Edge: تفاوت واقعی قدرت سخت افزاری بین PS4 و Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت
این مقاله ترجمه گزارشات منابع، سازندگان و استدیوهای مختلف است که با مجله Edge در ارتباط هستند.

PS4-vs-Xbox-One.jpg

بسیاری از سازندگان در منابع مختلف ذکر کرده اند که تفاوت قدرت سخت افزاری بین PS4 و Xbox One بسیار فاحش است و این اختلاف به 50 درصد می رسد.
سازندگان رابط ما اعلام کرده اند که RAM کنسول PS4 می تواند اطلاعات را 40-50 سریعتر از Xbox One بخواند و بخش Arithmetic Logic Unit) ALU) آن نیز 50 درصد سریعتر است. یکی از آنها گفته است که طی آزمایش انجام شده، Xbox One از ESRAM رنج میبرد و نمونه ساخته شده در PS4 با رزولوشن 1080×1920 و 30 فریم در ثانیه مساوی با رزولوشن 900×1600 و حدود 20 فریم درثانیه با Xbox One است. مایکروسافت از مشکلات Xbox One مطلع می باشد و برای همین سعی کرده است با افزایش سرعت پردازش، این فاصله را پر کند. یکی از دیگر از سازندگان می گوید: "این تغییر خارق العاده نیست اما از هیچی بهتر است"
یک منبع دیگر اعلام کرده است حتی در چنین زمان کمی که تا عرضه باقی مانده است، سخت افزار ثابت نیست. سونی و مایکروسافت هر دو در حال افزایش قدرت گرافیک هر دو کنسول هستند و منبعی دیگر در گزارش خود گفته است که Xbox One عقب مانده است. یکی دیگر، گرافیک این کنسول را فاجعه خطاب کرده است. گرافیک هردو کنسول حتی تا بعد از عرضه نیز افزایش پیدا خواهد کرد که تفاوت ها را کمتر خواهد کرد.

XboxOne1-610x343.jpg

یکی دیگر از سازندگان می گوید که Xbox One با صادر کردن فرامین زیاد در حافظه کمی سریعتر از PS4 خواهد شد.
هر دو کمپانی سازندگان را دعوت می کنند تا از امکانات جابی کنسول ها استفاده کنند (نظیر گیم پد DS4 و کینکت در Xbox One). یکی از سازندگان پیرامون این موضوع می گوید: "آنها از ما می خواهند از لوازم جانبی کنسول هایشان استفاده کنیم تا بر دیگری برتری بدست بیاورند. اما تا زمانی که یک طراحی خوب و مشوقی وجود نداشته باشد این کار را به ندرت انجام می دهیم."
جدا از بحث سرعت، بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود دارای تفاوت های ناچیزی است. یکی از منابع می گوید: "گرافیک ضعیف در هر دو کنسول مانع پیشرفت اضافه در هر دو کنسول می شود و سازندگان هنوز با سخت افزار آشنایی ندارند." یک منبع معتقد است که پس از اولین موج عرضه PS4 و Xbox One شاهد استفاده بیشتر از قابلیت های هر دو کنسول خواهیم بود. در آن موقع دیگر سازندگان تجربه بیشتری دارند.

PS4-610x343.jpg

منبعی دیگر معقد است که تفاوت کیفیت یک بازی در نسخه های PS4 و Xbox One مشکلاتی را بین صاحبان پلتفرم، ناشرین و سازندگان به وجود خواهد آورد. اگر نسخه PS4 یک بازی که قرار است برای Xbox One نیز عرضه شود دارای فریم دهی و رزولوشن بیشتری باشد بایستی برای جلوگیری از پیش آمدن مشکلات ذکر شده، این مزایا کنار گذاشته شود.یک استدیو در پاسخ به این موضوع گفته است که: "ما می توانیم بدون هیچ مشکل سیاسی بازی خود را برای یک پلتفرم، با کیفیت بهتری عرضه کنیم اما مسئله اینجاست که به هیچ وجه از نظر اقتصادی معنی ندارد. مگر اینکه یک تفاوت کوچک فقط داشته باشیم."
تفاوت بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود کمتر است و ارتقاء گرافیک به علاوه سیستم cloud شاید حتی به نفع Xbox One تمام شود. جدا از این مورد، PS4 کنسول تواناتری در هنگام عرضه خواهد بود.
EDGE

آخرین ویرایش:
عجب بحث فوق تخصصی راه افتاده :دی وسط بحث(!)، یه نفر از مایکروسافت در مورد خبر اینو گفته :دی

47928085869920186707.jpg

near-final hardware؟ :-/
اخه وقتی نظر 4 تا سازنده و گیمر بی ارزشه سر چی بحث کنیم اخه ؟؟؟
جواب های مایکروسافت منو یاد پرزیدنت م.ا میندازه =)) خیلی باحاله جواباش

تو دو سه صفحه ی اول هیچکسی هیچی نگفته اما از بس اینا خود درگیرن که بلاخره به چیزی که خواستن رسیدن ببینم این رکورد به گند کشیدن تاپیکای خبری رو تا چه حد میتونید ارتقاء بدید سونی فنای عزیز
سطح پستا تو صفحه های اول تاپیک قشنگ در حد مهد کودکه

خب شما همین مشخصاتی که اعلام کردند رو بهم از روش ثابت کن PS4 پنجاه درصد برتره! اثبات این شکلی می خوام ها:

Ram PS4 = 8 اما Ram X1 = 4 پس 50 درصد Ram PS4 قوی تر است.
CPU PS4 core i 8 اما CPU X1 core i 4 پس 50 درصد CPU PS4 قوی تر است.
و به همین صورت
.
.
.

