Edge: تفاوت واقعی قدرت سخت افزاری بین PS4 و Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت
این مقاله ترجمه گزارشات منابع، سازندگان و استدیوهای مختلف است که با مجله Edge در ارتباط هستند.

PS4-vs-Xbox-One.jpg

بسیاری از سازندگان در منابع مختلف ذکر کرده اند که تفاوت قدرت سخت افزاری بین PS4 و Xbox One بسیار فاحش است و این اختلاف به 50 درصد می رسد.
سازندگان رابط ما اعلام کرده اند که RAM کنسول PS4 می تواند اطلاعات را 40-50 سریعتر از Xbox One بخواند و بخش Arithmetic Logic Unit) ALU) آن نیز 50 درصد سریعتر است. یکی از آنها گفته است که طی آزمایش انجام شده، Xbox One از ESRAM رنج میبرد و نمونه ساخته شده در PS4 با رزولوشن 1080×1920 و 30 فریم در ثانیه مساوی با رزولوشن 900×1600 و حدود 20 فریم درثانیه با Xbox One است. مایکروسافت از مشکلات Xbox One مطلع می باشد و برای همین سعی کرده است با افزایش سرعت پردازش، این فاصله را پر کند. یکی از دیگر از سازندگان می گوید: "این تغییر خارق العاده نیست اما از هیچی بهتر است"
یک منبع دیگر اعلام کرده است حتی در چنین زمان کمی که تا عرضه باقی مانده است، سخت افزار ثابت نیست. سونی و مایکروسافت هر دو در حال افزایش قدرت گرافیک هر دو کنسول هستند و منبعی دیگر در گزارش خود گفته است که Xbox One عقب مانده است. یکی دیگر، گرافیک این کنسول را فاجعه خطاب کرده است. گرافیک هردو کنسول حتی تا بعد از عرضه نیز افزایش پیدا خواهد کرد که تفاوت ها را کمتر خواهد کرد.

XboxOne1-610x343.jpg

یکی دیگر از سازندگان می گوید که Xbox One با صادر کردن فرامین زیاد در حافظه کمی سریعتر از PS4 خواهد شد.
هر دو کمپانی سازندگان را دعوت می کنند تا از امکانات جابی کنسول ها استفاده کنند (نظیر گیم پد DS4 و کینکت در Xbox One). یکی از سازندگان پیرامون این موضوع می گوید: "آنها از ما می خواهند از لوازم جانبی کنسول هایشان استفاده کنیم تا بر دیگری برتری بدست بیاورند. اما تا زمانی که یک طراحی خوب و مشوقی وجود نداشته باشد این کار را به ندرت انجام می دهیم."
جدا از بحث سرعت، بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود دارای تفاوت های ناچیزی است. یکی از منابع می گوید: "گرافیک ضعیف در هر دو کنسول مانع پیشرفت اضافه در هر دو کنسول می شود و سازندگان هنوز با سخت افزار آشنایی ندارند." یک منبع معتقد است که پس از اولین موج عرضه PS4 و Xbox One شاهد استفاده بیشتر از قابلیت های هر دو کنسول خواهیم بود. در آن موقع دیگر سازندگان تجربه بیشتری دارند.

PS4-610x343.jpg

منبعی دیگر معقد است که تفاوت کیفیت یک بازی در نسخه های PS4 و Xbox One مشکلاتی را بین صاحبان پلتفرم، ناشرین و سازندگان به وجود خواهد آورد. اگر نسخه PS4 یک بازی که قرار است برای Xbox One نیز عرضه شود دارای فریم دهی و رزولوشن بیشتری باشد بایستی برای جلوگیری از پیش آمدن مشکلات ذکر شده، این مزایا کنار گذاشته شود.یک استدیو در پاسخ به این موضوع گفته است که: "ما می توانیم بدون هیچ مشکل سیاسی بازی خود را برای یک پلتفرم، با کیفیت بهتری عرضه کنیم اما مسئله اینجاست که به هیچ وجه از نظر اقتصادی معنی ندارد. مگر اینکه یک تفاوت کوچک فقط داشته باشیم."
تفاوت بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود کمتر است و ارتقاء گرافیک به علاوه سیستم cloud شاید حتی به نفع Xbox One تمام شود. جدا از این مورد، PS4 کنسول تواناتری در هنگام عرضه خواهد بود.
EDGE

آخرین ویرایش:
فقط منتظر اینم ببینم تو نسل بعد بهترین گرافیک ماله کودوم میشه :>
اونجاست که تفاوت ها قشنگ معلوم میشه.
هر چند تو همین نسل هم کلی جایزه رو درو کردیم تو بهترین گرافیک کنسولی ... ولی این چرخه هی تکرار میشه و بازم سایتها از طرف بعضی مایکرو فن ها به پول گرفتن از سونی متهم میشن!

این بدبخت داره تو مقالش اینو میگه . حرف ما نیست که باز خوشمزگیتون گرفت . نسل پیش و نسل قبلتر از اون هم همین بود حالا با دو سه تا مثال نقض چیزی عوض نمیشه . از اون مثالای نقض به فراوان تو این نسل هم وجود داره .

جون هر کی دوست دارین یا وارد بحث نشین یا میشین خوشمره نشین . اصلا دیگه قابل تحمل نیست .

