Edge: تفاوت واقعی قدرت سخت افزاری بین PS4 و Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت
این مقاله ترجمه گزارشات منابع، سازندگان و استدیوهای مختلف است که با مجله Edge در ارتباط هستند.

PS4-vs-Xbox-One.jpg

بسیاری از سازندگان در منابع مختلف ذکر کرده اند که تفاوت قدرت سخت افزاری بین PS4 و Xbox One بسیار فاحش است و این اختلاف به 50 درصد می رسد.
سازندگان رابط ما اعلام کرده اند که RAM کنسول PS4 می تواند اطلاعات را 40-50 سریعتر از Xbox One بخواند و بخش Arithmetic Logic Unit) ALU) آن نیز 50 درصد سریعتر است. یکی از آنها گفته است که طی آزمایش انجام شده، Xbox One از ESRAM رنج میبرد و نمونه ساخته شده در PS4 با رزولوشن 1080×1920 و 30 فریم در ثانیه مساوی با رزولوشن 900×1600 و حدود 20 فریم درثانیه با Xbox One است. مایکروسافت از مشکلات Xbox One مطلع می باشد و برای همین سعی کرده است با افزایش سرعت پردازش، این فاصله را پر کند. یکی از دیگر از سازندگان می گوید: "این تغییر خارق العاده نیست اما از هیچی بهتر است"
یک منبع دیگر اعلام کرده است حتی در چنین زمان کمی که تا عرضه باقی مانده است، سخت افزار ثابت نیست. سونی و مایکروسافت هر دو در حال افزایش قدرت گرافیک هر دو کنسول هستند و منبعی دیگر در گزارش خود گفته است که Xbox One عقب مانده است. یکی دیگر، گرافیک این کنسول را فاجعه خطاب کرده است. گرافیک هردو کنسول حتی تا بعد از عرضه نیز افزایش پیدا خواهد کرد که تفاوت ها را کمتر خواهد کرد.

XboxOne1-610x343.jpg

یکی دیگر از سازندگان می گوید که Xbox One با صادر کردن فرامین زیاد در حافظه کمی سریعتر از PS4 خواهد شد.
هر دو کمپانی سازندگان را دعوت می کنند تا از امکانات جابی کنسول ها استفاده کنند (نظیر گیم پد DS4 و کینکت در Xbox One). یکی از سازندگان پیرامون این موضوع می گوید: "آنها از ما می خواهند از لوازم جانبی کنسول هایشان استفاده کنیم تا بر دیگری برتری بدست بیاورند. اما تا زمانی که یک طراحی خوب و مشوقی وجود نداشته باشد این کار را به ندرت انجام می دهیم."
جدا از بحث سرعت، بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود دارای تفاوت های ناچیزی است. یکی از منابع می گوید: "گرافیک ضعیف در هر دو کنسول مانع پیشرفت اضافه در هر دو کنسول می شود و سازندگان هنوز با سخت افزار آشنایی ندارند." یک منبع معتقد است که پس از اولین موج عرضه PS4 و Xbox One شاهد استفاده بیشتر از قابلیت های هر دو کنسول خواهیم بود. در آن موقع دیگر سازندگان تجربه بیشتری دارند.

PS4-610x343.jpg

منبعی دیگر معقد است که تفاوت کیفیت یک بازی در نسخه های PS4 و Xbox One مشکلاتی را بین صاحبان پلتفرم، ناشرین و سازندگان به وجود خواهد آورد. اگر نسخه PS4 یک بازی که قرار است برای Xbox One نیز عرضه شود دارای فریم دهی و رزولوشن بیشتری باشد بایستی برای جلوگیری از پیش آمدن مشکلات ذکر شده، این مزایا کنار گذاشته شود.یک استدیو در پاسخ به این موضوع گفته است که: "ما می توانیم بدون هیچ مشکل سیاسی بازی خود را برای یک پلتفرم، با کیفیت بهتری عرضه کنیم اما مسئله اینجاست که به هیچ وجه از نظر اقتصادی معنی ندارد. مگر اینکه یک تفاوت کوچک فقط داشته باشیم."
تفاوت بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود کمتر است و ارتقاء گرافیک به علاوه سیستم cloud شاید حتی به نفع Xbox One تمام شود. جدا از این مورد، PS4 کنسول تواناتری در هنگام عرضه خواهد بود.
EDGE

آخرین ویرایش:
از همون اول هم مایکروسافت معلوم بود چه گندی زده . اون با سیاست های اولیه اش ، این هم از به در و دیوار کوبیدن های خودش ( و فن هاش :lol: ) و ارتقاهای کاذب سخت افزاریش .

