Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
وسط مولتی پلیر بازی رو نبستی یه وقت؟ بعضی بازی ها برای همچین کاری بنت میکنن. شاید هم آی پی داخلی داشتی.

یه جوانمردی من رو اسپویل کنه و بگه چطوری وارد آکادمی بشم:D

اون دانجن های زیرزمینی هم در ورودی سومیش رو پیدا نمیکنم:D
235.jpg
پشت اژدها کلی لوت هست کلید بردار الفرار
بعد برو قسمت ابی رنگ وردی در.....

• Like
Reactions: ce7en44
نظرتون راجع به Stat کارکتر من چیه ؟

من کلا اولین باری هست که بازی های این مدلی رو بازی می کنم. خیلی هم تا الان باهاش نتونستم رابطه عاطفی برقرار کنم.

یک Sword پیدا کردم که باید STR، 10 داشته باشه برای Set کردن. Phy Dmg رو هم 20 تا برد بالا Crit رو هم 10 تا برد بالا. البته کلا من Astrologer هستم. تا الان 4 ساعت و لول 20.

یکم مشکل دارم ولی قابل بازی هستش با این Stat ها.

View attachment 247437

نظر دوستان چیه ؟
کلاسی که برداشتی اصلا واسه Sword اینا خوب نیست باید جادو کنی و نیاز به staff داری همیشه حالا می تونی تو یه دستت دیگه شمشیر بزاری ولی بازم اشتباه چون این کلاس Astrologer اگه می خوای بدرخشه تو هر دستت باید staff داشته باشی!
قابل بازی که هست ولی شدید اذیت میشی چون 19int که داری با گرفتن شمشیر تو دستت بی معنی میشه اون همه پوینت خرج یه استت دیگه کنی 2یا 3 برابر بیشتر نتیجه میبینی :D
پیشنهاد من اینه که بری از اول یه کلاس دیگه رو شروع کنی یا بری تو کارو جادو و اینا که هم op هست ولی پلی استایل خیلی فرق داره همیشه باید از دور حمله کنی ولی از اون طرف کلی پوینت str رو بی خودی خرج کردی که بازم ضعیفی
اگه دنبال سبک شمشیر+شیلد+جادو هستی برو Confessor و شدیدا لذت بخشه هم شمشیر دستت هست + می تونی از جادو استفاده کنی ترکیبی هست
یا Vagabond
Elden Ring Confessor - RankedBoost

• Like
Reactions: ce7en44 and Farh@d
سلام.

من کلا اولین باری هست که بازی های این مدلی رو بازی می کنم. خیلی هم تا الان باهاش نتونستم رابطه عاطفی برقرار کنم.

یک Sword پیدا کردم که باید STR، 10 داشته باشه برای Set کردن. Phy Dmg رو هم 20 تا برد بالا Crit رو هم 10 تا برد بالا. البته کلا من Astrologer هستم. تا الان 4 ساعت و لول 20.

View attachment 247437

نظر دوستان چیه ؟

درود. من بشخصه هنوز بازی رو شروع نکردم ولی طبق تجربه ‌‌‌‌ای که دارم میگم که اگه برای اولین بار هست این نوع بازیها رو انجام میدی، کلاس دیگه ای رو بردار. دوم اینکه شما نیازی به اسوورد نداری و تمام کارت با اسپل‌ها هست. تا میتونی رو اینتلیجنس و مایند کار کن. دکسترتی تا اینجا خوبه ولی دیگه آپ نکن. الکی اسورد آپ نکن و به اسپل‌ها بچسب

کی با این یارو Preceptor Miriam مبارزه کرده؟ اعصاب من رو بیشتر از هر دشمن دیگه‌ای نموده تو بازی.
من سره این رسما یه 10 باری طواف کردم اونجا تا این که یه فرصت گیرم اومد و حسابش رسیدم:D یه چند دوری باید بچرخی اونجا تا این که اشتباه کنه یه لحظه

• Like
Reactions: Vesemir
من سره این رسما یه 10 باری طواف کردم اونجا تا این که یه فرصت گیرم اومد و حسابش رسیدم:D یه چند دوری باید بچرخی اونجا تا این که اشتباه کنه یه لحظه
من کلا یه بار تا اونجا تعقیبش کردم دفعات بعد تا الان هر چی باهاش مبارزه کردم سر همون راه پله اول مردم. از این جادوها میندازه بالا سرش که مسلسل وار بهت شلیک میکنه نمیزاره بهش نزدیک بشی بعد هم با اون تیرکمون OP که داری هی میزنه حالا اگر همه رو داج کردی رسیدی بهش اون اول یه داج میزنه بعدشم شمشیر جادوییش رو میکشه و وقتی بکشه یعنی کارت تمومه دیگه.
الان من لولم 50 ایناست تقریبا. احساس میکنم این دشمن واسه لول بالاتریه.
ویرایش: شکستش دادم.

آخرین ویرایش:
من کلا یه بار تا اونجا تعقیبش کردم دفعات بعد تا الان هر چی باهاش مبارزه کردم سر همون راه پله اول مردم. از این جادوها میندازه بالا سرش که مسلسل وار بهت شلیک میکنه نمیزاره بهش نزدیک بشی بعد هم با اون تیرکمون OP که داری هی میزنه حالا اگر همه رو داج کردی رسیدی بهش اون اول یه داج میزنه بعدشم شمشیر جادوییش رو میکشه و وقتی بکشه یعنی کارت تمومه دیگه.
الان من لولم 50 ایناست تقریبا. احساس میکنم این دشمن واسه لول بالاتریه.
کلا اینو درست کردن برای اعصاب خوردی و به لول اینا ربط نداره چون حتی بهش دمیج زیاد بزنی باز فرار میکنه تا این که برسه به اخر راه که اونجا رسما اعصاب اهنین میخواد هی تکرار یه کای رو انجام بدی :|
به نظرم بیخیالش شو

سلام.

