Edge: تفاوت واقعی قدرت سخت افزاری بین PS4 و Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت
این مقاله ترجمه گزارشات منابع، سازندگان و استدیوهای مختلف است که با مجله Edge در ارتباط هستند.

PS4-vs-Xbox-One.jpg

بسیاری از سازندگان در منابع مختلف ذکر کرده اند که تفاوت قدرت سخت افزاری بین PS4 و Xbox One بسیار فاحش است و این اختلاف به 50 درصد می رسد.
سازندگان رابط ما اعلام کرده اند که RAM کنسول PS4 می تواند اطلاعات را 40-50 سریعتر از Xbox One بخواند و بخش Arithmetic Logic Unit) ALU) آن نیز 50 درصد سریعتر است. یکی از آنها گفته است که طی آزمایش انجام شده، Xbox One از ESRAM رنج میبرد و نمونه ساخته شده در PS4 با رزولوشن 1080×1920 و 30 فریم در ثانیه مساوی با رزولوشن 900×1600 و حدود 20 فریم درثانیه با Xbox One است. مایکروسافت از مشکلات Xbox One مطلع می باشد و برای همین سعی کرده است با افزایش سرعت پردازش، این فاصله را پر کند. یکی از دیگر از سازندگان می گوید: "این تغییر خارق العاده نیست اما از هیچی بهتر است"
یک منبع دیگر اعلام کرده است حتی در چنین زمان کمی که تا عرضه باقی مانده است، سخت افزار ثابت نیست. سونی و مایکروسافت هر دو در حال افزایش قدرت گرافیک هر دو کنسول هستند و منبعی دیگر در گزارش خود گفته است که Xbox One عقب مانده است. یکی دیگر، گرافیک این کنسول را فاجعه خطاب کرده است. گرافیک هردو کنسول حتی تا بعد از عرضه نیز افزایش پیدا خواهد کرد که تفاوت ها را کمتر خواهد کرد.

XboxOne1-610x343.jpg

یکی دیگر از سازندگان می گوید که Xbox One با صادر کردن فرامین زیاد در حافظه کمی سریعتر از PS4 خواهد شد.
هر دو کمپانی سازندگان را دعوت می کنند تا از امکانات جابی کنسول ها استفاده کنند (نظیر گیم پد DS4 و کینکت در Xbox One). یکی از سازندگان پیرامون این موضوع می گوید: "آنها از ما می خواهند از لوازم جانبی کنسول هایشان استفاده کنیم تا بر دیگری برتری بدست بیاورند. اما تا زمانی که یک طراحی خوب و مشوقی وجود نداشته باشد این کار را به ندرت انجام می دهیم."
جدا از بحث سرعت، بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود دارای تفاوت های ناچیزی است. یکی از منابع می گوید: "گرافیک ضعیف در هر دو کنسول مانع پیشرفت اضافه در هر دو کنسول می شود و سازندگان هنوز با سخت افزار آشنایی ندارند." یک منبع معتقد است که پس از اولین موج عرضه PS4 و Xbox One شاهد استفاده بیشتر از قابلیت های هر دو کنسول خواهیم بود. در آن موقع دیگر سازندگان تجربه بیشتری دارند.

PS4-610x343.jpg

منبعی دیگر معقد است که تفاوت کیفیت یک بازی در نسخه های PS4 و Xbox One مشکلاتی را بین صاحبان پلتفرم، ناشرین و سازندگان به وجود خواهد آورد. اگر نسخه PS4 یک بازی که قرار است برای Xbox One نیز عرضه شود دارای فریم دهی و رزولوشن بیشتری باشد بایستی برای جلوگیری از پیش آمدن مشکلات ذکر شده، این مزایا کنار گذاشته شود.یک استدیو در پاسخ به این موضوع گفته است که: "ما می توانیم بدون هیچ مشکل سیاسی بازی خود را برای یک پلتفرم، با کیفیت بهتری عرضه کنیم اما مسئله اینجاست که به هیچ وجه از نظر اقتصادی معنی ندارد. مگر اینکه یک تفاوت کوچک فقط داشته باشیم."
تفاوت بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود کمتر است و ارتقاء گرافیک به علاوه سیستم cloud شاید حتی به نفع Xbox One تمام شود. جدا از این مورد، PS4 کنسول تواناتری در هنگام عرضه خواهد بود.
EDGE

