Edge: تفاوت واقعی قدرت سخت افزاری بین PS4 و Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت
این مقاله ترجمه گزارشات منابع، سازندگان و استدیوهای مختلف است که با مجله Edge در ارتباط هستند.

PS4-vs-Xbox-One.jpg

بسیاری از سازندگان در منابع مختلف ذکر کرده اند که تفاوت قدرت سخت افزاری بین PS4 و Xbox One بسیار فاحش است و این اختلاف به 50 درصد می رسد.
سازندگان رابط ما اعلام کرده اند که RAM کنسول PS4 می تواند اطلاعات را 40-50 سریعتر از Xbox One بخواند و بخش Arithmetic Logic Unit) ALU) آن نیز 50 درصد سریعتر است. یکی از آنها گفته است که طی آزمایش انجام شده، Xbox One از ESRAM رنج میبرد و نمونه ساخته شده در PS4 با رزولوشن 1080×1920 و 30 فریم در ثانیه مساوی با رزولوشن 900×1600 و حدود 20 فریم درثانیه با Xbox One است. مایکروسافت از مشکلات Xbox One مطلع می باشد و برای همین سعی کرده است با افزایش سرعت پردازش، این فاصله را پر کند. یکی از دیگر از سازندگان می گوید: "این تغییر خارق العاده نیست اما از هیچی بهتر است"
یک منبع دیگر اعلام کرده است حتی در چنین زمان کمی که تا عرضه باقی مانده است، سخت افزار ثابت نیست. سونی و مایکروسافت هر دو در حال افزایش قدرت گرافیک هر دو کنسول هستند و منبعی دیگر در گزارش خود گفته است که Xbox One عقب مانده است. یکی دیگر، گرافیک این کنسول را فاجعه خطاب کرده است. گرافیک هردو کنسول حتی تا بعد از عرضه نیز افزایش پیدا خواهد کرد که تفاوت ها را کمتر خواهد کرد.

XboxOne1-610x343.jpg

یکی دیگر از سازندگان می گوید که Xbox One با صادر کردن فرامین زیاد در حافظه کمی سریعتر از PS4 خواهد شد.
هر دو کمپانی سازندگان را دعوت می کنند تا از امکانات جابی کنسول ها استفاده کنند (نظیر گیم پد DS4 و کینکت در Xbox One). یکی از سازندگان پیرامون این موضوع می گوید: "آنها از ما می خواهند از لوازم جانبی کنسول هایشان استفاده کنیم تا بر دیگری برتری بدست بیاورند. اما تا زمانی که یک طراحی خوب و مشوقی وجود نداشته باشد این کار را به ندرت انجام می دهیم."
جدا از بحث سرعت، بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود دارای تفاوت های ناچیزی است. یکی از منابع می گوید: "گرافیک ضعیف در هر دو کنسول مانع پیشرفت اضافه در هر دو کنسول می شود و سازندگان هنوز با سخت افزار آشنایی ندارند." یک منبع معتقد است که پس از اولین موج عرضه PS4 و Xbox One شاهد استفاده بیشتر از قابلیت های هر دو کنسول خواهیم بود. در آن موقع دیگر سازندگان تجربه بیشتری دارند.

PS4-610x343.jpg

منبعی دیگر معقد است که تفاوت کیفیت یک بازی در نسخه های PS4 و Xbox One مشکلاتی را بین صاحبان پلتفرم، ناشرین و سازندگان به وجود خواهد آورد. اگر نسخه PS4 یک بازی که قرار است برای Xbox One نیز عرضه شود دارای فریم دهی و رزولوشن بیشتری باشد بایستی برای جلوگیری از پیش آمدن مشکلات ذکر شده، این مزایا کنار گذاشته شود.یک استدیو در پاسخ به این موضوع گفته است که: "ما می توانیم بدون هیچ مشکل سیاسی بازی خود را برای یک پلتفرم، با کیفیت بهتری عرضه کنیم اما مسئله اینجاست که به هیچ وجه از نظر اقتصادی معنی ندارد. مگر اینکه یک تفاوت کوچک فقط داشته باشیم."
تفاوت بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود کمتر است و ارتقاء گرافیک به علاوه سیستم cloud شاید حتی به نفع Xbox One تمام شود. جدا از این مورد، PS4 کنسول تواناتری در هنگام عرضه خواهد بود.
EDGE