بعضی چیزها حقیقته و نیاز به اثبات نداره قوائد تئوری عملی نداره کی میتونه این را رد کنه مایکرو لانچ تایتل های بهتری داره ؟!

کدوم قرارداد ؟! نکنه این قراردادها فقط از طرف مایکرو بسته شده ؟ که بازیسازها چیزی نگن ؟! چرا سونی قرار داد نبسته که چیزی بگن ؟ و اسم خودشون را هم فاش کنند ؟! حرفی که داری میزنی مسخرست این نسل 100 تا بازیساز از اول نسل تا اخر این نسل شفاف میگفتند کدوم کنسول برتره و سیاستی هم پشتش نبود ! لول !

xbox و ps2 خیلی فرق میکرد ! دلیلش اینه ps2 چند سال زودتر اومده بود و بازیسازها ترجیح میداد لید پلتفورم را همون ps2 قرار بدند یعنی تمام انجیناشون بر روی ps2 بهینه میشد ولی تو بازیهایی مثل doom3 میشد این تفاوت وحشتناک را دید !

این چیزها نیاز به بحث نداره همین نسل که اومد و رفت چی شد ؟ با اینکه 360 و ps3 تفاوت زیادی از لحاظ قدرت نداشتند ولی همون اول نسل بین بازیهای مولتی پلتفورم به قشنگی میشد تفاوت را دید حتی تفاوت های وحشتناک ! که نیاز به نام بردن بازیها نیست ! تمام این دلایل را بزاریم به خاطر سختی بازی سازی روی Ps3 ولی چرا بازی سازها به خاطر دلایلی و سیاست ها نسخه 360 را ضعیفتر نکردند تا در کیفیت ps3 باشه ؟!

کلا این خبرهای قویتر بودن ps4 از یه جای درست و حسابی سرچشمه نمیگیره تمام این خبرهای جنجالی را مجله EDGE میده که از اول نسل ضدیت خودش را روی مایکرو شروع کرده و چپ و راست داره از مایکرو ایراد میگیره چرا این نظر سنجی ها را سایت دیگه انجام نمیده ؟ تا حالا دوتا ادم درست حسابی نظر دادند که گفتند فرقی نداره !

سوم اینکه قبلا هم گفتم به خاطر پچیده بودن سخت افزار مایکرو نمیشه همون اول پتانسیلش را کشید بیرون ولی خب اگه این پیچیدگی را اضافه کنی ( مثل همین نسل PS3 ) به اضافه تفاوت 50 درصدی ! لول ! هیچ بنی بشری و قوم و قبیله ای نمیتونه رد کنه که باید تفاوت را اول نسلی ببینیم ! دلیل و سیاست ها که تفاوت ایجاد نکنند هم چرت و چرندی بیش نیست که یه تعداد بخواند اسرار کنند روش ! وگرنه سازنده کنسول اونقدر احمق تشریف نداره کنسول قوی تر بسازه . همین نسل هم حرف من را کاملا ثابت میکنه . خود من سر این موضع باور دارم ولی نه در این حد که تفاوت اینطوری اشکار باشه !
وقتی میگه ماکرو لانچ بهتری داره همچنان داره از سونی جانبداری میکنه ؟ خیلی راحت میتونست بگه سونی لانچ بهتری داره و هیچکس هم نمیتونه چیزی بگه .

لانچ کنسول x1 و بهتر بودنش رو خود ـه edge گفته و ربطی به سازنده ها نداره ولی اختلاف قدرت بین دو کنسول چیز خیلی مهمی هست که تمام نسل رو در پی داره و سازنده ها حق اظهار نظر ندارن در این مورد . ینی اینقدر سخته ؟

قبل از شروع نسل قبل کودوم سازنده ها اومدن گفتن فلان کنسول قوی تره ؟ ینی زمین و آسمون رو به هم میدوزی تا بتونی جواب بدی . نمیشه که اینجوری .

