Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
اصلا بصورت رندوم و در حال فارم بصورت کاملا معصومانه سر از یه جایی در آوردم که یا ابلفضل :D
اجازه فست ترول هم نمیده و دشمنا هم خرکی قوین و بنده مظلوم و گرفتار :D
فک کنم من امروز اونجا بودم، البته به گمانم همچنان میشه فست ترول زد! :D رو نقشه که رفتید به صورت دستی و از روی اسم چکپوینت ها انتخاب کنید.
از آسانسور پایین رفتید دیگه؟ :D

Astrologer
بر پایه مجیک هست و میتونی از فاصله و بدون نزدیک شدن اکثرشون رو بزنی.

البته من پیشنهاد نمیکنم چون بازی رو آسون میکنه و لذت مبارزات و اون عکس‌العمل‌های سریع داج کردن و پری کردن رو نیاز نداره که بنظرم بخش عمده‌ای از لذت این بازیها همین مورد هست‌.
اونقدر هم بازی آسون نمیشه و زمان میبره تا قوی شی و حداقل 40 تا پوینت رو intelligence باید داشته باشی. باید بگردی اسپل های قوی و استف خوب پیدا کنی و کلی طول میکشه قوی شی. تا اون موقع باید یه سلاح خوب انتخاب کنی و چون نمیتونی زیاد Str و dex رو لول آپ کنی دمیجت کمه. بنظرم بیلد های Str سریع تر قوی میشن و بازی آسون میشه اونقدر دمیج سلاح هاشون میره بالا.

ظاهرا سرورش یه سری ایرادات داره که گهگاهی خودشونو نشون میدن،مثلا من دیروز ساین میذاشتم راحت منو سامن میکردن ولی دوستم با وجود پسورد مشترک و استفاده از همه آیتمها ساین منو نمیدید

البته با دوباره لود کردن بازی تونستم برم کمکش ولی جالب اینجاست وقتی من میخواستم اونو سامن کنم بعد از سامن شدن توی دنیای من از بازی شوت میشد بیرون
منم چند بار سعی کردم سامن کنم ولی همش Unable to summon میزنه نمیدونم چشه

ظاهرا سرورش یه سری ایرادات داره که گهگاهی خودشونو نشون میدن،مثلا من دیروز ساین میذاشتم راحت منو سامن میکردن ولی دوستم با وجود پسورد مشترک و استفاده از همه آیتمها ساین منو نمیدید

البته با دوباره لود کردن بازی تونستم برم کمکش ولی جالب اینجاست وقتی من میخواستم اونو سامن کنم بعد از سامن شدن توی دنیای من از بازی شوت میشد بیرون
ما هم به همین مشکل خوردیم
فکر میکردم مشکل از اینترنت خودمون باشه
ولی هم با همراه اول هم ایرانسل و هم وای فای مشکل داشت!

• Like
Reactions: .:Melkor:.
اگه یکی دو ساعت اول بازیو نرفتید اسپویلر رو باز نکنین (اگه میخواید باس و مینی باس بازی اسپویل نشه واستون البته)​
داشتم میگفتم این داداشمون زیادی گندست و نمیشه باهاش فایت کرد، در نتیجه فرار کردم
که با این صحنه مواجه شدم
از alt f4ای که کردم راضیم :D

چرا کسی از گرافیک بازی تعریف نمیکنه؟
این بازیها زیاد گرافیک ندارن فقط گیم پلی مخوفی داره البته طراحی و زیبایی محیط نظیر نداره حالا با انحصاریهای سونی مقایسه نکن ولی اگه بازیهای قبلی این استدیو را رفته باشی گرافیکش مثل هموناست بیشتر گیم پلی داره تا گرافیک

• Like
Reactions: tokio_hotel
اگه یکی دو ساعت اول بازیو نرفتید اسپویلر رو باز نکنین (اگه میخواید باس و مینی باس بازی اسپویل نشه واستون البته)​
داشتم میگفتم این داداشمون زیادی گندست و نمیشه باهاش فایت کرد، در نتیجه فرار کردم
که با این صحنه مواجه شدم
از alt f4ای که کردم راضیم :D
من دفعه اول نابودم کردم ولی دفعه دوم ورق شد 😂

• Like
Reactions: TeTration
خب ‌کم‌کم دارم به پتانسیل سامورایی پی میبرم و لذت بازی خیلی بیشتر شده!
۳تا اینویدر هم شتک کردم تا الان. یکی مجیک بود یکی با خنجر خون پرت میکرد سمتم یکی هم همر دستش بود از خودش بزرگتر. ولی خب مشکل ۳تاشون این بود که سامورایی رو دست کم گرفتن :D منتظرم برم جلوتر و کاتاناهای بهتر و قشنگتر ببینم! من هنو سمت باس این منطقه نرفتم و دارم جاهایی که قبلا توی نتورک تست رفتم و نرفتم رو چک میکنم و بعدا سر فرصت میرم پیش باسش. یه بار قبلا خدمتش رسیدم واسه بار دوم میتونه منتظر بمونه :D

خب ‌کم‌کم دارم به پتانسیل سامورایی پی میبرم و لذت بازی خیلی بیشتر شده!
۳تا اینویدر هم شتک کردم تا الان. یکی مجیک بود یکی با خنجر خون پرت میکرد سمتم یکی هم همر دستش بود از خودش بزرگتر. ولی خب مشکل ۳تاشون این بود که سامورایی رو دست کم گرفتن :D منتظرم برم جلوتر و کاتاناهای بهتر و قشنگتر ببینم! من هنو سمت باس این منطقه نرفتم و دارم جاهایی که قبلا توی نتورک تست رفتم و نرفتم رو چک میکنم و بعدا سر فرصت میرم پیش باسش. یه بار قبلا خدمتش رسیدم واسه بار دوم میتونه منتظر بمونه :D
داداش منم از همون اول سامورایی رفتم لول ۲۰ حرف نداره👏🏻

• Like
Reactions: NaViiDii

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or