هدف مجله EDGE مشخص هست فعلا تنور سمت سونی داغ تره این مجله هم به خاطر ینکه فروش کنه خبراش به سمت سونی میره حالا هر چند که این خبراش کاملا بی معنبی و الکی باشن..این 50 درصدی که ازش حرف میزنن شوخی نیستاختلاف بسیار زیادی هست که اگر واقعیت داشته باشه خیلی واضح خودش رو نشون میده مثلا تو بازی BF4 که پرچم دار گرافیکی هست این اختلاف روی دو کنسول باید خیلی واضح مشخص بشه ولی چیزی که ما تا حالا دید چه تو بازی های انحصاری سونی چه تو بازی های مولتی این 50 درصد اختلاف وجود نداشت..در کل من که به شخصه منتظر این 50 درصد اختلاف می مونم
یه چیزی بگم؟ من واقعا متاسفم که قبلا شاید چندباری با شما کل کل کرده بودمچون الان جدیدا تو تاپیکا خیلی محترمانه حرفات رو میزنی خیلی خوبهمنم باهات موافقم. آخه اگه 50 درصد قوی تر بود که تا الان همه باید متوجه میشدن و 50 درصد چیز کمی نیست اصلا

واقعا این 50% قدرت اضافه نکته ی خوبیه یا بد؟:d
فکر کنید الان میتونستید BF4 رو روی 1080p و 80FPS بازی کنید ولی به خاطر شل بودن One باید روی 720p بازی کنید:d
قیافه مایکروسافت=>
images

این بهانه های سیاسی و مسخره ای که گفته میشه مایکرو اجازه نمیده گرافیک بالاتر در کنسول شرکت رقیب نشون داده بشه رو بزارین کنار . من هنوز دو دل هستم که کدوم کنسول نسل بعد رو بخرم و موندم به بازار بیان و ببینم چی میشه .

با توجه به گفته های سازندگان مجهول و غیر مجهول که گفتن کنسول پلی استیشن 4 ......... 50 در صد قوی تر هستش و معماریش خیلی به پی سی نزدیکه و دیگه بهانه ای هم ندارن که زمان میبره قدرت کنسول رو بشناسیم . درسته که همین اول نسل از تمامی قدرت کنسول نمیشه استفاده کرد ولی واقعا با توجه به این شایعاتی که شده باید در بد ترین حالت کیفیت بازی های مولتی پلی استیشن 4 از ایکس باس وان بیشتر باشه . در ضمن گفته شده که معماری ایکس باکس وان پیچیده تر هم هستش و کار با Esram درد سر هم داره . با توجه به تمامی این حرف ها واقعا باید باز هم تفاوتی نبینیم و باز هم 3 الی 4 سال صبر کنیم در قدرت خفته گودزیلا نمایان بشه . واقعا سونی این همه هزینه کرده که کنسولش 50 درصد قوی تر باشه و فقط از این قدرت فاحش در بازی های انحصاریش استفاده کنه در صورتی که میتونه این قدرت 50 درصدی و معماری نزدیک به پی سی به گفته خودشون که کنسول پلی استیشن 4 یک پی سی فوق العاده قدرتمند هستش چرا نباید از این همه مزیت در بازی های مولتی ازش استفاده نکنن و باعث فروش کمتر ایکس باکس وان بشن ؟ ..باور کنین من خودم هم ببینم چنین تفاوتی رو صد در صد میرم پلی استیشن 4 رو میگیرم ولی باز هم نظر خودم رو میگم هر دو کنسول از لحاظ سخت افزاری در این نسل تفاوت چندانی با هم ندارن و لی خب هیچ چیزی رو قطعی نمیشه گفت و شاید هم کنسول نسل بعد شرکت سونی واقعا قدرتمند تر از کنسول نسل بعد مایکرو باشه !!!؟؟؟