نتیجه نهایی: PS4 در نهایت 50 درصد قوی تر از X1 است.

-----------------------------------------------------------------

عزیزان اینا همش حرفه . مگه مایکروسافت شرکت آقای بوقه که اینقدر کنسولش ضعیف تر از رقیبش باشه؟خوبه بیشتر مشخصات سخت افزاریش تو همون کنفرانس معرفیش رونمایی شد و همه دیدیم چه سخت افزار خوبی داره.

منتظر پاسخ عزیزان هستم.یکی به من اثبات کنه PS4 پنجاه درصد قوی تر از X1 هست .متشکرم.

خب شما همین مشخصاتی که اعلام کردند رو بهم از روش ثابت کن PS4 پنجاه درصد برتره! اثبات این شکلی می خوام ها:

Ram PS4 = 8 اما Ram X1 = 4 پس 50 درصد Ram PS4 قوی تر است.
CPU PS4 core i 8 اما CPU X1 core i 4 پس 50 درصد CPU PS4 قوی تر است.
و به همین صورت
.
.
.

نتیجه نهایی: PS4 در نهایت 50 درصد قوی تر از X1 است.

-----------------------------------------------------------------

عزیزان اینا همش حرفه . مگه مایکروسافت شرکت آقای بوقه که اینقدر کنسولش ضعیف تر از رقیبش باشه؟خوبه بیشتر مشخصات سخت افزاریش تو همون کنفرانس معرفیش رونمایی شد و همه دیدیم چه سخت افزار خوبی داره.
من هیچ کجای صحبت هام اسمی از 50 درصد نیاوردم که بخام ثابتش کنم!
بحثم با شما سر این بود که وقتی مشخصات سخت افزاری کنسولها منتشر شده و شرکتها هم رسمن اونارو تایید کردن و برتری با ps4 هستش چطور شما میگی اینا رو کاغذه و چیزی معلوم نیست! همین.

به نظرم بهتره صبرکنیم..ماکرو سافت احمق نیست خودشم گفته هیچوقت اجازه نمیده کنسول سونی انقدر قویتر باشه
باید ببینیم چیکار میکنه یا کلا انقد دسکاری میشه که گند میزنه به کنسول و افسانه3چراغ تکرار میشه
یا یه ارتقااساسی میده و ولی با تاخیر کنسول عرضه میکنه
یا واقعا انقدهم ضعیف نیست و بازی سازها اشتبا میکنن
غیر ممکنه بذاره کنسول سونی50درصد قویتر باشه با عثل جور درنمیاد
یه شرکت همچین کاراحمقانه ی بکنه

خلاصه باید صبرکرد و دید.ولی درکل کنسول اول خودمps4و بعد وان:دی

من هیچ کجای صحبت هام اسمی از 50 درصد نیاوردم که بخام ثابتش کنم!
بحثم با شما سر این بود که وقتی مشخصات سخت افزاری کنسولها منتشر شده و شرکتها هم رسمن اونارو تایید کردن و برتری با ps4 هستش چطور شما میگی اینا رو کاغذه و چیزی معلوم نیست! همین.

عزیز دلم، منم گفتم تا حدودی ( بسیار کم ) PS4 از X1 در بخش سخت افزاری برتر است و منم قبول دارم اما آیا 50 درصد؟نگفتم شما گفتی اما این مجله اومده داره اینو از قول سازندگان میگه؟آیا میشه به این سازندگان در آینده اعتماد کرد وقتی اینقدر بی سواد هستند و از روی باد معده میان میگن 50 درصد اختلاف سخت افزاری هست؟!! مشخصات سخت افزاری هر دو کنسول الان مدتهاست رونمایی شده ، شما خودت یه نگاهی بهش بنداز و تفاوت ها رو ببین .آیا اصلا تفاوت اینقدری هست که به چشم بیاد؟نه والا نه بلا !

منتظر پاسخ عزیزان هستم.یکی به من اثبات کنه PS4 پنجاه درصد قوی تر از X1 هست .متشکرم.
شما مطمعا باش هیچ بنی بشری نمیتونه به یه مایکرو فن ازجان گذشته شما این موضوع رو اثبات کنه:|
عزیز دلم، منم گفتم تا حدودی ( بسیار کم ) PS4 از X1 در بخش سخت افزاری برتر است و منم قبول دارم اما آیا 50 درصد؟نگفتم شما گفتی اما این مجله اومده داره اینو از قول سازندگان میگه؟آیا میشه به این سازندگان در آینده اعتماد کرد وقتی اینقدر بی سواد هستند و از روی باد معده میان میگن 50 درصد اختلاف سخت افزاری هست؟!! مشخصات سخت افزاری هر دو کنسول الان مدتهاست رونمایی شده ، شما خودت یه نگاهی بهش بنداز و تفاوت ها رو ببین .آیا اصلا تفاوت اینقدری هست که به چشم بیاد؟نه والا نه بلا !
این هم یه نوعش هست!