آخرین ویرایش:
اینا اصلا اعتباری ندارن که بخوایم در موردشون بحث کنیم , تازه اینا پولم گرفن
DF که تنها حرف درستی که زده فقط سر نورپردازی alan wake بوده و فقط همون دوره بود که می شد که بهش اعتماد کرد و چپو راست ازش نقل قول کرد ولی دیگه اخیرا خیلی سطح کاریشون پایین اومده گویا یکی از نویسنده های خفنشون جدا شده اومده bc خودمون

EDGE هم الگوی سینوسی داره و بعضی موقع ها با اعتباره و حرفاش قابلیت نقل قول داره مثل همین مقاله قبلیش و نمره هاش به انحصاری های اول نسل و در بقیه موارد از اب دهان شتر بی ارزش تره
یعنی یه جورای بین لقب قبله عالم و مزدور پول بگیر می چرخه

در مورد یه سری موارد هم نیازی به یک منبع خارجی نیست , خودش وحی منزله مثل همین بهتر بودن بازیای لانچ xbone =))

اصلا مایکروسافت ryse رو تنهایی هم به عنوان لانچ می داد برتری باز با xbone بود لامصب یه پا lair هست برای خودش من که فکر می کنم رکورد موفقیتای lair رو می زنه=))

DF که تنها حرف درستی که زده فقط سر نورپردازی alan wake بوده و فقط همون دوره بود که می شد که بهش اعتماد کرد و چپو راست ازش نقل قول کرد ولی دیگه اخیرا خیلی سطح کاریشون پایین اومده گویا یکی از نویسنده های خفنشون جدا شده اومده bc خودمون

EDGE هم الگوی سینوسی داره و بعضی موقع ها با اعتباره و حرفاش قابلیت نقل قول داره مثل همین مقاله قبلیش و نمره هاش به انحصاری های اول نسل و در بقیه موارد از اب دهان شتر بی ارزش تره

در مورد یه سری موارد هم نیازی به یک منبع خارجی نیست , خودش وحی منزله مثل همین بهتر بودن بازیای لانچ xbone =))

اصلا مایکروسافت ryse رو تنهایی هم به عنوان لانچ می داد برتری باز با xbone بود لامصب یه پا lair هست برای خودش من که فکر می کنم رکورد موفقیتای lair رو می زنه=))
:))

24462877914868197357.gif

Edge داره میگه از طرف فلانی این حرف رو زده نه خودش ! :دی
اون تفاوت هایی که میگی ، وجود دارن ولی در حد وحشتناک نیستن ! :دی وحشتناک یعنی Bayonetta و Skyrim که تعداد این بازی ها خیلی کم و انگشت شمار بود.
خب مرد مومن خودم که گفتم به نظرم این 50% اغراق آمیز هست و خیلی بعیده که این طور باشه. چون در ادامه هم گفته اگه بازی X رو بدون بهینه سازی (که این بهینه سازی خیلی مهمه) روی هر دو کنسول اجرا کنیم ، فلان طور میشه. از اونجایی هم که X1 به گفته اینا کار کردن باهاش سخت تره ، در صورت بهینه سازی این اختلاف میتونه کمتر بشه و مثلاً فقط توی رزولوشن اختلاف داشته باشن یا نسخه X1 افت فریم بیشتری داشته باشه. وگرنه 50% که عدد خیلی عظیمی هست و کم چیزی نیست ! :دی برای همین خودم این عدد رو قبول ندارم.
در مورد نمایشگاه ها هم فکر نکنم بازی های زیادی باشن که هر دو نسخه رو نشون داده باشن. مثلاً BF4 نسخه PS4 رو نمایش داده که نویسنده IGN هم ازش بد میگفت ، ولی نسخه X1 رو هنوز نشون ندادن و چیزی که نشون دادن روی PC بود. یا AC IV و Watch Dogs اگه اشتباه نکنم تا الآن فقط نسخه PS4 رو نشون دادن.
در مورد ترس هم نمیدونم والا ! :دی میشه دو حالت رو در نظر گرفت :
1. Edge دروغ میگه و کلاً همه این مطلب از خودش هست.
2. Edge راست میگه و با یه عده صحبت کرده ولی نمیتونه اسم اون ها رو بیاره.
خود مورد دوم دوباره چند بخش میشه :
1. طرف خجالتی هست و نمیخواد اسمش منتشر بشه ! :دی
2. میترسه در صورت بر ملا شدن اسمش ترور بشه !
3. بازیسازها به دلایلی اجازه ندارن بگن کدوم کنسول قوی تره.
به شخصه از اونجایی که خیلی بعید میدونم Edge دروغگو باشه و مطلب رو از خودش درآورده باشه ، میرم سراغ حالت دوم و توی حالت دوم هم مورد سوم به نظرم منطقی تر هست. وگرنه دلیلی نداره که طرف نخواد اسمش برده بشه. شاید هم اشتباه میکنم و حالت های دیگه هست ! :دی