اون اختلاف وحشتناک رو میشه نشون بدی به من بین 3 و 360 ؟ چند بار گفتیم که این اختلاف جزئی تو این نسل به خاطر لید پلتفورم بودن ـه 360 بود ؟

نسل قبلتر همه بر پایه ps2 بهینه کرده بودن ؟؟؟؟ پس این نسل هم همه بر پایه 360 بهینه کرده بودن لابد ؟؟ پس اون بازیایی که لید پلتفورمش 3 بود و کیفیت بهتری نسبت به 360 داشت چی ؟

چون منبع مشخص نیست نمیشه گفت درست حسابی نیست . چون سازنده ها حق ندارن بگن فلان کنسول بهتره (این 100 بار)

اقا جان :d عزيزم :d چه خبر مگه جنگه ؟؟!! :d اختلاف ps3 يا x360 با wii كه خيلي بيشتر از 50% و در واقع تقريبا يه نسل فاصله دارن يني اختلافشون چنصد درصد هست نه 50% پس مقايسه شما خيلي غلو اميز و غلط هست :d
بقیه جاهای پست رو ول کردی چسبیدی به همون یه تیکه؟! با دقت بخونید ببینید چی نوشتم بعد جواب بدین حداقل. گفتم از اونجایی که خیلی شبیه به PC طراحی شدن کنسول ها خیلی راحت تر میشه پورت کرد بازی ها رو و بعضی از جزئیاتش رو کم کرد.

من کماکان معتقدم این صحبت هارو سازنده های فرست پارتی میتونن اثبات کنن! هرکدوم از کنسول ها قوی تر باشه (حالا یا PS4 با این اختلاف هایی که میگن و یا X1 با Cloud و تکنولوژی های خودش) باید تو بازی ها خودش رو نشون بده!

بار اولی نیست که همچین صحبت هایی رو در مورد قیاس کنسول ها میشنویم! سکوت خبری مایکروسافت در مورد کنسولش و دادن تیکه تیکه اطلاعات به همراه خبرهایی هم که هر روز مبنی بر افزایش قدرت کنسولش میشنویم میتونه اثبات کنه که این نسل مایکروسافت موفق به طراحی کنسول ضعیف تر شده. اما باز هم اینجور صحبتها اصلا مهم نیست. یعنی سر سوزنی مهم نیست! مهم این که هر کنسولی، فرقی نداره، هر برتری که داره در عمل و توی بازی هاش نشون بده! فقط این یه مورد هست که هم فیزیکی و قابل مشاهده و درکه و هم به درد ما گیمرها میخوره! بقیش کشک و باد هواس!

من صبر میکنم ببینم بنچمارک بازی ها چیو نشون میده. واضح هست که مثلا تو سه چهار سال آینده اگه بازی های PS4 مثلا 50٪ بهتر از X1 نباشن این اعداد پوچ بودن یا برعکس.

مثلا تو سه چهار سال آینده اگه بازی های PS4 مثلا 50٪ بهتر از X1 نباشن این اعداد پوچ بودن یا برعکس.
چون %50 سرعت رم ps4 بیشتره یعنی باید نصف به نصف تفاوت باشه بین دوتا نگارش؟ :دی. مثلاً اگر Assassin's Creed XIV روی XBONEـ 720p & 30fps بود حتما باید نسخه ps4ش 1440p و 60fps باشه؟ کسی گفته 2 برابر قویتر ما نمیدونیم !! :دی.

آخرین ویرایش:
چون %50 سرعت رم ps4 بیشتره یعنی باید نصف به نصف تفاوت باشه بین دوتا نگارش؟ :دی. مثلاً اگر Assassin's Creed XIV روی XBONEـ 720p & 30fps بود حتما باید نسخه ps4ش 1440p و 60fps باشه؟ کسی گفته 2 برابر قویتر ما نمیدونیم !! :دی.

آقا شماها چرا اینقدر سطحی نگر هستید!:دی منظورم یه چیز دیگس! میگم هر کنسولی که قوی تره باید این برتری رو توی عمل نشون بده در غیر اینصورت یک سری ادعا و حرف پوچ و تو خالی هست! نگاه شخصی من اینجوری هست. حالا با درصدها کار ندارم! 10 درصد یا 1000 درصد قوی تر!