Xbox-One-vs-PS4.001-610x4001.jpg

نگاهی بیندازیم به مشخصات سخت افزاری PS4 و X1 و تفاوت بسیار فاحش 50 درصد را با هم بررسی کنیم!

مشخصات سخت افزاری PS4

CPU: 8 cores
Memory: 8GB GDDR5
Built-in hard disk drive-Sony didn't specify how big the hard drive will be
Blu-Ray Drive
USB 3
Gigabit Ethernet port, 802.11 B/G/N built-in WiFi, and Bluetooth 2.1
HDMI, outputs

و مشخصات سخت افزاری X1
8 Core CPU
8 RAM memory
500 GB Hardrive
Blu-ray player
802.11n Wireless with Wi-Fi Direct
HDMI in/out
USB 3.0
ساختار 64 BIT

کماکان منتظر اثبات عددی ،ریاضی و علمی 50 درصد اختلاف سخت افزاری این دو کنسول هستیم!

--------------------------------------------------------------------------------

شما مطمعا باش هیچ بنی بشری نمیتونه به یه مایکرو فن ازجان گذشته شما این موضوع رو اثبات کنه
yahoo_22.gif

چرا داری به جای پاسخ بحث رو میبری روی فن بوی بودن؟اگر واقعی چیزی در چنده داری رو کن! اما متاسفانه حرفی واسه گفتن نداری میای اینو میگی و این نشانه ضعف شماست.من دارم میگم بیا و ثابت کن PS4 پنجاه درصد از X1 قوی تر است.همه ما خدا رو شکر تحصیلکرده هستیم و سوادمون در حدی هست که این چیزا رو تشخیص بدیم.حرفی نداری پس بهتره سکوت کنی تا دوستانی که اطلاعات دارن جواب بدن

آقا به خدا چیزی نمونده همش 2-3 ماه دیگه دندونارو رو جیگره فشار بدین معلوم میشه edge راست میگه یا ماکروسافت:d
شایدم زودتر تونستیم تفاوت ها رو تو دموهای بازیای مولتی مثل بتل 4 و فیفا و اینا ببینیم پس نظر من اینه که فعلا انرژی تون رو هدر ندین...:d
با تشکر:d

فقط کامنتای خبر رو توی GS بخونین شده سوژه ضعیف بودن X1 هرکی یه تیکه ای میندازه :d
همه به اول این جمله یچی اضافه میکنن :
is noticeably faster than Xbox One ...
یکی میگه Wii U یکی میگه ویندوز ویستا ! یکی میگه Old Snake ! :d

Xbox-One-vs-PS4.001-610x4001.jpg

کماکان منتظر اثبات عددی ،ریاضی و علمی 50 درصد اختلاف سخت افزاری این دو کنسول هستیم!
اینو باید کسانی جواب بدن که تجربه کار با سخت افزار هر دو کنسول رو دارن و edge مدعی شده این نظر اون دسته افراده .. این خیلی واضحه و اینکه شما داری این سوالو از مایی که هنوز هیچ کودوم رو از نزدیک ندیدم میپرسی یه مقدار عجیبه!
ما بر اساس خبر و منبعش بحث کردیم و شما هم نظرتو دادی و من ربطشو به اینکه یه عده یه چیزی گفتن و edge هم مدعیه که این کاره بودن رو نمیفهمم که داری از ما میپرسی!
به هر حال من فقط منتظر بازیهای انحصاری یا بقولی aaa روی هر دو کنسول هستم تا بشه دقیق و جامع نظر داد چون قطعن شرکت هایی که بازی مولتی میسازن به خاطر فروششون نمیان تفاوت فاحشی رو تو یه نسخه خاص اعمال کنن.

مگه اینجا کسی نشسته حساب کرده و گفته 50% که شما منتظری بیاد بهت اثبات کنه ؟ میتونی بری یقه EuroGamer و EDGE و Developer ها رو بگیری که بهت اثبات کنن ...

عزیزان PS Fan کلا این نسل رو همین اول کاری باختید ، چون تا آخر نسل باید جواب پس بدید که چرا الان فلان بازی که روی X1 مثلا 30 فریمه روی PS4 هم 30 فریمه ؟! باید 45 باشه در نتیجه سونی دروغ گفت شماها هم همگی Fail شدید ... Microsoft برنده نسل .

ماکرو که گند زده ولی فکر کنم برای خرید وان باید صبر کنیم سری اسلیمش بیاد بلکه تغییرات سخت افزاری هم درش اعمال شده باشه.
راستی یه سوال 4 که اینقدر جم و جور هست،اسلیمش چی میشه!!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or