کلاً من با اون حرفی که گفته مشکلات پیش میاد و نمیتونن حتی رزولوشن رو متناسب با کنسول ارائه بدن ، مخالفم و به نظرم حرف مسخره ای هست. ولی جمله بعدی چیزی هست که منظور رو بهتر میرسونه : ما می توانیم بدون هیچ مشکل سیاسی بازی خود را برای یک پلتفرم، با کیفیت بهتری عرضه کنیم اما مسئله اینجاست که به هیچ وجه از نظر اقتصادی معنی ندارد. مگر اینکه یک تفاوت کوچک فقط داشته باشیم.
یعنی همون قضیه ای که برای بازی های PC این نسل هم پیش اومد. PC اختلاف نجومی با سخت افزارهای PS3 , 360 داره ، ولی به خاطر اون دو تا محدود شد و اکثر بازی های مولتی پلتفورم فدای کنسول ها شدن. بازی انحصاری مثل Crysis سال 2007 برای PC اومد که هنوز از نظر گرافیکی شاهکاره ، ولی اکثر بازی های مولتی پلتفورم گرافیکشون متناسب با نسخه های کنسولی ساخته شد و حداکثر با رزولوشن و فریم ریت بهتر و یه سری افکت های بیشتر برای PC عرضه شدن. منم منظورم از این فدا شدن کنسول قوی تر همینه ، یعنی ارزش تلف کردن وقت و هزینه رو نداره نه اینکه اگه بازیساز این کار رو بکنه اعدامش کنن ! :دی

چقدر زیاد شد ! :دی یاد روزگار جوانی و بحث های عریض و طویل اون موقع افتادم ! یکی از خوبی های شروع نسل همینه که آدم حال و حوصله بیشتری پیدا میکنه و با اینکه حالا حالاها نمیتونم کنسول بگیرم ، ولی حداقل بحث ها بهم حال میدن ! :دی

اریا یکی دوتا نبودند خیلی زیاد بودند خودت که مثال زدی بعد برو محیط شب RDR را نگاه کن که خبرش کاملا تو نت و تفاوتش صدا کرده بود . بالاخره تفاوت بود و هیچ بازی سازی هم نیومد بگه ما باید از این یکی بزنیم تا مساوی بشن ! میبینی که تفاوت بوده پس همین نسل هم همین شکل ! این نسل بازیسازها به خاطر سیاستشون این کار را نمیکنن ! بعد چرا این نسل بازیسازها خیلی راحت حرف میردند الان نمیتونن ؟!

بازم میگم حرف EDGE واقعا مسخرست از اول این نسل هم که معرفی شده وقتی یه مجله میاد شیک اعلام میکنه انتخاب اول PS4 هست این دیگه مشخصه تا اخر نسل بعد رو دنده لجش می افته ! قشنگ جناه خودش را مشخص کرده چند بار هم تو خبرهاش به مایکرو تیکه انداخته و....... دیگه بیاد تو داخل خبرهاش به صورت نسبی طرف مایکرو را بگیره اینم طبیعیه چون نمیتونه علنا خودش را تو یه جبهه قرار بده یه مجله معتبر ولی از دید کلیش میشه نتیجه گرفت جبهه داری میکنه . به همین خاطره میاد میگه اسم بازیسازها نمیخواد فاش بشه و از طرفی نمیخوان تفاوت ایجاد کنند ( دقیقا برعکس این نسل ) حرفش خیلی مسخرست ! بالاخره بگم از اینکه بتونی از دو جمله EDGE که زده طرفداری کنی نمیتونی :دی چون خودت هم میدونی حرفش کاملا چرت هست و برخلاف تجربیات هست :دی

