Multi Platform eFootball PES

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Konami
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
آخرین ویرایش:
رو فایو باید باشه. متاسفانه تنها نقطه ضعف بازی گرافیکشه. یه آپدیت گرافیکی بدن دیگه تکمیله.
هسته بازی بر مبنای پلتفرم موبایل ساخته شده اخه چطوری میتونن اپدیت گرافیکی بدن که محیط بازی از این رو به اون رو بشه؟

نسخه نسل نهم بازی رو کنسل کردن و هیچ وقت دیگه قرار نیست اون پیشرفت گرافیکی که من و شما انتظار داریم اتفاق بیوفته .

چرا اینقد گل زدن بر خلاف بازی تو درودیوار رقیبش حال میده؟😁
بازی از نظر گیمپلی به معنای واقعی به درجه راضی کننده ای که خیلی وقت بود تجربه نکرده بودم رسیده
فقط این کم کاریای کونامیو درک نکردم …
اگر هنوز پلیر ندارن اگه هنوز رغبت نمیکنن خیلیا بیان سمتش فقط مشکل خودشه
چند سال باید بگذره حداقل محتوای افلاین بازیو کامل کنید؟
اضافه کردن درجه سختی و تایم بازی و … چه سختی داره ناموسا؟😨
درک نمیکنم این کم کاریای عجیب کونامیو
بازیت پتانسیل داره خب عین ادمیزاد بچسب بهش دیگه…

چرا اینقد گل زدن بر خلاف بازی تو درودیوار رقیبش حال میده؟😁
بازی از نظر گیمپلی به معنای واقعی به درجه راضی کننده ای که خیلی وقت بود تجربه نکرده بودم رسیده
فقط این کم کاریای کونامیو درک نکردم …
اگر هنوز پلیر ندارن اگه هنوز رغبت نمیکنن خیلیا بیان سمتش فقط مشکل خودشه
چند سال باید بگذره حداقل محتوای افلاین بازیو کامل کنید؟
اضافه کردن درجه سختی و تایم بازی و … چه سختی داره ناموسا؟😨
درک نمیکنم این کم کاریای عجیب کونامیو
بازیت پتانسیل داره خب عین ادمیزاد بچسب بهش دیگه…
من از ۲۰۱۷ کوچ کردم سمت pes. مشکلی که pes همیشه داشته کمبود محتواست. وگرنه تو مبحث گیم پلی و فیزیک و انیمیشن پودر کرده فیفا رو. ولی محتوا نداره.
با ای فوتبال هم که شاهکار کردن. سه سال گذشته، ولی یه درجه سختی یا ادیت مود که رنگ تیمها رو درست کنیم هنوز ندادن. دیگه مسترلیگ که بخوره تو سرشون.

پوووووف 8-|

من از ۲۰۱۷ کوچ کردم سمت pes. مشکلی که pes همیشه داشته کمبود محتواست. وگرنه تو مبحث گیم پلی و فیزیک و انیمیشن پودر کرده فیفا رو. ولی محتوا نداره.
با ای فوتبال هم که شاهکار کردن. سه سال گذشته، ولی یه درجه سختی یا ادیت مود که رنگ تیمها رو درست کنیم هنوز ندادن. دیگه مسترلیگ که بخوره تو سرشون.

پوووووف 8-|
متاسفانه اون اسطوره هایی که تو دهه ۲۰۰۰ سری WE و PES می‌ساختند دیگه نیستند 🙁

واقعا حیف ...
حتی همین الان PES 5 یا 6 از فوتبال های الان بهترن

View attachment VID_20230426_200653_458.mp4

واقعا حیف ...

View attachment 291132
تا سه سال پیش که پی سیم سوخت، we 2000 و 99 رو با داداشام بازی میکردم :D

واقعا حیف ...

View attachment 291132
پلیر آیدی رونالدینیو تو حلقم :|
Pes 6 بهترین بازی ورزشی تمام ادوار :دی

پلیر آیدی رونالدینیو تو حلقم :|
Pes 6 بهترین بازی ورزشی تمام ادوار :D
من آخرین فوتبالی که روش قفلی زدم Pes 2006 بود.
بعد از WEهای 99 -2000 و فیفا 2002 تا 2004 از 2005 به دعوت یکی از بچه ها دوباره برگشتم به PES و واقعا فکم افتاد از اون همه جزئیات.
اصلا اون آب و هوای برفی ، گرافیک و گیم پلی فوق العاده ، تیم میلان با شوچنکو...:((

چقدر خوب بود واقعا.