آخرین ویرایش:
به نظر خودم هم Launch Title های X1 بهتر هستن و توی چند تا تاپیک هم این موضوع رو گفتم ، ولی تا وقتی که نقدهای بازی های هر دو کنسول منتشر نشه ، این قضیه فقط پیش بینی و سلیقه هست و حقیقت نیست ! :دی
کلاً NDA چیز عجیبی نیست ! :دی چیزی هست که اجازه ارائه اطلاعات خاص در یه زمینه رو نمیده. مثل همونی که در مورد Xbox One شایعه ـش اومده که شاید کارت گرافیکش نمیدونم چی چی باشه ولی تا تاریخ فلان حق ندارن در موردش صحبت کنن. NDA کنسول ها هم ممکنه از تاریخ X تا تاریخ Y باشه. یعنی ممکنه از دو ماه پیش شروع شده باشه تا دو ماه بعد از عرضه کنسول ها. چون اگه تفاوت خاصی بین دو تا کنسول باشه ، دیگه بعد از عرضه اون ها مشخص میشه و نیازی به مخفی کاری نیست و بازیسازها میتونن راحت تر صحبت کنن. خوبه مثال آوردم ! :دی Marcus Nilsson (دیگه اسم و فامیلش رو هم واضح نوشته و ناشناس نیست !) از استودیوی Ghost Games اومد گفت NFS توی یکی از کنسول ها کمی بهتره. ولی اسم کنسول رو نیاورد. دلیلش چیه به نظرت ؟! میخواسته تست هوش از ملت بگیره ؟! :دی من هرچقدر فکر میکنم به دلیل خاصی به جز همون موردی که گفتم نمیرسم. میتونست به جای اینکه دو ساعت خودش رو خسته کنه و بگه بازی رو یکی از کنسول ها بهتره و یکی از کنسول ها فلان طوره و ... ، راحت یه جمله بگه : بازی رو کنسول X بهتر از Y هست. والسلام !
من خودم با Edge حال نمیکنم و از نقدهاش هم اصلاً خوشم نمیاد ، ولی مجله ای با این همه اعتبار و سابقه نمیاد برای همچین مسائلی دروغ تحویل بده. اگه میتونست اسم طرف رو بیاره هم 100% این کار رو میکرد ، چون فقط نیاز به تایپ دو تا کلمه برای اسم و فامیلش داره و هزینه ای نداره ، ولی خب لابد اجازه این کار رو نداره که اسمش رو ننوشته !
PS2 چند سال که نه ، کلهم یه سال زودتر از Xbox اومد. بازیسازها هم نمیان سال 2000 انجینشون رو بر اساس PS2 تنظیم کنن و تا 2005 و پایان نسل هم بهش دست نزنن ! Doom 3 اصلاً برای PS2 نیومد ، چون سخت افزار PS2 نمیتونست بازی رو اجرا کنه ! :دی همین Doom 3 و HL2 و ... اتفاقاً بهترین شاهدها برای تفاوت عظیم بین PS2 و Xbox بودن ، ولی در نهایت بازی های مولتی پلتفورم توی این دو کنسول خیلی نزدیک همدیگه بودن.
تفاوت های وحشتناک بین بازی های PS3 و 360 ؟! ول کن فرخ ! :دی کلهم به جز 3،4 تا بازی ، تفاوت وحشتناکی وجود نداشت. درسته که DF و بقیه سایت ها میان میگن فلان بازی توی 360 فریم ریتش انقدر هست و توی PS3 دو تا دونه چمن کمتر داره ، ولی تفاوت بین 99% بازی های مولتی پلتفورم این نسل انقدر کم بوده که گیمر معمولی به سختی متوجهش میشه.
تمام این خبرها رو Edge منتشر میکنه ؟!! الله اکبر ! :دی یکی از اولین جاهایی که این خبر رو منتشر کرد Digital Foundry بود. یعنی جایی که همه قبولش دارن و چه فن های PS3 و چه فن های 360 بهش استناد میکنن. DF بود که گفت طبق شواهد و مدارکی که از سخت افزار دو کنسول داریم ، PS4 فلان درصد قوی تر هست و این حرفا. Edge کجا بود ! Edge هم دو روز دیگه ممکنه کلی از مایکروسافت تعریف کنه و تحویلش بگیره ، همون طور که توی مقاله چند روز پیشش در مورد X1 خوب گفته بود.
خب اون رو که خود من هم گفتم احتمالاً تفاوت خیلی زیاد نیست و این 50% و این حرفا اغراقه ! :دی مخصوصاً اینکه مایکروسافت هر روز داره سخت افزارش رو دستکاری میکنه و یه روز خبر افزایش قدرت توی فلان بخش میاد و فرداش بالا رفتن سرعت کلاک CPU و ... تازه Cloud هم هست که خودش چیز مهمیه و قراره توی بازی هایی مثل Watch Dogs باعث پویاتر شدن نسخه X1 نسبت به PS4 بشه. اصلاً حرف های من در مورد این 50% نبود و در مورد دو نکته (ناشناس بودن افرادی که این حرف ها رو زدن + تفاوت کم بین گرافیک بازی های مولتی پلتفورم) بود.
آریا داری میپچونی ! حرفی که edge زده کاملا غیر منطقیه ! یعنی چی بازیسازها نمیخوان تفاوت ایجاد کنند ؟! تفاوت همیشه هست . خوده من معتقدم اگه تفاوت کم باشه بازی سازها سعی میکنه هر دو نسخه را تو یه کیفیت در بیارن ولی نه دیگه در این حد تفاوت سخت افزاری باشه ! اصلا کل گذشته کنسول ها نسل قبل را ...ول کن بیا بیام به همین نسل و تفاوت را ببینیم ! تو همین نسل اوایلش تفاوت ها را ندیدی ؟! از COD3 بگیر که تو خیلی چیزها فریم ریت بسیار فرق میکرد از رزولوشن کمتر بگیر تا نبود خیلی افکتها مثل دود و............... ! این تفاوت اسمش میشه خیلی ! از بازیهای میان نسلی بگم مثل RDR رسما محیط شبش تفاوت خیلی بود از منابع نوری بگیر و سایه ها و ............ حالا اونم یه شرکتی مثل راکستار که حرفی در مورد بازی سازیش نیست اول نسلی بازی زیاده بیام مثال بزنم خودت قشنگ میتونی برو مقایسه ها را ببین . حالا اینها را بزاریم به حساب پیچیدگی ps3 ولی به قول خودت بازیساز بازم میتونست از 360 بزنه یا نه ؟!
پس این حرف که EDGE داره میزنه بازیساز ها گفتن اختلاف زیاده ولی نمیخوان تفاوت ایجاد کنند حرفش از چرند هم چرند تره ! نمیخوای قبول کنی ؟! اصلا این حرفه بازیساز ها که سیاست پشتش هست یعنی چی کدوم سیاست ؟! این سیاست را بید معنی کنه مایکرو تهدید کرده ؟! اختلافی که دارن حرف میزنن وحشتناکه 50 درصد اختلاف و از طرفی پیچیدگی بازیسازی روی X1 که چند درصدم بیا روش میشه اختلاف مثلا 70 درصد ! لول ! مگه میشه رو این چشم پوشی کرد ؟ اونوقت سونی خر تشریف داشته کنسول قوی تر ساخته ! از طرفی از حرف بازیسازها که بازی سازی روی PS4 راحت تره باید لید پلتفورم این نسل بازیسازها هم باشه اختلاف شد 100 درصد ! ؟:دی لول :lol:
اختلاف اگه باشه همین اول نسل نشون میده و اختلاف هم اونقدر زیاده بنابه اطلاعات تئوری که میدن باید مشخص بشه اگر نشه حرفی که دارن میزند چرت و پرتی بیش نیست و این یه fact هست .

