Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
بعد از 5 ساعت و کشتن یک باس فرعی و یک باس اصلی (و باس مسخره ی آموزشی) اومدم که بگم این بازی تکامل ژانر سولز لایکه
واقعا شاهکاره :دی
دوستان شماها برای آنلاین شدن مشکل ندارین؟ برای من لاگین نمیکنه و دائم ارور میده :( کلا آفلاین بازی کردم 5 ساعت
میخوام هینتای بقیه رو ببینم :(

• Like
Reactions: Sam _Fisher
بعد از 5 ساعت و کشتن یک باس فرعی و یک باس اصلی (و باس مسخره ی آموزشی) اومدم که بگم این بازی تکامل ژانر سولز لایکه
واقعا شاهکاره :D
دوستان شماها برای آنلاین شدن مشکل ندارین؟ برای من لاگین نمیکنه و دائم ارور میده :( کلا آفلاین بازی کردم 5 ساعت
انلاین بازی فعلا مشکل داره

• Like
Reactions: Dr. Ariamax
واقعا شاهکاره :D
لاگین میشه ولی برای کوآپ بازی کردن مشکل داره
یا وصل نمیشه یا به محض وصل شدن قطع میشه

• Like
Reactions: Dr. Ariamax
خب ‌کم‌کم دارم به پتانسیل سامورایی پی میبرم و لذت بازی خیلی بیشتر شده!
۳تا اینویدر هم شتک کردم تا الان. یکی مجیک بود یکی با خنجر خون پرت میکرد سمتم یکی هم همر دستش بود از خودش بزرگتر. ولی خب مشکل ۳تاشون این بود که سامورایی رو دست کم گرفتن :D منتظرم برم جلوتر و کاتاناهای بهتر و قشنگتر ببینم! من هنو سمت باس این منطقه نرفتم و دارم جاهایی که قبلا توی نتورک تست رفتم و نرفتم رو چک میکنم و بعدا سر فرصت میرم پیش باسش. یه بار قبلا خدمتش رسیدم واسه بار دوم میتونه منتظر بمونه :D
منم سامورایی برداشتم و برخلاف انتظارم خیلی خوبه. فقط من از کمان اش به جز کشتن چندتایی انمی معمولی دیگه استفاده نکردم. استفاده از کمان تو بازیای سولزلایک جز استفاده از راه دور بدرد فایت نزدیک نمی خوره؟ کلا فلسفه ی این کمان چیه من زیاد کاربردی نمی بینمش.
بعد یه سوال وقتی کمانش رو استفاده می کنیم چجوری سریع می شه سوییچ کرد روی کاتانا؟ دی پد رو دو دفعه باید زد و برای سریع سوییچ کردن یذره خوب نیست.

دوستان یک سئوال - بازی از کراس جنریشن ساپورت میکنه ؟ مثلا من رو Ps5 باشم - میتونم با دوستانم که Ps4 دارن بازی کنم ؟
این کراس جن محدود به ورژن ها نیست ؟ مثلا رو 5 حتما نباید ورژن 4 رو دانلود کنیم ؟ میشه یک عزیز این رو که تست کرده جواب بده و راهنمایی کنه - ممنون

منم سامورایی برداشتم و برخلاف انتظارم خیلی خوبه. فقط من از کمان اش به جز کشتن چندتایی انمی معمولی دیگه استفاده نکردم. استفاده از کمان تو بازیای سولزلایک جز استفاده از راه دور بدرد فایت نزدیک نمی خوره؟ کلا فلسفه ی این کمان چیه من زیاد کاربردی نمی بینمش.
بعد یه سوال وقتی کمانش رو استفاده می کنیم چجوری سریع می شه سوییچ کرد روی کاتانا؟ دی پد رو دو دفعه باید زد و برای سریع سوییچ کردن یذره خوب نیست.

منم کلا از تیرکمون استفاده نمیکنم مگر اینکه جایی شلوغ باشه بخوام یه انمی قوی رو از بقیه جدا کنم و بکشمش. در مورد سوئیچ کردن از تیرکمون به کاتانا خودمم مشکل داشتم و حتی یه بار نزدیک بود بمیرم! خیلی عجیبه که راحت و سریع سوئیچ نمیشه. ولی در کل استفاده از کاتانای خالی که اجازه میده از ابیلیتیش استفاده کنی خیلی بهتره. منظورم همون L2 گرفتن و بعدش زدن R1 یا R2 هستش.

در مورد آنلاین هم تا الان مشکلی نداشتم. بارها رفتم کمک بقیه بدون مشکل. البته ۲بارش باگ خورده بود کلا ریختو قیافه باس عوض شده بود خیلی عجیب بود :D

• Like
Reactions: R O N I N and jdepp
دوستان یک سئوال - بازی از کراس جنریشن ساپورت میکنه ؟ مثلا من رو Ps5 باشم - میتونم با دوستانم که Ps4 دارن بازی کنم ؟
این کراس جن محدود به ورژن ها نیست ؟ مثلا رو 5 حتما نباید ورژن 4 رو دانلود کنیم ؟ میشه یک عزیز این رو که تست کرده جواب بده و راهنمایی کنه - ممنون
بله بازی از کراس جن پلی ساپورت میکنه و از این جهت محدودیتی وجود نداره انگار. پلیرهای کنسول های خانواده پلی استیشن و همچنین پلیرهای کنسول های خانواده ایکس باکس میتونن با هم بازی کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or