آخرین ویرایش:
زمان کنسولهای نسل قبل از این گرافیکا نبود الان 3 یا 4 ساله nvidia و amd کل انداختن سر گرافیک هی گرافیکای بهتر میدن تا جایی که کمتر بازی هست که از این گرافیکا استفاده کنه در ضمن احتیاجی هم بهشون نیست یه نکته ای دیگه هم که باید بگم اینکه که کنسول با یه قیمت مناسب تجربه خوبی داره و میشه راحت باهاش بازی کرد ولی قیمت یه pc بالاست
یه چیز دیگه اینه که سخت افزار کنسول ثابته و میشه بازی رو براش هماهنگ کرد ولی pc این قابلیت رو هم نداره
یه خواهشی که از شما دارم اینه که مشخصات یه سیستمی که حدود 400 دلار در بیاد رو بدی که با کنسول مقایسه کنیم ببینیم میصرفه یا نه
gtkiller بدم نمیگه بازی های نسل بعدی که تا حالا معرفی شده اونقدر گرافیک هاشو خارق العاده نبوده .مثلا فورزا روی 360 با اکس وان مقایسه کنیم... من از طرفدارای فورزا هستم و واقعا شیره کنسول رو با این بازی کشیدن بیرون ..انتظار داشتم روی اکس وان دیگه بازی در حد فیلم باشه ولی کمی پیشرفت گرافیکی و انعکاس تصاویر ماشین جلوی روی کاپوت ماشین .......که اغرا هم شده ... من که هیچ ماشینی رو ندیدم روی کاپوتش مثل اینه تصویر ماشین روبرو و .. بیوفته.
در کل میتونست بازی های موقع لانچ بهتر باشه ..و 100% بهترم میشه وقتی شیره کنسول های جدید رو بیرون بکشن.

در کل چه ps4 و xbox1 هیچ کدوم انتظارات منو ار لحاظ گرافیکی برآورده نکردن تا اینجا،در آینده هم فکر نمی کنم چیزی اتفاق بیفته.نسلی که قرار بود مرز های تکنیکی رو بشکنه و گرافیکی در حده آواتار ارائه بده.

طرف كسي رو نميگيرم اما مگه همين فنهاي سوني edge رو غير معتبر نميخوندن سر امتيازاش؟؟؟
بعد هم مگه نسل پيش بحث سر اين نبود كه ps3 دو سه برابر ٣٦٠ قدرت داره؟ به نظر من اين نظرا همش يه نوع تبليغه و دعوا و بحث بيمورد براي ما! اجازه بدين كنسولا بيان به چشم تفاوتا رو ببينيم بعد بحث كنيم

با بحث های کارشناسی ای که بعضی از دوستان انجام میدن یکم دیگه پی اس 4 پنجاه درصد ضعیف تر هم میشه :))

دیگه فقط عمه ی من مونده بیاد بگه PS4 قویتره ، نمیدونم چرا خودتونو به در و دیوار میزنید !

آغا PS4 اصلا شونصد درصد قوی تر باشه .مگه خبر رو نمیخونین چی میگه؟ وقتی به دلیل مسائل سیاسی اکثر شرکتای Third Party بازیاشون رو تو 2 نسخه عین هم خواهند ساخت این قوی بودن به چه دردی میخوره ؟ فقط تو بازیای انحصاری مشخص میشه که اینا بازی نخواهند کرد اونا رو .

الان هی میگین قویه فردا این ماکرو فنای فوق حرفه ای وقتی میبینن بازیای مولتی تفاوت چندانی ندارن ( به همون دلیل بالایی) میان میگن کو پس اون 50درصد ؟! حالا بیا و افرادی مثل terova , 19radar و... رو قانع کن سر این قضیه که خودتونم میدونین نمیشه .

پ.ن : دیگه وقتی میگن PS3 شکست خورد چرا دارین پست میدین ؟ جمع کنین برین دیگه !

