Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
اهم... :-"
تقریبا توی همه داستان های فانتزی وقتی حرف از اژدها و مبارزه باهاشون میشه، معمولا شوالیه سوار بر اسب هست که میره با اژدها میجنگه :-"
توی بازی ها ولی تقریبا هیچوقت مبارزه درست حسابی روی اسب با دشمن های بزرگتر نداشتیم ولی توی الدن رینگ اینطور مبارزه ها خیلی عالی تعبیه شدن. با اینکه مبارزه روی اسب (یا خر، گاو و ... :D) ساده هست ولی به اندازه کافی خوب هست مخصوصا موقع مبارزه با اژدها ها که یه حس حماسی خفنی به ادم میده =P~
+
من امروز یکی از سلاح های مورد علاقم توی دارک سولز 3 رو پیدا کردم و برای اولین بار رفتم سراغ invade کردن ملت و کرم ریزی :-"
بخش انلاین بازی ها مثل بازی های قبلی عالیه، یه بنده خدایی بود که داشت co op میرفت، فکر کنم تقریبا 20-30 دقیقه اینا رو در خفا دنبال کردم تا بالاخره موقعیت پیش اومد بهشون حمله کنم :-j

1645997843158.png
ایشون تقریبا همون washing pole دارک سولز 3 هست، فقط اینجا سریعتره به نظرم. ضربات معمولی باهاش با همون سرعت کاتانای معمولی هست. تا جایی هم که تونستم آپگریدش کردم و فعلا تا مدت زمان زیادی سلاح اصلیم هست
:-"

+

در مورد بخش های داستانی و ... هم چیزی نمیگم، فقط اینکه نقدهایی که میگفتن بازی یه سری از بهترین باس فایت های کل سری سولز بورن رو داره، بیراه نمیگفتن.
در کل به شخصه بازی از انتظارات من که واقعا بالاتر بوده و این 23-24 ساعتی که پای بازی وقت گذاشتم فوق العاده بودن.

+

دوستان pc باز که مانیتور gsync دارید، از nvidia control panel اول برید vsync بازی رو خاموش کنید (از داخل خود بازی نمیشه :|) و بعد بازی رو بزراید روی Borderless windowed (نمیدونم اینم باگ بازیه یا نه ولی فول اسکرین که باشه، gsync درست کار نمیکنه و کلی screen tearing پیش میاد.)
استاتر ها و مشکلات افت ناگهانی فریم تا حد زیادی بهتر میشن.

1645998204651.png

+

ویرایش: من یکم دیگه بازی کردم: بازی خییییلی بزرگه :-" :-" :-" :-"

آخرین ویرایش:
نه هنوز تو
Siofra River
موندم میرم کمک این و اون😅
خیلی خفنه اونجا اتمسفرش بی نظیره
الان به طرز دردناکی فهمیدم منظورتون از صندوقچه و فرار و این حرفا چی بود :)) چقدر وایب بلادبورن داشت اون تیکه.
حالا جلوتر یه جاهایی تلپورت میشی فست تراول قفل راه در رو هم نداری باید باسشو بکشی حتما بعد مسیج های رو زمین رو بخونی همه دپرس:D

• Cool
Reactions: ShahryR
دوستان یه نصیحت تو قسمت فایرلینک شراین اگه ریون همراتون بود نپرید پایین.یه اینودر میاد پولهاتون به فنا می‌ره.

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk

View attachment 246572View attachment 246573
باس دومو زدم، glintstone key رو هم پیدا کردم فقط حیف سر درد و چشم درد دیگه نذاشت ببینم ادامه ی مسیر چیه :))
طراحی دنیای بازی شدیدا منو یاد والهایم میندازه، اونم هر چی میرفتی جلو تکراری نمیشد و هی بیشتر سوپرایز میشدی
سلام داداش من الان یه باس اصلی زدم، همون که نصف جونش میره و بعد دستش که قطع میشه، دستشو میکنه دهن اژدها و دستش تبدیل میشه با سر اژدها
این باس چندم هست تو مسیر داستانی؟

باس اول که اسب داره رو نزدم هنوز، ولی یه 6 هفت تا باس دیگه زدم ولی فکر کنم اکثرا فرعی بودن،

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سلام داداش من الان یه باس اصلی زدم، همون که نصف جونش میره و بعد دستش که قطع میشه، دستشو میکنه دهن اژدها و دستش تبدیل میشه با سر اژدها
این باس چندم هست تو مسیر داستانی؟

باس اول که اسب داره رو نزدم هنوز، ولی یه 6 هفت تا باس دیگه زدم ولی فکر کنم اکثرا فرعی بودن،

باس اول

می‌خواستم کلاس confessor یا سامورایی رو برداردم و حدود نیم ساعتی درگیر این بودم که کدوم برای شروع بهترن، تا اینکه چشمم به توضیحی که راجع به کلاس wretch نوشته شده بود افتاد.

"a poor, purposeless sod, naked as the day they were born. a nice club is all they have"

غم و استیصالی که تو توضیح این کلاس بود برای من تداعی کننده زندگی بود. کلا یکی از یونیک‌ترین بخش‌های بازی‌های فرام برای من همیشه این بوده که بلده چجوری زندگی رو به صورت استعاره توی بازی بچپونه. بازی رو ک*ن لخت شروع کردم و انتظار این رو داشتم که تجربه به شدت ترسناک و سختی در انتظارم باشه، ولی نه تا این حد!

