Edge: تفاوت واقعی قدرت سخت افزاری بین PS4 و Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت
این مقاله ترجمه گزارشات منابع، سازندگان و استدیوهای مختلف است که با مجله Edge در ارتباط هستند.

PS4-vs-Xbox-One.jpg

بسیاری از سازندگان در منابع مختلف ذکر کرده اند که تفاوت قدرت سخت افزاری بین PS4 و Xbox One بسیار فاحش است و این اختلاف به 50 درصد می رسد.
سازندگان رابط ما اعلام کرده اند که RAM کنسول PS4 می تواند اطلاعات را 40-50 سریعتر از Xbox One بخواند و بخش Arithmetic Logic Unit) ALU) آن نیز 50 درصد سریعتر است. یکی از آنها گفته است که طی آزمایش انجام شده، Xbox One از ESRAM رنج میبرد و نمونه ساخته شده در PS4 با رزولوشن 1080×1920 و 30 فریم در ثانیه مساوی با رزولوشن 900×1600 و حدود 20 فریم درثانیه با Xbox One است. مایکروسافت از مشکلات Xbox One مطلع می باشد و برای همین سعی کرده است با افزایش سرعت پردازش، این فاصله را پر کند. یکی از دیگر از سازندگان می گوید: "این تغییر خارق العاده نیست اما از هیچی بهتر است"
یک منبع دیگر اعلام کرده است حتی در چنین زمان کمی که تا عرضه باقی مانده است، سخت افزار ثابت نیست. سونی و مایکروسافت هر دو در حال افزایش قدرت گرافیک هر دو کنسول هستند و منبعی دیگر در گزارش خود گفته است که Xbox One عقب مانده است. یکی دیگر، گرافیک این کنسول را فاجعه خطاب کرده است. گرافیک هردو کنسول حتی تا بعد از عرضه نیز افزایش پیدا خواهد کرد که تفاوت ها را کمتر خواهد کرد.

XboxOne1-610x343.jpg

یکی دیگر از سازندگان می گوید که Xbox One با صادر کردن فرامین زیاد در حافظه کمی سریعتر از PS4 خواهد شد.
هر دو کمپانی سازندگان را دعوت می کنند تا از امکانات جابی کنسول ها استفاده کنند (نظیر گیم پد DS4 و کینکت در Xbox One). یکی از سازندگان پیرامون این موضوع می گوید: "آنها از ما می خواهند از لوازم جانبی کنسول هایشان استفاده کنیم تا بر دیگری برتری بدست بیاورند. اما تا زمانی که یک طراحی خوب و مشوقی وجود نداشته باشد این کار را به ندرت انجام می دهیم."
جدا از بحث سرعت، بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود دارای تفاوت های ناچیزی است. یکی از منابع می گوید: "گرافیک ضعیف در هر دو کنسول مانع پیشرفت اضافه در هر دو کنسول می شود و سازندگان هنوز با سخت افزار آشنایی ندارند." یک منبع معتقد است که پس از اولین موج عرضه PS4 و Xbox One شاهد استفاده بیشتر از قابلیت های هر دو کنسول خواهیم بود. در آن موقع دیگر سازندگان تجربه بیشتری دارند.

PS4-610x343.jpg

منبعی دیگر معقد است که تفاوت کیفیت یک بازی در نسخه های PS4 و Xbox One مشکلاتی را بین صاحبان پلتفرم، ناشرین و سازندگان به وجود خواهد آورد. اگر نسخه PS4 یک بازی که قرار است برای Xbox One نیز عرضه شود دارای فریم دهی و رزولوشن بیشتری باشد بایستی برای جلوگیری از پیش آمدن مشکلات ذکر شده، این مزایا کنار گذاشته شود.یک استدیو در پاسخ به این موضوع گفته است که: "ما می توانیم بدون هیچ مشکل سیاسی بازی خود را برای یک پلتفرم، با کیفیت بهتری عرضه کنیم اما مسئله اینجاست که به هیچ وجه از نظر اقتصادی معنی ندارد. مگر اینکه یک تفاوت کوچک فقط داشته باشیم."
تفاوت بازی هایی که برای هر دو کنسول عرضه می شود کمتر است و ارتقاء گرافیک به علاوه سیستم cloud شاید حتی به نفع Xbox One تمام شود. جدا از این مورد، PS4 کنسول تواناتری در هنگام عرضه خواهد بود.
EDGE

