Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دیشب خیلی اتفاقی ترنسپورت شدم به Sellia Crystal Tunnel! جیزز کرایست! نمیشه هم فست تراول کرد و اینکه کلا اون یزیدای داخلش رو بخوام بزنم هم باید از فکرم بیارم بیرون :))

حالا آخر شب یه مسلمونی که توی همین منطقه گیر کرده بود یه راهکاری داد که امروز باید تستش کنم ببینم میشه خلاص شد از اون جهنم یا نه :دی

حالا جالبی قضیه اینه قبل از ترنسپورت شدن به اینجا با غرور خاصی اطراف زیرزمینی که داخلش ترنسپورت شدم همه رو سلاخی کردم ولی بازی در کوتاهترین زمان ممکن گفت بیا پایین سرمون درد گرفت :))

دیشب خیلی اتفاقی ترنسپورت شدم به Sellia Crystal Tunnel! جیزز کرایست! نمیشه هم فست تراول کرد و اینکه کلا اون یزیدای داخلش رو بخوام بزنم هم باید از فکرم بیارم بیرون :))

حالا آخر شب یه مسلمونی که توی همین منطقه گیر کرده بود یه راهکاری داد که امروز باید تستش کنم ببینم میشه خلاص شد از اون جهنم یا نه :D

حالا جالبی قضیه اینه قبل از ترنسپورت شدن به اینجا با غرور خاصی اطراف زیرزمینی که داخلش ترنسپورت شدم همه رو سلاخی کردم ولی بازی در کوتاهترین زمان ممکن گفت بیا پایین سرمون درد گرفت :))
منم دقیقا ی صندوق رو باز کردم و اینجا ظاهر شدم :D
اون موجود اولی بلای سرم رو کشیدم داخل کلبه کشتمش
دومی رو از کنار کلبه با تیرکمون کشتم -وقتی هم اون خارهاش رو میزد زودی داج میزدم داخل کلبه که نخوره بهم
سومی هم بصورت سوسکی رفتم بالا و تا بیدار شد سریع دویدم طرفش و امونش ندادم کشتمش
البته تا اون گریس پایینش بیشر جلو نرفتم,جلوترش بنظرم بازم اوضاع هست
فقط شمشیرم اون شمشیر بزرگه هست که داخل یکی از صندوقهای اون کالسکه ها که دورشم پر از سرباز هست گرفتم و تا لول 2 لول اپش کردم
لول خودم هم 16
با همین شمشیر که اسمش یادم رفته اون هورس منی که اول بازی هست رو راحت کشتم بدون سامن کردن گرگ ها
دمیج خوبی داره
ویرایش:
s.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Madridista
منم دقیقا ی صندوق رو باز کردم و اینجا ظاهر شدم :D
اون موجود اولی بلای سرم رو کشیدم داخل کلبه کشتمش
دومی رو از کنار کلبه با تیرکمون کشتم -وقتی هم اون خارهاش رو میزد زودی داج میزدم داخل کلبه که نخوره بهم
سومی هم بصورت سوسکی رفتم بالا و تا بیدار شد سریع دویدم طرفش و امونش ندادم کشتمش
البته تا اون گریس پایینش بیشر جلو نرفتم,جلوترش بنظرم بازم اوضاع هست
فقط شمشیرم اون شمشیر بزرگه هست که داخل یکی از صندوقهای اون کالسکه ها که دورشم پر از سرباز هست گرفتم و تا لول 2 لول اپش کردم
لول خودم هم 16
با همین شمشیر که اسمش یادم رفته اون هورس منی که اول بازی هست رو راحت کشتم بدون سامن کردن گرگ ها
دمیج خوبی داره
ویرایش:
View attachment 246516
اون هورس من اول بازی رو با اسب کشتی یا با پای پیاده؟

