Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
اولین کارت اینه با سرعت هر چه تمامتر summon میکنی هرچی دوره برت هست بعد که شلیک زدن رو تموم کرد و دوستات نزدیکش شدن سوار اسب میشی،وقتی حواسش به تو نیست میری پشتش هرچی زور داری خالی میکنی سرش بعد از ش فاصله میگیری دوباره که حواسش ازت پرت شد نزدیکش میشی همون‌ کارو تکرار میکنی بعد یادت نره اونایی که مردن رو دوباره بری احضارشون کنی
قسمت دومش هم شدید به اسب نیاز داری و خیلی خطریه همه چیز وانشات میکنه و خیلی رو تو زوم میکنه:D
اینجا نباید طمع بازی در بیاری هی سوار بر اسب یه اتک بزنی بعد فاصله بگیری کافیه(اگه زیاید به خودت اطمینان داری میتونی بری بیشتر هم دمیج بزنی ولی ریسکی هست)
تنهاز چیزی که باید مراقب باشی اون ۵تا گوی صورتی رنگ هست که پشتش ظاهر میشه بعد میفرسته سمتت بهتر کار اینه وقتی دیدی اینو کامل ازش فاصله بگیری تا اون گوی هارو رو تو نزنه یا اگه زد اینقدر ازش فاصله پیدا کردی که بتونی جاخالی بدی راحت چون هم رنجشون زیاده+وانشات میکنه:D
اینو رد کنی تمامه مثل فاز اول هست ولی بازی مراقب باش و طمع نکن چون تو فاز دوم حواسش کمتر پرت میشه و یه لحظه کافیه تا کشته بشی
دمت گرم
فکر کنم از ساعت 1 نشستم پای همین باس تا الان که 6 و نیم صبحه و بلاخره زدمش@-) چقدر سخت بود. اون Meteor های فاز دومش قشنگ بیست بار وان شاتم کردن.

دوستان اگه میشه ی نظرسنجی توی تاپیک بذارید ببینیم هر کسی با چ کلاسی بازی رو شروع کرده.

بعد بین این کلاس ها
samurai
Vagabond
Confessor
سبک بازیم هم سلاح سنگین بیشتر با توجه ب بلادبورن ک بازی کردم .البته بازی رو شروع نکردم هنوز و گذاشتم تا چند روز دیگه سرم خلوت شد برم سراغش.
ی سوال دارم اینکه مثلا من اگه کلاس واریور رو بردارم دیگه نمیتونم تا اخر بازی از کاتانا استفاده کنم؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ShahryR
دوستان اگه میشه ی نظرسنجی توی تاپیک بذارید ببینیم هر کسی با چ کلاسی بازی رو شروع کرده.

بعد بین این کلاس ها
samurai
Vagabond
Confessor
سبک بازیم هم سلاح سنگین بیشتر با توجه ب بلادبورن ک بازی کردم .البته بازی رو شروع نکردم هنوز و گذاشتم تا چند روز دیگه سرم خلوت شد برم سراغش.
ی سوال دارم اینکه مثلا من اگه کلاس واریور رو بردارم دیگه نمیتونم تا اخر بازی از کاتانا استفاده کنم؟

سلام سبک بازیت اگه مثل من سلاح سنگینه، قطعا باید vagabond رو برداری،
اینا فقط یه کراکتر لول پایین هستن برا شروع، بعدا شما میتونی هرطور خواستی لول آپ کنی کاراکترت رو، برا سلاح سنگین باید str بالایی داشته باشی، ولی برا استفاده از کاتانا باید dex بالایی داشته باشی و واریور و سامورایی بهترین گزینه هست برا کاتانا،

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: voldmort and Batsy
یه سوال کامل بی‌ربط به روند تاپیک😅
کسی اینجا نسخه لانچ ادیشن پلی ۵ رو گرفته؟ من گرفتم همه آیتم‌ها کامل بود غیر از Woven Patch که نبود داخل پک، کلا همه نسخه‌هایی که وارد ایران شده اینو برداشتن یا فقط واسه من یادشون رفته بود
این Woven Patch باید داخل پک خود دیسک می‌بود که متاسفانه برای منم نبود. با این‌که پلمپ بازی به نظر اصل می‌اومد و اونجایی که ازشون می‌گیرم هم انسان‌های شریفی هستن، خودشونم بازی رو همونطوری مستقیماً از دبی به همون شکل گرفته بودن. گویا فقطم توی ایران این مسئله نبوده و توی ردیت هم چند نفر رو دیدم که دقیقاً به همین شکل فقط Woven Patch نداشتن. تنها چیزی که برای من یکم شک برانگیز بود نبودن نوار پلی‌استیشن روی پلاستیک پلمپ بود که دوستان اگر حضوری تهیه می‌کنن باید دقت کنن. البته به کار من که نمی‌اومد، به شما هم توصیه می‌کنم بدون احساس دلزدگی از خود بازی لذت ببرین.