View attachment 247437

نظر دوستان چیه ؟
والا چیزی که هیشکی اشاره و خیلی مهمه برا شما اینه که اصلا vigor لول آپ نکردی و بازی رو اینطوری واس خودت سخت میکنی. بنظر من که حداقل 20 25 تا vigor میخوای که جونت زیاد شه بعدشم تا 40 یا حتی 60 ببرش. مایند خوبه بعدا بیشترش کن. End هم مهمه چون اسپل ها هم end کم میکنه ازت و اینکه میتونی چیزای سنگین تر برداری. اتفاقا sword خیلی لازمه و نمیتونی فقط از اسپل هات استفاده کنی و بنظرم خوبه dex لول آپ کردی که بهت پیشنهاد میکنم با Rapier بازی کنی یا هم مثل خودم Moonvail. بازی پره از شمشیر هایی که int و faith میخوان برا استفاده مثل عشقم Moonlight greatsword :D و اینکه dex لول آپ کنی سرعت زدن اسپل هات بیشتر میشه و بعدش هم تمرکزت باید رو آپ کردن int باشه که دمیجت زیاد شه.یکم بگردی چیزای خوبی برا کلاست و بازی راحت تر میشه. دانجن ها همه جا رو بگرد.

• Like
Reactions: ShahryR and ce7en44
کی با این یارو Preceptor Miriam مبارزه کرده؟ اعصاب من رو بیشتر از هر دشمن دیگه‌ای نموده تو بازی.
اینو سرچ کردم ببینم کیه بعد یادم اومد که اینو من با جادو پودرش کردم البته دفه اول که وان شاتم کرد:D البته راه اونجا که بسته بود رفتم اول منم بیخیالش شدم ولی بعدا که راه باز شد رفتم زدمش.

• Like
Reactions: ShahryR and Vesemir
کلا اینو درست کردن برای اعصاب خوردی و به لول اینا ربط نداره چون حتی بهش دمیج زیاد بزنی باز فرار میکنه تا این که برسه به اخر راه که اونجا رسما اعصاب اهنین میخواد هی تکرار یه کای رو انجام بدی :|
به نظرم بیخیالش شو
الان من زدمش. بعد از این نردبونا رفتم بالا رو تیرک چوبی ها که تو سقفه. بعد بالای اینها یه اتاق که یه راه پله به بالا داره اینو چطوری برم داخلش؟ هیچ راهی بهش نمیبینم.
من هی چاقو بهش پرت کردم دیگه نزدیکش نشدم.:D

الان من زدمش. بعد از این نردبونا رفتم بالا رو تیرک چوبی ها که تو سقفه. بعد بالای اینها یه اتاق که یه راه پله به بالا داره اینو چطوری برم داخلش؟ هیچ راهی بهش نمیبینم.
دقیقا همینی که گفتم الان راهش بستس اگه دقت کنی اول تاور رو میز جای یه آیتم بود که بعدااگه پیداش کردی میگیری میزاری اونجا راه باز میشه

• Like
ایول دیگه کارت اینجا تموم شد ولی اگه میخوای ادامه بدی این مکان رو کلی باید کوست اینا بری خواستی راهنماییت کنم ولی بدون راهنمایی خیلی سخت بتونی مسیر اینجارو ادامه بدی + یکی از پایان بازی ها تو اخر این کوست رقم‌میخوره

• Like
دوستان با Radahn چیکار میکنید چه تاکتیکی میزنید:D با اسب یا پای پیاده مبارزه میکنید؟
اولین کارت اینه با سرعت هر چه تمامتر summon میکنی هرچی دوره برت هست بعد که شلیک زدن رو تموم کرد و دوستات نزدیکش شدن سوار اسب میشی،وقتی حواسش به تو نیست میری پشتش هرچی زور داری خالی میکنی سرش بعد از ش فاصله میگیری دوباره که حواسش ازت پرت شد نزدیکش میشی همون‌ کارو تکرار میکنی بعد یادت نره اونایی که مردن رو دوباره بری احضارشون کنی
قسمت دومش هم شدید به اسب نیاز داری و خیلی خطریه همه چیز وانشات میکنه و خیلی رو تو زوم میکنه:D
اینجا نباید طمع بازی در بیاری هی سوار بر اسب یه اتک بزنی بعد فاصله بگیری کافیه(اگه زیاید به خودت اطمینان داری میتونی بری بیشتر هم دمیج بزنی ولی ریسکی هست)
تنهاز چیزی که باید مراقب باشی اون ۵تا گوی صورتی رنگ هست که پشتش ظاهر میشه بعد میفرسته سمتت بهتر کار اینه وقتی دیدی اینو کامل ازش فاصله بگیری تا اون گوی هارو رو تو نزنه یا اگه زد اینقدر ازش فاصله پیدا کردی که بتونی جاخالی بدی راحت چون هم رنجشون زیاده+وانشات میکنه:D
اینو رد کنی تمامه مثل فاز اول هست ولی بازی مراقب باش و طمع نکن چون تو فاز دوم حواسش کمتر پرت میشه و یه لحظه کافیه تا کشته بشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or