آخرین ویرایش:
@ Gartall

چطوریه که این دروغهایی که EDGE از روی پدرکشتگی با MS گفته و کلا توهمات خودش رو از دهن Developer های خیالی به خورد ملت داده ، الان در همه سایتها و منابع معتبر و غیرمعتبر داره راجع بهش صحبت میشه ؟ حالا ما اینجا فنبوی هستیم و مثل شما از پشت پرده ی این صنعت خبر نداریم و زود خام میشیم ، GS و IGN و CVG و ... هم گول خوردن یا اونا هم با EDGE همدست هستن ؟! نکنه کلا یه کودتای عظیم علیه MS شکل گرفته یا شایدم اینا هم باز جزء سیاست های زیرکانه ی MS ه در جهت ترول کردن Sony در آینده ؟!

نظرت چیه ؟ :-/
لول!لابد اون سایتها که گفتی خودشون گفتن ؟ خب سایته خبری هست ار منبعی خبر را میزارن انتظار داری نزارن ؟ خودتون را بیشتر از این به در و دیوار نزنید چیزی که میتونه این حرفها را ثابت کنه بازی های مولتی پلتفورم هست که خدا را شکر بهانه جور شده و سیاست و تهدید های شدید مایکرو باعث شده تفاوت ایجاد نشه :-/ شما چیزی که درک نمیکنی که اکثر شما سونی فنها تا اخرت با خودتون دارید و درک ندارید توضیح بده چرا مایکرو باید کنسول ضعیفتر بسازه؟ این دلایل را برام لیست کن من با هیچ بازی ساز و سایتی کاری ندارم حرفت را قبول میکنم . ببینم مایکرو با شرکاش ارتباط بهتر نداشته ؟یا کمتر خرج کرده ؟ کنسولش ارزونتره ؟ یا کنسولش را گرونتر به خورد مردم میده ؟ یا اصلا مایکرو به گرافیک اهمیت نداده ؟ مسونی پولش بیشتره ؟

جناب Gartall فرض کنیم که جای Xone و PS4 عوض میشد و سازندگان مختلف جملگی شروع به تمجید از Xone میکردند.Edge از زبون سازنده ها به PS4 بد و بیراه میگفت و Xone رو ستایش میکرد.خبرها حاکی از آمار بالای پیشفروش بودند و در بیشتر نظرسنجی ها Xone از رقیب پیشی میگرفت.
از اون طرف هم سونی سکوت میکرد.کلاک پردازنده رو دستکاری میکرد و در بهترین حالت کارمک و کوجیما در این خصوص می گفتند زیاد باهم فرقی ندارند.
آیا واقعا بواسطه صحبت کارمک و کوجیما این دو کنسول رو یکی میدونستی؟
پ.ن:هر چند خودم هم به قدرت 50 درصدی اعتقاد ندارم.حداقل در اوایل نسل اعتقاد ندارم.

چرا مایکرو باید کنسول ضعیفتر بسازه؟ این دلایل را برام لیست کن من با هیچ بازی ساز و سایتی کاری ندارم حرفت را قبول میکنم . ببینم مایکرو با شرکاش ارتباط بهتر نداشته ؟یا کمتر خرج کرده ؟ کنسولش ارزونتره ؟ یا کنسولش را گرونتر به خورد مردم میده ؟ یا اصلا مایکرو به گرافیک اهمیت نداده ؟ مسونی پولش بیشتره ؟
یه جوری میگی چرا مایکرو باید کنسول ضعیف تر بسازه که انگار قانونی وجود داره که میگه ماکروسافت کنسول قوی تر رو میسازه مگر اینکه خلافش ثابت بشه!

