Edge: تفاوت واقعی قدرت سخت افزاری بین PS4 و Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت
این مقاله ترجمه گزارشات منابع، سازندگان و استدیوهای مختلف است که با مجله Edge در ارتباط هستند.

PS4-vs-Xbox-One.jpg

بسیاری از سازندگان در منابع مختلف ذکر کرده اند که تفاوت قدرت سخت افزاری بین PS4 و Xbox One بسیار فاحش است و این اختلاف به 50 درصد می رسد.
سازندگان رابط ما اعلام کرده اند که RAM کنسول PS4 می تواند اطلاعات را 40-50 سریعتر از Xbox One بخواند و بخش Arithmetic Logic Unit) ALU) آن نیز 50 درصد سریعتر است. یکی از آنها گفته است که طی آزمایش انجام شده، Xbox One از ESRAM رنج میبرد و نمونه ساخته شده در PS4 با رزولوشن 1080×1920 و 30 فریم در ثانیه مساوی با رزولوشن 900×1600 و حدود 20 فریم درثانیه با Xbox One است. مایکروسافت از مشکلات Xbox One مطلع می باشد و برای همین سعی کرده است با افزایش سرعت پردازش، این فاصله را پر کند. یکی از دیگر از سازندگان می گوید: "این تغییر خارق العاده نیست اما از هیچی بهتر است"
یک منبع دیگر اعلام کرده است حتی در چنین زمان کمی که تا عرضه باقی مانده است، سخت افزار ثابت نیست. سونی و مایکروسافت هر دو در حال افزایش قدرت گرافیک هر دو کنسول هستند و منبعی دیگر در گزارش خود گفته است که Xbox One عقب مانده است. یکی دیگر، گرافیک این کنسول را فاجعه خطاب کرده است. گرافیک هردو کنسول حتی تا بعد از عرضه نیز افزایش پیدا خواهد کرد که تفاوت ها را کمتر خواهد کرد.

XboxOne1-610x343.jpg

یکی دیگر از سازندگان می گوید که Xbox One با صادر کردن فرامین زیاد در حافظه کمی سریعتر از PS4 خواهد شد.
هر دو کمپانی سازندگان را دعوت می کنند تا از امکانات جابی کنسول ها استفاده کنند (نظیر گیم پد DS4 و کینکت در Xbox One). یکی از سازندگان پیرامون این موضوع می گوید: "آنها از ما می خواهند از لوازم جانبی کنسول هایشان استفاده کنیم تا بر دیگری برتری بدست بیاورند. اما تا زمانی که یک طراحی خوب و مشوقی وجود نداشته باشد این کار را به ندرت انجام می دهیم."
جدا از بحث سرعت، بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود دارای تفاوت های ناچیزی است. یکی از منابع می گوید: "گرافیک ضعیف در هر دو کنسول مانع پیشرفت اضافه در هر دو کنسول می شود و سازندگان هنوز با سخت افزار آشنایی ندارند." یک منبع معتقد است که پس از اولین موج عرضه PS4 و Xbox One شاهد استفاده بیشتر از قابلیت های هر دو کنسول خواهیم بود. در آن موقع دیگر سازندگان تجربه بیشتری دارند.

PS4-610x343.jpg

منبعی دیگر معقد است که تفاوت کیفیت یک بازی در نسخه های PS4 و Xbox One مشکلاتی را بین صاحبان پلتفرم، ناشرین و سازندگان به وجود خواهد آورد. اگر نسخه PS4 یک بازی که قرار است برای Xbox One نیز عرضه شود دارای فریم دهی و رزولوشن بیشتری باشد بایستی برای جلوگیری از پیش آمدن مشکلات ذکر شده، این مزایا کنار گذاشته شود.یک استدیو در پاسخ به این موضوع گفته است که: "ما می توانیم بدون هیچ مشکل سیاسی بازی خود را برای یک پلتفرم، با کیفیت بهتری عرضه کنیم اما مسئله اینجاست که به هیچ وجه از نظر اقتصادی معنی ندارد. مگر اینکه یک تفاوت کوچک فقط داشته باشیم."
تفاوت بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود کمتر است و ارتقاء گرافیک به علاوه سیستم cloud شاید حتی به نفع Xbox One تمام شود. جدا از این مورد، PS4 کنسول تواناتری در هنگام عرضه خواهد بود.
EDGE

