Multi Platform eFootball PES

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Konami
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
آخرین ویرایش:
شبیه ساز یعنی چی؟
الان با یه دسته یکی بازی کردم که تیمش این بود
P_20230414_010026.jpg
میبینید دیگه. فقط لجند. منم ۴۲۳۱ سوپر دفاعی چیدم. هافبکهای کناری رو هم زدم deep line. نتیجه؟ ۳-۰ با ضد حمله بردم. لذت خالص.
حالا برو فیفا. ۶-۵ و ۵-۴ و نتیاجی از این دست. یعنی حسرت یه کلین شیت به دلمون موند.هنوزم حیرونم که چجوری اون فیفا رو پلی میدن :|

حسی
شبیه ساز یعنی چی؟
الان با یه دسته یکی بازی کردم که تیمش این بود
View attachment 289893
میبینید دیگه. فقط لجند. منم ۴۲۳۱ سوپر دفاعی چیدم. هافبکهای کناری رو هم زدم deep line. نتیجه؟ ۳-۰ با ضد حمله بردم. لذت خالص.
حالا برو فیفا. ۶-۵ و ۵-۴ و نتیاجی از این دست. یعنی حسرت یه کلین شیت به دلمون موند.هنوزم حیرونم که چجوری اون فیفا رو پلی میدن :|
حسین جان برای شما کامل بدون لگ انلاین اجرا میشه یعنی کانکشن پنج خط من همیشه یک لگ کوچیک دارم و متاسفانه هیچوقت کانکشن پنج خط باهام بازی نکرده بهترینش چهار خط بوده با شاتل هستم با چه نتی بازی کنم کانکشن ۵ خط پیدا کنه

حسی

حسین جان برای شما کامل بدون لگ انلاین اجرا میشه یعنی کانکشن پنج خط من همیشه یک لگ کوچیک دارم و متاسفانه هیچوقت کانکشن پنج خط باهام بازی نکرده بهترینش چهار خط بوده با شاتل هستم با چه نتی بازی کنم کانکشن ۵ خط پیدا کنه
نه مشکلی ندارم. قبلا گفتم. ترجیحا با همراه اول بازی کن. با دی ان اس
۸.۸.۸.۸
۸.۸.۴.۴

• Like
Reactions: BALALEHABASHI
گیم پلی شاهکاره. بر پدر حمار کونامی لعنت که یه آپدیت گرافیکی نمیده تا سیل پلیرها سرازیر بشن سمت بازی.
لعنت بهش که اومد عنوان نسل نهمیش رو کلا کنسل کرد
کف ی بازی فوتبالی نسل نهمی موندیم,فیفا که که از 18 به اینور هیچ چیزیش عوض نشده و یک اشغال به تمام معنا هست
این بازی کراس پلی هم داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or