشو بگو لطفا کجاسو چیه و ایناشو نگو ~X(

سلام.

نظرتون راجع به Stat کارکتر من چیه ؟

من کلا اولین باری هست که بازی های این مدلی رو بازی می کنم. خیلی هم تا الان باهاش نتونستم رابطه عاطفی برقرار کنم.

یک Sword پیدا کردم که باید STR، 10 داشته باشه برای Set کردن. Phy Dmg رو هم 20 تا برد بالا Crit رو هم 10 تا برد بالا. البته کلا من Astrologer هستم. تا الان 4 ساعت و لول 20.

یکم مشکل دارم ولی قابل بازی هستش با این Stat ها.

Elden Ring.jpg

نظر دوستان چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or