Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
بازی بر پایه dx12 همه است ها با گیم لود میشه با درایور تغییری ایجاد نمیشه ویدیو df توضیح میده هرکاری دفعه اولش استاتر داره از دفعه دوم به بعد کم میشه برا همین خیلی میگن به مرور زمان بهتر میشه جون اون انیمیشن در اصل لود شده .
نه خود سازنده پیشنهاد کرده بود که برای رفع افت فریم درایور جدید بریزیم وگرنه من که تازه همین یه ماه پیش آپدیت کرده بودم :D

Elden Ring Creators Comment on Performance Issues

• Like
Reactions: m.a.t and SAGAD
  • Like
Reactions: ce7en44
امروز با چند نفر صحبت میکردم و از همدیگه میپرسیدیم که کجای بازی هستیم هرکسی یه جایی رو میگفت که کاملا متفاوت از بقیه بود.

چه دنیایی ساخته جناب میازاکی که هرکسی یه گوشه‌ای به یه شکل متفاوت داره جون میده :))

دیشب خیلی اتفاقی ترنسپورت شدم به Sellia Crystal Tunnel! جیزز کرایست! نمیشه هم فست تراول کرد و اینکه کلا اون یزیدای داخلش رو بخوام بزنم هم باید از فکرم بیارم بیرون :))

حالا آخر شب یه مسلمونی که توی همین منطقه گیر کرده بود یه راهکاری داد که امروز باید تستش کنم ببینم میشه خلاص شد از اون جهنم یا نه :D

حالا جالبی قضیه اینه قبل از ترنسپورت شدن به اینجا با غرور خاصی اطراف زیرزمینی که داخلش ترنسپورت شدم همه رو سلاخی کردم ولی بازی در کوتاهترین زمان ممکن گفت بیا پایین سرمون درد گرفت :))
دقیقا منم همینجا گیر کردم :)) آسونتر شده مای اس :))

خب آقا ما هم همچنان مثل وحشی ها داریم پیش روی میکنیم، یکی باید پیدا شه آروممون کنه! :D امروز کار جناب گادریک، اولین دمی گاد رو ساختم که حقیقتا فکر میکنم یکی از بهترین باس های طراحی شده توسط فرام سافتوره. فادر گسکویین از بلادبورن یکی از باس های شدیدا مورد علاقه من از بین سولزبورن ها هست، اما ایشون از لحاظ فضاسازی و اتمسفر استیجش و کلا شخصیتی که از خودش نشون میده، فادر گسکویین رو میذاره توی جیب پشتیش. :D بی نهایت کنجکاو هستم تا ببینم با باس ها و مناطق بعدی چیکار کردن.

دوستان این بازی سخت تره یا demons soulsremake یا sekiro؟ برای اولین تجربه کدوم مناسب تره
شروع این بازی از شروع سکیرو خیلی سخت تره به نظر من. در مورد ادامش هنوز نظری ندارم چون سکیرو میرفتی جلو خیلی سخ تر میشد. ولی در مورد این بازی هنوز این حسو ندارم بعد حدود 20 ساعت به نظرم درجه سختی تغریبا تا اینجا یکنواخت بوده.
des هم که همونطور که دوستان اشاره کردن از همه آسون تره.

-----------

کس دیگه ای هم این حس بهش دست داده که مپ بازی به طرز عجیبی بزرگه؟
اصلا فکر نمیکردم مپ تو این ابعاد باشه

خب آقا ما هم همچنان مثل وحشی ها داریم پیش روی میکنیم، یکی باید پیدا شه آروممون کنه! :D امروز کار جناب گادریک، اولین دمی گاد رو ساختم که حقیقتا فکر میکنم یکی از بهترین باس های طراحی شده توسط فرام سافتوره. فادر گسکویین از بلادبورن یکی از باس های شدیدا مورد علاقه من از بین سولزبورن ها هست، اما ایشون از لحاظ فضاسازی و اتمسفر استیجش و کلا شخصیتی که از خودش نشون میده، فادر گسکویین رو میذاره توی جیب پشتیش. :D بی نهایت کنجکاو هستم تا ببینم با باس ها و مناطق بعدی چیکار کردن.
دیدی چه جیغی میزد تو کات سین >:) >:)

بعد از کلی تردید ورژن PS4 رو دارم دانلود می‌کنم. یه سری چمن (!) رو از دست می‌دم ولی گویا علاوه بر فریم ریت بهتر، input delay کمتری هم داره.
امیدوارم همونقدر که تو ذهنم رویایی هست، رویایی باشه.

• Like
Reactions: Sam _Fisher
دیدی چه جیغی میزد تو کات سین >:) >:)
اصلا احساس میکنم وارد یه لول دیگه شدن، من همچین چیزی رو با این شدت تو بازیای قبلیشون یادم نمیاد حقیقتا. فرام سافتور حق داشت این فایت رو همش نصفه و نیمه نمایش میداد! :D

بعد از کلی تردید ورژن PS4 رو دارم دانلود می‌کنم. یه سری چمن (!) رو از دست می‌دم ولی گویا علاوه بر فریم ریت بهتر، input delay کمتری هم داره.
امیدوارم همونقدر که تو ذهنم رویایی هست، رویایی باشه.
اشتباه کردی
در نسخه کنسولی ps5 بهترین فریم رو میده و از همه بهتره درسته 60 ثابت نیست ولی ارزشش رو داره
حتی نسخه pc که من میرم در یک دهم ثانیه میشه 48 فریم و بلافاصله بر میگرده 60
باری های این استدیو از لحاظ فنی اقتضاح اند باید قبول کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or