بعد تعریف edge از بازیهای مایکرو خب این چیزه که علنا مشخصه مگه کسی میتونه انکار کنه که لانچ تایتلش بهتر نیست ؟! ولی خود مایکرو علنا میگه اقا اگه اختلاف زیاده تو سخت افزار بازی ها مشخص میکرد ! خب تو از خودت بپرس چرا تو این نمایشگاه های GC یا PAX و...چرا یه گیمری نیومده بگه اقا من هر دو کنسول را دیدم و تفاوت را دیم ؟! چیزی که خود مایکرو هم میگه تفاوتی نیست . بعد EDGE قشنگ میاد میگه بنابه دلایل و سیاسست های پشت پرده :lol: ادم خندش میگیره از این حرف مگه این نسل ما از این سیاست ها داشتیم اونم در کنار اینکه ps3 دوبرابر قوی تر بود :lol:

اریا اصلا این حرفها را ول کن خودت یکم فکر کن داره میگه بازیسازهایی که اسمشون فاش نمیشه ! لول ! بعد میگه بنابه سیاست های پشت پرده ! تو این نسل کدوم بازیساز ترسید یا و سیاستس پشت پرده بود الان بازیسازها تهدید شدند و حرف نمیزنن ؟! رسما ته خندست !

آخرین ویرایش:
این حرف که بازی سازها مجبور میشن به خاطر ضعف یک کنسول، تفاوت فاحش در بازیشون روی کنسولها ایجاد نکنند واقعا خنده داره و نشون میده اصلا رو حرفهای اینا نمیشه حساب کرد! خوبه حالا این نسل هم شاهد کلی تفاوت در نسخه های مختلف کنسولی بودیم و نمرات هم کاملا متفاوت بودند!!

تا الان فکر میکردم EDGE نظر بازیسازهارو انعکاس داده ! ولی الان فهمدیم EDGE داره حرف غیر منطقی از خودش درمیاره ، یکم دیگه بریم جلو به همون قضیه ی پول دادن سونی به EDGE میرسیم ، در نتیجه اینها همه حرف های سونی ـه جهان خواره :| نه بازیسازی درکاره نه DFـیی نه چیز دیگه ای ، فقط و فقط هم حرف های مایکروسافت و فن های مایکرو درسته !!

تا الان فکر میکردم EDGE نظر بازیسازهارو انعکاس داده ! ولی الان فهمدیم EDGE داره حرف غیر منطقی از خودش درمیاره ، یکم دیگه بریم جلو به همون قضیه ی پول دادن سونی به EDGE میرسیم ، در نتیجه اینها همه حرف های سونی ـه جهان خواره :| نه بازیسازی درکاره نه DFـیی نه چیز دیگه ای ، فقط و فقط هم حرف های مایکروسافت و فن های مایکرو درسته !!

EDGE نظر بازی سازها رو منعکس کرده؟خب اسمشون چی بوده اون بازی سازها؟مجله ای که از روز اول رونمایی کنسولهای نسل بعد مستقیم اومد رو تیتر اصلیش نوشت " کنسول نسل بعد تنها و تنها PS4 " آیا میشه رو حرفاش حساب کرد؟! مطلقا خیر!

دوستانی که از تفاوت فاهش بازی های مولتی بین x360 و ps3 میگن ممکنه چندتا مثال بزنن؟!
تنها بازیهایی که من بخاطرم میاد RDR و Mafia2 بود که بازهم طوری نبود کسایی که روی ps3 بازی میکردن شاکی بشن از این موضوع!
درکل بازیها خیلی نزدیک به هم بودن

مساله این نیست که ماکرو تهدید کرده که بازیسازا خفه بشن . چرا متوجه نیستین ؟

شاید اصلا PS4 ضعیف تره در هر دو حالت بازیسازا حق ندارن تو فروش کنسول قبل از شروع نسل دخالت کنن . سایتا و مجلات و گیمرا و ... آزادن هر کاری بکنن ولی بازیسازا نه .

آخه مگه نمیگفتین که ماکروسافت بمب اتم پنهون کرده تو X1 ولی فعلا هیچکس حق نداره اینو افشا کنه ؟؟ اینم مثل اون فقط معقول تر از اون .