اما بیشترین تایمم همون 2006 بود که یادم نیست چندین فصل مستر لیگ بازی کردم و بازیکن پرورش دادم و فروختم.
یادمه که تا چندسال بعد بطور روزانه چند ساعت بازی میکردم.
واقعا هنوز هم رو دستش نیست.

از 2007 به بعد دیگه در حد اینکه گیم نت بازی کنم یا خونه دوستان دور هم بزنیم که دیگه جذابیتش رو برام از دست داد.

من با لپ تاپ بازی میکنم. استیم دسته بازی رو ps4 شناسایی میکنه ولی داخل efootball علامت دکمه های xbox نمایش میده. چند روش مختلف هم انجام دادم درست نشد.
نمیشه تغییر داد؟

سلام
دوستان کسی اطلاع داره در اپدیت فعلی efootball کدوم بخش ها به شکل رایگان و آفلاین قابل اجرا هستن؟درجات سختی به بازی رایگان اضافه شده یا خیر؟

نسخه ۲۰۲۳ پیشرفت محسوسی نسبت به ۲۰۲۲ داشته.به لحاظ گرافیکی متحول شده.احساس می کنم گیم پلی بازی از جهاتی شبیه فیفا شده از طرف دیگه گل زدن و حتی نزدیک شدن به دروازه حریف نسبت به نسخه ۲۰۲۱ خیلی سخت تر شده.
برداشت اولیه من از نسخه ۲۳ این بود تا ببینیم بعدش چی می شد.

سلام. یه یه ساعتی 2023 رو تست کردم، بنظرم بازی خیلی خوب شده و پیشرفت کرده. کاش هیچوقت F2P نمیشد و مثل قدیم میشد مود های مختلف اضافه کرد و لباس و اسم و لوگو تیم ها رو درست کرد.
ولی گیم پلی بازی مثل قدیم جذابه و خیلی خیلی بهتر از اون آرکید مسخره ی EA هست. من هیچجوره نمیتونم فوتبال EA رو بازی کنم، 3-4 سال اخیر هم فقط تونستم نهایت فوتسالش رو بازی کنم ...

ولی eFootball بنظرم خیلی بازی خوبی شده چون هسته ی گیم پلی بازی همچنان جذاب و حس واقعی تری داره از شبیه سازی فوتبال. اگر کسی دنبال شبیه سازی بهتر و واقعی تر باشه قطعا انتخابش این بازیه.

فقط مشکلی که دارم اینه لبتاب من سیستم پیشنهادی بازی رو داره ولی بازی برام با لگ و افت فریم اجرا میشه، هنوز نتونستم تجربه روون بازی رو حتی داشته باشم.

سلام. یه یه ساعتی 2023 رو تست کردم، بنظرم بازی خیلی خوب شده و پیشرفت کرده. کاش هیچوقت F2P نمیشد و مثل قدیم میشد مود های مختلف اضافه کرد و لباس و اسم و لوگو تیم ها رو درست کرد.
ولی گیم پلی بازی مثل قدیم جذابه و خیلی خیلی بهتر از اون آرکید مسخره ی EA هست. من هیچجوره نمیتونم فوتبال EA رو بازی کنم، 3-4 سال اخیر هم فقط تونستم نهایت فوتسالش رو بازی کنم ...

ولی eFootball بنظرم خیلی بازی خوبی شده چون هسته ی گیم پلی بازی همچنان جذاب و حس واقعی تری داره از شبیه سازی فوتبال. اگر کسی دنبال شبیه سازی بهتر و واقعی تر باشه قطعا انتخابش این بازیه.

فقط مشکلی که دارم اینه لبتاب من سیستم پیشنهادی بازی رو داره ولی بازی برام با لگ و افت فریم اجرا میشه، هنوز نتونستم تجربه روون بازی رو حتی داشته باشم.
بازی مثل قبل فقط مود انلاین داره؟

بازی مثل قبل فقط مود انلاین داره؟
آره ظاهرا چیزی که من خوندم، اواخر امسال (میلادی) میخواد مسترلیگ بده.
اواسط آگست تا سپتامبر هم آپدیت 2024 منتشر میشه.

فقط یه بخش Trial داره که میتونی آفلاین پلی بدی که اونم خیلی محدود عه و این بده.

• Like
Reactions: u.s.a and sopranus

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or