• Like
Reactions: Grey Warden
اینکه فقط رو یک خصلت تمرکز کنی، اسپیدران بزنی و کاربرد آیتم ها و اتفاقات مختلف بازی رو قربانی اتمام داستان یه همچین اپیکی کنی رو نیستم واقعا. چطور دلتون میاد؟
سبک این نوع بازیا اینطوریه که حدودا تو 60 لول اول باید 80 درصد پوینت هات رو تو یه خصلت سرمایه گذاری کنی،
بعد که دیدی خصلت مورد نظرت دیگه با بالا بردن لول تاثیر زیادی نداره تو کاراکترت، یعنی دیگه نباید بیشتر از اون روش پوینت خرج کنی و حالا نوبت اینه که تو خصلت های دیگه سرمایه گذاری کنی،
من الان لول 65 هستم و بیشتر از 40 تا str رو آپ کردم. بقیه ی 25 تا رو هم بین ویگور و اندورانس و dex گذاشتم، و حالا str رو تا جایی که تو دمیج سلاحم تاثیر داره بالا خواهم برد،
اگه بخوای تو همه یا چندتا خصلت سرمایه گذاری کنی، فاتحه خودتو باید تو بازی بخونی،

• Like
Reactions: ce7en44 and DoReMi

بعد بین این کلاس ها
samurai
Vagabond
Confessor
درود
ببینید شما فارغ از هرکلاسی که در ابتدا بر میداری، میتونی در جلوتر نقاط ضعف خودتو با لول اپ و.. بپوشونی و یا کلاست رو هم با همون لول اپ یه جورایی عوض کنی
اون انتخاب کلاسِ ابتدای بازی فقط حکم یه هل دادن شما رو به جلو در سبک مورد علاقتونه
مثلا یه نفر که عشق اسپل زدن و جادوگریه اگر نایت برداره اول کار، ده ها ساعت طول میکشه که بتونه یه چوب جادو و مجیک و FP مناسب واسه اسپل زدن فراهم کنه و ساعات اولیه به مشکل میخوره، و بلعکس
پس انتخاب کلاس در استارت کار فقط از این جهت مهمه
وگرنه شما در ادامه وقتی 50 ساعت پلی دادین‌، با اون ران هایی که گیر اوردین لول اپ رو اینبار طبق سلیقه اتون انجام میدین و..

پ.ن: فقط یه مورد اینکه این بازی از لحاظ تنوع سلاح و سایر اپشن هایی که اضافه شده بهش (مثل اَش اُ وار و..) بسیار بسیار بسیار گسترده تر از بلادبورنیه که مثال زدین
پس با دید جدید پا به لندز بیتون بزار که احتمالش بالاس که سبک مبارزه اتو هم عوض کنی:D

سبک این نوع بازیا اینطوریه که حدودا تو 60 لول اول باید 80 درصد پوینت هات رو تو یه خصلت سرمایه گذاری کنی،
بعد که دیدی خصلت مورد نظرت دیگه با بالا بردن لول تاثیر زیادی نداره تو کاراکترت، یعنی دیگه نباید بیشتر از اون روش پوینت خرج کنی و حالا نوبت اینه که تو خصلت های دیگه سرمایه گذاری کنی،
من الان لول 65 هستم و بیشتر از 40 تا str رو آپ کردم. بقیه ی 25 تا رو هم بین ویگور و اندورانس و dex گذاشتم، و حالا str رو تا جایی که تو دمیج سلاحم تاثیر داره بالا خواهم برد،
اگه بخوای تو همه یا چندتا خصلت سرمایه گذاری کنی، فاتحه خودتو باید تو بازی بخونی،

متوجهم. خودم هم روی str و dex تمرکز بیشتری دارم ولی میگم بازی انقدر متنوعه که در حقش جفا میشه بخواد کسی زود تمومش کنه و خیلی آپشن ها رو استفاده نکرده باشه.