EDGE نظر بازی سازها رو منعکس کرده؟خب اسمشون چی بوده اون بازی سازها؟مجله ای که از روز اول رونمایی کنسولهای نسل بعد مستقیم اومد رو تیتر اصلیش نوشت " کنسول نسل بعد تنها و تنها PS4 " آیا میشه رو حرفاش حساب کرد؟! مطلقا خیر!
شما مجبور نیستی رو حرفش حساب باز کنی ! کلاً طبیعیه که EDGE یه روز برای شما معتبر میشه ( البته مطمئنم خیلی هاتون تا همین 2-3 ماه پیش نمیدونستید EDGE چیه و همین الانش هم شک دارم بدونید ) و یه روز که از سونی تعریف میکنه نامعتبر.
مشکل شما اینه که فکر میکنی EDGE نشسته اونجا به دست مایکرو و سونی داره نگاه میکنه که ببینه از کدوم بیشتر بهش میرسه تا از همون تعریف کنه درصورتیکه برای نه تنها مجله ی EDGE بلکه سایر مجلات و سایت ها ، مایکرو و سونی هیچ سودی ندارن و مخاطبشون گیمرهای عادی هستن که چون اونا اندازه ی شما ها تو کار سخت افزار نیستن و خیلی هاشون مثل فن های مایکرو بازیسازان حرفه ای نبودن ، این مطالبو مینویسه تا مخاطبش بتونه بهترین انتخاب رو داشته باشه. حالا یه عده هم مثل شما که هرکی هرچی بگه رو رد میکنید ، اینم رد میکنن و کاری به اینجور چیزا ندارن ولی خریداران اصلی و بازار اصلی مایکرو و سونی روی دست فن های دو شرکت نمیچرخه.
در مورد اینکه چرا اسم نگفته هم فکر میکنم آریا خیلی روشن و واضح توضیح داد که اگه دلیلشو نگرفتی دیگه متأسفانه کاری از دست من برای شما برنمیاد.
درکل تلاشی هم نیست که شما متقاعد بشی که نظرت رو عوض کنی و حداقل برای من یکی فرقی نداره ولی اینکه EDGE یه روز معتبر میشه و یه روز از سونی پول گرفته برام جالبه... . ضمن اینکه پیشاپیش خریدن X1 ـتون رو بهتون تبریک میگم و ایشالا یه نسل ازش لذت ببری :)

بَه! :دی الان فکر میکنی کسی اطلاعات نداره از Xbox ؟:دی بازیهای مولتی پلتفرم نسل پیش خیلی هاشون تفاوت واضح داشتن. مثلا از بازی SC: Pandora Tomorrow شروع میکنیم که به اندازه ای بین دو نسخه اختلاف بود که IGN چند صدم نمره به نسخه PS2 ـش کمتر داد. نقدش رو میتونی بخونی: Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow - IGN

یا تو SC: Chaos Theory که قضیه فجیع تره و IGN به نسخه Xbox میده 9.6 و به نسخه PS2 میده 8.4 (!!) :دی حتی SC اولی هم همینطوریه. تو همشون هم به گرافیک نسخه Xbox نمره 10 و به PS2 9 داده.

همینطور بازی Rainbow Six 3 که تفاوت عظیم بوده و اختلاف امتیازی زیادی دارن تا حدی که مجله PSM (مجله مخصوص پلتفرم PS) میگه: :دی
یا IGN میگه:

یا بازی Burnout 3: Takedown که باز هم نسخه Xbox برتر بوده و به عنوان نسخه اصلی شناخته میشده (IGN هم 0.1 نمره بیشتر داده).

Max Payne هم یکی دیگه از بازیاست که حرفت رو نقض میکنه که دو نسخه تفاوت امتیازی بالایی دارن. GS در اینباره گفته:
یا یه سایت دیگه گفته:

در Max Payne 2 هم میبینیم باز فاصله رو کم نکردن و تفاوت امتیاز بسیار بالاست و IGN به گرافیک نسخه Xbox حدود 1.5 نمره بالاتر داده!

مثال دیگه اش TC: Ghost Recon ـه که باز هم همه سایت ها نسخه Xbox رو به مراتب بهتر قلمداد کردن. و جالبه این تفاوت تو نسخه دومش (یعنی Ghost Recon 2) هم دوباره به چشم میخوره!
باز هم بگردیم میرسیم به یه مثال دیگه و اون هم Brothers in Arms: Earned in Blood ـه که تفاوت زیاده و IGN به گرافیک نسخه Xbox دقیقا 1.5 نمره بالاتر داده.

یا اصلا چرا Xbox؟:-/ Gamecube هم از PS2 قوی تر بود و با اینکه اختلافشون کمتر از اختلاف Xbox و PS2 بود باز هم تو یه سری بازیهای مشترک همین اختلاف کم دیده میشد. مثلا Resident Evil 4 که IGN گفت:

خیلی بازیهای دیگه هم دیدم که گفته بودن نسخه Xbox سرتره (مثل Burnout 3 یا حتی GTA: San Andreas که از اول بر پایه PS2 ساخته شده بود!)، ولی چون اختلاف در حد رزولوشن بالاتر یا فریم ریت ثابت تر بوده دیگه بهشون اشاره نکردم.

