Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
من نزدیک ۱۰ ساعتی بازی کردم و متاسفانه باید اعلام کنم که بازی فوووووووووق العاده محشره....راحت از کار و زندگی غافل میشیم :D
من دیروز کلا میخواستم ۴ یا ۵ ساعت بازی کنم، بعدم که برق رفت و سیوم‌ پرید خواستم دیگه بازی نکنم تا شنبه...ولی نتونستم جلو خودمو بگیرم تا ۱ شب بازی کردم :D
یعنی ی حالتی بود که دیگه نمیخواستم بازی کنم...ولی نمیتونستم جلو خودمو بگیرم :D
بعد جالبیش اینجاست فقط تو محیط میگشتم و داستان اصلی رو دنبال نکردم و حس اکتشاف تو این بازی الحق که بی نظیره!!!! اصلا سیر نمیشی از محیط!
محیط بازی یکپارچه هست ولی تفاوت ی منطقه از ی منطقه دیگه کااااااملا مشهود و قابل لمسه..
همیشه تو تبلیغات خیلی بازیا میان میگن که محیط ما فلانه بهمانه، تو هر گوشش ی خطری وجود داره و از این حرفا..... ولی تا خودت تجربشون میکنی میبینی دنیای بازی اونقدرا هم که تبلیغ میکردن خفن نیست و زود تکراری میشه.... ولی....elden ring واااااقعا هر گوشش ی چیزی برای ارائه داره، هر گوشش ی خطری و ی ماجراجویی ای وجود داره، هر گوشش ی چیزی وجود داره تا غافلگیرت کنه!
حقیقتا فرمول میازاکی با محیط جهان بازی که خلق کردن کااااااااااملا همخونی داره....
واقعا که بازی بی نظیره لامصب هوش از سرم برده :D

الان میفهمم چطور این بازیها رو دوستان تموم میکنن. از بس شکست میخوری بیشتر تشنه میشی تا رد کنی بازی رو ولی واقعا باید وقت داشته باشی من فکر کنم ادامه ش رو بزارم برای تعطیلات عید چون الان انچنان وقت ندارم . بدجور اعتیاد داره یک خوبی داره سیوهای بازی بیشتر نسبت به اثار قبلی هست شکست بخوری لازم نیست کلی عقب برگردی تقریبا همون نزدیکی ها چک پوینت میشه ولی باید مپ رو خوب بگردی تا چک پوینت ها رو پیدا کنی . به نظرم پیدا کردن چک پوینت ها خیلی واجبه

• Like
Reactions: mikael1026
برا 10 ساعت عالیه
با چه کلاسی بازی میکنی

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
با Astrologer میرم. همه جارو میگردم مجیک های خفن پیدا کنم :D
دوست عزیز برای لول اپ کردن چه راه هایی بهتره.؟( از اونجایی که من تازه کارم تو این سبک )
اگه منظورت چی رو لول آپ کنی که اول Vigor رو حداقل تا 20 لول آپ کن که جونت زیاد شه بعدم Endurance که خط سبزه ست. سعی کن دنبال باس فایت باشی چون بیشترین رونز رو بهت میده برا لول آپ. یه آیتم هایی هم به اسم گلدن رون هستن که استفاده کنی بهت رونز میده .

دوست عزیز برای لول اپ کردن چه راه هایی بهتره.؟( از اونجایی که من تازه کارم تو این سبک )
برای لول آپ کردن به روین نیاز داری و تقریبا تنها راه به دست اوردنش کشتن دشمنا و باسها هست،
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: omiid72 and reza11
ما که تصمیم گرفتیم با همون warrior ادامه بدیم
تنوع بالایی تو سلاح دراختیارتون میذاره ولی خیلی دلم می خواد قدرت مجیکش رو ببرم بالا چون قبل از انتشار بازی یه سری جادو دیدم که واقعا می خوام امتحانشون کنم تو بازی

ما که تصمیم گرفتیم با همون warrior ادامه بدیم
تنوع بالایی تو سلاح دراختیارتون میذاره ولی خیلی دلم می خواد قدرت مجیکش رو ببرم بالا چون قبل از انتشار بازی یه سری جادو دیدم که واقعا می خوام امتحانشون کنم تو بازی
اصلا یه سری جادو‌ها رو نداشته باشی نمیتونم درک کنم چجوری میخوای پیشروی کنی :دی میشه‌ها ولی خب شرحه شرحه میشی :دی

دوستان من هم بازی رو خریدم مثل شما.تو بعضی از محیط ها گرافیکش چندشه.هیچ پیشرفتی نکرده .انگار دارک سولز سه بازی میکنم.

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or