پ.ن : این رابطه edge و ماکرو فنا هم جالب شده :دی مقاله مینویسه که X1 انحصاری AAA بهتری داره مشکلی نیست خیلی هم عالیه را به را نقل قول میکنن مقالش رو بعد میاد یه همچین حرفی میزنه میشه سونی فن , بگذریم که اینی که نوشته اصلا حرف ـه خودش نیست :| خوبه Keep Going

آخرین ویرایش:
بعد از کنفرانسی که ماکروسافت برای درک بهتر سازندگان عقب افتاده از سخت افزار ماورایی X1 ترتیب داد و پیچ و مهره این کنسول رو ریخت وسط کوچه، این گونه مقالات اونم کمتر از چند روز از سازندگان، گویای این هست که ماکرو نتونسته به این افراد زبون نفهم، سخت افرار خودش رو بشناسونه...

الان واقعا مهمه که اون 4تا سازنده ای مه این حرفهارو زدن کیا بودن.
خب بحث این 4تا سازنده سر قدرت سخت افزاری بوده،باید معلوم بشه این عزیزان دارن چه بازیهایی میسازن یا تا حالا ساختن که حساب کار دستمون بیاد.
خیلی مسخره اس که اسم این عزیزان گفته نشده،فکر میکنید دلیلش چی بوده؟
مگه باقی افرادی که از ps4 تعریف کردن چه اتفاقی براشون افتاده،که حالا اینا ترسیدن اسمشونو بگن.

دوستان دقت کنید که چه سمپاشی ای میشه بر علیه Xone اونم در کجا؟بریتانیا و این قضیه به هیچ وجه خوشایند MS نخواهد بود.
باقی اروپا یا همون Sony Land که نتیجه مشخصه.خود مایکروسافت هم قصد عرضه به موقع Xone رو تو اون مناطق نداره.
از MS تعجب میکنم که چرا دست روی نقاطی که دست سونی بود نزاشت مثل اروپا و ژاپن و آسیا و استرالیا

از دوستانی که رو جزئیات ریز شدن و جواب پستمو دادن ممنونم هرچند که اصلا قانع نشدم و حساب کتابا اشتباه بود و هیچ جوره 50 درصد نمیشد:d اما نکته جالب در جواب این دوستان عدم توهین به من بود که جای تشکر داره.واقعا کاش به همین روند ادامه بدیم.ما که با هم دشمن نیستیم خب بعضی هامون استقلالی هستیم بعضی پرسپولیسی بعضی مایکرو فن بعضی سونی فن این یه فکته و کاریش نمیشه کرد:) یکی از دوستان(Die Die ) در تاپیک چند خونه اون ور مشخصات و دل و روده سخت افزار مایکروسافت رو در خبرشون ترجمه کرده بودند که تاپیک کلی جلو رفته اما خیلی ها هنوز با هم اختلاف فاز 180 درجه دارند و هنوز هنوزه به نتیجه یکسانی نرسیدن پس شاید واقعا هی این بحث رو اینطوری ادامه ندیم بهتره! چیزی که تغییری نخواهد کرد اینه که من PS4 رو به هیچ وجه در حالت کلی برتر از X1 نمی دونم ( منظورم فقط سخت افزار نیست چون در این زمینه برتری نسبتا کمی با PS4 هست و اینو قبول دارم ) و کنسول مورد علاقم X1 هستش و در همین حالت مثلا دوستم نیما کاملا برعکس نظر منو داره و PS4 رو می پسنده.این ماجرای فن بازی این روزا تو بازی سنتر شده مثل کل کل آبی و قرمز که سر عدد 6 و 4 با هم مرتب کل میندازن اما بازم هیچکی قبول نمی کنه و نخواهد کرد که تیمش از اون یکی ضعیف تره:d

آغا PS4 اصلا شونصد درصد قوی تر باشه .مگه خبر رو نمیخونین چی میگه؟ وقتی به دلیل مسائل سیاسی اکثر شرکتای Third Party بازیاشون رو تو 2 نسخه عین هم خواهند ساخت این قوی بودن به چه دردی میخوره ؟ فقط تو بازیای انحصاری مشخص میشه که اینا بازی نخواهند کرد اونا رو .