نتیجه اینکه متاسفانه حرفت کاملا رد میشه:دی ترس و سیاستی در کار نیست (مگر اینکه بخوای بگی یهو از نسل بعد سیاست ها عوض شده!) و اگر اختلاف باشه و راحت هم بشه ازش استفاده کرد، این 50% اختلاف رو حالا نه در همه بازیها، ولی حداقل در 20-30 درصد بازیها باید ببینیم.
یعنی نشستی کلی سرچ کردی که مثال نقض پیدا کنی ؟!! :دی
در درجه اول من نگفتم هیچ فرقی بین نسخه های PS2 و Xbox نبوده. گفتم تفاوت جزیی بوده و در حد اختلاف فوق العاده زیاد بین دو کنسول نبوده. واضح هم هست که نسخه Xbox بازی ها هم برتر بوده ، چون سخت افزارش خیلی قوی تر بوده.
بعدش هم نگفتم همه بازی ها ! گفتم 99% موارد. اگه بشینی کل بازی ها رو حساب کنی ، اینایی که جدا کردی 1% هم نمیشن. توی هر چیزی میشه مثال نقض پیدا کرد ، ولی دلیل نمیشه که صورت مسأله رو پاک کنه. وقتی میگن اکثر مولتی پلتفورم ها روی 360 بهتر از PS3 اجرا میشن ، میشه مثال نقض پیدا کرد و گفت فلان بازی ها هم روی PS3 بهتر بودن ، ولی دلیل نمیشه که اون حقیقت اولی انکار بشه ! :دی
در مورد قسمت آخر هم جایی نگفتم ترس و سیــاست. گفتم روال کار این طوری هست و چون هم PS2 داشتم و هم Xbox و تفاوت قدرتشون رو توی بازی های First Party دیدم ، میدونم بازی های مولتی پلتفورم تفاوتشون انقدر نیست. حالا اینجا بهش گفتن سیــاست ، من میگم نداشتن حس و حال ! :دی یعنی اون سازنده وقتی می بینه نسخه ای که برای کنسول ضعیف تر میسازه به مشکل نمیخوره و فروشش رو میکنه ، پیش خودش میگه چه کاریه بشینم برای کنسول قوی تر تلاش بیشتری بکنم. مطمئناً بازی هایی هم پیدا میشن که تفاوتشون زیاد باشه مثل اینایی که مثال زدی ، ولی تعدادشون انقدر نیست که بشه به کل بازی ها ربطشون داد. هرچند همین مثال هات هم بعضی هاشون مشکل داشتن ! :دی همون Splinter Cell که مثال زدی ، اولش با Xbox شناخته میشد و تبلیغاتش برای Xbox بود و بعد از مدتی برای PS2 و بقیه پلتفورم ها اومد. پس عجیب نیست که بر اساس قدرت Xbox ساخته شده باشه و توی نسخه های بعدی هم به این قضیه پایبند باشه و حتی شاهد انحصاری شدن نسخه Conviction برای کنسول مایکروسافت باشیم ! :دی یا Rainbow Six 3 هم اول نسخه PCـش ساخته شد و بعد توسط شعبه Montreal برای Xbox پورت شد و بعد از چند ماه هم پورت PS2ـش رو دادن دست شعبه Shanghai ! :دی اون Resident Evil 4 هم که کلهم از بحث خارج هست ، چون اولش انحصاری GameCube بود و بر اساس سخت افزار اون ساخته شده بود تا حدی که قرار بود کله سازنده ـش در صورت ساخت نسخه PS2 قطع بشه ، ولی بعداً برای PS2 پورت شد و طبیعیه که نسخه GameCube بهتر باشه. ولی بقیه مثال ها درسته و یادمه که خودم هم نسخه Xbox بازی Brothers in Arms رو گرفته بودم به جای PS2 ! :دی
در مجموع چیزهایی مثل فریم ریت و رزولوشن که مطمئناً روی کنسول قوی تر ، بهتر خواهند بود و در این شکی نیست. ولی بقیه موارد رو شک دارم ! :دی جالبه که همین چند روز پیش به این نکته اشاره کرده بودم :
خدایا یه صبر و حوصله ای به ما عنایت بفرما که بتونیم این همه صفحه رو بخونیم ! :biggrin1:
بی شوخی دوست دارم هر دو کنسول قدرتشون نزدیک به هم باشه که هیچ کدوم توی بازی های مولتی پلتفورم فدای اون یکی نشن ، ولی از یه طرف هم یکی از کنسول ها یه کم قوی تر باشه و این قوی تر بودن یه ذره به چشم بیاد ! :biggrin1: این طوری راحت از اول مشخص میشه که کدوم قوی تره و دیگه 6،7 سال بحث نداریم ! این نسل از این نظر خیلی مصیبت بود و بعد از گذشت 8 سال هنوز بحث VS بین قدرت PS3 و 360 دیده میشه و کسی نمیدونه کدوم قوی تر بوده ، حداقل نسل بعد از این نظر راحت باشیم و انرژی ها رو بذاریم سر مباحث فنی دیگه ! :biggrin1:
دیگه اون موقع از این مقاله Edge خبر نداشتم و پیشگو نیستم که بدونم این بحث ها قراره پیش بیاد ، ولی توی اون پستم هم گفتم امیدوارم قدرت هر دو کنسول نزدیک به هم باشه به همین دلیل ! :دی شاید هم اون بازیساز مجهول الهویت که Edge باهاش صحبت کرده من هستم ! :-"