آخرین ویرایش:
خب شما همین مشخصاتی که اعلام کردند رو بهم از روش ثابت کن PS4 پنجاه درصد برتره! اثبات این شکلی می خوام ها:

Ram PS4 = 8 اما Ram X1 = 4 پس 50 درصد Ram PS4 قوی تر است.
CPU PS4 core i 8 اما CPU X1 core i 4 پس 50 درصد CPU PS4 قوی تر است.
و به همین صورت
.
.
.

نتیجه نهایی: PS4 در نهایت 50 درصد قوی تر از X1 است.

-----------------------------------------------------------------

عزیزان اینا همش حرفه . مگه مایکروسافت شرکت آقای بوقه که اینقدر کنسولش ضعیف تر از رقیبش باشه؟خوبه بیشتر مشخصات سخت افزاریش تو همون کنفرانس معرفیش رونمایی شد و همه دیدیم چه سخت افزار خوبی داره.
رم:
XBone: 8GB 2133 MHz DDR3 - 68.3 GB/s BW
PS4: 8GB 5500 MHz GDDR5 - 176.0 GB/s BW

گرافیک:
XBone: 768 GPU Cores - 1.23 TFLOPS
PS4: 1152 GPU Cores - 1.84 TFLOPS

من دیگه نمیدونم اینا چند درصد هستن ولی اختلاف بسیار بالاست!

بعدش راستی، سی پی یو Core i8 یا Core i4 چیَن دیگه؟ سی پی یو های کنسول رو AMD میزنه اینی که دارید میگید مال اینتل هستش و Core i3 - Core i5 - Core i7 هست اسمشون! تعداد هسته به اون عدد بعد از Core i ربطی نداره!

مگه اینجا کسی نشسته حساب کرده و گفته 50% که شما منتظری بیاد بهت اثبات کنه ؟ میتونی بری یقه EuroGamer و EDGE و Developer ها رو بگیری که بهت اثبات کنن ...

عزیزان PS Fan کلا این نسل رو همین اول کاری باختید ، چون تا آخر نسل باید جواب پس بدید که چرا الان فلان بازی که روی X1 مثلا 30 فریمه روی PS4 هم 30 فریمه ؟! باید 45 باشه در نتیجه سونی دروغ گفت شماها هم همگی Fail شدید ... Microsoft برنده نسل .

همین الان توی نسل حاظر با اینکه PS3 یک سال عمر کمتری داره توی تعداد فروش از XB360 جلو هستش، توی بازی های انحصاری هم تک تک طرفدارای مایکروسافت هم قبول دارن جلوی سونی هیچ حرفی برای گفتن ندارن ولی باز اینا برمیگردن میگن سونی این نسل شکست خورد! آدم چشاش شبیه هلگاست ها میشه این چیزارو میشنوه :))

مگه اینجا کسی نشسته حساب کرده و گفته 50% که شما منتظری بیاد بهت اثبات کنه ؟ میتونی بری یقه EuroGamer و EDGE و Developer ها رو بگیری که بهت اثبات کنن ...

عزیزان PS Fan کلا این نسل رو همین اول کاری باختید ، چون تا آخر نسل باید جواب پس بدید که چرا الان فلان بازی که روی X1 مثلا 30 فریمه روی PS4 هم 30 فریمه ؟! باید 45 باشه در نتیجه سونی دروغ گفت شماها هم همگی Fail شدید ... Microsoft برنده نسل .