اون هورس من اول بازی رو با اسب کشتی یا با پای پیاده؟
پیاده
ی حرکتی داره که دو بار ضربه میزنه بعدش اسبش روی دو پا نگه میداره من اونموقع دو سه تا ضربه میزدم و سریع به سمت عقب داج میکردم واسه اون دو تا ضربه اولی هم داج میکردم اینور و انور
کلا برای مبارزه باهاش من داج میزذم
بعد از همه حرکتهاش میشه ضربه زد بهش و داج کرد به سمت عقب ولی اینی که گفتم امن تر هست
کلاسم vagabond هست
ی روش ناجوانمردانه هم هست که میشه کشیدش سمت همون جایی که اول کار به منطقه وارد میشیم,از اونجا دیگه نمیتونه رد شه و اون پشت میشه وایساد و بهش ضربه زد

پیاده
ی حرکتی داره که دو بار ضربه میزنه بعدش اسبش روی دو پا نگه میداره من اونموقع دو سه تا ضربه میزدم و سریع به سمت عقب داج میکردم واسه اون دو تا ضربه اولی هم داج میکردم اینور و انور
کلا برای مبارزه باهاش من داج میزذم
بعد از همه حرکتهاش میشه ضربه زد بهش و داج کرد به سمت عقب ولی اینی که گفتم امن تر هست
کلاسم vagabond هست
ی روش ناجوانمردانه هم هست که میشه کشیدش سمت همون جایی که اول کار به منطقه وارد میشیم,از اونجا دیگه نمیتونه رد شه و اون پشت میشه وایساد و بهش ضربه زد

اره من دو دفعه پیاده باهاش فایت دادم خونش رو هم تا نصفه آوردم ولی کشت منو. بعد رفتم جلوتر اسب خودم رو که بهم داد برگشتم باهاش مبارزه کردم به راحتی هرچه تمام تر زدمش چون با اسب می شه راحت جامپ زد و حتی فرار کرد. اینو پرسیدم چون می خواستم ببینم بقیه بیشتر پیاده مبارزه می کنن یا با اسب چون بنظرم بازی با اسب خیلی راحت تر می شه و از حالا قصد دارم فایت ها رو پیاده انجام بدم تا چالشی تر باشه.

• Like
Reactions: db07
خب بالاخره بازی رو شروع کردم ! رو PC و نسخه ی کرکی ! خدمتتون عرض کنم بازی HIGH و FULL HD اجرا میشه من لگ و افت فریم بدفرمی ندیدم ، تو عموم لحظات فریم بازی پایداره ، هر چند یه سری مشکلات عجیبی داره بازی ! مثلا شما توی یه درگیری شلوغ هستی! بازی به درستی با فریم ثابت اجرا میشه ، یه جا میری دم یه آبشاری گل بچینی! مقداری فریم افت میکنه ! و یا وقتی بارون میاد گاها برای صدم ثانیه رنگ های تصویر بهم میریزه که گمانم از مشکلات فنی بازی باشه که با اپدیت های بعدی رفع بشه...بازی مشکل شناخت دسته داشت که با مراجعه به ستینگ نرم افزار دسته و تیک زدن یه گزینه دسته ارو شناخت و بازی شروع شد !
.
بازی رو با کلاس Vagabond شروع کردم و کلا یک ساعتی بیشتر وقت نکردم بازی کنم (چه دردناک :(() ! تو این یک ساعت شروع کردم به گشت و گذار و کلی چیزهای عجیب غریب و لذت بخش دیدم ! رفتم یه جا یه غوله افتاده بود دنبالم با چماق اش میزد تو سرم ! فرار میکردم و میگفتم بیشرف من فقط میخواستم یه قارچ بچینم !! ~X(
.
پرش بازی هنوز برام جا نیوفتادم ! کره اسب شاخ دار هم گرفتم !سواری و مبارزه حین سواری گیم پلی جالبی داده به بازی ، هدف اول یافتن Zweihander محبوب ام هست در وحله اول ! و فعلا تا اطلاع ثانوی فقط گشت و گذار !!