آریا داری میپچونی ! حرفی که edge زده کاملا غیر منطقیه ! یعنی چی بازیسازها نمیخوان تفاوت ایجاد کنند ؟! تفاوت همیشه هست . خوده من معتقدم اگه تفاوت کم باشه بازی سازها سعی میکنه هر دو نسخه را تو یه کیفیت در بیارن ولی نه دیگه در این حد تفاوت سخت افزاری باشه ! اصلا کل گذشته کنسول ها نسل قبل را ...ول کن بیا بیام به همین نسل و تفاوت را ببینیم ! تو همین نسل اوایلش تفاوت ها را ندیدی ؟! از COD3 بگیر که تو خیلی جها فریم ریت بسیار فرق میرد از روزولیش کمتر بگیر تا نبود خیلی افکتها مثل و دود و............... ! تفاوت اسمش میشه خیلی ! از بازیهای میان نسلی بگم مثل RDR رسما محیط شبش تفاوت خیلی بود از منابع نوری بگیر و سایه ها و ............ حالا اونم یه شرکتی مثل راکستار که حرفی در مورد بازی سازیش نیست اول نسلی بازی زیاده بیام مثال بزنم خودت قشنگ میتونی برو مقایسه ها را ببین . حالا اینها را بزاریم به حساب پیچیدگی ps3 ولی به قول خودت بازیساز بازم میتونست از 360 بزنه یا نه ؟!
پس این حرف که EDGE داره میزنه بازیساز ها گفتن اختلاف زیاده ولی نمیخوان تفاوت ایجاد کنند حرفش از چرند هم چرند تره ! نمیخوای قبول کنی ؟! اصلا این حرفه بازیساز ها که سیاست پشتش هست یعنی چی کدوم سیاست ؟! این سیاست را بید معنی کنه مایکرو تهدید کرده ؟! اختلافی که دارن حرف میزنن وحشتناکه 50 درصد اختلاف و از طرفی پیچیدگی بازیسازی روی X1 که چند درصدم بیا روش میشه اختلاف مثلا 70 درصد ! لول ! مگه میشه رو این چشم پوشی کرد ؟ اونوقت سونی خر تشریف داشته کنسول قوی تر ساخته ! از طرفی از حرف بازیسازها که بازی سازی روی PS4 راحت تره باید لید پلتفورم این نسل بازیسازها هم باشه اختلاف شد 100 درصد ! ؟:biggrin1: لول :lol:
اختلاف اگه باشه همین اول نسل نشون میده و اختلاف هم اونقدر زیاده بنابه اطلاعات تئوری که میدن باید مشخص بشه اگر نشه حرفی که دارن میزند چرت و پرتی بیش نیست و این یه fact هست .

بعد تعریف edge از بازیهای مایکرو خب این چیزه که علنا مشخصه مگه کسی میتونه انکار کنه که لانچ تایتلش بهتر نیست ؟! ولی خود مایکرو علنا میگه اقا اگه اختلاف زیاده تو سخت افزار بازی ها مشخص میکرد ! خب تو از خودت بپرس چرا تو این نمایشگاه های GC یا PAX و...چرا یه گیمری نیومده بگه اقا من هر دو کنسول را دیدم و تفاوت را دیم ؟! چیزی که خود مایکرو هم میگه تفاوتی نیست . بعد EDGE قشنگ میاد میگه بنابه دلایل و سیاسست های پشت پرده :lol: ادم خندش میگیره از این حرف مگه این نسل ما از این سیاست ها داشتیم اونم در کنار اینکه ps3 دوبرابر قوی تر بود :lol:

اریا اصلا این حرفها را ول کن خودت یکم فکر کن داره میگه بازیسازهایی که اسمشون فاش نمیشه ! لول ! بعد میگه بنابه سیاست های پشت پرده ! تو این نسل کدوم بازیساز ترسید یا و سیاستس پشت پرده بود الان بازیسازها تهدید شدند و حرف نمیزنن ؟! رسما ته خندست !
Edge داره میگه از طرف فلانی این حرف رو زده نه خودش ! :دی
اون تفاوت هایی که میگی ، وجود دارن ولی در حد وحشتناک نیستن ! :دی وحشتناک یعنی Bayonetta و Skyrim که تعداد این بازی ها خیلی کم و انگشت شمار بود.
خب مرد مومن خودم که گفتم به نظرم این 50% اغراق آمیز هست و خیلی بعیده که این طور باشه. چون در ادامه هم گفته اگه بازی X رو بدون بهینه سازی (که این بهینه سازی خیلی مهمه) روی هر دو کنسول اجرا کنیم ، فلان طور میشه. از اونجایی هم که X1 به گفته اینا کار کردن باهاش سخت تره ، در صورت بهینه سازی این اختلاف میتونه کمتر بشه و مثلاً فقط توی رزولوشن اختلاف داشته باشن یا نسخه X1 افت فریم بیشتری داشته باشه. وگرنه 50% که عدد خیلی عظیمی هست و کم چیزی نیست ! :دی برای همین خودم این عدد رو قبول ندارم.
در مورد نمایشگاه ها هم فکر نکنم بازی های زیادی باشن که هر دو نسخه رو نشون داده باشن. مثلاً BF4 نسخه PS4 رو نمایش داده که نویسنده IGN هم ازش بد میگفت ، ولی نسخه X1 رو هنوز نشون ندادن و چیزی که نشون دادن روی PC بود. یا AC IV و Watch Dogs اگه اشتباه نکنم تا الآن فقط نسخه PS4 رو نشون دادن.
در مورد ترس هم نمیدونم والا ! :دی میشه دو حالت رو در نظر گرفت :
1. Edge دروغ میگه و کلاً همه این مطلب از خودش هست.
2. Edge راست میگه و با یه عده صحبت کرده ولی نمیتونه اسم اون ها رو بیاره.
خود مورد دوم دوباره چند بخش میشه :
1. طرف خجالتی هست و نمیخواد اسمش منتشر بشه ! :دی
2. میترسه در صورت بر ملا شدن اسمش ترور بشه !
3. بازیسازها به دلایلی اجازه ندارن بگن کدوم کنسول قوی تره.
به شخصه از اونجایی که خیلی بعید میدونم Edge دروغگو باشه و مطلب رو از خودش درآورده باشه ، میرم سراغ حالت دوم و توی حالت دوم هم مورد سوم به نظرم منطقی تر هست. وگرنه دلیلی نداره که طرف نخواد اسمش برده بشه. شاید هم اشتباه میکنم و حالت های دیگه هست ! :دی