پس این همه به به و چه چه عزیزان در صفحات اول تاپیک اگر در تایید سخنان این بازیسازان حرفه ای نیست پس چیه؟حرف من اینه وقتی کاملا مشخصه اختلافی هم اگر باشه ناچیزه چرا این افراد اومدن 50 درصد اونو اعلام کردن؟ این مشکوک نمیزنه؟! یا باید با سخنان این افراد موافق بود یا نبود

اگر موافق باشیم پس یعنی تایید کردیم که 50 درصد اختلاف هست و این افرادی که موافق هستند بیان ثابت کنند
اگر هم موافق نیستیم پس دیگه چرا اینقدر ترول و مسخره بازی به خرج بدیم و یک عده را مسخره کنیم و به همدیگر توهین کنیم؟!

فرخ الان میاد ...
Terova الان میاد فتوا میده و ...
تکبیر!

کلا فیلمی شده واسه خودش

- - -ویرایش - - -

رم:
XBone: 8GB 2133 MHz DDR3 - 68.3 GB/s BW
PS4: 8GB 5500 MHz GDDR5 - 176.0 GB/s BW

گرافیک:
XBone: 768 GPU Cores - 1.23 TFLOPS
PS4: 1152 GPU Cores - 1.84 TFLOPS

من دیگه نمیدونم اینا چند درصد هستن ولی اختلاف بسیار بالاست!

بعدش راستی، سی پی یو Core i8 یا Core i4 چیَن دیگه؟ سی پی یو های کنسول رو AMD میزنه اینی که دارید میگید مال اینتل هستش و Core i3 - Core i5 - Core i7 هست اسمشون! تعداد هسته به اون عدد بعد از Core i ربطی نداره!

نمی دونی چند درصد هست ولی اختلاف بسیار بالاست؟!!! کجا آخه اختلاف بسیار بالاست؟! این شد اثبات؟ دو تا رم یکسان و اختلافی تنها در DDR3 و GDDR5 که هنوز هم کسی نظر دقیقی نداده! فرض بگیریم مال PS4 بهتره اما آیا این اختلاف ها 50 درصده؟نکته همینجاست;)

آخرین ویرایش:
پس این همه به به و چه چه عزیزان در صفحات اول تاپیک اگر در تایید سخنان این بازیسازان حرفه ای نیست پس چیه؟حرف من اینه وقتی کاملا مشخصه اختلافی هم اگر باشه ناچیزه چرا این افراد اومدن 50 درصد اونو اعلام کردن؟ این مشکوک نمیزنه؟! یا باید با سخنان این افراد موافق بود یا نبود

اگر موافق باشیم پس یعنی تایید کردیم که 50 درصد اختلاف هست و این افرادی که موافق هستند بیان ثابت کنند
اگر هم موافق نیستیم پس دیگه چرا اینقدر ترول و مسخره بازی به خرج بدیم و یک عده را مسخره کنیم و به همدیگر توهین کنیم؟!
اثبات ادعا بر عهده مدعی ایست! کسی اینجا ادعا نکرده که 50 درصد قوی تره و باقی مسائل!!
اینجا منبع داریم، در صورتی که منبع موثق باشه، می تونیم بهش رجوع کنیم. ولی اثبات ادعای!! ( مطلب درج شده در منبع ) داخل منبع بر عهده ما نیست!! اگه فک می کنی سطح سوادت از تحریره اون سایت و منبع بیشتره، خبرشون را مورد بررسی قرار بده و اگه تونستی ردش بکن!!
اگه اثباتش به عهده ماست که موافق خبر هستیم، از این به بعد بچرخیم تو تاپیکهای خبری دیگه و یقه این و اون را بگیریم که خبری که می ذاری را اثبات کن!!8-| یا اینکه فلانی تو چرا موافق خبری! یالا اثباتش کن!!:|

نمی دونی چند درصد هست ولی اختلاف بسیار بالاست؟!!! کجا آخه اختلاف بسیار بالاست؟! این شد اثبات؟ دو تا رم یکسان و اختلافی تنها در DDR3 و GDDR5 که هنوز هم هیشکی نتونسته دقیقا بگه کدوم بهتره! فرض بگیریم مال PS4 بهتره اما آیا این اختلاف ها 50 درصده؟نکته همینجاست;)

داداش چطور این حرف رو میزنی؟ پهنای باند رم PS4 تقریبا سه برابره XBone هستش! اختلاف به این بزرگی واضح نیست؟ توی گرافیک هم همینطور! دیگه 68.3GB < 176GB و 1.23 < 1.84 رو جلو هرکی بزاری به سادگی میگه کدوم قویتره و چند درصد!