آخرین ویرایش:
شما مجبور نیستی رو حرفش حساب باز کنی ! کلاً طبیعیه که EDGE یه روز برای شما معتبر میشه ( البته مطمئنم خیلی هاتون تا همین 2-3 ماه پیش نمیدونستید EDGE چیه و همین الانش هم شک دارم بدونید ) و یه روز که از سونی تعریف میکنه نامعتبر.
مشکل شما اینه که فکر میکنی EDGE نشسته اونجا به دست مایکرو و سونی داره نگاه میکنه که ببینه از کدوم بیشتر بهش میرسه تا از همون تعریف کنه درصورتیکه برای نه تنها مجله ی EDGE بلکه سایر مجلات و سایت ها ، مایکرو و سونی هیچ سودی ندارن و مخاطبشون گیمرهای عادی هستن که چون اونا اندازه ی شما ها تو کار سخت افزار نیستن و خیلی هاشون مثل فن های مایکرو بازیسازان حرفه ای نبودن ، این مطالبو مینویسه تا مخاطبش بتونه بهترین انتخاب رو داشته باشه. حالا یه عده هم مثل شما که هرکی هرچی بگه رو رد میکنید ، اینم رد میکنن و کاری به اینجور چیزا ندارن ولی خریداران اصلی و بازار اصلی مایکرو و سونی روی دست فن های دو شرکت نمیچرخه.
در مورد اینکه چرا اسم نگفته هم فکر میکنم آریا خیلی روشن و واضح توضیح داد که اگه دلیلشو نگرفتی دیگه متأسفانه کاری از دست من برای شما برنمیاد.
درکل تلاشی هم نیست که شما متقاعد بشی که نظرت رو عوض کنی و حداقل برای من یکی فرقی نداره ولی اینکه EDGE یه روز معتبر میشه و یه روز از سونی پول گرفته برام جالبه... . ضمن اینکه پیشاپیش خریدن X1 ـتون رو بهتون تبریک میگم و ایشالا یه نسل ازش لذت ببری :)

آقا شما نمی تونی کمی آروم تر جواب بدی؟! باور کنید ادبیات آروم خیلی قشنگ تره تا تند! :)
من هیچوقت قبلا به این مجله و نظریاتش تا حالا اشاره نکردم که میگید یه وقت این مجله واستون خوبه یه وقت بده.من فقط اون موقع که اون تیتر عجیب رو که در روزهای اولیه رونمایی دو کنسول، روی مجلش زد دیدم، فهمیدم به این مجله دیگه نمیشه تکیه کرد! این عملش بسیار غیر طبیعی بود لطفا کتمان نکنید این موضوع رو.
ضمنا مرسی بابت تبریکت اما هنوز نتونستم X1 رو پیش خرید کنم متاسفانه چون دنبال نسخه Day one هستم که فعلا تموم شده:(

47427202341033284088.jpg

فرخ حرف edge اصلا مسخره نیست بالاخره نظر اون سازنده هایی که edge باهاشون رابطه داشته همین بوده که منتشر کردن به نظر من اصلا نمیشه بهش ایراد گرفت حالا شاید این "سازنده ها" هنوز درایور جدید مایکرو MONO دستشون نرسیده یا هرچی...

ولی خداوکیلی من نفهمیدم اونی که گفته با eSRAM مشکل داره سازنده کدوم استودیوی پدیده ای بوده که بعد از PS2 و Gamecube و Xbox 360 یعنی یه چیزی دوروبره 14-15 سال هنوز نتونسته یاد بگیره برای سیستمی با حافظه embedded چه جوری باید کدنویسی کنه! یعنی 14 سال اگه یه جلبکو برده بودن واسه بازی سازی الان یاد گرفته بود.
من اگر جای رییس اون استودیو بودم با دمپایی میزدم تو سرش!

ولی خداوکیلی من نفهمیدم اونی که گفته با eSRAM مشکل داره سازنده کدوم استودیوی پدیده ای بوده که بعد از PS2 و Gamecube و Xbox 360 یعنی یه چیزی دوروبره 14-15 سال هنوز نتونسته یاد بگیره برای سیستمی با حافظه embedded چه جوری باید کدنویسی کنه! یعنی 14 سال اگه یه جلبکو برده بودن واسه بازی سازی الان یاد گرفته بود.
من اگر جای رییس اون استودیو بودم با دمپایی میزدم تو سرش!​

شرط میبندم از دایس بوده:d

به دوستان پیشنهاد میکنم این مقاله رو حتما بخونند:

نتیجه گیری نهایی مقاله فوق رو میذارم تا شاید باعث بشه برین کل مقاله رو بخونید:dهر چند که نه تایید میکنم نه رد! نظر بعضی از دوستان که حرفه ای تر هستن واسم مهمه که منتظر می مونم نظرتون رو بگین:d

این ویژگی ها و ترکیب آن با قدرت گرافیک بهبود یافته دستگاه باعث می شود تا بدین حدس برسیم که پتانسیل CPU ایکس باکس وان یک قدم جلو تر از PS4 قرار می گیرد. همچنین کیفیت صدای دستگاه ایکس باکس وان به هنگام چت کردن هم باورنکردنیست. درحالی که PS4 در این قسمت هم عقب تر از کنسول مایکرو قرار گرفته است. البته از لحاظ گرافیکی حالا مایکروسافت می تواند با بهینه سازی به قدرت دستگاه PS4 و رم آن نزدیک شود و گوی سبقت را(در بازی های مولتی پلتفرم) برباید. هر چند طبق مالتی مدیا بودن سیستم کنسول، ایکس باکس وان می تواند کاری را انجام دهد که بی سابقه است.

آخرین ویرایش:
فرخ حرف edge اصلا مسخره نیست بالاخره نظر اون سازنده هایی که edge باهاشون رابطه داشته همین بوده که منتشر کردن به نظر من اصلا نمیشه بهش ایراد گرفت حالا شاید این "سازنده ها" هنوز درایور جدید مایکرو MONO دستشون نرسیده یا هرچی...

من اگر جای رییس اون استودیو بودم با دمپایی میزدم تو سرش!
من میگم مسخرست چون دلایلم را گفتم من بجای اینکه هی بشین هی نظرات یه مجله را بشنوم که از اول معرفی این نسل نشسته فقط بد میگه منتظر یه سایت و مجله دیگه هستم ! من میخوام ببینم کدوم سازنده و یا کدوم سیاست ؟! چون مشکل من با همین دو تا کلمست ! چیزی که این نسل وجود خارجی نداشت یدفعه پای فاش نشدن نام و سیاست که تفاوت نباشه میاد وسط ! به نظر خودت مسخره نیست ؟

در مورد همون ESRAM که میگی خب یکی از مشکلات هم همینه بجای اینکه بشینن از دوتا بازیساز مهم مصاحبه کنن یا حداقل پستش مهم باشه تو استودیو میشنن با کی کیها از قطب های جناه های تعیین شده یا اقای اخراجی و..........مصاحبه میکنن بعد اقا به قول خودت با ESRAM که کار کردن باهاش به مراتب هم راحت تره میگه کار کشیدن ازش خیلی سخته لول !

من نفهمیدم منظور edge چیه دقیقا !؟ یعنی این نسلی که تموم شد بازیایی که رو 360 میساختن به خاطر ps3 پیشرفت گرافیکی نکردن؟
دقیقا منظور دوستان همینه ولی دو فرق اساسی داره در این نسل به خاطر معماری پیچیده PS3 سازندگان اجازه نداشتن برای 360 بازی با کیفیت تری بسازن و در نسل بعد هم چون ایکس باکس وان ضعیف تر هسش سازندگان اجازه ندارن که بازی های با کیفیت تری بر روی کنسول پلی استیشن 4 بسازن ........یعنی از حرف دوستان این طور نتیجه میگیریم که این همه هزینه برای ساخت یک کنسولی که 50 درصد قوی تر هستش فقط بر روی بازی های انحصاری قدرت خودش رو نشون میده یعنی بازی های مولتی کشک و دوغ !!! یعنی حالا بنا به دلایل و برهان دوستان بتلفیلد 4 که هیچی در بتلفیلد 5 هم تفاوت کیفیت شایانی رو شاهد نیستیم :|وهمین طور کنسولی که ادعا میکنه فقط تمام تمرکزش در بخش بازی هستش و در مقابلش از کنسولی که این همه انتقاد شده که اصلا تمرکزی روی گیم نداره و به بخش های دیگه مثل فیلم دیدن وسفارش پیتزا و از این مسخر بازی ها رو آورده در عمل در بازی های مولتی تفاوتی نمیبنیم :|