وقتی میگه ماکرو لانچ بهتری داره همچنان داره از سونی جانبداری میکنه ؟ خیلی راحت میتونست بگه سونی لانچ بهتری داره و هیچکس هم نمیتونه چیزی بگه .
عجب بحث مسخره ی
یه عقبمونده ذهنی هم بیاری باز میفهمه لانچ وان بهتره.فکر کنم متعصب ترین و بی منطق ترین فن سونی هم اینو قبول داشته باشه
اگه میگفت لانچps4بهتره اعتبارش تا حد بهشت همسایه پایین میومد:دی

عجب بحث مسخره ی
یه عقبمونده ذهنی هم بیاری باز میفهمه لانچ وان بهتره.فکر کنم متعصب ترین و بی منطق ترین فن سونی هم اینو قبول داشته باشه
اگه میگفت لانچps4بهتره اعتبارش تا حد بهشت همسایه پایین میومد:دی
همینجوریشم پایینه اعتبارش :دی من منظورم اینه که edge جانبداری نمیکنه و چیزی رو که حقیقت داره میگه و این مقاله رو هم فقط نقل قول کرده . see the big picture .

بعضی چیزها حقیقته و نیاز به اثبات نداره قوائد تئوری عملی نداره کی میتونه این را رد کنه مایکرو لانچ تایتل های بهتری داره ؟!

کدوم قرارداد ؟! نکنه این قراردادها فقط از طرف مایکرو بسته شده ؟ که بازیسازها چیزی نگن ؟! چرا سونی قرار داد نبسته که چیزی بگن ؟ و اسم خودشون را هم فاش کنند ؟! حرفی که داری میزنی مسخرست این نسل 100 تا بازیساز از اول نسل تا اخر این نسل شفاف میگفتند کدوم کنسول برتره و سیاستی هم پشتش نبود ! لول !

xbox و ps2 خیلی فرق میکرد ! دلیلش اینه ps2 چند سال زودتر اومده بود و بازیسازها ترجیح میداد لید پلتفورم را همون ps2 قرار بدند یعنی تمام انجیناشون بر روی ps2 بهینه میشد ولی تو بازیهایی مثل doom3 میشد این تفاوت وحشتناک را دید !

این چیزها نیاز به بحث نداره همین نسل که اومد و رفت چی شد ؟ با اینکه 360 و ps3 تفاوت زیادی از لحاظ قدرت نداشتند ولی همون اول نسل بین بازیهای مولتی پلتفورم به قشنگی میشد تفاوت را دید حتی تفاوت های وحشتناک ! که نیاز به نام بردن بازیها نیست ! تمام این دلایل را بزاریم به خاطر سختی بازی سازی روی Ps3 ولی چرا بازی سازها به خاطر دلایلی و سیاست ها نسخه 360 را ضعیفتر نکردند تا در کیفیت ps3 باشه ؟!

کلا این خبرهای قویتر بودن ps4 از یه جای درست و حسابی سرچشمه نمیگیره تمام این خبرهای جنجالی را مجله EDGE میده که از اول نسل ضدیت خودش را روی مایکرو شروع کرده و چپ و راست داره از مایکرو ایراد میگیره چرا این نظر سنجی ها را سایت دیگه انجام نمیده ؟ تا حالا دوتا ادم درست حسابی نظر دادند که گفتند فرقی نداره !

سوم اینکه قبلا هم گفتم به خاطر پچیده بودن سخت افزار مایکرو نمیشه همون اول پتانسیلش را کشید بیرون ولی خب اگه این پیچیدگی را اضافه کنی ( مثل همین نسل PS3 ) به اضافه تفاوت 50 درصدی ! لول ! هیچ بنی بشری و قوم و قبیله ای نمیتونه رد کنه که باید تفاوت را اول نسلی ببینیم ! دلیل و سیاست ها که تفاوت ایجاد نکنند هم چرت و چرندی بیش نیست که یه تعداد بخواند اسرار کنند روش ! وگرنه سازنده کنسول اونقدر احمق تشریف نداره کنسول قوی تر بسازه . همین نسل هم حرف من را کاملا ثابت میکنه . خود من سر این موضع باور دارم ولی نه در این حد که تفاوت اینطوری اشکار باشه !