رابطه این درصد ها با هم چجوریه؟
مثلا گفته 50 درصد رم قوی تره و 50 درصد هم APU قوی تره. حالا اگر اینارو تو هم ضرب کنیم میشه 25 درصد ، اگر با هم جمع کنیم میشه 100 درصد اگر به هم تقسیم کنیم میشه 1 ( 1 همون صد درصده ها یعنی صد درصد تقسیم بر صد درصد = 50 درصد تقسیم بر 50 درصد= 1 تقسیم بر 1) اگر از هم کم کنیم میشه 0 درصد. اگر جمع کنیم تقسیم بر 2 کنیم میشه 50 درصد، اگر ضرب کنیم رادیکال بگیریم باز هم میشه 50 درصد.( البته ممکنه بعد از رادیکال یکی جواب منفی 50 درصد رو قابل قبول بدونه که اونجوری فاجعه میشه)

واقعا ارزش نداره که اینطوری به هم توهین کنید! همش فرخ فرخ می کنید و مرتب تیکه می پرونید! شما که معتقد هستید PS4 بهتره خب خوش به حالتون برید بخرید و حالشو ببرید! دیگه چرا توهین می کنید و دیگران رو به سخره می گیرید؟! اینه اون فرهنگ نابی است که از کوروش کبیر به ارث بردید؟ حیف!

و اما نظر من:

من معتقدم از لحاظ سخت افزاری تا حدودی برتری با PS4 هستش و البته تنها روی کاغذ!چون هنوز کنسولها عرضه نشدند و هیچی معلوم نیست! یکی از دلایلی که این اعتقاد رو دارم اینه که مایکروسافت مرتب داره تغییرات میده رو کنسولش و تلاش میکنه قدرت CPU و GPU رو بالا ببره که همین نشونه ضعفش نسبت به کنسول سونی هست.اما معلوم نیست قدرت کنسول X1 در نهایت چقدر با PS4 تفاوت خواهد داشت و به هیچ وجه قبول ندارم تفاوتشون در حد 50 درصد باشه! به همین علت نظریات این افرادی که تو این سایت اومدن و گفتن 50 درصد تفاوت این دو کنسوله رو قبول ندارم و اینجاست که دقیقا با نظر همین فرخ که شما متاسفانه بهش مرتب تیکه میندازید رو قبول دارم که واقعا کدوم سازننده معتبر و مهمی اومده و این تفاوت فاحش رو تایید کرده؟من معتقدم مایکروسافت کنسول بسیار خوبی رو واسه گیمرها آماده کرده و به مانند این نسل کنسولش پتانسیل بسیار بالایی داره و انتخاب اول من قطعا X1 خواهد بود.

دوست عزیز حالا راه نداره تخفیف بدی و PS4 یه کم دیگه بیشتر از X1 قوی تر باشه؟ :دی
اونوقت به کدوم علت قبول ندارید؟ چون این چیزی که شما اینجا نوشتی ترجمه ـش این میشه: "حرف بازی سازها رو قبول ندارم چون قبول ندارم" :دی

عجب بحث فوق تخصصی راه افتاده :دی وسط بحث(!)، یه نفر از مایکروسافت در مورد خبر اینو گفته :دی