شما تا وقتی از اثبات به روش کشکی استفاده میکنی هیچ بحثی نمیشه کرد. چون ماکروسافت بیشتر پول داره یا بیشتر خرج کرده لزوما باید کنسولی که ساخته هم قوی تر باشه. خب رو چه حسابی آخه؟!
ماکروسافت داره کنسول گرون تر رو به مردم میده چون تکنولوژی فرا بشری کینکت رو زورچپون کرده تو پک کنسول که به گفته ی هم قطاراتون هیچی نباشه 200 دلار می ارزه! نکنه فکر میکنید کینکت رو داره به عنوان صدقه تقدیم میکنه به مردم؟

اینجوری بخوایم چیزی رو ثابت کنیم منم میگم سونی برا چی باید کنسول ضعیف تر رو بسازه؟ تجربه ـش در زمینه ی سخت افزار از ماکروسافت کم تره؟ امکانات و مهندس هاش کم تره؟ سابقه ـش تو کنسول سازی از ماکروسافت کم تره؟ موفقیتش تا الان کم تر بوده؟ تکنولوژی های استفاده شده تو کنسول قبلیش از زمان خودش عقب تر بوده؟ هنوز باطری قلمی استفاده میکنه تو کنترلر هاش؟

لول!لابد اون سایتها که گفتی خودشون گفتن ؟ خب سایته خبری هست ار منبعی خبر را میزارن انتظار داری نزارن ؟ خودتون را بیشتر از این به در و دیوار نزنید چیزی که میتونه این حرفها را ثابت کنه بازی های مولتی پلتفورم هست که خدا را شکر بهانه جور شده و سیاست و تهدید های شدید مایکرو باعث شده تفاوت ایجاد نشه :-/ شما چیزی که درک نمیکنی که اکثر شما سونی فنها تا اخرت با خودتون دارید و درک ندارید توضیح بده چرا مایکرو باید کنسول ضعیفتر بسازه؟ این دلایل را برام لیست کن من با هیچ بازی ساز و سایتی کاری ندارم حرفت را قبول میکنم . ببینم مایکرو با شرکاش ارتباط بهتر نداشته ؟یا کمتر خرج کرده ؟ کنسولش ارزونتره ؟ یا کنسولش را گرونتر به خورد مردم میده ؟ یا اصلا مایکرو به گرافیک اهمیت نداده ؟ مسونی پولش بیشتره ؟

اول اینکه خیلی خیلی خیلی بهت لطف کردم بابت این توهین بنت نکردم ، فقط دلیلشم این بود که طرف بحثت خودم بودم . خلاصه زیاد از خود بی خود نشو ... ضمن اینکه اگه آدم فهمیده و درک کن به تو میگن من امیدوارم هیچوقت هیچی رو درک نکنم و به درک نداشتن خودم افتخار میکنم .

قسمت اول حرفت من نگفتم اینو خودشون گفتن ولی اگه این مطلب اینقدر چرت و بی مدرک و کلا توهمیه فکر نمیکنم اینقدر این سایتها بی در و پیکر باشن که بخوان همچین چیزی رو انعکاس بدن ، چون طبق چیزی که تو میگی این مطلب EDGE کلا سندیت نداره و صرفا جهت ارضای EDGE ، SONY و فنهای SONY نوشته شده .

بخش دوم صحبتهات در مورد اینکه چرا MS باید کنسول ضعیف تر بسازه و حتما باید کنسول قویتر برای MS باشه ، خب باید اعتراف کنم همونطور که گفتی این تحلیل های فوق تخصصی که فرمودید فقط کار شماست که درک بسیار بالایی دارید و من تنها کاری که بعد از خوندن تحلیل شما میتونم انجام بدم همانا قفل کردن است 8-|

مهمترین مساله ای که برای یه سازنده بازی مهمه پول هست. به نظرم به خاطر فروش و محبوبیت بسیار بالای PS2 نسبت به Xbox , کیفیت بالای بازی در نسخه Xbox برای فروش در نسخه PS2 ایجاد مشکل نمیکرد. ولی الآن اگه اختلاف گرافیکی فاحش باشه ممکنه برای سازنده بازی در فروش در کنسول ضعیف تر ایجاد دردسر کنه.

