Multi Platform eFootball PES

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Konami
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
آخرین ویرایش:
آقا یه سوال من EFootball رو تازه شروع کردم دیدم مثلا درجه سختیا دو سه تاش باز بود بقیه قفل بود بعد دقیقه های بازی جز 5 و 10 قفل بود
داستانش چیه؟ چجوری میشه باز شه

آقا یه سوال من EFootball رو تازه شروع کردم دیدم مثلا درجه سختیا دو سه تاش باز بود بقیه قفل بود بعد دقیقه های بازی جز 5 و 10 قفل بود
داستانش چیه؟ چجوری میشه باز شه
فعلا بازی کامل نیست و همین درجات سختی و دقایق بازه.
یه مشکل دیگه اینکه dns
8.8.8.8
8.8.4.4 رو زدم اول وصل شد تا 30 در آپدیت شد بعد گیر کرد دیگه آپدیت نشد راه حل چیه؟
رو ps5 تست کردم
نتت چیه؟

سلام حسین جان خوبی داداش؟
این لگیسی ترنسفر رو کامل توضیح میدی بدونیم داستان چیه؟
درود
خب اسمم رو منشن کن بفهمم پست دادی :D
عالیه این قابلیت. ببین، هر بازیکنی که train میکنی، xp میگیره دیگه، خب؟ با این قابلیت میتونی xp های اون بازیکن رو، منتقل کنی به یک بازیکن دیگه. مثال میزنم؛
مثلا یادمه کاماوینگا داشتی که تا آخرین لول ترینش کرده بودی. حالا مثلا از تو پک، هالند لول ۱ در آوردی. میری رو هالند، لگسی ترنسفر رو میزنی و کاماوینگا رو انتخاب میکنی. حالا تمام xp های کاماوینگا به حساب هالند ریخته میشه و مثلا از لول ۱ میپره ۲۰. متوجه شدی؟ فقط دو مورد

یک: برای اینکار باید یه مبلغی gp هم بپردازی که بغل هر بازیکن زده چقدره.

دو: با این کار بازیکنت میپره. یعنی اون کاماوینگا دیگه از تیمت میره.

درود
خب اسمم رو منشن کن بفهمم پست دادی :D
عالیه این قابلیت. ببین، هر بازیکنی که train میکنی، xp میگیره دیگه، خب؟ با این قابلیت میتونی xp های اون بازیکن رو، منتقل کنی به یک بازیکن دیگه. مثال میزنم؛
مثلا یادمه کاماوینگا داشتی که تا آخرین لول ترینش کرده بودی. حالا مثلا از تو پک، هالند لول ۱ در آوردی. میری رو هالند، لگسی ترنسفر رو میزنی و کاماوینگا رو انتخاب میکنی. حالا تمام xp های کاماوینگا به حساب هالند ریخته میشه و مثلا از لول ۱ میپره ۲۰. متوجه شدی؟ فقط دو مورد

یک: برای اینکار باید یه مبلغی gp هم بپردازی که بغل هر بازیکن زده چقدره.

دو: با این کار بازیکنت میپره. یعنی اون کاماوینگا دیگه از تیمت میره.
اقا فدات این قابلیت بی نظیره

فعلا بازی کامل نیست و همین درجات سختی و دقایق بازه.

نتت چیه؟
وااااقعا خسته نباشن بعد یکی دو سال یه درجه سختیو نتونستن کامل کنن؟ چند نفرن مگه؟ سه چارتا برنامه نویس داره؟؟؟؟
---
نتم همراه اوله
دیگه ام بعد اون اوکی نشد

• Smile
Reactions: u.s.a
اینو بزن
۲۰۸.۶۷.۲۲۲.۲۲۲
۲۰۸.۶۷.۲۲۰.۲۲۰
از 2017 تا 2021 پای ثابت پی ای اس بودم.بهترینش هم به نظرم 2021(20) بود.تعریف ها رو اینجا دیدم از جمله از شما گفتم یه سر بزنم.
نت م مخابراته.تانوما.دی ان اس مناسب پیدا نکردم.همین رو هم زدم.ولی لایو آپدیت نمیگیره.
اگر شما یا دوستان دی ان اس مناسب دارن ممنون میشم راهنمایی گنید.

از 2017 تا 2021 پای ثابت پی ای اس بودم.بهترینش هم به نظرم 2021(20) بود.تعریف ها رو اینجا دیدم از جمله از شما گفتم یه سر بزنم.
نت م مخابراته.تانوما.دی ان اس مناسب پیدا نکردم.همین رو هم زدم.ولی لایو آپدیت نمیگیره.
اگر شما یا دوستان دی ان اس مناسب دارن ممنون میشم راهنمایی گنید.
الکترو
رادار

تست کن.

• Like
Reactions: Tatsumaru
ممنون از پاسخ
غیر از رادار حدود 10 تا دی ان اس چک کردم .الکترو هم جواب نداد.یکی جواب داد بالاخره.رادار رو سعی میکنم تا میشه سمتش نرم.
البته رو PS5 م.
بنویس کدوم جواب داد شاید بدرد کسی بخوره و گیر باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or