الان هی میگین قویه فردا این ماکرو فنای فوق حرفه ای وقتی میبینن بازیای مولتی تفاوت چندانی ندارن ( به همون دلیل بالایی) میان میگن کو پس اون 50درصد ؟! حالا بیا و افرادی مثل terova , 19radar و... رو قانع کن سر این قضیه که خودتونم میدونین نمیشه .

پ.ن : این رابطه edge و ماکرو فنا هم جالب شده :دی مقاله مینویسه که X1 انحصاری AAA بهتری داره مشکلی نیست خیلی هم عالیه را به را نقل قول میکنن مقالش رو بعد میاد یه همچین حرفی میزنه میشه سونی فن , بگذریم که اینی که نوشته اصلا حرف ـه خودش نیست :| خوبه Keep Going

خوب منو شناختی ها:dولی نه قربونت برم منم آدمم زبون نفهم که نیستم آدم یه سری چیزا که فکت هست رو زیر سوال نمیبره .سونی این نسل خدای انحصاری بود و نسل بعد هم به نظر من در زمینه انحصاری برتر خواهد بود البته اگر مایکروسافت بخواد روال سابق رو پیش بگیره و از این نسل درس نگرفته باشه.اگر ملاک من واسه خرید کنسول بازی انحصاری بود شکی نکن که PS4 رو میخریدم اما من یه معیارهای دیگه ای تو ذهن دارم.پس داداش نگو این حرفا رو ;) اما همانطور که گفتم در حالت کلی من شخصا برتری رو با X1 میدونم و این تنها نظر شخصی منه.

آخرین ویرایش:
یعنی این خبر جمله اولش و جمله اخرش تو حلقم . میگم EDGE چرا نمیای به صورت رسمی بگی این نسل ما رفتیم طرف سونی و شدیم فنش ؟ :lol:

خبر را نگاه کنید:
اولش میگه چندتا بازی ساز گفتند ( کدوم بازیسازها ؟!) لابد بنابه دلایلی و سایستی اسمشون فاش نمیشه ؟! لول .
اخرش میگه بنابه دلایل سیاسی ( ببخشدید سیاست های موجوده ) :lol: تفاوت بین بازی ها نمیشه . لابد از طرف مایکرو بدجوری تهدید شدند :lol:

سونی کنسول بسیار قوی تر ساخته ولی بنابه دلایل سیاست ها :lol: این قدرت همش باد و هوا ! آخه .......... سونی بیچاره میدونست کنسول ضعیفتر میساخت .

من نمیدونم چرا هنوز من از یه بازی ساز درست و حسابی یه همچین حرفی نشندیم اگه چنین تفاوتی بود مثلا کارمک که شاید 80 درصد بازیسازها را جمع کنی عقلشون نصف کارمک نباشه میگه تفاوتی نیست . به قول بعضی ها استاد استاد ها کوجیما تفاوتی نیست !
بعد بازیساز ها قطب جناهی ! و اخراجی های مایکروسافت ! بازیساز های گم نام که نامشون فاش نمیشه ! و رسانه تغییر هویت داده ( البته اسمش جدیدن شد رسانه ها !) نظر های رنگارنگ و با تفاوت های وحشتناک حرف میزنن ؟! :lol:

من بازم گفتم فقط ببینم یه ادم بیظرف و کار درست که واقعا کارش درست باشه و کارش تو بخش انجین باشه و بگه کدوم کنسول قویتره همونجا بحث را تموم میکنم .
ای بابا همین دو روز پیش بود که دوستان آخرین مقاله Edge در مورد دو تا کنسول رو توی اون یکی تاپیک گذاشته بودن و جمله های مورد نظر رو بولد میکردن ! :دی مقاله ای که بیشتر به نفع X1 بود تا PS4. یعنی Edge همچین یه طرفه هم نیست !
در مورد این صحبت های Edge هم من نظر خاصی ندارم و مطمئنم که اگه تفاوتی باشه در این حد نیست ، ولی در مورد دو بخش :
1. بازیسازها مجبور هستن در مورد یه سری چیزها سکوت کنن. یعنی جزو قراردادهاشون هست که نمیتونن در مورد بعضی چیزها شفاف صحبت کنن ، حداقل برای یه مدت مشخص. برای همین اون کسی که این صحبت ها رو کرده ، اسمش نوشته نشده چون فرداش میتونه اخراج بشه. برای همین وقتی سازنده NFS: Rivals میاد رسماً میگه بازی توی یکی از کنسول ها یه کم بهتره ، باز جرئت نداره اسم اون کنسول رو بگه. بنده خدا لکنت که نگرفته که نتونه اسم ببره ، اجازه این کار رو نداشته ! :دی اگه میشد گفت که خب همون جا میگفت X1 یا PS4 ! :دی همون کارمک و کوجیما هم نامی از کنسول برتر نبردن. بالاخره اگه قدرت دو کنسول خیلی نزدیک همدیگه باشه هم باز یکی از کنسول ها یه کمی بهتره ، ولی اسم اون رو نمیتونن مطرح کنن.
2. در مورد قسمت دوم هم حالا اسمش رو بذاریم سیــاست یا هر چیز دیگه ، حقیقت محض هست. دو نسل قبل زمان PS2 و Xbox ، فاصله سخت افزاری بین این دو کنسول به شدت زیاد بود. جوری که به نظرم بعضی از بازی های یکی دو سال اول Xbox از نظر تکنیکی از بازی های آخرین سال PS2 بهتر بودن. مثلاً نور چراغ قوه ای که من توی Halo می دیدم رو به سختی توی بازی های 4،5 سال بعد PS2 دیدم یا شاید حتی ندیدم ! اونجا هم صدها بازی مولتی پلتفورم داشتیم که توی 99% موارد تفاوتشون بین دو کنسول جزیی بود و فرق زیادی نداشتن ، در حالی که اگه بر اساس سخت افزار کنسول قوی تر یعنی Xbox ساخته شده بودن ، باید تفاوت خیلی بیشتری بین اون ها وجود داشت. یعنی این اتفاق چیزی هست که می افته و موضوع عجیبی نیست.

اتفاقا اولین چیزی که فکر خود من رو مشغول کرد همین بود. سوختن سخت افزار قوی یه کنسول روی عناوین مولتی پلتفرم در مقابل کنسول ضعیف تر. همونطور که آریا بالاتر گفت سابقه نشون داده کنسول ضعیف تر معمولا مانع بهتر بودن کنسول قوی تر میشه اما اینبار احتمالا قضیه یکم فرق داشته باشه. از اونجایی که طراحی کنسول ها دقیقا مثل PC هستن، میشه به این امیدوار بود که نسخه های PS4و PC همزمان ساخته بشن و اگر ضعف کنسول X1 اینطور میگن هست، یه پورت با جزئیات کمتر بزنن برای X1. مثل قضیه کنسول های حال حاظر و Wii. حالا همه چیز رو زمان مشخص میکنه و باید منتظر موند.

اتفاقا اولین چیزی که فکر خود من رو مشغول کرد همین بود. سوختن سخت افزار قوی یه کنسول روی عناوین مولتی پلتفرم در مقابل کنسول ضعیف تر. همونطور که آریا بالاتر گفت سابقه نشون داده کنسول ضعیف تر معمولا مانع بهتر بودن کنسول قوی تر میشه اما اینبار احتمالا قضیه یکم فرق داشته باشه. از اونجایی که طراحی کنسول ها دقیقا مثل PC هستن، میشه به این امیدوار بود که نسخه های PS4و PC همزمان ساخته بشن و اگر ضعف کنسول X1 اینطور میگن هست، یه پورت با جزئیات کمتر بزنن برای X1. مثل قضیه کنسول های حال حاظر و Wii. حالا همه چیز رو زمان مشخص میکنه و باید منتظر موند.
اقا جان :d عزيزم :d چه خبر مگه جنگه ؟؟!! :d اختلاف ps3 يا x360 با wii كه خيلي بيشتر از 50% و در واقع تقريبا يه نسل فاصله دارن يني اختلافشون چنصد درصد هست نه 50% پس مقايسه شما خيلي غلو اميز و غلط هست :d

نه دیگه اونجوری هم نیست :دی . این اختلاف نهایتا میتونه تو فریم و ... باشه . فک نکنم تو جزئیات اختلاف زیادی باشه . اختلاف هم باشه خیلی کم هست حتی اگه تصمیم بگیرن نسخه جداگونه بسازن واسه دو کنسول .

