Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
بله دقیقا همین دو تا کارو انجام دادم ولی حل نشد ، ممنون از پاسخگوییتون

بازی معجون خوشمزه ای از تموم بازی های قبلی فرام سافت واره و گشت و گذار توی محیطش خیلی لذت بخشه

این ویدئو رو ببین، کار منو راه انداخت

خیلی زیر و رو کردم جواب رو میدونم ولی گفتم بیام اینجا شاید یه روزنه امیدی باشه.

روی 860m نمیشه اجرا کرد ؟ با super potato setting. مشکلش این هست که directx 11 هست.
راه حلی نداره فیکس کرد ؟ :(

من وقتی بازیstutter داره گاهی پیش میاد برام و خیلی اعصاب خورد کنه اما بطور کلی نه

الان یه ویدیو دیدم نسخه پایرت بازیو با استیم (که انتی چیت داره) مقایسه میکرد، نسخه پایرت بهتر اجرا میشه:D
easy-anticheat دقیقه اخری به بازی اضافه شده و یک میزان زیادی از مشکل برای این EAC هست

• Like
Reactions: TeTration
خیلی زیر و رو کردم جواب رو میدونم ولی گفتم بیام اینجا شاید یه روزنه امیدی باشه.

روی 860m نمیشه اجرا کرد ؟ با super potato setting. مشکلش این هست که directx 11 هست.
راه حلی نداره فیکس کرد ؟ :(
منم خیلی گشتم هنوز چیزی پیدا نکردم. خواهشا کسی چیزی میدونه بگه

درود:D
اقا منم وقت کردم یه 10 ساعتی پلی دادم‌بازیو!
با توجه به علاقم به جادو، با بیلد ASTROLOGER استارت زدم
در ادامه یه سلاح اوچیگاتانا (از خانواده ی کاتانا) از توی یکی از دانجن ها پیدا کردم و همونو یه مقدار اپگرید کردم که تا اینجا خیلی به کار اومده:D
از طرفی یه استاف (Meteorite Staff) بسیار خفن که با اینتلجنس اسکل میداد هم یافتیم😈
به دوستان عشق جادو شدیدا پیشنهادش میدم!
بدطور دیمیج میده😍
مشابه سایر بازی های استاد، این یکی هم بدطور اعتیاد آوره و لایق یه همچین امتیازی هستش
تنوع متریال ها و انمی ها و باس و مینی باس و .. شدیدا حس ماجراجویی و اکتشاف رو در پلیر بیدار میکنه!
فعلا سمت COOP نرفتم:D
ولی با توجه به تجارب قبلیم در کوآپ سری سولزبورن و با توجه به دنیای عظیم و گسترده ی سرزمین میانه، میدونم این یکی حتی بارها لذت بخش تر خواهد شد
پ.ن: اسکرین از کرکترم نگرفتم، ولی شبیه به پرفسور دامبلدورعه:D:p

در ادامه یه سلاح اوچیگاتانا (از خانواده ی کاتانا) از توی یکی از دانجن ها پیدا کردم و همونو یه مقدار اپگرید کردم که تا اینجا خیلی به کار اومده:D
از طرفی یه استاف (Meteorite Staff) بسیار خفن که با اینتلجنس اسکل میداد هم یافتیم😈
بدطور دیمیج میده😍
مشابه سایر بازی های استاد، این یکی هم بدطور اعتیاد آوره و لایق یه همچین امتیازی هستش
تنوع متریال ها و انمی ها و باس و مینی باس و .. شدیدا حس ماجراجویی و اکتشاف رو در پلیر بیدار میکنه!
ولی با توجه به تجارب قبلیم در کوآپ سری سولزبورن و با توجه به دنیای عظیم و گسترده ی سرزمین میانه، میدونم این یکی حتی بارها لذت بخش تر خواهد شد
حسابی با جادو جنبل صفا کنید :x
من جادو رو گذاشتم برای نیوگیم پلاس ، دست اول mele تانکی برم تو دل ماجرا (کمی تنم میخاره !) ، سر نیوگیم پلاس ریست کنم چوب جادو دست بگیرم...
.
علی خیلی تنوع داره لعنتی ! نمیدونم کجای کاریم و چند درصد و گشتیم ! ولی هر سوراخی میری یه چیز جدیدی هست :D

بهینه‌ساز 1.02.1 بازی Elden Ring برای PC و PS5 منتشر شد.​

20220227_175606.jpg
به لطف این بهینه‌ساز، پلیرهای بازی Elden Ring در پلتفرم رایانه‌های شخصی، بهبود عملکرد ماوس خود را شاهد خواهند بود. علاوه بر این، مشکلاتی هم که به واسطه سیستم ضد تقلب Easy Anti-Cheat، هنگام شروع بازی در رایانه‌های شخصی رخ می‌دادند، بهبود پیدا می‌کنند. همچنین گفتنی است که استودیوی فرام‌سافتور (FromSoftware)، تعداد فایل‌هایی را نیز که برای ورود به یک ناحیه‌ی جدید، لازم است لود (Load) شوند، کاهش داده است.

در نسخه‌ی پلی‌استیشن ۵ نیز باگی که موجب بسته شدن ناخواسته‌ی بازی می‌شد، حالا دیگر رفع شده است. با وجود این که مشخص نیست بهینه‌ساز 1.02.1، افت نرخ فریم و میکرو شاتر‌های (Micro Shutter) بازی Elden ring در رایانه‌های شخصی را هم برطرف می‌کند یا خیر، استودیوی فرام‌سافتور به این مشکل هم توجه دارد و در حال کار روی آن است. متاسفانه این بهینه‌ساز، مشکل کاربران پلتفرم ایکس‌باکس را که قادر به تجربه‌ی آنلاین بازی Elden Ring نیستند، رفع نمی‌کند.
کادبران ps4 هم هیچی😒😒😒😒😒

بدطور دیمیج میده😍
چه عجب یه جادوگر دیگه پیدا شد همه Vagabond پلی میدن :D
فقط موندم سلاح چی بردارم آپگرید کنم. دوتا کاتانا دیگه پیدا کردم جادویین با اینتلجنس اسکیل میشن ولی ازون آپگرید متریال های Somber میخوان.
به بقیه هم پیشنهاد میدم سلاح هایی که افکت Blood loss یا همون خونریزی داره استفاده کنن خیلی جوابه.

• Like
Reactions: voldmort
من مشکل تکسچر و فریم ریت داشتم. ورژن کارت گرافیک رو عوض کردم و مشکل تکسچر ظاهرا حل شده و فریمم هم خیلی بهتر شد :D
بازی بر پایه dx12 همه است ها با گیم لود میشه با درایور تغییری ایجاد نمیشه ویدیو df توضیح میده هرکاری دفعه اولش استاتر داره از دفعه دوم به بعد کم میشه برا همین خیلی میگن به مرور زمان بهتر میشه جون اون انیمیشن در اصل لود شده .

• Like
Reactions: ce7en44

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or