دیشب ترتیب Godrick the Grafted رو دادم. عجب باسی بود. بدون شک یکی از بهترین باس‌هایی بود که تا الان دیده بودم. ابهت خفنی داشت. سریع و وحشی. تنوع حملاتش زیاد. فاز دومش خیلی سک*سی میشد. در کل شدیدا لذتبخش بود مبارزه باهاش. چند باری هم مُردم اما اینقدر خوب بود این باس که اعصابم خورد نمیشد :D

در مورد تلپورت شدن به معدن کریستالی، من اونجارو فرار مرغی کردم و خلاص :D نکبتا قشنگ داشتن از تجاوز بهم لذت میبردن. به شدت هم سفت بودن و دمیج نمیخوردن. خیلی اوکیشن جالبی بود در کل.

خب بالاخره بازی رو شروع کردم ! رو PC و نسخه ی کرکی ! خدمتتون عرض کنم بازی HIGH و FULL HD اجرا میشه من لگ و افت فریم بدفرمی ندیدم ، تو عموم لحظات فریم بازی پایداره ، هر چند یه سری مشکلات عجیبی داره بازی ! مثلا شما توی یه درگیری شلوغ هستی! بازی به درستی با فریم ثابت اجرا میشه ، یه جا میری دم یه آبشاری گل بچینی! مقداری فریم افت میکنه ! و یا وقتی بارون میاد گاها برای صدم ثانیه رنگ های تصویر بهم میریزه که گمانم از مشکلات فنی بازی باشه که با اپدیت های بعدی رفع بشه...بازی مشکل شناخت دسته داشت که با مراجعه به ستینگ نرم افزار دسته و تیک زدن یه گزینه دسته ارو شناخت و بازی شروع شد !
.
بازی رو با کلاس Vagabond شروع کردم و کلا یک ساعتی بیشتر وقت نکردم بازی کنم (چه دردناک :(() ! تو این یک ساعت شروع کردم به گشت و گذار و کلی چیزهای عجیب غریب و لذت بخش دیدم ! رفتم یه جا یه غوله افتاده بود دنبالم با چماق اش میزد تو سرم ! فرار میکردم و میگفتم بیشرف من فقط میخواستم یه قارچ بچینم !! ~X(
.
پرش بازی هنوز برام جا نیوفتادم ! کره اسب شاخ دار هم گرفتم !سواری و مبارزه حین سواری گیم پلی جالبی داده به بازی ، هدف اول یافتن Zweihander محبوب ام هست در وحله اول ! و فعلا تا اطلاع ثانوی فقط گشت و گذار !!
دوست عزیز برای مشکل دسته (DUAL SHOCK 4) میشه بیشتر توضیح بدی چون منم هاین مشکلو دارم و نتونستم حلش کنم هر چی سرچ کردم و امتحان کردن بی فایده بود

البته معدن کریستالی برای کاراکترای جادو بیس فکر کنم خیلی ساده میشه :دی کل دشمنای اونجا به آتش حساسیت دارن و خیلی سریع دمیج میخورن :دی من خودم کانفسر هستم و یکم جادو تو دست و بالم داشتم اما برای مبارزه کامل باهاشون کافی نبود و زرتم غم سوز میشد سریع :دی
و اینکه لطفا اون منطقه بعد از معدن رو بگردید بخصوص شرقش، زیاد دشمناش سخت نیستن ولی چندتا آیتم‌های خفن پیدا میکنید و البته و view بی نظیر اونجا :دی فقط دیگه سمت قلعه نرید که بازی رسما میشه محتوای بزرگسالانه و به کاراکترتون تجاوز خشن میشه :دی

دوست عزیز برای مشکل دسته (DUAL SHOCK 4) میشه بیشتر توضیح بدی چون منم هاین مشکلو دارم و نتونستم حلش کنم هر چی سرچ کردم و امتحان کردن بی فایده بود
بله حتما ، من دسته PS4 رو وصل میکنم به بازی های PC با نرم افزار DS4Windows ، اکثر بازی ها بدون مشکل دسته ارو میشناسه ولی تو Eden Ring خیر . دو تا روش معرفی کرده بودن برای شناخت دسته که من روش اول رو انجام دادم مشکل حل شد.