• Like
Reactions: voldmort

من مثال نقض این صحبتم:دی
همزمان که دکس رو بالا بردم که یه کاتانا بتونم دست بگیرم، اینتلجنس و فیت هم به خاطر مجیک‌ بالا بردم، طبیعتا fp رو هم به خاطر این دوتا!
از اونجایی که نمیشه بیخیال ویتالیتی و استامیناهم شد، اونارو هم‌تا حدودی بالا بردم:دی
پس طی 50 ساعت اخیر اسکیل پوینت هامو پخش کردم و تا اینجا با مشکل هم مواجه نشدم:دی
تازه عین خَیرها دم باس ها وای میستم واس کمک به سایرین:p

درود
ببینید شما فارغ از هرکلاسی که در ابتدا بر میداری، میتونی در جلوتر نقاط ضعف خودتو با لول اپ و.. بپوشونی و یا کلاست رو هم با همون لول اپ یه جورایی عوض کنی
اون انتخاب کلاسِ ابتدای بازی فقط حکم یه هل دادن شما رو به جلو در سبک مورد علاقتونه
مثلا یه نفر که عشق اسپل زدن و جادوگریه اگر نایت برداره اول کار، ده ها ساعت طول میکشه که بتونه یه چوب جادو و مجیک و FP مناسب واسه اسپل زدن فراهم کنه و ساعات اولیه به مشکل میخوره، و بلعکس
وگرنه شما در ادامه وقتی 50 ساعت پلی دادین‌، با اون ران هایی که گیر اوردین لول اپ رو اینبار طبق سلیقه اتون انجام میدین و..

پ.ن: فقط یه مورد اینکه این بازی از لحاظ تنوع سلاح و سایر اپشن هایی که اضافه شده بهش (مثل اَش اُ وار و..) بسیار بسیار بسیار گسترده تر از بلادبورنیه که مثال زدین
پس با دید جدید پا به لندز بیتون بزار که احتمالش بالاس که سبک مبارزه اتو هم عوض کنی:D
علی پست اولو لطفا هماهنگ کن تحویل بگیر، از وقتی واگذار کردم به استارتر بخاطر اینکه فن بازیه هیچی بهش اضافه نکردو الانم رفته، الان که داری بازی می کنی آپدیت کردنش به کسایی که تازه می خوان بازی کنن یا اطلاعات می خوان خیلی کمک می کنه

دوستان این مجسمه داخل Courtyard استورم ویل که یه درخششی از داخلش هست؛ چیزی داخلشه که میشه برداشت؟ اگر آره چطور میتونم مجسمه رو بشکنم؟

ELDEN RING™_20220301231121.jpg

• Like
Reactions: ce7en44
دوستان این قضیه فارم و گرایندیگ تابو نشده؟! :D باید واسه باس های بازی محدودیت لول بزارن. مثلا بگن با فلان باس باید بین لول 25-30 روبرو بشی. اگه با لول کمتر از 25 بزنیش جایزه بگیری (سول های بیشتر) و اگه با لول بیشتر بزنی مجازات بشی. یا مثلا اگه لولت از 30 بالاتر بود دمیج و جون باس و حتی enemyهای عادی اون منطقه هم 1.5 برابر بیشتر شه که چالش حفظ بشه.

من خیلی ها رو میشناسم به طرز وسواس گونه ای فقط فکر آپگرید هستن و ساعت ها متمادی وقت میزارن و ماموریت های اصلی رو نمیرن تا اینکه باس هایی که برای خیلیا کابوس بوده رو در اولین مواجهه دو شقه میکنن. :| حالا شما ممکنه بگین خُب حقشه و وقت گذاشته و گرایندیگ کرده ولی بنظر من رسالت اصلی بازی این وسط از بین میره.

البته سازنده به این مُشرف بوده و سعی کرده با سرعتی کردن بازی (باس های elden ring دیگه خیلی شبیه sekiro شدن تا زمان بازیهای اول souls) چالش رو هر چه بیشتر کرده باشه ولی بنظرم محدودیت لول رو باید حتما لحاظ کنن دیگه تا این پلیرهای وسواس هم از این بیماری خودشون خلاص شن. شما وقتی بدونی از یه حد لول بگذری باس هم قوی تر میشه دیگه انقدر وسواس لول نداری. من خودم یه مدت اینجوری بودم. :D

سلام سبک بازیت اگه مثل من سلاح سنگینه، قطعا باید vagabond رو برداری،
اینا فقط یه کراکتر لول پایین هستن برا شروع، بعدا شما میتونی هرطور خواستی لول آپ کنی کاراکترت رو، برا سلاح سنگین باید str بالایی داشته باشی، ولی برا استفاده از کاتانا باید dex بالایی داشته باشی و واریور و سامورایی بهترین گزینه هست برا کاتانا،

درود

حله اقا دمتون گرم ، من فک کردم توی الدن رینگ کل بازی و سلاح های پیش رو بر اساس انتخاب کلاس اول بازی تنظیم میشن و مثلا اگه سامورایی بردارم دیگه نمیتونم استف بردارم ، اگه اینجوریه منم با همون Vagabond شروع میکنم تا ببینم اینجا سبکم چجوری میشه :دی

• Like
Reactions: voldmort

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or