Multi Platform eFootball PES

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Konami
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
آخرین ویرایش:
دو نفره افلاین میشه بازیش کرد
و برای من ک تمام استفادم از ویدیو گیم های فوتبال همینه واقعا عالیه
مشکل فقط نبود تیم های ملیه
بر عکس تو من فوتبال رو فقط به خاطر مود مربی گری میگیرم.
Fifa واقعا مزخرف و تکراری شده و pes هم با حماقت کونامی به این روز افتاده.
یکی نیست بگه pes21 چش بود که اینها یهو همه چی رو خراب کردن

مدتیه تو سایت رادار این عنوان رو گذاشته و نوشته "به زودی"
گیم پلی عالیه.بهترین و نزدیک ترین چیزیه که به یه شبیه ساز دیدم.ولی اینکه فقط با ایرانی ها جوین میشی بده و سخت و حوصله سر بر میشه.گاهی45 دقیقه میگذره و حریفی پیدا نمیشه.
اگر تو رادار فعال شد و شرایط آنلاین بازی برگشت به قبل از سال 98 خوب میشه.وگرنه شخصا سراغش نمیرم دیگه.

من این رو هر سال که آپدیت سالیانه میگیره دانلود میکنم به امید مسترلیگ ، آخرشم نمیاد.
منم دوباره پاک میکنم.

یادش بخیر مسترلیگ Pes 5 و 6 رو بدون وقفه تا سالها بازی میکردم.
دوران دانشگاه بود و فقط وقت بود که آتیش میزدم.
مستر لیگ چی میشه؟ اونم رایگانه؟
من یادمه که گفته بودن محتوای پولیه.
بخوره تو سرشون لعنتیها نمیدن که.
الانم که شایعه ها میگن ممکنه که به 2023 هم نرسه :|

خب سه چهار دست بازی کردم.

شدیدا شبیه PES 21 شده. سرعت بازی زیادتر شده. پاسخ دهی انیمیشن ها عالی شده و سریع دستورات رو اجرا میکنن. بازی بسیار نرم و روون شده که باعث شده بتونین مثل پس ۲۱ پاسکاری های تک ضرب و سریع انجام بدین. انیمیشن های جدید. اضافه شدن هوای بارانی، تغییر طول چمن و حالت روز. بهتر شدن نورپردازی. تغییرات اندک گرافیکی.

با نسخه ۲۳ کلی کیف کردم و از این نسخه شدیدا راضیم چون بازی خیلی شبیه PES 21 شده. فقط نمیدونم این گشادا کی مسترلیگ رو میدن :|

شدیدا شبیه PES 21 شده. سرعت بازی زیادتر شده. پاسخ دهی انیمیشن ها عالی شده و سریع دستورات رو اجرا میکنن. بازی بسیار نرم و روون شده که باعث شده بتونین مثل پس ۲۱ پاسکاری های تک ضرب و سریع انجام بدین. انیمیشن های جدید. اضافه شدن هوای بارانی، تغییر طول چمن و حالت روز. بهتر شدن نورپردازی. تغییرات اندک گرافیکی.

با نسخه ۲۳ کلی کیف کردم و از این نسخه شدیدا راضیم چون بازی خیلی شبیه PES 21 شده. فقط نمیدونم این گشادا کی مسترلیگ رو میدن :|
آنلاینم داره ؟

آقا خبری از random selection match نیست؟ من 21 رو فقط بخاطر این مود رو سیستم دارم چند نفره بشدت حال میده

• Like
Reactions: u.s.a
آنلاینم داره ؟
بازی فعلا فقط آنلاینه. البته بخش فرندلی هم داره.
فعلا سرورها در دست تعمیره. فردا ۱۱.۳۰ صبح باز میشه.
آقا خبری از random selection match نیست؟ من 21 رو فقط بخاطر این مود رو سیستم دارم چند نفره بشدت حال میده
خیر :D
این گشادا بعد سه سال هنوز مسترلیگ رو ندادن :lol:

شاهکار شده.
نسخه قبل بخاطر پاسخ دهی بالای انیمیشنها، بازیکنایی مثل هالند کاربرد نداشتن. الان تو این نسخه هالند رو گذاشتم، همون دست اول هتریک کرد :D
وضعیت سروراش چطوره راحت وصل میشه؟
خوبه. من که مشکل ندارم. با همراه اول و دی ان اس گوگل راحت میتونی بازی کنی.

• Like
Reactions: Siavash_MH
دوستان اپدیت ۲۰۲۴ بازی چجوره؟تیم هاش اضافه نشده؟من فقط افلاین دو نفره بازی میکنم و الانم ورژن ۲۳ شو دارم
اپدیت کنم یا فعلا زوده؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or