1) وارد قسمت setting برنامه DS4Windows میشیم و تیک Hide ds4 controller رو بزنین این روش مشکل من رو حل کرد.

2) بخش task manager رو باز کنین وارد تب services بشین و NvContainerLocalSystem رو stop کنین و مشکلتون حل میشه.
.
شما هم انجام بده امیدوارم مشکل ات حل بشه دوست عزیز.

• Like
Reactions: SHAYAN1999
بله حتما ، من دسته PS4 رو وصل میکنم به بازی های PC با نرم افزار DS4Windows ، اکثر بازی ها بدون مشکل دسته ارو میشناسه ولی تو Eden Ring خیر . دو تا روش معرفی کرده بودن برای شناخت دسته که من روش اول رو انجام دادم مشکل حل شد.

1) وارد قسمت setting برنامه DS4Windows میشیم و تیک Hide ds4 controller رو بزنین این روش مشکل من رو حل کرد.

2) بخش task manager رو باز کنین وارد تب services بشین و NvContainerLocalSystem رو stop کنین و مشکلتون حل میشه.
.
شما هم انجام بده امیدوارم مشکل ات حل بشه دوست عزیز.
بله دقیقا همین دو تا کارو انجام دادم ولی حل نشد ، ممنون از پاسخگوییتون

بازی معجون خوشمزه ای از تموم بازی های قبلی فرام سافت واره و گشت و گذار توی محیطش خیلی لذت بخشه

• Like
Reactions: emad-360
.
.
Zweihander میدونم کجاست آدرس میخوای بهت بدم؟ 200 تا هم Runes میگیرم :D
البته معدن کریستالی برای کاراکترای جادو بیس فکر کنم خیلی ساده میشه :D کل دشمنای اونجا به آتش حساسیت دارن و خیلی سریع دمیج میخورن :D من خودم کانفسر هستم و یکم جادو تو دست و بالم داشتم اما برای مبارزه کامل باهاشون کافی نبود و زرتم غم سوز میشد سریع :D
و اینکه لطفا اون منطقه بعد از معدن رو بگردید بخصوص شرقش، زیاد دشمناش سخت نیستن ولی چندتا آیتم‌های خفن پیدا میکنید و البته و view بی نظیر اونجا :D فقط دیگه سمت قلعه نرید که بازی رسما میشه محتوای بزرگسالانه و به کاراکترتون تجاوز خشن میشه :D
اره چهار تا مجیک میزدم میمردن البته خودمم هم وان شات میشدم:D.

الان رسیدم سر یه باس مجیک رزیستش بالاس یکی سلاحشو قرض بده برم بزنمش:D فیزیکال دمیج خوب میخوره.

• Love
  • Like
Reactions: Red Ѵ and emad-360
بله دقیقا همین دو تا کارو انجام دادم ولی حل نشد ، ممنون از پاسخگوییتون

بازی معجون خوشمزه ای از تموم بازی های قبلی فرام سافت واره و گشت و گذار توی محیطش خیلی لذت بخشه
یه جا هم خوندم نوشته بود ، قبل ورود به بازی موس و کیبرد رو جدا کنید فقط دسته وصل باشه ، مثل اینکه یه سری اینجوری مشکل اشون حل شده بود نمیدونم تا چه حد درست باشه ، امیدوارم مشکل دسته حل بشه خیلی رو مخه واقعا :-s
بازی بینظیره ، لعنت به میازاکی یعنی ، رفتیم که از کارو زندگی بیوفتیم دوباره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or