Multi Platform eFootball PES

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Konami
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
آخرین ویرایش:
یعنی خدایی اصل فوتبال اینه کلا شبیه ساز فقط قبل هر بازی حتما ترکیب حریف رو چک کنید چون اصلا بدون برنامه نمیشه بازی کرد یعنی هر بازی یه برنامه باید بچینی ما که تا فردا میریم دیویژن۳ به امید دیویژن ۱ امروز نت خوب بود از ۶ اومدم ۴ الان هم دوبرد دیگه میخوام برای۳ البته تو این بازی هم مقداری هندیکپ وجود داره

• Like
Reactions: u.s.a
میشه بازی رو کامل افلاین بازی کرد؟
یعنی برم از دانلودها بگیرم و بدون وصل شدن به جایی مستقیم بازی کنم؟
آفلاین میتونی با کامپیوتر دوستانه بازی کنی یا مثلا دو نفری با کسی. فعلا مسترلیگ و اینا نداره. احتمالا شهریور ماه اضافه بشه.

• Like
Reactions: hitman68
آفلاین میتونی با کامپیوتر دوستانه بازی کنی یا مثلا دو نفری با کسی. فعلا مسترلیگ و اینا نداره. احتمالا شهریور ماه اضافه بشه.
من که اهل فوتبال نیستم اصلا مستر لیگ اینا نمیدونم چیه :D
همین که دو نفری بشه بازی کرد برام کافیه.

• Like
Reactions: u.s.a
سلام دوستان
من با اینترنت تانوما تو بازی efootball23 این ارور رو. میگیرم
هرکاری هم بگید کردم، تمام دی. ان اس هارو. چک کردم و همه چیه psn هم خوب. کار میکنه از دانلود بگیر تا بقیه بازیها و. حتی استور
با یه اینترنت دیگه ( پتیاک) وصل شدم و. به راحتی اوکی بود
۱۰۰% مشکل از تانوما هستش
باید زنگ بزنم پشتیبانی به نظرتون؟ کارشناسای مخابرات اصلا کاری میکنن؟ یا کاری هست که خودم بتونم انجام بدم چون امیدی به کارشناسای محابرات ندارم

Attachments

سلام دوستان
من با اینترنت تانوما تو بازی efootball23 این ارور رو. میگیرم
هرکاری هم بگید کردم، تمام دی. ان اس هارو. چک کردم و همه چیه psn هم خوب. کار میکنه از دانلود بگیر تا بقیه بازیها و. حتی استور
با یه اینترنت دیگه ( پتیاک) وصل شدم و. به راحتی اوکی بود
۱۰۰% مشکل از تانوما هستش
باید زنگ بزنم پشتیبانی به نظرتون؟ کارشناسای مخابرات اصلا کاری میکنن؟ یا کاری هست که خودم بتونم انجام بدم چون امیدی به کارشناسای محابرات ندارم
سلام.
همین امروز صبح مال منم اینجوری شد.
بازی رو ببند.مودم رو خاموش و بعد از دودقیقه روشن کن.بلافاصله هم بازی رو ران نکن.بعد از چهار پنج دقیقه که مودم رو روشن کردی شروع کن بازی رو.

پ . ن : متاسفانه مخابرات چند روزه که بیش از قبل داره اذیت میکنه.با وضعیت مدیریت(ح کومت) فعلی،اصولا اینترنت مناسب رو باید فراموش کرد.اون هم واسه بازی آنلاین

• Like
Reactions: payam_sa
سلام.
همین امروز صبح مال منم اینجوری شد.
بازی رو ببند.مودم رو خاموش و بعد از دودقیقه روشن کن.بلافاصله هم بازی رو ران نکن.بعد از چهار پنج دقیقه که مودم رو روشن کردی شروع کن بازی رو.

پ . ن : متاسفانه مخابرات چند روزه که بیش از قبل داره اذیت میکنه.با وضعیت مدیریت(ح کومت) فعلی،اصولا اینترنت مناسب رو باید فراموش کرد.اون هم واسه بازی آنلاین
کنسول روشن باشه مودمو خاموش روشن کنم؟

کنسول روشن باشه مودمو خاموش روشن کنم؟
به هیچ وجه.
مودم و کنسول هر دو رو خاموش کن.بعد از حدود 2 دقیقه مودم رو روشن کن.و بعد از حدود 2 دقیقه دیگه کنسول رو روشن کن.
گاهی اگر در حین گرفتن آی پی توسط مودم،دستگاهی بهش وصل بشه این مشکل پیش میاد.باید کاملا استیبل بشه و بعد بهش کانکت شد.

• Like
Reactions: payam_sa
به هیچ وجه.
مودم و کنسول هر دو رو خاموش کن.بعد از حدود 2 دقیقه مودم رو روشن کن.و بعد از حدود 2 دقیقه دیگه کنسول رو روشن کن.
گاهی اگر در حین گرفتن آی پی توسط مودم،دستگاهی بهش وصل بشه این مشکل پیش میاد.باید کاملا استیبل بشه و بعد بهش کانکت شد.
درست شد
دستت درد نکنه ممنونم

• Like
Reactions: Tatsumaru
بعد از هتریک امشب ماحرز، پیج ای فوتبال این کارت رو برای هفته بعد گذاشت.
img_1_1682195990547.jpg
خدا کنه بدن واقعا. ماحرز بی نظیره تو ای فوتبال. اون اوایل کارت معمولیش رو داشتم. اگه واقعا اینو بزارن تو پک عالی میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or