آخرین ویرایش:
یعنی نشستی کلی سرچ کردی که مثال نقض پیدا کنی ؟!! :دی
در درجه اول من نگفتم هیچ فرقی بین نسخه های PS2 و Xbox نبوده. گفتم تفاوت جزیی بوده و در حد اختلاف فوق العاده زیاد بین دو کنسول نبوده. واضح هم هست که نسخه Xbox بازی ها هم برتر بوده ، چون سخت افزارش خیلی قوی تر بوده.
بعدش هم نگفتم همه بازی ها ! گفتم 99% موارد. اگه بشینی کل بازی ها رو حساب کنی ، اینایی که جدا کردی 1% هم نمیشن. توی هر چیزی میشه مثال نقض پیدا کرد ، ولی دلیل نمیشه که صورت مسأله رو پاک کنه. وقتی میگن اکثر مولتی پلتفورم ها روی 360 بهتر از PS3 اجرا میشن ، میشه مثال نقض پیدا کرد و گفت فلان بازی ها هم روی PS3 بهتر بودن ، ولی دلیل نمیشه که اون حقیقت اولی انکار بشه ! :دی
در مورد قسمت آخر هم جایی نگفتم ترس و سیــاست. گفتم روال کار این طوری هست و چون هم PS2 داشتم و هم Xbox و تفاوت قدرتشون رو توی بازی های First Party دیدم ، میدونم بازی های مولتی پلتفورم تفاوتشون انقدر نیست. حالا اینجا بهش گفتن سیــاست ، من میگم نداشتن حس و حال ! :دی یعنی اون سازنده وقتی می بینه نسخه ای که برای کنسول ضعیف تر میسازه به مشکل نمیخوره و فروشش رو میکنه ، پیش خودش میگه چه کاریه بشینم برای کنسول قوی تر تلاش بیشتری بکنم. مطمئناً بازی هایی هم پیدا میشن که تفاوتشون زیاد باشه مثل اینایی که مثال زدی ، ولی تعدادشون انقدر نیست که بشه به کل بازی ها ربطشون داد. هرچند همین مثال هات هم بعضی هاشون مشکل داشتن ! :دی همون Splinter Cell که مثال زدی ، اولش با Xbox شناخته میشد و تبلیغاتش برای Xbox بود و بعد از مدتی برای PS2 و بقیه پلتفورم ها اومد. پس عجیب نیست که بر اساس قدرت Xbox ساخته شده باشه و توی نسخه های بعدی هم به این قضیه پایبند باشه و حتی شاهد انحصاری شدن نسخه Conviction برای کنسول مایکروسافت باشیم ! :دی یا Rainbow Six 3 هم اول نسخه PCـش ساخته شد و بعد توسط شعبه Montreal برای Xbox پورت شد و بعد از چند ماه هم پورت PS2ـش رو دادن دست شعبه Shanghai ! :دی اون Resident Evil 4 هم که کلهم از بحث خارج هست ، چون اولش انحصاری GameCube بود و بر اساس سخت افزار اون ساخته شده بود تا حدی که قرار بود کله سازنده ـش در صورت ساخت نسخه PS2 قطع بشه ، ولی بعداً برای PS2 پورت شد و طبیعیه که نسخه GameCube بهتر باشه. ولی بقیه مثال ها درسته و یادمه که خودم هم نسخه Xbox بازی Brothers in Arms رو گرفته بودم به جای PS2 ! :دی
در مجموع چیزهایی مثل فریم ریت و رزولوشن که مطمئناً روی کنسول قوی تر ، بهتر خواهند بود و در این شکی نیست. ولی بقیه موارد رو شک دارم ! :دی جالبه که همین چند روز پیش به این نکته اشاره کرده بودم :

دیگه اون موقع از این مقاله Edge خبر نداشتم و پیشگو نیستم که بدونم این بحث ها قراره پیش بیاد ، ولی توی اون پستم هم گفتم امیدوارم قدرت هر دو کنسول نزدیک به هم باشه به همین دلیل ! :دی شاید هم اون بازیساز مجهول الهویت که Edge باهاش صحبت کرده من هستم ! :-"
الان این همه بازی که مثال زدم میشه 1% ؟:-/ کلا مگه چقدر بازی مولتی پلتفرم تو اون نسل وجود داشت؟:دی بیشترش مال PS2 بود. تازه گفتم بازیهای دیگه ای هم بودن که تفاوتشون در حد تاثیر رو گیم پلی نبود، ولی تو گرافیک تفاوت واضحی داشتن که دیگه حساب نکردم.
خیلی روشنه، این 50% اختلاف رو باید ببینیم تو 20-30 درصد بازیها. ربطی هم به تنبل بودن سازنده ها نداره. هم اختلاف، اختلاف زیادیه، هم کار کردن با کنسولش سخت نیست و خیلی راحت و با زمان کم میتونن پرفورمنس بهتری ازش بگیرن. به راحتی میتونن حداقل فریم ریت یا رزولوشن رو زیاد کنن، شاید یه هفته هم طول نکشه این کار:دی سازنده ای هم وقت و حوصلش رو داشته باشه، تفاوت های بیشتر (مثل این مثال هایی که از SC و مکس پین برای نسل قبل زدم) ایجاد میکنه و حتی تکستچر یا نورپردازی بهتری تو نسخه PS4 ردیف میکنه.