47928085869920186707.jpg

near-final hardware؟ :-/

http://forum.bazicenter.com/thread81400/page27/#post2840261

باشه، هر چی مایکروسافت گفت قبوله :-j

آخرین ویرایش:
نگاهی بیندازیم به مشخصات سخت افزاری PS4 و X1 و تفاوت بسیار فاحش 50 درصد را با هم بررسی کنیم!
مشخصات سخت افزاری PS4

CPU: 8 cores
Memory: 8GB GDDR5
Built-in hard disk drive-Sony didn't specify how big the hard drive will be
Blu-Ray Drive
USB 3
Gigabit Ethernet port, 802.11 B/G/N built-in WiFi, and Bluetooth 2.1
HDMI, outputs

و مشخصات سخت افزاری X1

8 Core CPU
8 RAM memory
500 GB Hardrive
Blu-ray player
802.11n Wireless with Wi-Fi Direct
HDMI in/out
USB 3.0
ساختار 64 BIT

کماکان منتظر اثبات عددی ،ریاضی و علمی 50 درصد اختلاف سخت افزاری این دو کنسول هستیم!

د نشد دیگه فدای تو بشم من منتظر بودم خود طرفدارن سونی حرف بزنن ولی باید جواب شمارو کسی که با سخت افزار تراشه های گرافیکی کاملا اشنایی داره بده

مشخصاتت ناقصه پس مشخصات تراشه هر دو کنسول کوووووووووووووووووووو ؟؟؟ :> ننوشتی

ببین تراشه گرافیکی سونی 18 تا واحد cu داره = HD7850
ولی تراشه گرافیکی ماکرو 12 تا واحد cu داره = HD7750

خوب حالا میتونی بین 18 و 12 درصد بگیری ;)

18 تقسیم بر 12 = 1.5 ضبدر 100 = 150 - 100 = 50%

البته چون ماکرو افزایش فرکانس داده تقریبا میشه بین همون 40 الی 45% که باز باید سرعت بیشتر رم PS4 هم بهش اضافه کنی ( که این قسمت بین علما کمی اختلاف نظر وجود داره ) :))

GPU PS4

• GPU is based on AMD’s “R10XX” (Southern Islands) architecture
  • DirectX 11.1+ feature set
  • Liverpool is an enhanced version of the architecture
  • 18 Compute Units CUs
  • Hardware balanced at 14 CUs
  • Shared 512 KB of read/write L2 cache
  • 800 Mhz
  • 1.843 Tflops, 922 GigaOps/s
  • Dual shader engines
  • 18 texture units
  • 8 Render backends

18 CU’s vs. 12 CU’s =/= 50% more performance. Multi-core processors have inherent inefficiency with more CU’s, so it’s simply incorrect to say 50% more GPU

موفق باشی

آخرین ویرایش:
منتظر پاسخ عزیزان هستم.یکی به من اثبات کنه PS4 پنجاه درصد قوی تر از X1 هست .متشکرم.

PS4 هفت گیگ رم GDDR5 در اختیار سازنده ها میزاره ولی وان 5 گیگ DDR3 ,این خودش خیلی میتونه اختلاف ایجاد کنه.

- - -ویرایش - - -

ماکرو که گند زده ولی فکر کنم برای خرید وان باید صبر کنیم سری اسلیمش بیاد بلکه تغییرات سخت افزاری هم درش اعمال شده باشه.
راستی یه سوال 4 که اینقدر جم و جور هست،اسلیمش چی میشه!!؟

نمیتونن سخت افزار کنسولو عوض کنن که قویتر بشه,فقط میتونن سایزشو کوچکتر کنن.

عزیز دلم، منم گفتم تا حدودی ( بسیار کم ) PS4 از X1 در بخش سخت افزاری برتر است و منم قبول دارم اما آیا 50 درصد؟نگفتم شما گفتی اما این مجله اومده داره اینو از قول سازندگان میگه؟آیا میشه به این سازندگان در آینده اعتماد کرد وقتی اینقدر بی سواد هستند و از روی باد معده میان میگن 50 درصد اختلاف سخت افزاری هست؟!! مشخصات سخت افزاری هر دو کنسول الان مدتهاست رونمایی شده ، شما خودت یه نگاهی بهش بنداز و تفاوت ها رو ببین .آیا اصلا تفاوت اینقدری هست که به چشم بیاد؟نه والا نه بلا !