Behnam_Yakuza
مرد مومن سازنده ی قطعات اصلی هر دو کنسول یکیه!چطور میتونه یکی رو ضعیف تر بسازه اونم در حد 50 درصد که خیلی حرفه!!!؟؟

چه ربطی داره ؟
طرف {amd} داره gpu رو میفروشه و به تعداد خرید gpu که در حد تعداد میلیونی هست قرار داد میبنده.
هر کی gpu قویتر میخواد پول بیشتری هم باید بده برای قرارداد.

اول اینکه خیلی خیلی خیلی بهت لطف کردم بابت این توهین بنت نکردم ، فقط دلیلشم این بود که طرف بحثت خودم بودم . خلاصه زیاد از خود بی خود نشو ... ضمن اینکه اگه آدم فهمیده و درک کن به تو میگن من امیدوارم هیچوقت هیچی رو درک نکنم و به درک نداشتن خودم افتخار میکنم .

واقعا خیلی دیکتاتور بازی تو انجمن به اوج خودش رسیده!! چی گفت مگه بنده خدا؟من اینطور برخوردی از شما دیدم دیگه اگر هم بخوام با شما بحث کنم جرات نمی کنم چون میگم بن میشم:d آقا نیما نباید فضای مشکل دار کشورمون تو تصمیمات و روحیات شما هم تاثیر بذاره! :)من خودم چند وقت قبل کاملا عجیب (!) بن شدم جالب اونجاست دلیل بن شدنم با توهین و تحقیر همراه بود که وقتی از بن در اومدم تو بخش انتقادات یه موضوع رو نوشتم(بهتره بخونید ) که اینقدر واضح حرف حق رو زدم که هیچ مدیر و ناظمی جوابی نداشت واسه حرفم که در واقع سکوت نشانه تایید حرفام بود.لطفا کمی فضای انجمن رو بذارید دوستانه تر باشه و اون حس صمیمیت بین کاربرا و مدیران از بین نره.

آخرین ویرایش:
خدایا اونقدر نمردیم مرده شور اومد دنبالمون , ببین کی داره از درک و فهم حرف میزنه !!!!

خوبی ـه این صحبتا اینه که دیگه هر موقع خواستیم میتونیم هر منبعی که فرخ لیست میکنه (که عادتش هست) بگیم پشیزی ارزش نداره و توهمات ـه نویسنده هست و داره از ماکرو پول میگیره . ینی از این به بعد هیچ چیزی رو نمیتونین ثابت کنین حتی اگه 800 تا منبع بیاری . میبینی چه درک و فهم بالایی داریم ما ! :دی

جناب Gartall فرض کنیم که جای Xone و PS4 عوض میشد و سازندگان مختلف جملگی شروع به تمجید از Xone میکردند.Edge از زبون سازنده ها به PS4 بد و بیراه میگفت و Xone رو ستایش میکرد.خبرها حاکی از آمار بالای پیشفروش بودند و در بیشتر نظرسنجی ها Xone از رقیب پیشی میگرفت.
از اون طرف هم سونی سکوت میکرد.کلاک پردازنده رو دستکاری میکرد و در بهترین حالت کارمک و کوجیما در این خصوص می گفتند زیاد باهم فرقی ندارند.
آیا واقعا بواسطه صحبت کارمک و کوجیما این دو کنسول رو یکی میدونستی؟
پ.ن:هر چند خودم هم به قدرت 50 درصدی اعتقاد ندارم.حداقل در اوایل نسل اعتقاد ندارم.
اول از همه یه سوال دارم . قبول داری سونی همیشه تو اینطور جاها بیشتر بالا و پایین میپره ؟ سونی حتی با اینکه مایکرو هیچ جوابی نمیده باز بالا و پایین پریدنش که کنسول ما قوتره را داره .