این بهانه هایی هم که سر SC و اینا آوردی خریدار نداره:دی SC: Chaos Theory دقیقا تو یک روز (28 مارچ 2005) برای هر سه پلتفرم PS2, Xbox و PC منتشر شد ولی باز هم تفاوت زیادی بین دو نسخه کنسولیش وجود داشت و جالب اینکه حتی نسخه Gamecube ـش هم یه کمی گرافیک بالاتری از PS2 داره:دی با اینکه Gamecube شاید 30 درصد قوی تر از PS2 بود و از PS2 هم پورت شده بود.
RE4 هم باز نمیتونی بهونه بیاری چون خود RE4 راحت جزو Top 3 یا Top 5 گرافیک های PS2 به شمار میره و این نشون میده پورت بسیار عالی و بی نقصی داشته. اما باز هم نسخه GC سرتر بود چون GC یه مقدار قوی تر بود (حتی با اینکه کپکام برای PS2 وقت بیشتری هم داشت و خود بازی رو قبلا ساخته بود).

الان PS4 نه دیگه بهانه ی سخت بودن داره (مثل PS3) نه اختلافش با One اختلاف کمیه (از اختلاف GC و PS2 بیشتره حداقل:دی)، پس باید تفاوت رو ببینیم. امسال نبینیم، سال دیگه باید دیده بشه این اختلاف، هیچ جوره با هیچ بهانه ای نمیشه پیچوندش.

این نسل بنابه اون چندتا بازیساز نم چی چی اخراجی و قطبی ! که شده وحی الهی نتیجه میگیریم که بازی سازی روی ps4 خیلی راحته پی با این حساب کم و بیش باید لید پلتفورم باشه ! از طرفی 50 درصد قویتره ! از طرفی بازی سازی روی x1 سخت تره ! ما منتظریم این تفاوت ها را ببینیم !

البته بهانه جور شده به خاطر سیاست های پشت پرده تفاوتی نمیشه ! و میشه نتیجه گرفت سونی عجب احمقی بوده !

واقعا این دلایل اونم تو صنعت گیم مسخره نیست یعنی مایکرو زنگ میزنه به راکستار میگه اجازه نداری گرافیک بیشتری بر روی کنسول سونی بدی وگرنه اجازه بهت نمیدم بازی رو کنسول من بسازی و راکستار مثل یه پسر خوب حرف مایکرو رو گوش میکنه یا این که عکسش هم صادقه راکستار قاطی میکنه و میگه باشه بازی رو برای کنسول سونی انحصاری میکنم و به همین خاطر فروش مایکرو روز به روز کمتر و کمتر میشه به خاطر این موضوع و در آخر نابود میشه . واقعا این دلایل و برهانی که گفتم خنده دار و مسخره نیست ........ به نظر دوستان سونی در این نسل دوست داشت 50 درصد بازار رو دو دستی تقدیم مایکروسافت بکنه این دو شرکت برای فروش هر چه بیشتر کنسولشون تا جایی که بتونن با هم رقابت میکنن .

وای وای ، چرا شما ایکس باکس فنها یه ذره عاطفه ندارین؟
نسل قبل که PS3 پای 360 سوخت ! این نسلم که قراره پای Xbox one بسوزه فکر کنید ببینید واقعا چقدر غم انگیزه داستان سونی! ساختمون بفروشی بری اجاره نشین بشی ، کنسول قوی بسازی ، ضرر بدی ارزونتر بفروشی بعد بیای تک و تنها جلوی شرکت فراماسونری صهیونیستی استکباری و دنیا طلب مایکروسافت وایسی بعد اسیر سیاست بازی دشمن بشی :( واقعا تفو بر تو ای چرخ گردون تفو !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or