ای بابا همین دو روز پیش بود که دوستان آخرین مقاله Edge در مورد دو تا کنسول رو توی اون یکی تاپیک گذاشته بودن و جمله های مورد نظر رو بولد میکردن ! :دی مقاله ای که بیشتر به نفع X1 بود تا PS4. یعنی Edge همچین یه طرفه هم نیست !
در مورد این صحبت های Edge هم من نظر خاصی ندارم و مطمئنم که اگه تفاوتی باشه در این حد نیست ، ولی در مورد دو بخش :
1. بازیسازها مجبور هستن در مورد یه سری چیزها سکوت کنن. یعنی جزو قراردادهاشون هست که نمیتونن در مورد بعضی چیزها شفاف صحبت کنن ، حداقل برای یه مدت مشخص. برای همین اون کسی که این صحبت ها رو کرده ، اسمش نوشته نشده چون فرداش میتونه اخراج بشه. برای همین وقتی سازنده NFS: Rivals میاد رسماً میگه بازی توی یکی از کنسول ها یه کم بهتره ، باز جرئت نداره اسم اون کنسول رو بگه. بنده خدا لکنت که نگرفته که نتونه اسم ببره ، اجازه این کار رو نداشته ! :دی اگه میشد گفت که خب همون جا میگفت X1 یا PS4 ! :دی همون کارمک و کوجیما هم نامی از کنسول برتر نبردن. بالاخره اگه قدرت دو کنسول خیلی نزدیک همدیگه باشه هم باز یکی از کنسول ها یه کمی بهتره ، ولی اسم اون رو نمیتونن مطرح کنن.
2. در مورد قسمت دوم هم حالا اسمش رو بذاریم سیــاست یا هر چیز دیگه ، حقیقت محض هست. دو نسل قبل زمان PS2 و Xbox ، فاصله سخت افزاری بین این دو کنسول به شدت زیاد بود. جوری که به نظرم بعضی از بازی های یکی دو سال اول Xbox از نظر تکنیکی از بازی های آخرین سال PS2 بهتر بودن. مثلاً نور چراغ قوه ای که من توی Halo می دیدم رو به سختی توی بازی های 4،5 سال بعد PS2 دیدم یا شاید حتی ندیدم ! اونجا هم صدها بازی مولتی پلتفورم داشتیم که توی 99% موارد تفاوتشون بین دو کنسول جزیی بود و فرق زیادی نداشتن ، در حالی که اگه بر اساس سخت افزار کنسول قوی تر یعنی Xbox ساخته شده بودن ، باید تفاوت خیلی بیشتری بین اون ها وجود داشت. یعنی این اتفاق چیزی هست که می افته و موضوع عجیبی نیست.

بعضی چیزها حقیقته و نیاز به اثبات نداره قوائد تئوری عملی نداره کی میتونه این را رد کنه مایکرو لانچ تایتل های بهتری داره ؟!

کدوم قرارداد ؟! نکنه این قراردادها فقط از طرف مایکرو بسته شده ؟ که بازیسازها چیزی نگن ؟! چرا سونی قرار داد نبسته که چیزی بگن ؟ و اسم خودشون را هم فاش کنند ؟! حرفی که داری میزنی مسخرست این نسل 100 تا بازیساز از اول نسل تا اخر این نسل شفاف میگفتند کدوم کنسول برتره و سیاستی هم پشتش نبود ! لول !

xbox و ps2 خیلی فرق میکرد ! دلیلش اینه ps2 چند سال زودتر اومده بود و بازیسازها ترجیح میداد لید پلتفورم را همون ps2 قرار بدند یعنی تمام انجیناشون بر روی ps2 بهینه میشد ولی تو بازیهایی مثل doom3 میشد این تفاوت وحشتناک را دید !