اتفاقا همین سکوت مایکرو نکته مثبت هست مثل نسل قبل که سونی با امار تئوری دهن ملت را سرویس میکرد ولی مایکرو خیلی راحت سکوت میکرد و فقط واقعیت ها را میگفت .
همین الانش هم مایکرو داره این کار را میکنه داره میگه فقط کنسول ما ضعیفتر نیست و هیچ چیزی را هم گنده نمیکنه . به نظر خودت مایکرو نمیتونست از روی دروغ و یا تبلیغات هم باشه بیاد بگه کنسول ما n قدر قویتره یا با چند تا بازی ساز ارتباط برقرار کنه بگه کنسولش را تعریف کنند ؟
این را قبول کنید که سونی همیشه تو تبلیغات سر قدرت خیلی پیش قدم بوده ! بعد اینکه من همیشه و همیشه گفتم اگر ببینم چندتا بازی ساز درست و حسابی دارن از ps4 تعریف میکنند فبول میکنم ولی تاحالا که ندیدیم ! یا بازی سازی بوده که از جناه سونی یا بازی ساز اخراج شده یا بازی سازی که اسمشون فاش نمیشه ( که همین بازیساز ها میتونه بازی سازهای فوق را تشکیل بده )
ولی یاداور بشم این نسل خیلی از ادمها مهم و مولتی پلتفورم ساز اومدند از قدرت های 360 گفتند و بازیهاشون هم بهتر شد و بعد 6 سال هنوز یه ps فنی حرفشون را قبول نکرد !

مایکرو هم داره علنا میگه که شما ها واقعا فکر میکنید ما اجازه میدیم کنسولمون ضعیفتر باشه ؟! خود مایکرو هم قبول داره از لحاظ تئوری کنسولش ضعیفتره ولی خودش میگه کنسول ما پچیده تر و بازی سازها یکم وقت میبره باهاش اشنا بشن و از طرفی میگه درایور ها نهایی ما اماده نبودن و چیزی که هست کنسول ما فوق العاده بالانس هست و چیزی که در عمل خواهید دید اون چیزی که نیست که امار و ارقام تئوری نشون میدن .

قسمت اول حرفت من نگفتم اینو خودشون گفتن ولی اگه این مطلب اینقدر چرت و بی مدرک و کلا توهمیه فکر نمیکنم اینقدر این سایتها بی در و پیکر باشن که بخوان همچین چیزی رو انعکاس بدن ، چون طبق چیزی که تو میگی این مطلب EDGE کلا سندیت نداره و صرفا جهت ارضای EDGE ، SONY و فنهای SONY نوشته شده .

بخش دوم صحبتهات در مورد اینکه چرا MS باید کنسول ضعیف تر بسازه و حتما باید کنسول قویتر برای MS باشه ، خب باید اعتراف کنم همونطور که گفتی این تحلیل های فوق تخصصی که فرمودید فقط کار شماست که درک بسیار بالایی دارید و من تنها کاری که بعد از خوندن تحلیل شما میتونم انجام بدم همانا قفل کردن است 8-|
واقعا من تشکر میکنم از لطف و محبتی که در خدمت من کردی !:) اگه شما کلمه درک را توهین حساب میکنید بفرمایید من از چه واژه ای تو اینجا استفاده کنم که توهین حساب نشه و منظورم را برسونم؟! دوم اینکه شخص شما بین همه مدیرها سعی داری رو اعصاب بقیه راه بری و بعد با یه کلمه که اسمش هم توهین نیست یکی را بن کنی ! واقعا من تبریک میگم برات .

شخص شما همون کسی هستی که خیلی راحت میای تو تاپیک میگی بنده تو یه عالم دیگه سیر میکنم ! و من کاری ندارم . خیلی راحت این چند وقته اومدی تو هر پستی که میدی اسمه من را نام میبری که باعث شدی کاربرای تازه وارد که سنشون 15 و خورده ای تشکیل میده و افتاده تو دهنشون اسم من را همین طوری کشکی تو تاپیک نام ببرند و مورد تمسخر قرار بگیره و همچنان من کاری ندارم .
از قدیمها هم از کارهای ارزش مند شما ( که امروز هم از دستش میکشم ) یکی این بود که اولین نفری بودی کلمه ابرنگی بازیه انچارتد را به من چسبوندی ( فکر کنم یادت بیاد تو پروفایل هم بهت گفتم که این را به من نچسبون ؟! ) و از اون به بعد همه فکر کردن این کلمه را من گفتم و دهن ما این چند ساله سرویس شده به خاطر یه کلمه که من نگفتم ! به همین خاطر این وطیفه شخصیه شماست که بیای این کلمه از دهن ملت جمع کنی ! و کسی که این حرف را میزنه یه اخطاری بدی . خلاصه این را بگم جملات و چیزهایی که گفتی جای من باشی میدونی که چقدر رو اعصابم راه رفته شده و حالا شما به کلمه درک کردن میگی توهین ؟! ولی خب من همچنان خونسردی را حفظ میکنم و شما سعی کنید همچنان فکر کنید این وسط به شما داره توهین میشه !

ok بریم اصل مطلب .