کوروش کبیر اینا میگفتی همینه؟=((

خب شما همین مشخصاتی که اعلام کردند رو بهم از روش ثابت کن PS4 پنجاه درصد برتره! اثبات این شکلی می خوام ها:

Ram PS4 = 8 اما Ram X1 = 4 پس 50 درصد Ram PS4 قوی تر است.
CPU PS4 core i 8 اما CPU X1 core i 4 پس 50 درصد CPU PS4 قوی تر است.
و به همین صورت
.
.
.

نتیجه نهایی: PS4 در نهایت 50 درصد قوی تر از X1 است.

-----------------------------------------------------------------

عزیزان اینا همش حرفه . مگه مایکروسافت شرکت آقای بوقه که اینقدر کنسولش ضعیف تر از رقیبش باشه؟خوبه بیشتر مشخصات سخت افزاریش تو همون کنفرانس معرفیش رونمایی شد و همه دیدیم چه سخت افزار خوبی داره.

منتظر پاسخ عزیزان هستم.یکی به من اثبات کنه PS4 پنجاه درصد قوی تر از X1 هست .متشکرم.
-------------------------------------
یه دوستی راجب خوددرگیری سونی فنا میگفت که حرف خودشونم نقل قول میکنند میگم جسارتا شمارُ نمیشناسند؟:d

20 بار گفتی خب عزیزم www.edge-online.com

دوستانم که گفتن میتونی به اینجا مراجعه کنی;;)

ممنون بابت خبر

آخرین ویرایش:
دوستان زیاد خودتون رو اذیت نکنید در واقع gpu هر دو کنسول نسبت به زمان خود اشغال هستش! پلی3 که اومد همه میگفتن gpu در حد geforce7800 gtx هست که بسیار عالی بود ایکس باکس هم همینطور و تا چند سال کنسول دارها گرافیک متناسب با پی سی بازها رو تجربه کردندولی الان gpu پلی استیشن4 در حد ati 7850 هستش که یک کارت کاملا معمولی است! ایکس باکس وان رو که دیگه بیخیال بشید که دیگه اخر ابرو ریزی است! یادمه کنسول های نسل قبل معرفی میشدند تا یک ماه تو کف بودم ولی این نسل که معرفی شد نصف بازی ها رو با این نسل اشتباه میگرفتی! فقط deep down خارق العاده بود که اونم گرافیک واقعی نبود کلا این نسل از نظر گرافیک نسل مزخرفی است به نظر من و کنسول بازها باید با رشک به پی سی بازها بنگرند پی سی بازها هم مدام خواهند گفت چرا این همه بازی خوب انحصاری کنسول میشوند و برای بازی کردنشان باید به کنسول های ضعیف و درپیت شان پناه برند!

دوستان زیاد خودتون رو اذیت نکنید در واقع gpu هر دو کنسول نسبت به زمان خود اشغال هستش! پلی3 که اومد همه میگفتن gpu در حد geforce7800 gtx هست که بسیار عالی بود ایکس باکس هم همینطور و تا چند سال کنسول دارها گرافیک متناسب با پی سی بازها رو تجربه کردندولی الان gpu پلی استیشن4 در حد ati 7850 هستش که یک کارت کاملا معمولی است! ایکس باکس وان رو که دیگه بیخیال بشید که دیگه اخر ابرو ریزی است! یادمه کنسول های نسل قبل معرفی میشدند تا یک ماه تو کف بودم ولی این نسل که معرفی شد نصف بازی ها رو با این نسل اشتباه میگرفتی! فقط deep down خارق العاده بود که اونم گرافیک واقعی نبود کلا این نسل از نظر گرافیک نسل مزخرفی است به نظر من و کنسول بازها باید با رشک به پی سی بازها بنگرند پی سی بازها هم مدام خواهند گفت چرا این همه بازی خوب انحصاری کنسول میشوند و برای بازی کردنشان باید به کنسول های ضعیف و درپیت شان پناه برند!