مثل پست اولم که گفتم جمله اول و اخر edge مسخره ترین و بچگانه ترین چیزی که میشه شنید .
به نظر خودم هم Launch Title های X1 بهتر هستن و توی چند تا تاپیک هم این موضوع رو گفتم ، ولی تا وقتی که نقدهای بازی های هر دو کنسول منتشر نشه ، این قضیه فقط پیش بینی و سلیقه هست و حقیقت نیست ! :دی
کلاً NDA چیز عجیبی نیست ! :دی چیزی هست که اجازه ارائه اطلاعات خاص در یه زمینه رو نمیده. مثل همونی که در مورد Xbox One شایعه ـش اومده که شاید کارت گرافیکش نمیدونم چی چی باشه ولی تا تاریخ فلان حق ندارن در موردش صحبت کنن. NDA کنسول ها هم ممکنه از تاریخ X تا تاریخ Y باشه. یعنی ممکنه از دو ماه پیش شروع شده باشه تا دو ماه بعد از عرضه کنسول ها. چون اگه تفاوت خاصی بین دو تا کنسول باشه ، دیگه بعد از عرضه اون ها مشخص میشه و نیازی به مخفی کاری نیست و بازیسازها میتونن راحت تر صحبت کنن. خوبه مثال آوردم ! :دی Marcus Nilsson (دیگه اسم و فامیلش رو هم واضح نوشته و ناشناس نیست !) از استودیوی Ghost Games اومد گفت NFS توی یکی از کنسول ها کمی بهتره. ولی اسم کنسول رو نیاورد. دلیلش چیه به نظرت ؟! میخواسته تست هوش از ملت بگیره ؟! :دی من هرچقدر فکر میکنم به دلیل خاصی به جز همون موردی که گفتم نمیرسم. میتونست به جای اینکه دو ساعت خودش رو خسته کنه و بگه بازی رو یکی از کنسول ها بهتره و یکی از کنسول ها فلان طوره و ... ، راحت یه جمله بگه : بازی رو کنسول X بهتر از Y هست. والسلام !
من خودم با Edge حال نمیکنم و از نقدهاش هم اصلاً خوشم نمیاد ، ولی مجله ای با این همه اعتبار و سابقه نمیاد برای همچین مسائلی دروغ تحویل بده. اگه میتونست اسم طرف رو بیاره هم 100% این کار رو میکرد ، چون فقط نیاز به تایپ دو تا کلمه برای اسم و فامیلش داره و هزینه ای نداره ، ولی خب لابد اجازه این کار رو نداره که اسمش رو ننوشته !
PS2 چند سال که نه ، کلهم یه سال زودتر از Xbox اومد. بازیسازها هم نمیان سال 2000 انجینشون رو بر اساس PS2 تنظیم کنن و تا 2005 و پایان نسل هم بهش دست نزنن ! Doom 3 اصلاً برای PS2 نیومد ، چون سخت افزار PS2 نمیتونست بازی رو اجرا کنه ! :دی همین Doom 3 و HL2 و ... اتفاقاً بهترین شاهدها برای تفاوت عظیم بین PS2 و Xbox بودن ، ولی در نهایت بازی های مولتی پلتفورم توی این دو کنسول خیلی نزدیک همدیگه بودن.
تفاوت های وحشتناک بین بازی های PS3 و 360 ؟! ول کن فرخ ! :دی کلهم به جز 3،4 تا بازی ، تفاوت وحشتناکی وجود نداشت. درسته که DF و بقیه سایت ها میان میگن فلان بازی توی 360 فریم ریتش انقدر هست و توی PS3 دو تا دونه چمن کمتر داره ، ولی تفاوت بین 99% بازی های مولتی پلتفورم این نسل انقدر کم بوده که گیمر معمولی به سختی متوجهش میشه.
تمام این خبرها رو Edge منتشر میکنه ؟!! الله اکبر ! :دی یکی از اولین جاهایی که این خبر رو منتشر کرد Digital Foundry بود. یعنی جایی که همه قبولش دارن و چه فن های PS3 و چه فن های 360 بهش استناد میکنن. DF بود که گفت طبق شواهد و مدارکی که از سخت افزار دو کنسول داریم ، PS4 فلان درصد قوی تر هست و این حرفا. Edge کجا بود ! Edge هم دو روز دیگه ممکنه کلی از مایکروسافت تعریف کنه و تحویلش بگیره ، همون طور که توی مقاله چند روز پیشش در مورد X1 خوب گفته بود.
خب اون رو که خود من هم گفتم احتمالاً تفاوت خیلی زیاد نیست و این 50% و این حرفا اغراقه ! :دی مخصوصاً اینکه مایکروسافت هر روز داره سخت افزارش رو دستکاری میکنه و یه روز خبر افزایش قدرت توی فلان بخش میاد و فرداش بالا رفتن سرعت کلاک CPU و ... تازه Cloud هم هست که خودش چیز مهمیه و قراره توی بازی هایی مثل Watch Dogs باعث پویاتر شدن نسخه X1 نسبت به PS4 بشه. اصلاً حرف های من در مورد این 50% نبود و در مورد دو نکته (ناشناس بودن افرادی که این حرف ها رو زدن + تفاوت کم بین گرافیک بازی های مولتی پلتفورم) بود.