این چیزها نیاز به بحث نداره همین نسل که اومد و رفت چی شد ؟ با اینکه 360 و ps3 تفاوت زیادی از لحاظ قدرت نداشتند ولی همون اول نسل بین بازیهای مولتی پلتفورم به قشنگی میشد تفاوت را دید حتی تفاوت های وحشتناک ! که نیاز به نام بردن بازیها نیست ! تمام این دلایل را بزاریم به خاطر سختی بازی سازی روی Ps3 ولی چرا بازی سازها به خاطر دلایلی و سیاست ها نسخه 360 را ضعیفتر نکردند تا در کیفیت ps3 باشه ؟!

کلا این خبرهای قویتر بودن ps4 از یه جای درست و حسابی سرچشمه نمیگیره تمام این خبرهای جنجالی را مجله EDGE میده که از اول نسل ضدیت خودش را روی مایکرو شروع کرده و چپ و راست داره از مایکرو ایراد میگیره چرا این نظر سنجی ها را سایت دیگه انجام نمیده ؟ تا حالا دوتا ادم درست حسابی نظر دادند که گفتند فرقی نداره !

سوم اینکه قبلا هم گفتم به خاطر پچیده بودن سخت افزار مایکرو نمیشه همون اول پتانسیلش را کشید بیرون ولی خب اگه این پیچیدگی را اضافه کنی ( مثل همین نسل PS3 ) به اضافه تفاوت 50 درصدی ! لول ! هیچ بنی بشری و قوم و قبیله ای نمیتونه رد کنه که باید تفاوت را اول نسلی ببینیم ! دلیل و سیاست ها که تفاوت ایجاد نکنند هم چرت و چرندی بیش نیست که یه تعداد بخواند اسرار کنند روش ! وگرنه سازنده کنسول اونقدر احمق تشریف نداره کنسول قوی تر بسازه . همین نسل هم حرف من را کاملا ثابت میکنه . خود من سر این موضع باور دارم ولی نه در این حد که تفاوت اینطوری اشکار باشه !

مثل پست اولم که گفتم جمله اول و اخر edge مسخره ترین و بچگانه ترین چیزی که میشه شنید .
وقتی میگه ماکرو لانچ بهتری داره همچنان داره از سونی جانبداری میکنه ؟ خیلی راحت میتونست بگه سونی لانچ بهتری داره و هیچکس هم نمیتونه چیزی بگه .

لانچ کنسول x1 و بهتر بودنش رو خود ـه edge گفته و ربطی به سازنده ها نداره ولی اختلاف قدرت بین دو کنسول چیز خیلی مهمی هست که تمام نسل رو در پی داره و سازنده ها حق اظهار نظر ندارن در این مورد . ینی اینقدر سخته ؟

قبل از شروع نسل قبل کودوم سازنده ها اومدن گفتن فلان کنسول قوی تره ؟ ینی زمین و آسمون رو به هم میدوزی تا بتونی جواب بدی . نمیشه که اینجوری .

اون اختلاف وحشتناک رو میشه نشون بدی به من بین 3 و 360 ؟ چند بار گفتیم که این اختلاف جزئی تو این نسل به خاطر لید پلتفورم بودن ـه 360 بود ؟

نسل قبلتر همه بر پایه ps2 بهینه کرده بودن ؟؟؟؟ پس این نسل هم همه بر پایه 360 بهینه کرده بودن لابد ؟؟ پس اون بازیایی که لید پلتفورمش 3 بود و کیفیت بهتری نسبت به 360 داشت چی ؟

چون منبع مشخص نیست نمیشه گفت درست حسابی نیست . چون سازنده ها حق ندارن بگن فلان کنسول بهتره (این 100 بار)

درک پستت در این حده نمیشه انتظار داشت برات جوابی بدم شما بهتره تو هون تفکرت باقی بمونی . میتونی جواب سوالت را با نگاه دوباره به پستم تحویل بگیری وگرنه بیشتر از این خودم را سر درد نمیدم !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or