عزیز در حد نیست، خود 7850 هست! بعدش کنسول با پی سی زمین تا اسمون فرق داره که بهتره واردش نشیم! همین روی PS3 با این سخت افزاره خیلی ضعیف TLoU، Beyond و Uncharted رو ساختن! حالا اون سخت افزار 10 برابر شده پس خیلی میشه روش کار کرد!

ممنون از ترجمه یکم بالاخره شفاف سازی شد.

این قسمت خبر جالب بود که میگفت عنوان های مولتی دو کنسول گرافیک های یکسانی بخاطر اینکه مشکلی پیش نیاد ارائه میکنن میمونه انحصاری ها ...

شایدم زودتر تونستیم تفاوت ها رو تو دموهای بازیای مولتی مثل بتل 4 و فیفا و اینا ببینیم پس نظر من اینه که فعلا انرژی تون رو هدر ندین...:d
با تشکر:d

بازیای لانچن ,فکر نکنم کنسولی قبلش باشه که بشه دمو رو روشون امتحان کرد :دی

زمان کنسولهای نسل قبل از این گرافیکا نبود الان 3 یا 4 ساله nvidia و amd کل انداختن سر گرافیک هی گرافیکای بهتر میدن تا جایی که کمتر بازی هست که از این گرافیکا استفاده کنه در ضمن احتیاجی هم بهشون نیست یه نکته ای دیگه هم که باید بگم اینکه که کنسول با یه قیمت مناسب تجربه خوبی داره و میشه راحت باهاش بازی کرد ولی قیمت یه pc بالاست
یه چیز دیگه اینه که سخت افزار کنسول ثابته و میشه بازی رو براش هماهنگ کرد ولی pc این قابلیت رو هم نداره
یه خواهشی که از شما دارم اینه که مشخصات یه سیستمی که حدود 400 دلار در بیاد رو بدی که با کنسول مقایسه کنیم ببینیم میصرفه یا نه

عزیز در حد نیست، خود 7850 هست! بعدش کنسول با پی سی زمین تا اسمون فرق داره که بهتره واردش نشیم! همین روی PS3 با این سخت افزاره خیلی ضعیف TLoU، Beyond و Uncharted رو ساختن! حالا اون سخت افزار 10 برابر شده پس خیلی میشه روش کار کرد!
پلی 4 رو نمیدونم ولی ایکس باکس وان رو خود میکروسافت گفته 3 برابر پی اس 4 هم حداکثر 4 یا 4.5 برابر میشه در نظر گرفت ولی تفاوت پی اس 2 و پی اس 3 بیشتر از 10 برابر بود و هممون با دیدن اولین تریلر های پی اس 3 چشم هامون خیره به نمایشگرهامون موند ولی این نسل اون سطح تفاوت رو نداره چون خیلی صرفه جویی کردن تا قیمت نهایی پایین بیاد به نظر من اگر میخواستند تفاوت خیلی زیاد و معنا داری نشون میدادند حداقل باید کنسول ها مجهز به یک gpu در حد geforce 780 gtx میشدند اونوقت میشد چشمها رو واقعا خیره کرد
البته هنوز هم میشه بازیهای بسیار زیبا تولید کرد ولی توقع خیلی عالی نباید داشته باشیم wachdogs,battlefield4 همون اول کاری تفاوت پی سی و کنسول های نسل جدید رو معلوم خواهند کرد وقتی ابر تراشه های جدید انویدیا maxwell به بازار اومد و پی سی بازها به سمت رزولیشن 4k رفتند دیگه به نظر من تفاوت ها غیر قابل تحمل میشه و ما کنسول بازها از طبقه بالا گیمینگ به طبقه متوسط سقوط خواهیم کرد!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or