حدود یک ساعت و نیم بازی کردم و با وجود اینکه تقریبا هیچی از بازی ندیدم، تو همین یک ساعت و نیم به اندازه چندین ساعت تجربه مختلف و غنی داشتم. واقعا حسی که این بازی تو این مدت کم بهم داده به شدت خاص بوده و تا به حال تو بازی دیگه‌ای تجربه‌ش نکردم. بهتون پیشنهاد می‌کنم اگر دوست دارید بازی رو در برهنه‌ترین حالت ممکن تجربه کنید حتما این کلاس رو انتخاب کنید.

پ.ن: بازی شبیه رویاست!

می‌خواستم کلاس confessor یا سامورایی رو برداردم و حدود نیم ساعتی درگیر این بودم که کدوم برای شروع بهترن، تا اینکه چشمم به توضیحی که راجع به کلاس wretch نوشته شده بود افتاد.

"a poor, purposeless sod, naked as the day they were born. a nice club is all they have"

غم و استیصالی که تو توضیح این کلاس بود برای من تداعی کننده زندگی بود. کلا یکی از یونیک‌ترین بخش‌های بازی‌های فرام برای من همیشه این بوده که بلده چجوری زندگی رو به صورت استعاره توی بازی بچپونه. بازی رو ک*ن لخت شروع کردم و انتظار این رو داشتم که تجربه به شدت ترسناک و سختی در انتظارم باشه، ولی نه تا این حد!

حدود یک ساعت و نیم بازی کردم و با وجود اینکه تقریبا هیچی از بازی ندیدم، تو همین یک ساعت و نیم به اندازه چندین ساعت تجربه مختلف و غنی داشتم. واقعا حسی که این بازی تو این مدت کم بهم داده به شدت خاص بوده و تا به حال تو بازی دیگه‌ای تجربه‌ش نکردم. بهتون پیشنهاد می‌کنم اگر دوست دارید بازی رو در برهنه‌ترین حالت ممکن تجربه کنید حتما این کلاس رو انتخاب کنید.

پ.ن: بازی شبیه رویاست!
این حالت رو من داخل Ng++++ دارک سولز انتخاب کردم، عملا سختیش چند برابر میشه، البته چون میدونستم چی به چیه اول از همه رفتم شمشیر نیتو و یه سری زره که جاشون رو بلد بودم رو برداشتم و خیلی بهتر شد. کلا برای بار اول به نظرم زیادی رویه :D

لعنتیا، لعنتیااااااااااااا من هنوز بازیو نخریدم. این سایتی که ازش میخرم بازیو گفته 5-6 روز دیگه Region Allـش رو میاره. من از هفته پیش Darkest Dungeon 1 رو شروع کردم که خودمو آماده کنم برای بازی :D هایپدونم ترکیده دیگه.

اوه راستی، کسی هست اینجا با Vagabond بازی رو شروع کرده باشه!؟

• Like
Reactions: emad-360
لعنتیا، لعنتیااااااااااااا من هنوز بازیو نخریدم. این سایتی که ازش میخرم بازیو گفته 5-6 روز دیگه Region Allـش رو میاره. من از هفته پیش Darkest Dungeon 1 رو شروع کردم که خودمو آماده کنم برای بازی :D هایپدونم ترکیده دیگه.

سلام و درود، من و خیلی های دیگه با Vagabond شروع کردیم، فوقالعادست

• Like
Reactions: Frozen Flame

من با سامورایی شروع کردم و الان مدام به این فکر میکنم برم از اول بازی رو شروع کنم و با شوالیه بیام چون واقعا کمبود یه سپر درست و حسابی رو احساس میکنم :D

من با سامورایی شروع کردم و الان مدام به این فکر میکنم برم از اول بازی رو شروع کنم و با شوالیه بیام چون واقعا کمبود یه سپر درست و حسابی رو احساس میکنم :D
سپر گیرت میاد نگران نباش من خودمم سامورایی میرم جلو

• Like
Reactions: ce7en44
سلام ، برای کسی که تجربه کاملی از سری سولز نداره ، الدن رینگ چجوری از اب درمیاد ؟ من مشکلی با سختی زیاد ندارم و از طرفی شدیدا سبک آر پی جی‌ رو دوست دارم ، بازی تا چه حد از نظر آر پی جی به اسکایریم شباهت داره ؟ سیستم لول بندی و آپگرید و ... چجوریه ؟ نقشه بازی چقدر بزرگه ؟ و اینکه بازی ای که به نظر بزرگ و پرجزئیات میاد نباید یه تاپیک داشته باشه که یکم از امکانات بازی توضیح بده ؟؟! واقعا کمبود همچین چیزی تو سایت حسس میشه .

سپر گیرت میاد نگران نباش من خودمم سامورایی میرم جلو
اون که آره ولی تا وقتی گیرم بیاد یه مقدار بازی سخته با سپری که 100 درصد بلاک نمیکنه :D مخصوصا الان که توی این ترپ گیر افتادم:D راستی از این شهر کوفتی جادوگرا چطوری خارج بشم ؟:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or