کلاً من با اون حرفی که گفته مشکلات پیش میاد و نمیتونن حتی رزولوشن رو متناسب با کنسول ارائه بدن ، مخالفم و به نظرم حرف مسخره ای هست. ولی جمله بعدی چیزی هست که منظور رو بهتر میرسونه : ما می توانیم بدون هیچ مشکل سیاسی بازی خود را برای یک پلتفرم، با کیفیت بهتری عرضه کنیم اما مسئله اینجاست که به هیچ وجه از نظر اقتصادی معنی ندارد. مگر اینکه یک تفاوت کوچک فقط داشته باشیم.
یعنی همون قضیه ای که برای بازی های PC این نسل هم پیش اومد. PC اختلاف نجومی با سخت افزارهای PS3 , 360 داره ، ولی به خاطر اون دو تا محدود شد و اکثر بازی های مولتی پلتفورم فدای کنسول ها شدن. بازی انحصاری مثل Crysis سال 2007 برای PC اومد که هنوز از نظر گرافیکی شاهکاره ، ولی اکثر بازی های مولتی پلتفورم گرافیکشون متناسب با نسخه های کنسولی ساخته شد و حداکثر با رزولوشن و فریم ریت بهتر و یه سری افکت های بیشتر برای PC عرضه شدن. منم منظورم از این فدا شدن کنسول قوی تر همینه ، یعنی ارزش تلف کردن وقت و هزینه رو نداره نه اینکه اگه بازیساز این کار رو بکنه اعدامش کنن ! :دی

چقدر زیاد شد ! :دی یاد روزگار جوانی و بحث های عریض و طویل اون موقع افتادم ! یکی از خوبی های شروع نسل همینه که آدم حال و حوصله بیشتری پیدا میکنه و با اینکه حالا حالاها نمیتونم کنسول بگیرم ، ولی حداقل بحث ها بهم حال میدن ! :دی

اتفاقا اولین چیزی که فکر خود من رو مشغول کرد همین بود. سوختن سخت افزار قوی یه کنسول روی عناوین مولتی پلتفرم در مقابل کنسول ضعیف تر. همونطور که آریا بالاتر گفت سابقه نشون داده کنسول ضعیف تر معمولا مانع بهتر بودن کنسول قوی تر میشه اما اینبار احتمالا قضیه یکم فرق داشته باشه. از اونجایی که طراحی کنسول ها دقیقا مثل PC هستن، میشه به این امیدوار بود که نسخه های PS4و PC همزمان ساخته بشن و اگر ضعف کنسول X1 اینطور میگن هست، یه پورت با جزئیات کمتر بزنن برای X1. مثل قضیه کنسول های حال حاظر و Wii. حالا همه چیز رو زمان مشخص میکنه و باید منتظر موند.
جوابت اینجاست:
"ما می توانیم بدون هیچ مشکل سیاسی بازی خود را برای یک پلتفرم، با کیفیت بهتری عرضه کنیم اما مسئله اینجاست که به هیچ وجه از نظر اقتصادی معنی ندارد. مگر اینکه یک تفاوت کوچک فقط داشته باشیم."
تفاوت بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود کمتر است و ارتقاء گرافیک به علاوه سیستم cloud شاید حتی به نفع Xbox One تمام شود. جدا از این مورد، PS4 کنسول تواناتری در هنگام عرضه خواهد بود.
EDGE

اگه قرار باشه اختلاف بین دو تا نسخه زیاد باشه اولا این شرکتها به طور ناخواسته وارد جنگ دو کنسول میشن و باید عواقبشم بپذیرن..دوم اینکه ملت ممکنه از اخریدن یکی از نسخه ها پرهیز کنند و ممکنه یه عده که نخوان کنسول رقیب رو بگیرن اینها رو متهم به کم کاری کنند و بازی رو تحریم کنند...مگر اینکه اختلاف فروش دو تا کنسول فاحش باشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or