یه صحبت جالبی هم که بعضی از بچه ها میکنن اینه که میگن فلان کنسول برتره و این نظر شخصی منه! در مورد مساول فنی و تکنیکی که نظر شخصی سندیتی نداره! وگرنه میشه گفت میکرو قویترین گیمینگ دیوایس (الان ممد فروبری میاد!:دی) دنیاست و این نظر شخصی منه!

من قبلا فکر میکردم اگه50درصد قویتر باشه دیگه بازی های مولتی خیلی بهتر اجرا میشن فروش نرم افزار وان پایین میاد
ولی اینجور که سازنده ها میگن همچین کاری نمیکنن چون دیگه نسخه وان رو کسی نمیخره و دیگه ساختش چه سودی داره؟منطقیه
پس فکر کنم کیفیت بازیهای مولتی تو این نسل هم مثل نسل های قبل باشه یعنی خیلی کم:دی
پس برا دیدن اختلاف قدرت باید منتظر بازی های انحصاری باشیم

تو بازیهای مالتی پلتفرم تفاوت خاصی رو نمیشه بین 2 کنسول مشاهده کرد.حداق تا نیمه ی اول عمر کنسول های نسل هشتم چنین چیزی قابل مشاهده نیست.خود سازنده ها هم نمیان چنین کاری بکنن.
من فقط دوست دارم قدرت ps4 رو در بازیهای انحصاریش ببینم همین.
موضوع اینجاست که همه ی فن های سونی تو بازیسنتر قبول دارن که این اعداد و ارقام یکم اغراق شده در موردش و ما تو عمل این اختلاف 50% رو نمیبینیم.ولی متاسفانه نمیدونم چرا خود فن های ماکروسافت اینقدر اصرار دارن بگن این 50% درسته وحتما باید تو عمل چینین چیزی وجود داشته باشه.
مثلا این این حرفارو میزنین که اگه فردا روزی یه بازی مالتی پلتفرم رو xbox1 رزولیشن 720 و فریم ریت 30 داشت و رو ps4 این به 1080p و 60 فریم نرسید بگید اها دیدید سونی چه دروغ گویه کثیفیه.e3 2005 تکرار شد دیدید دیدید:d

Edge و GS و ... با مایکروسافت تو این نسل اگرهم لج هستن چون مثل یه عده فنبوی بی چون و چرا نیستن . دیدن سیاستهای درستی درقبال مشتری هاش نداشته. دیدن کنسولش گرونه. دیدن کنسولش با اینهمه ایرادات ضعیفترم هست عجیب نیست اگه طرفدار X1 نشن با اینهمه اوصاف.
کلا ما ملت آخر تعصبات بیجاییم. از کامنتهای خبر توی سایتهای دیگه معلومه توی خود آمریکا انقدر فن جان برکف نداشته باشه X1.

آخرین ویرایش:
باشه، هر چی مایکروسافت گفت قبوله :-j
PS4 and Xbox One power difference is minimal, says Kojima - Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain for Xbox One News
Xbox One, PS4 Hardware Essentially Identical: John Carmack - Forbes
:-/
ای بابا همین دو روز پیش بود که دوستان آخرین مقاله Edge در مورد دو تا کنسول رو توی اون یکی تاپیک گذاشته بودن و جمله های مورد نظر رو بولد میکردن ! :biggrin1: مقاله ای که بیشتر به نفع X1 بود تا PS4. یعنی Edge همچین یه طرفه هم نیست !
اونی که Bold میکرد من بودم، در مورد این خبر هم نظری ندادم، الان فکر نکنم حرفهای من به بقیه مربوط باشه :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or