سایت خبری یعنی سایت خبری چرت ترین خبر را هم میتونه بزاره ! مجله edge هم مجله معتبری هست پس خبرش را خیلی راحت میزارن . چطور از قدیم شما سونی فنها اسمه قبله عالم را روی edge گذاشتید و یادتون بیاد چقدر از طرف سونی فنها مسخره شد و........ ؟

نه شما بیا دلایلت را قشنگ منطقی توضیح بده من قبول کنم که چرا قویتره ؟ مثلا بگو چطور ممکنه هر دو ( مایکرو و سونی ) که با شرکت های مشترک همکاری دارند این اتفاقات بی افته ؟ مایکرو کمتر خرج کرده ؟ یا ارتباطش کمتره ؟ اینجا پارتی بازی شده کنسول مایکرو ارزونتره به همین خاطر ؟
ولی اینجا اون شرکتی که دارم میبنم رفته دنبال تکنولوژی های به روزتر و جدید تر (که معماری و طراحیش قراره تو نسل جدید پردازنده ها هم استفاده بشه)خود مایکرو هست از جریانات esrame و یا قرار دارن DME ها یا قرار دادن 15 تا پردازنده اختصاصی و ................ به همین خاطر هست من میخوام یکی بیاد عاقلانه به من توضیح بده چطوری میشه مایکرو این همه هزینه کنه ولی نتیجه ای براش نده ؟

آخرین ویرایش:
من اعتماد به نفس یک سری از دوستان رو تحسین می کنم واقعا وصد البته انرژیشون رو !

اگر بخوایم مرده رو از قبر دربیاریم و برگردیم به خیلی خیلی قبل، اون موقع که بیل گیتس داشت کهنه بچشو عوض می کرد و یه ویندوزی ام می ساخت، سونی کنسول داشت و یه سری عناوینی مثل Metal Gear و Gran Turismo و Carsh و و و و . پس برنگردید به عقب و نبش قبر نکنید.

اون چیزی که قعلا مشخصه و واضحه اینه که PS4 از X1 قویتره، روی کاغذ هست و تو عمل دولوپرها هم این نظر رو دارند. شما خودتو بکشی، بری فضا بیای پایین 2 به اضافه 2 میشه 4 نمیشه اون چیزی که شما میخوای. یه بازی دو تا پیکسل روی 360 از PS3 بیشتر داشت یا کاراکتر نسوانش صدای قشنگتری داشت گوش ُ فلک ُ کر می کردید، حالا اعداد و ارقام و شواهد و قرائن و EDGE و دولوپر میگن این از اون قوی تر ِ، خوب مجبورید مگه ؟

(اگه اشتباه می کنم کسی بگه ) ولی فکر می کنم که ماکروسافت چندروز پیش خبری داد به این عنوان که : کارشناسان معتقدند که ایکس وان بازیهای لانچ بهتری داره . فکر می کنم اونجا هم اسمی از کارشناسان برده نشده بود . الان اون خوبه این بد ؟!!!!!!!!!!!!!!!

جناب گارتال....
اولا که شما تو پست دادن به همه توهین میکنی ( به طرز ظریفی این کار رو انجام میدی)
دوما سعی داری عقاید خودت رو به صورت fact به همه قالب کنی
سوما اگر اسم شما تو دهن تمام کاربرا میچرخه مسئولش فقط خودتی نه نفر دیگه ای
خدا رو شکر سن من 15 و خورده ای نیست که شما بخوای بهش گیر بدی . ولی فهمیدم با چند نفر تو سایت نمیشه بحث منطقی کرد که متاسفانه یکیش شمایید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or